|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11
Elmino ja mam troszke inne na to spojrzenie. Sugerujesz Nam brak szczerości a sama tez nie jestes szczera. Piszac ze wolisz cos przemilczec niz napisac to co myslisz tak naprawde. Tyle z mojej strony
![]() A jezeli chodzi o Tysiaczka to byla ona po konsultacji u doktora ktory zezwolil jej na wymiane.
|
#1922 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Właśnie umówiłan się na konsultacje do dr MW i jestem szczęsliwa
))) Teraz mam dylemat jakie bo mi osobiscie całkiem nsturalne nie podobają się . Takie jak ma Oliwkaa200 są fajne. Po to się wydaje tyle pieniędzy by był efekt )) Ja zasze miałam duze piersi ale po dzieciach schudłam i teraz szału nie ma. Chcę mieć to co kiedyś tylko bardziej jędrne. Ale się ciesze ))) Dzisiaj jeszcze dzwonie do JJ i tez umowie sie by porównac co kto mi zaproponuje.Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie ze moje piersi sie podobaja moge oddac hihi moje to anatomki![]() Ale tak jak w avku niestety nie wygladaja to tylko do zdjecia byly przebrane ![]() W rzeczywistosci sa bardzej natualne
|
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę usiedziec w pracy tak sie ciesze ze wreszcie moge zrealizowac swoje marzenie
)) Jak sobie juz zrobie to tez umieszcze w avku odpowiednie zdjęcie ))Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
A co do Twoich rozterek Olivko, to mogę z czystym sumieniem napisać - masz naprawdę ładne cycuchy i dobrze zrobione
|
|
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z mojej strony temat zamkniety ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
ciesze sie ze sie podobaja i widzisz zeby nie to forum i kilka dziewczyn juz bym byla okolo 4 miesiace po wymianie na okragle![]() a z blizna niestety mam problem i to nie maly ale narazie nie bede nic z nia robic przy wymianie wytne ta blizne a tak jest schowana pod fałdem wiec jej nie widac
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Elminio;43623596]
Cytat:
Dziękuję! Tysiaczek sama chciała wymiany nikt jej tego nie podsunął. Napisała,że wymienia, była u doktora, miała termin. To jej kibicowałyśmy- przynajmniej ja , bo to w końcu jej decyzja była, żadna presja. Przecież tak czy siak kazdy jej pisal,że ma piękny obecny biust i nie trzeba wymiany ale jak chciała no to jej osobista sprawa a my jestesmy tu po to zeby trzymac kciuki Mi duzo dziewczyn sugerowalo,że mam w ogole operacji nie robić no ale zrobiłam jak uważam i nie żałuję i mam nadzieję,że Wasze opinie pod zdjęciami,które zamieszczam są szczere i, że naprawdę Wam się podobają moje piersi ja osobiście od początku byłam za okrągłymi, dr nawet nie wspomniał o anatomach, od razu był temat okrągłch. Mi nie zależało na natural efekt. Ale wg doktora będę taki mieć bo po prostu swoje miałam okrągłe i pełne.
|
|
#1930 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Star90;43625150]
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko Ci się dobrze wygoi, teraz musisz bardzo o piersi dbać. Mam dziś jakiś wilczy apetyt zjadłabym coś- sama nie wiem co... mam ochotę na jakieś extra niezdrowe jedzonko...
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mu żal, od poczatku mowił,że wyjdą super.
![]() U mnie to juz miesiac takze najciezsze i najgorsze dawno za mna na szczescie W koncu sie przestaje garbic, normalnie ruszam rękoma,normalnie zakładam wszystko przez głowę, już jest tak fajnie po prostu
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
Idę kupić ciasto
|
|
|
|
#1933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi o efekt naturalny ale pełniejszy iwiem na przykładzie kilku tu dziewczyn, że przy anatomach mozna taki uzyskac. Lubię swoje piersi ale brakuję mi trochę więcej pojemności.---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym Wam wstawila zdjecia moich piersi w moim mega podnoszacym je staniku
ale nie moge
|
#1935 |
|
Raczkowanie
|
A mi z kolei żaden z lekarzy nie zaproponował okrąglasków, bo swoje miałam wysoko osadzone i wyszyłby mi piłki, a chciałam mieć naturalny efekt.
Z wielu Waszych rad tu skorzystałam i naprawdę bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum! Ale w kwestii doboru implantów zdałam się całkowicie na lekarzy. A wypowiedzi tu na forum po prostu potwierdziły mi dokładnie to samo co mówili lekarze.. może moje szczęście, bo nie miałam dylematów z rodzajem implantów ![]() Tuż przed samą operacją, na ostatniej konsultacji, lekarz powiedział mi że przy wyborze implantów najważniejsza jest nasza anatomia i zgadzam się z nim w 100%.
|
#1936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Albo dawaj foteczki do mnie na maila i wrzucę do siebie
|
|
#1937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień doberek Ja siedzę jak na szpilkach , dostałam telefon z przedszkola że corcia wymiotuje a ja 90 km od wawy , przyjechałam jak najszybciej mogłam a młoda usnęła na lezakowaniu . Pani mowi ze nie dała sie przekonać , przebrała sie w pizamke i usnęła. Mam być po nią o 15 , dobra wiadomość ze nie dzwonią . Ehhhhh mam nadzieje ze to tylko lekkie zatrucie , ona jeszcze nigdy nie wymiotowała
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Aniczko napisz emila
wysle Ci ta fotke
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny znalazłam plastry na blizny suticron. stosowała je któraś z was?
cena 118zł więc całkiem spoko
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie zapchałam się ciastem i czekam na pizze
|
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niemal każda po operacji doszukuje się czegokolwiek do czego by się przyczepić. Tu blizna, tu niesymetryczne sutki, tu za mało wypełnione.. Tu za małe, zbyt daleko... a w tym momencie wystarczy przypomnieć sobie jak się nie miało nic, dechę, brak czegokolwiek, tylko wypychane staniki i oszukiwanie na każdym kroku. Albo obwisłe, brzydkie, małe wyssane przez dzieci piersi, które przy każdej kąpieli powodowały łzy w oczach. Albo ogromne spadające pod pępek. Macie w końcu biust! Taki, którego jakiś czas temu zazdrościłyście niejednej dziewczynie, a teraz My zazdrościmy Wam! Że uśmiechacie się kupując staniki C,D,E,F. Że możecie pozwolić sobie wyjść bez stanika. Że na wakacjach nie poprawiacie ciągle stroju, żeby przypadkiem nie wyszły jaakieś gąbki. Widzicie uśmiech swoich partnerów, kiedy paradujecie w potarganym tshircie albo w samych majtkach. Widzicie wzrok dziewczyn, które latami borykają się z decyzją - no wziąć ten kredyt czy nie. Zrobić czy nie. Czytacie nasze komentarze, być może są na wyrost, przerysowane, nieszczere, a czasem są takie jakie chcecie usłyszeć, bo nie jedna z Was nie może się podzielić swoim szczęściem z nikim innym. A nic tak nie poprawia humoru jak komplementy innych kobiet. Więc jak to jest w końcu, sprawić komuś przykrość czy skłamać dla jej własnego dobra? I wracając do pierwszych słów - każda chyba widzi, porównuje i ocenia swoje piersi, i wie, czego może się spodziewać w komentarzach. I nie chcę wywoływać jakiejś burzy, po prostu Wam Cycoliny, naprawdę jest czego zazdrościć i musicie być tego świadome! no. Do TK na marzec
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
ooo to grubo poleciałas ![]() Szann pięknie napisane, już dobitniej się nie da chyba
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-11-08 o 15:23 |
|
|
|
#1943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
no i udało mi się wrzucić to zdjęcie w topiku z dekoltem ściągniętym po same sutki
no prawie same
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-11-08 o 15:36 |
|
|
|
#1945 |
|
Rozeznanie
|
Szann dobrze to ujęłaś
ja np nie wiem co bym zrobiła bez Was tutaj...wspieracie, radzicie, pocieszacie- to jest w tym przypadku bardzo potrzebne, bo nei każda z nas ma poparcie otoczenia i tu nie czuję się jak dziwoląg, który wymyślił sobie by poprawiać Boga, tylko czuję się jak jedna z Was Cieszę się mega, że trafiłam na te forum i nie powiem...mam wątpliwości po waszych przejściach czy te 330 nie będzie za małe- teraz się cieszę, że będzie cokolwiek, ale każda z Was się cieszyła i uważam, że niepotrzebnie teraz żałujecie, że nie wzięłyście wiekszych, bo mi się Wasze cycki podobają! Ale mimo wszystko jest myśl skoro Wy w jakimś stopniu żałujecie to może i ja będę...ale nei uważam tego za coś złego- macie takie odczucia to się nimi tu dzielicie, bo po to jesteśmy i dzięki temu my przedoperacyjne dziewczyny możemy wyciągać pewne wnioski![]() Star czekam na post o włosach- naturalne sposoby by zapobiec wypadaniu A tak poza tym to zapraszam do Poz na prawdziwe pyszne Marcińskie Rogale mniam co prawda nie jem słodyczy, ale grzechem byłoby się nei skusić w ten weekend
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że to Tysiaczek, który ma boski biust moim zdaniem i nie należy go tykać ino podziwiać i cieszę się razem z nią, bo będzie miała piękny prezent na urodziny za tych kilka lat! i to w pewnym sensie dzięki temu forum
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Wyliczanka na dziś:
Tulitka 15.11 - 7 ![]() Aniaania1992 19.11 - 12![]() Rika88 20.11 - 20.11-13![]() Aniolek199007 20.11- 13![]() Kachuula 28.11 -20![]() Happy_hour 28.11 - 20![]() Yazmat 02.12-30![]() Zan123 06.12-28![]() Misia2684 07.12-29![]() Carmen2206 12.12 - 34![]() AsieK8705 14.12 - 36![]() Marlena202 22.12-44![]() Agataka1979 20.01 - 72![]() Iloona79 20.01 - 72![]() Agulka2000 20.01 - 72![]() Madlen666 17.02 - 101
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiłam wymienić,pojechałam na konsultację,Dr nie chciał,ja się uparłam... Ale za sprawą Elminio i MyaDiva,które mi to mądrze przetłumaczyły,więc wstrzymałam się i odłożyłam wymianę w czasie... Nikt mnie nie nagabywał...Wspierały mnie Dziewczyny,bo taką podjęłam decyzję SAMA...ale wiele z Nich mi pisało,że mam ładne piersi i,żebym wręcz nie wymieniała...Tak to było Emilka ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiaczku jak ustka?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi

ciesze sie ze sie podobaja
ale narazie nie bede nic z nia robic przy wymianie wytne ta blizne a tak jest schowana pod fałdem wiec jej nie widac

. Albo dawaj foteczki do mnie na maila i wrzucę do siebie 
Tulitka 15.11 - 7
/25.06.2013r.