|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Ale dostałam baty od Was
![]() ![]()
#4443 |
Zakorzenienie
|
Hej Młody coś mi się budzi
![]() ![]() Kluska Ty masz adhd jak nic ![]() ![]() ![]() Gianna padłam ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko no moja siostra w komisie kupiła kojec w idealnym stanie za50zł ![]() ![]() Rossa mnie też lekarz nastraszył że Kostuś może być duży a on miał 55cm i ważył 3,22kg ![]() ![]() Coffe,Mysia to teraz na fasolki czekamy ![]() ![]() Lila chyba dawno ktoś tu wpie*dol mnie dostał ![]() ![]() Dostałam dzisiaj @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kluseczko pocieszę Cię że przed porodem będą Cię kilka razy "gmerać" a jak masz skurcze to nie jest przyjemne... z resztą to w ogóle nie jest przyjemne ![]() ![]() ![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
klusiu tylko spokonie kochana,zobaczysz co powie we wtorek.
lila no baty sie naleza ale ze cieżarnych bic nie wolno to ci się upiekło ![]() ruda kojców było duzo ale ja chce drewniane łóżeczko,tez były dwa ale juz widac mocno zniszczone. ach ten twój synio kochany...ja jutro od rana Julci pilnuje,przez pare godzin,zobaczymy jak mi pójdzie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Arletko sis kupiła kojec żeby Luska miała się gdzie bawić
![]() ![]() ![]() ![]()
#4446 | ||
Raczkowanie
|
z tego co kojarzę to Ty tez nie grzeszysz wagą;p ja ogólnie drobna jestem, a ztym lezeniem to staram się jaknajwięcej ale wiadomo, że 24h/dobe się nie da...
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Rossa, na razie kontynuacja luteiny x2, magnez i nospa x3.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Klusia, kochana, spokojnie. Kurcze, Ty naprawde masz duzo na glowie, ciagle latasz gdzies, cos robisz
Koniecznie teraz odpusc - odpoczywaj, lez, relaksuj sie. I bedzie dobrze ![]()
#4450 |
Zakorzenienie
|
Misti co się nie odzywasz?
Mysia miałam się coś Ciebie zapytać ale za*ebałam się mułem ![]()
#4451 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem, podczytuje, ale mam taki zawrót głowy, że nie mam na nic czasu. Codziennie wieczorem wielkie sprzątanie po remoncie... Jutro idę do gina i jadę w 200km trasę z rodziną ![]() Byłam dziś na glukozie...okropieństwo, mam nadzieje tylko, że cukier jest ok. Zmykam do łóżka bo padam na twarz. Mój drugi synuś kopie mnie jak szalony, także jak nie Jaśko sie na mnie wspina, to drugi łobuz daje po "garach" ![]() Bede w poniedziałek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rudzia, no ja mysle, ze to @ od Mysi, Tasi, Migotki i Coffee ![]() Dziewczyny nie bardzo mam jak pisac bo net i tv juz do nowego mieszkania przenieslismy i tu mam juz tylko przez tel ![]() Mam dola, jeszcze niefajnie sie dzieje u tej kumpeli co Wam kiedys pisalam ze do iv kolejne podejscie. Serce mi peka ![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
hej.
rosa chyba mnie z kims pomyliłas...ja waze już 66,5,a przes ciaza 62,takze do chudzin to ja nie naleze. ruda ja wolałąm zeby mi dzieci przywiozła,ale jej syn wiecznie siedzi w tv a ja nie mam kablówki i tych wszystkich bajek to by marudził, a i mówiła ze Julka u siebie bedzie spokojniejesza. zobaczymy. dobra,ide na kawe i sniadanie bo ledwo na oczy widze i zaraz jade...
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
Witam sie z rana... wlasnie przegladalam watek noworocznych mamus a tam co? Urodzilo sie kolejne malenstwo.w 29 tyg ciazy. Dziewczyna dostala krwawienia lozysko jej sie odkleilo. Wiecie coraz bardziej przeraza mnie mozliwosc wczesniejszego porodu. Tak szczerze to sie moze juz teraz wszystko wydarzyc.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam od tż nowe kolumny i męczę od rana sąsiadów, sasasa ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-11-08 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | ||
Zakorzenienie
|
Jak to mułem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A termin @ mam na 15.11 Cytat:
![]() Ja po badaniu, spędziłam w przychodni 1,5 h tyle ludzi. ![]()
![]() |
#4457 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
kiedy wyniki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Wtajemniczenie
|
Kami, widać trzeba dbać o te nasze łozyska. To już druga, ta pierwsza też miała, o ile dobrze pamiętam, niewydolne łożysko.
Dziewczyny, czy jeśli coś jest nie tak z łożyskiem, to wychodzi to na jakiś badaniach? Kluseczko, głowa do góry. Jak zaczynałam swoją przygodę z ciążą, to w ten sam dzień na wizycie była dziewczyna ze skracającą się szyjką. Widziałam ją jeszcze przez kolejne 2 wizyty (a miałam co 4 tygodnie), więc wcale nie musi być tak źle. Mysiu, kiedy będziesz miała wyniki? Coffee, zaraz sąsiedzi wykonają phona na 112 i skończy się sranie po krzakach ![]() Dziewczyny, ja Wam mówiłam że znowu mam skierowanie na glukoze z obciążeniem ![]() ![]() no i wyczytałam dobre dla mnie wiadomości odnośnie ukm i myślę, że Jaśmina długo w brzuchu posiedzi. interwencja lekarska konieczna jest przy 50mm. Nie przyspieszają porodu u dzieci nawet 20-40mm a są też gorsze przypadki z poszerzonym moczowodem, ech...życie stało się piękniejsze... ![]()
#4460 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , wyniki we wtorek
#4461 |
Zakorzenienie
|
Hej
Tak na szybko-mloda zdrowa, lozysko tez a juz mialam schize bo tez czytalam o 2 porodzie w styczniowkach. Waga 2067g ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Kobietki ja tylko na chwilę bo dzis nie mam czasu .
Tort zrobilam wczoraj dzisiaj przed podaniem tylko mam odrobić . Mam w h ... sprzątania . Jak narazie Wania śpi zaraz Wiktorii pokój ozdobie . Jejku jak ten dzień przeżyje to bedzie fajnie . Jutro pie*** le wypoczywam i cały dzień siedzę na wizażu . Wczoraj malo zawalu nie dostałam jak zobaczyłam czeku Wanessa była cały dzień maraudna. Mój włos zaplatal się o jej paluszek u nogi . Tak bardzo aż nie można go było rozwiązać i uciekał ja . Na szczęście udało ki się to zrobic i przestała płakać . Aż mi serce pękło jak ona płakała jak ja jej to sciagalam ale widziałam ze albo ja jej yo zrobię albo bede musiała jechcą na Ip . Dobra lece bo się nie wyrobie Ps cos mi tel szwankuje bo nie mogę normalnie pisać
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio gin sprawdzał i łożysko w 100% wydolne mimo cukrzycy i 1 stopień dojrzałośći. Na pewno ci nic nie wyjdzie ![]() Widzisz niepotrzebnie sie stresujesz ![]() Oby spadła ![]() Cytat:
![]() To mój Dominik jest rzeczywiście malutki jak w 32 tygodniu miał 1400 g.. Chce mi się płakać,mam ochote sobie walnąc w łeb z powodu tych cukrów ![]() ![]() ![]() Dziewczyna dziewczyna z innego wątku poradziła mi kilka zmian w wyglądzie i makijażu.Wkleiłam fotke do albumu napiszcie co myslicie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-11-08 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że Jaśminka ok ![]() Cytat:
![]() Laski ja się usprawiedliwiam, a mianowicie wrócę do Was we wtorek, ponieważ wyjeżdżam na długi weekend do rodziny tż w odwiedziny, a później chillout ![]() Miłego weekendu, Basiu odpoczywaj tam ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-11-08 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
To się dziewczyny wybyczą
![]() ![]() Ja mam jutro imprezę urodzinową kolegi, żona zorganizował imprezę zamkniętą w klubie - będzie taneczny szał w moim wykonaniu ![]() Izunia, tak mi przykro, ze się tak denerwujesz. Te cukry to jakaś porażka ![]()
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O siebie się nie boje,ale jestem przerażona że przez te cukry coś sie stanie Dominikowi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierze, że Dominiś tam w środku ma się dobrze ![]() ![]()
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coffe Tobie również udanego wyjazdu ![]() Mysia ale Ci fajnie, też bym poszła na impreze ![]() ![]() Wróciłam od ginka, cukry bardzo ładne - na czczo: 60 po 2h glukozie: 82 ![]() Mały waży już 1050g ![]() ![]() Widziałam na usg jak buzie otwierał, nos to na bank ma po mnie ![]() Jestem pozamykana, wszystko wysoko, przytyłam 3 kg od początku ciąży ![]() Kluska ta Twoja mała to już duża jest! 2kg! Jacie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Mysiu wow, ale fajnie
![]() ![]() Izuniu, spokojnie ![]() ![]() ![]() Ukradliśmy net sąsiadom ![]() ![]() A w ogóle to u mnie dom wariatów! Żałuję, że powiedziałam o szyjce rodzicom. Mama się stresuje, że oni wyjeżdżają a ja mogę wylądować w szpitalu, dostaje kota ponoć i tata już się boi, że cały wyjazd tak będzie ![]() Teściowa z kolei najpierw się popłakała i kazała mi tylko leżeć (lekarz mówił o oszczędzaniu się, nie noszeniu i czasie na relaks a nie że 24h w wyrze), potem popytała u siebie w szpitalu co się robi w takich sytuacjach i zadzwoniła z pytaniami: czy dr pobrał mi wymaz z szyjki, czy na pewno nie ma rozwarcia, czy mówił coś o pessarze, gdzie będę jechać do szpitala 'w razie czego', Tomkowi nie wolno mnie odstępować ani na krok itd itp.... Ma-sa-kra. To ja jestem spokojna, nie myślę, że może się coś stać, nie płaczę. Pewnie, że odczuwam niepokój ale myślę, że da się tą sytuację opanować i urodzę w styczniu...w każdym razie tego się trzymajmy. A chyba mamy powinny mnie uspakajać a nie zachowywać się jakby nie wiem co się działo... chyba, że ja nie rozumiem powagi sytuacji ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() A który to tc u Ciebie? 2kg wg usg to waga dla 33,5tc a mam 31t3d ![]() Dziewczyny pięknego i spokojnego długiego weekendu życzę, uważajcie na siebie ![]() Basiu, udanych urodzinek i ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.