|
|
#361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wcale nie wielki.. No to pokażę .. to jest brzuchol ![]() 22t 6dz
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ostatnio nawet takich ciekawych widoków mi nie funduje - o czuciu ruchów nie wspomnę, bo nadal ich brak nie wiem, nie lubi mnie, czy co? nażarłam się milki, leżę plackiem i nic szwagierka co chwilę przypomina, że ona to czuła ruchy córy już w 17tc i nie rozumie, czemu ja jeszcze nie no nic, może mały leń (po mamusi) po prostu we mnie rośnie :P
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
moja córcia oglądając dr hausa usnęła, a jest 18
a ta moja druga dzidzia szaleje piękne brzuszki dziewczyny
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() A z nauczycielamiu prawda.. Kol." zajmuje sie nimi zawodowo" , i ten oświaty kaganek muszą przed "ciemniakami"nosić:cojest :
|
||
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po wizycie.
Tak jak się naczytałam. Dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej Prawdopodobnie będę musiała używać glukometru, a wynik jest dość wysoki.Ciekawa jestem tylko co mi powiedzą jak zadzwonię sie zarejstrować, powinnam być już diagnozowana, a wiadomo jak to jest na nfz Nie prosiłam doktora, ale potwierdził płeć Mała dziś już waży 586 gr a przedwczoraj 506 i już jest głową w dół, a przedwczoraj nie była. Jak to leci ![]() Już Was nadrabiam.
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
a potwierdzam, że nauczyciele to 'grupa specjalna' :P to tylko my tutaj, mamusie z tego wątku, jesteśmy superfajniastymi (skromnymi :P:P ) wyjątkami
![]() a tak na serio - w szkole za duże nagromadzenie hormonów żeńskich :P zawsze mi się lepiej dogadywało z facetami :P a tak... wchodzisz do pokoju nauczycielskiego, poza wuefistami i szefem - same baby... co za dużo to nie jest zdrowo :P i mimo że teskni mi się za dzieciakami, to za 'szanownymi współpracownicami', poza 3 osobami, to już nie ;P
Edytowane przez thidien Czas edycji: 2013-11-08 o 18:56 |
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudny brzusio ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Tak
|
|
|
|
|
#372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale modelka tez musi być sexy inaczej nie wyjdzie takie zdjęcie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wcale nie brzuchol
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Starałam się Pół dnia go robiłam.. A co się naklęłam przy tym.... Ale efekt końcowy dla mnie też bomba.. Już się nie mogę doczekać miny tż![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------
|
|
|
|
#374 | ||
|
Zadomowienie
|
magduś2, Lewek
Dziewczyny, ogromne gratulacje za ujawnienie dzieciaczków Lewek, rozumiem Cię, ja podejrzewam, że gdyby chłopiec się okazał, też miałabym ukłucie żalu, a to moje pierwsze ![]() Cytat:
Kuchcikowałaś pięknie - smak mi zrobiłaś na twarożek... ![]() Gdzie się wybieracie na weekend? My tez myśleliśmy o tym, ale za dużo wydatków się szykuję w grudniu i odpuściliśmy niestety. czbasia Oba zdjecia boskie - i torcik i brzuszek ![]() Cytat:
![]() Nie ma na razie co się martwić glukometrem - mówiłaś, że dieta Ci nie taka straszna to będzie dobrze I gratuluję za pozostałe wizyty, jeśli kogoś minęłam to przepraszam |
||
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Moi rodzice sa nauczycuelami- czytaj moj TZ ma przerabane z tesciowa
![]() Super brzucho i rewelacyjny tort ![]() Ela- dzieki, dzis na pewni nie czuje sie sexi- pogoda do bani i generalnie jakis dolek.
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2013-11-08 o 19:20 |
|
|
|
#376 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niezle jak na pierwszy raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoras pytala o farbowanie wlosow Ja jeszcze nie farbowalam, a jest to od dawna konieczne ale chcialam tylko 1 raz farbowac w tej ciazy wiec czekam do grudnia Na swieta sobie zrobie prezent zeby wygladac jak czlowiek
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Tort tak
Piekłam niekiedy jakieś ciasta ale to zwykłe takie bez dekorowania, albo galaretka albo polewa była i tyle.. Ale napracowałam się przy nim że szok I z tydzień wcześneij na necie siedziała i planowałam jak to zrobić. NAwet szablon z papieru wycinałam żeby jako tako było.. Mam nadzieję że docenią wszyscy![]() Ufff...nadrobiłam... Proszę już nie piszcie tyle bo tylko tu musiałabym siedzieć A przecież kobieta w ciąży max 4 godz przed kompem |
|
|
|
#378 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja osobiście bym sie w życiu nie zgodziła, żeby ktoś poza mężem był ze mną w gabinecie. Dla mnie to chwila dla nas i naszego cudu ![]() Cytat:
![]() Pfff, też mi brzuch Cytat:
Przeczytałam z otwartą buzią Twoje przejścia przy pobieraniu, co za baby Fajnie, że chociaż Ci panowie się odezwali, miło z ich strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#379 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wcale nie taki wielki ![]() Ładna półka ![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór! Oczywiście pięknie nadrobiłam
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
Cambria04 mi moja pani ginekolog "zabronila" zumby. Tzn pierwsze 3 miesiace nie widziala sprzeciwu ale teraz już powiedziała, że absolutnie nie. Chodzi o to (tak mi wytlumaczyla), żeby tętno nie skoczylo powyżej chyba (z tego co pamietam) do 140 bo to jest dla dzidzi nie dobre. A wiadomo zumba to czyste szaleństwo, przynajmniej dla mnie tak zawsze było. Wiec juz teraz też nie chodzę. Zaleciła coś spokojniejszego typu yoga, ćwiczenia rozciągające itp
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a na czczo i po 1 godzinie miałas w normie czy podwyższony wynik?
|
|
#383 |
|
BAN stały
|
Witajcie z wieczora
Dziś byłam u gina i |
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#385 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z resztą ja już wyrosłam z prezentów i najważniejsze, żeby to dzieciaki miały frajdę z prezentów cambria04Gratuluję synka Ale może pomyślisz o L4, w końcu wymiar etatu się nie liczy, a przeciwskazaniaczbasia, aaaaaa!!! Tort jest mega ![]() ![]() Gratuluję zdolności!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko jeszcze życzę zdrówka, tak podwójnie! Cytat:
A tak, to farbowałam tylko raz będąc w ciąży - na początku 4mc. Cytat:
) i jak będą nieciekawe, to zrobię jeszcze raz glukozę w środę rano (wizytę mam na godz. 18:00, a wyniki spokojnie do tego czasu już będą). Mam zrobioną tę glukozę tylko i wyłącznie dzięki wspaniałym paniom pielęgniarkom z gabinetu zabiegowego - naprawdę prawdziwe z nich anioły. Bardzo się przejęły i same zaproponowały, że zrobimy wynik na czczo i po 1h - że one mi wyjaśnią wynik, jak przyjdę go odebrać, że jak coś to napiszą na wyniku w uwagach skąd jeden wskaźnik, żeby lekarz się zorientował. No naprawdę już kilka razy wykazywały się ponadprzeciętnym zainteresowaniem pecjentem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, właśnie kupiłam Małemu kocyk i poduszkę ![]() Jestem mega happy, bo dłogo nie mogłam się zdecydować |
|||||||
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki w akcie desperacji (czyt. nie znam jeszcze płci
) PROSZĘ te które już wiedzą co mają w brzuszku o zrobienie testu zajmie wam to chwilkę![]() Zawieś obrączkę na nitce... i potrzymaj chwilę nad brzuchem. Jeżeli porusza się wahadłowo, będzie dziewczynka, jeśli koliście – chłopiec. Sprawdza się u was ??? Ciekawa jestem czy Wam się sprawdzi ![]() Spać m się nie chce i tak buszuję po necie, ciekawe co jeszcze znajdę |
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spróbuj może na sobie test kształtu brzucha. Ponoć wystający na boki jest dziewczynka, a wypięty mocno do przodu chłopiec. Jeśli potrafisz... bo ja kompletnie nie widzę różnicy, brzuch to brzuch
|
|
|
|
|
#390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Od wczoraj wieczorem nie miałam kiedy siąść na kompie teraz przychodzę a tu tyle nadrabiania. Litości brak.
Chyba nieźle jak na pierwszy raz

Nie dziele tego na żadne partie polityczne, guzik mnie one obchodzą. No ale skoro obywatele polski chcą mieć prawo zadecydować w jakiejś sprawie i oto walczą to dlaczego jakiś odsetek pajaców ma prawo im tego zakazać?!
I wcale nie wielki..
Aż trochę się martwie. Kilka razy kopnęło delitatnie i cisza
żonka 27.07.2013
II kreski 30.07.2013

a przedwczoraj 506 

to odpowiedziałam żebyśmy w takim rzie sobie po czekoladzie kupili to już nic nie mówiła
ale chcialam tylko 1 raz farbowac w tej ciazy wiec czekam do grudnia Na swieta sobie zrobie prezent zeby wygladac jak czlowiek 
Nie wiem czy tylko u mnie, bo nie doczytałam jeszcze, ale będzie chłopak na 200%. No niestety. Trochę byłam zawiedziona, ale powoli mi przechodzi. No ale dziewczynka mi się tak marzyła, nooo..