Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 21:35   #1231
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
antonina_bielska, ładny

aneczka, dzięki Mój tata załatwił u jakiejś znajomej babki ze sklepu, ona zamówiła nam w hurtowni i my dziś z tej hurtowni odebraliśmy
Aaa... no to super! Zazdroszczę
Mam nadzieję, że też trafimy na jakaś okazję Potrzebujemy ok.260-280 butelek...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 21:41   #1232
mimi_77
Zakorzenienie

Kolejny krok do przodu! TŻ był w jakiejś hurtowni piwa i dowiadywał sie o beczkowe. Powiedzieli mu, że jakie chcemy to bedzie i oryginalne od producenta. I chyba 90 gr za litr. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale ma wyjść nie więcej niż 70 zł za beczke. To chyba spoko

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 21:43   #1233
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

dzięki

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 21:46   #1234
poznanianka1990
Zakorzenienie

aneczka, na pewno coś upolujecie Przy takiej ilości powinni Wam w zwykłym markecie rabat dać

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 21:56   #1235
gornek
Zakorzenienie

Jeden dzien i pare stron do nadrobienia xd Przewijał sie temat kamrzysty, my mamy swojego z polecenia, zobaczymy jak sie sprawdzi, bo z tego co wiem napierw jego tata sie tym zajmowal teraz on, nie bierze duzo, bo u nas we wsi, 1200 zl to i tak duzo, jak to ludzie uwazaja :d Co do dlugosci filmu, zalezy kto co woli, my bedziemy mieli max 3 h, z czego w kosciele ma byc nasze wejscie, przysiega, wyjscie a reszte na sali. Tymbardziej, ze moj kamerzysta i fotograf dosc czesto ze soba wspolpracuja, wiec oswitlenie itp to dla nich nie problem

Eh siedze sama teraz, przyszlam z pracy o 21 a moj TZ poszedł na pępkowe
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 22:21   #1236
enzunio
BAN stały

Przyszły zaproszenia! Ponoć super, aż się w tyłek gryzę ze złości, że zobaczę je dopiero w niedzielę!
TŻ mówi, że warte każdej złotówki!!
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 22:31   #1237
velika
Winter is coming

zazdroszczę enzunio ja się muszę też powoli brać za zaproszenia a tak mi się nie chce :/ Moi dziadkowie w dodatku byli na weselichu na mojej sali, mówili że extra, ale to było wesele typu zastaw się a postaw się na 200 osób :/ Niech nie liczą na coś takiego u mnie zresztą już im zapowiedziałam, że u mnie będzie biednie
antonina gratuluję zakupu
poznanianka też, super cenę macie!!! My też się musimy szybko rozejrzeć!
Ja za to siedzę i oglądam zdjęcia siebie w sukni, ale ona pięęęęknaaa

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 22:56   #1238
asiulek8
Wtajemniczenie

Szybkie pytanie, która kupowała w Selgrosie wódkę????? Trzeba mieć te kartę w końcu czy nie, bo nie mogę znaleźć informacji nigdzie. Od razu powiem, że nie mam działalności otwartej . Można jakąś wejściówkę czy coś sobie załatwić???? Bo się jutro wybieram i nie byłoby miło jakby mi trzasnęlu bramką przed nosem...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2013-11-08 o 23:18
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 22:59   #1239
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Kolejny krok do przodu! TŻ był w jakiejś hurtowni piwa i dowiadywał sie o beczkowe. Powiedzieli mu, że jakie chcemy to bedzie i oryginalne od producenta. I chyba 90 gr za litr. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale ma wyjść nie więcej niż 70 zł za beczke. To chyba spoko
fajna oferta, też taką chcę!

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość

hehe nie dziwię się ja widziałam na necie jeden taki w miarę śmieszny taniec, tylko tańczony w 6 ( PM, świadkowi i ich partnerzy) generalnie wolę jak PM się buja niż robi te śmieszne tańce bo w większości przypadków to sztucznie wygląda
może brak mi poczucia humoru bo te tańce w ogóle mnie nie śmieszą nic a nic

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dzięki
Ale na stronie nie ma wypisanej marki Pronovias, że ją posiadają w asortymencie.
Chyba, że źle patrzę?
Jak byłam dwa miesiące temu to były

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
hej dziewuszki przepraszam za nieobecność, ale dyplom mnie pochłania...
a co robisz jako pracę dyplomową?

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
witam nowe PMki

mam pytanie dziewczyny,

czy w waszych regionach jest tradycja, że dzieci niosą obraz najczęściej jest to święta rodzina i na końcu mszy ślubnej ksiądz go poświęca i młodzi zabierają go do domu?

u nas jest taka tradycja, ale zawsze chodziło o obrazy starego typu (załącznik nr1) a my chcemy się wyłamać i nie dość, że żadnego dzieciaka do niesienia nie chcemy to jeszcze chcemy zupełnie inny typ obrazka. Myśliliśmy o takim (załącznik nr 2) do postawienia na komodzie w salonie. Co myślicie?
drugi zdecydowanie bardziej mi się podoba

Cytat:
Napisane przez pewka Pokaż wiadomość
O! A ja miałam zapytać czy w Waszych rejonach praktykuje się przyczepianie gościom takich przypinek? Chciałabym z tego zrezygnować, chociaż na wszystkich rodzinnych weselach taki zwyczaj wciąż panuje. Nawet pomyślałam, że ludzie robią to dla kasy, bo przy okazji przyczepiania tego czegoś, świadkowie zbierają pieniądze do koszyczka. Ja sama jako gość bardzo nie lubiłam tego zwyczaju, bo zostawała dziurka po szpilce w sukience Ciekawi mnie jak jest u Was.
Co do obrazu, to u nas nikt go nie niesie. Matka chrzestna trzyma go całą mszę, a później zawiesza się go na ściance za młodymi, tu też mam problem, bo nie chcę, żeby tam wisiał ;( muszę znaleźć inne godne miejsce.

Sent from my LG-P760 using Wizaz Forum mobile app
Jakiś czas temu na weselu przypięli mi wstążkę, ale nikt kasy nie zbierał i nie wiedziałam o co chodzi. Google mi podpowiedział, że przypina się to singlom, by wiadomo było do kogo można zarywać. Że niby kiedyś na weselach to męża się szukało i takie tam.

Widziałyście gdzieś suknię tego typu za mniej niż 2 tyś zł?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-11-08 o 23:08
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 23:22   #1240
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
a co robisz jako pracę dyplomową?

pierwsza suknia piękna

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-11-08 o 23:53
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 23:29   #1241
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki

Tak jak pisałam we wszystkim dobrze wyglądam.
Ale chyba chciałabym coś w typie litery A - powoli rozchodząca się od biustu. Albo dopasowana przy górze i dopiero od tali puszczona - coś jak mała (bardzo mała) księżniczka. No i zabudowana góra - tiul albo koronka.
Chciałabym coś zwiewnego i delikanego. Ale żeby zarazem nie masakrować sylwetki i żeby nie wyglądało jak podomka.
W syrence czuję się zbyt ściśnięta i za mało swobodnie. Typo księżniczka jest piękna, ale za wielka.

Mam 4 model upatrzone, w których bym się widziała. Ale muszę je zmierzyć, a z tym może być problem.

EDIT coś takiego
Są takie z Amy Love. Jest tam jedna z plecami z koronki i zasłoniętymi ramionami - przepiękna. Ale nie wiem, która to bo mają kiepskie zdjęcia i tylko po jednym do każdej sukienki. ;/
Wydaje mi się, że takie jak chcesz sukienki powinno być teraz łatwo dostać, bo w modzie są zabudowane góry.
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20699.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20680.html taka trochę rybka
Zabudowane góry są o tyle fajne, że można mieć właśnie tylko koronką zakryte plecy. Bardzo pięknie to wygląda Myślałaś o czymś takim?

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:

http://www.outletslubny24.pl/sklep/index/tiulowe-5 to akurat koło Wrocławia, ale podejrzewam, że w każdym większym mieście się zdarzy coś takiego. Poza tym trzeba zastanowić się nad suknią poekspozycyjną. Chociaż na to może już być powoli za późno. Nie orientuję się dokładnie, jak chodziłam to mówiono mi że końca października będzie stara oferta. Ale z tego co dziewczyny piszą na pewno są gdzieś stare kolekcje.
Można też kupić używaną. Wtedy na pewno będzie tania.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 23:34   #1242
Kate Noir
Zakorzenienie

Say pochwalisz się nam jak już skończysz? Jestem ciekawa co wymyśliłaś

Znalazłam jedną z sukni za 1150 zł, nawet na mój wymiar, ale jest w Częstochowie... nawet jak już tam pojadę to nie będę miała nikogo kto by mi pomógł podjąć decyzję. Zastanawiam się czy jechać czy nie jechać. Polski bus w jedną stronę kosztuje 35zł
Stary 2013-11-08, 23:36   #1243
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazłam jedną z sukni za 1150 zł, nawet na mój wymiar, ale jest w Częstochowie... nawet jak już tam pojadę to nie będę miała nikogo kto by mi pomógł podjąć decyzję. Zastanawiam się czy jechać czy nie jechać. Polski bus w jedną stronę kosztuje 35zł
koncepcję już mam, teraz robię rzuty i przekroje budowlane.... na pw się pochwalę jak dostanę te magiczne literki inż

a co do sukni... najlepiej wziąć kogoś ze sobą. nie masz takiej opcji?bo chyba ciężko ci będzie samej się zdecydować to oczywiście zależy od osoby, ale ja potrzebowałam potwierdzenia u mamy i przyjaciółki, że wyglądam dobrze
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 23:37   #1244
Kate Noir
Zakorzenienie

Kaigara cały czas wertuję strony z używanymi. Z tego outletu to żadna mi się nie podoba
Stary 2013-11-08, 23:40   #1245
Kaigara
Rozeznanie

A szukałaś czegoś w sukniach tańszych firm? Jednak za pronovias trzeba trochę zapłacić. :P Annais Bridal na przykład. Ja kupiłam tej firmy- nowa ok 2000-2500, a poekspozycyjna ok. 1300-1500.
Stary 2013-11-08, 23:43   #1246
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

a co do sukni... najlepiej wziąć kogoś ze sobą. nie masz takiej opcji?bo chyba ciężko ci będzie samej się zdecydować to oczywiście zależy od osoby, ale ja potrzebowałam potwierdzenia u mamy i przyjaciółki, że wyglądam dobrze
nikt nie ma czasu na wypad do Częstochowy
będę nadal szukała w Wawie- może coś znajdę.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
A szukałaś czegoś w sukniach tańszych firm? Jednak za pronovias trzeba trochę zapłacić. :P Annais Bridal na przykład. Ja kupiłam tej firmy- nowa ok 2000-2500, a poekspozycyjna ok. 1300-1500.
tańszych czyli których? Z chęcią sprawdzę co mają
Stary 2013-11-08, 23:51   #1247
Kaigara
Rozeznanie

[QUOTE=Kate Noir;43634457]
tańszych czyli których? Z chęcią sprawdzę co mają [/QUOTE
Pisałam o Annais Bridal. Kupiłam suknię tej firmy.
Duber jest stosunkowo tani. http://www.duber.com.pl/oferta

Ja nie patrzyłam na princesski także mam nadzieję, że nie wprowadzę cię w błąd.

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2013-11-08 o 23:53
Stary 2013-11-08, 23:54   #1248
Kate Noir
Zakorzenienie

Pisałam o Annais Bridal. Kupiłam suknię tej firmy.
Duber jest stosunkowo tani. http://www.duber.com.pl/oferta

Ja nie patrzyłam na princesski także mam nadzieję, że nie wprowadzę cię w błąd.[/QUOTE]

Już sprawdzam, dzięki
Stary 2013-11-09, 01:37   #1249
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Jutro przedostatnia 13 ślubuje za tydzień ostatnia i następny ślub już na naszym wątku
OMG!!! I zaraz my!!!!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
mam pytanie dziewczyny,

czy w waszych regionach jest tradycja, że dzieci niosą obraz najczęściej jest to święta rodzina i na końcu mszy ślubnej ksiądz go poświęca i młodzi zabierają go do domu?

u nas jest taka tradycja, ale zawsze chodziło o obrazy starego typu (załącznik nr1) a my chcemy się wyłamać i nie dość, że żadnego dzieciaka do niesienia nie chcemy to jeszcze chcemy zupełnie inny typ obrazka. Myśliliśmy o takim (załącznik nr 2) do postawienia na komodzie w salonie. Co myślicie?
Bardzo podoba mi się wasz obraz (zał. 2). U nas jako tako nie ma tradycji niesienia takiego obrazu pod ołtarz, ale kilka razy spotkałam się z tym ,że ksiądz mówił o święceniu obrazu/figurki dla młodych, ale wydaje mi się że przynosili go wcześniej. Za to na sali podobno jest tradycja wieszania obrazu Świętej Rodziny za młodymi, właśnie przed chwilą się dowiedziałam.

Cytat:
O! A ja miałam zapytać czy w Waszych rejonach praktykuje się przyczepianie gościom takich przypinek? Chciałabym z tego zrezygnować, chociaż na wszystkich rodzinnych weselach taki zwyczaj wciąż panuje. Nawet pomyślałam, że ludzie robią to dla kasy, bo przy okazji przyczepiania tego czegoś, świadkowie zbierają pieniądze do koszyczka. Ja sama jako gość bardzo nie lubiłam tego zwyczaju, bo zostawała dziurka po szpilce w sukience Ciekawi mnie jak jest u Was.
Co do przypinek to u nas jest taki zwyczaj, chociaż już często się od niego odchodzi. Sama się nad tym zastanawiam, i chyba zrobimy tylko przypinki dla rodziców i świadków, ale to jeszcze nic pewnego.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=w2fxL6PZ1SE czy ktoś ma ochotę uducić mojego tż?????????????????? powiedział że on chce TAKI PIERWSZY TANIE C!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zamierzam dusić twojego TŻ ale jakby mój z tym wyskoczył to bym to zrobiła

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się

Lg_ago trzymam kciuki żebyś znalazła swoją wymarzoną !

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam płytę z wesela z sierpnia... porażka... Moich rodziców wesele sprzed 25 lat jest tak nagrywane...
Hehe chyba oglądałyśmy ten sam film

say rozumiemy i czekamy na Ciebie !

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przyszły zaproszenia! Ponoć super, aż się w tyłek gryzę ze złości, że zobaczę je dopiero w niedzielę!
TŻ mówi, że warte każdej złotówki!!
Super! Pokaz real fotki jak bedziesz mogła!

Uciekam spać! Do jutra! i niech mi się kamerzysta przyśni !
Stary 2013-11-09, 06:38   #1250
poznanianka1990
Zakorzenienie

Asiulek8, kartę trzeba mieć by w ogóle wejść. Ja np. mam kartę swoją, bo mój tata ma działalność i on ma swoją kartę i mógł wyrobić 3 osobom, które nie mają działalności. Można też kartę od kogoś pożyczyć. Pamiętaj tylko, że inne ceny są dla tych co mają koncesję i dla tych co jej nie mają.
My byliśmy w Selgrosie tydzień temu i powiem szczerze, ze wcale sie nie opłaca tam alkoholu kupować, chyba, że ma się koncesję.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:12   #1251
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Asiulek8, kartę trzeba mieć by w ogóle wejść. Ja np. mam kartę swoją, bo mój tata ma działalność i on ma swoją kartę i mógł wyrobić 3 osobom, które nie mają działalności. Można też kartę od kogoś pożyczyć. Pamiętaj tylko, że inne ceny są dla tych co mają koncesję i dla tych co jej nie mają.
My byliśmy w Selgrosie tydzień temu i powiem szczerze, ze wcale sie nie opłaca tam alkoholu kupować, chyba, że ma się koncesję.

:-( to która jest z Warszawy albo z okolic i gdzie kupujecie?

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2013-11-09, 07:47   #1252
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Szybkie pytanie, która kupowała w Selgrosie wódkę????? Trzeba mieć te kartę w końcu czy nie, bo nie mogę znaleźć informacji nigdzie. Od razu powiem, że nie mam działalności otwartej . Można jakąś wejściówkę czy coś sobie załatwić???? Bo się jutro wybieram i nie byłoby miło jakby mi trzasnęlu bramką przed nosem...
Ja kupowałam na urodziny taty, ale mam dg, więc nie pomogę za bardzo.

Miałam wczoraj ciśnienie 152/95, pykało mi w uchu, nie wiem o co chodzi...

Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-11-09 o 07:52
Stary 2013-11-09, 08:10   #1253
asiulek8
Wtajemniczenie

O masz to d..p. :-(

enzunio moze to przez pogodę.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2013-11-09, 08:16   #1254
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
fajna oferta, też taką chcę!

piękna

Cytat:
Mogłabym dojechać do Cz. i Ci doradzić

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 08:37   #1255
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Cyrkonie chyba się będą strasznie niszczyć prawda? Jak to ma być na całe życie to lepiej zainwestować w diament
Moim zdaniem cyrkonie w ogóle nie pasują do obrączek ze szlachetnego metalu. Cyrkonie to tani kamień, jeśli w ogóle można to nazwać kamieniem. Jeśli kogoś nie stać na drogie kamienie typu diamenty, to lepiej w ogóle nie dawać żadnego kamienia i ewentualnie zrobić jakiś wzorek. Ale to moje zdanie.

U nas nie ma tradycji niesienia obrazu.
Przypinki - w zależności od PM. Mi się to nie podoba. Raz, że zostaje dziura w sukience a teraz są modne sukienki z szyfonu i delikatnych materiałów a nie ciężkie tafty jak 10 lat temu. Dwa, że te przypinki odpadają, leżą na podłodze i wygląda to źle.

Jadę dzisiaj zmierzyć jeszcze raz suknię i będę zamawiać!!!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 08:45   #1256
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta0812 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny
Podłączam się do tego wątku. Jestem sierpniową PM-ką Bierzemy ślub 30.08.2014
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witaj! Ślubujemy tego samego dnia O ktorej godzinie ślub?

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Witamy Moja data
Nasza, moja droga

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
odebraliśmy obrączki
Bardzo ładne!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A ja chyba pierwszy raz w zyciu zrobilam porządny budzet ślubny i mi wyszlo ze wszystkim 33 tys za 80 osob, bez wypasow z suknią za 300zl, wesele jednodniowe. ...
O kurcze, my za 1 dniowe dla 120 osób mamy w budżecie wyliczone właśnie 25-27tys. Max 30...

Cytat:
Napisane przez Hallyna Pokaż wiadomość
Jeśli można również chętnie się dołączę
Nasza data - 29.08.2014
Witaj

Cytat:
Cześć dziewczyny! Śledzę forum od 3 dni i się normalnie uzależniłam. Chciałam się ujawnić. Nasza data 6.09.2014 r. Przyjmiecie mnie?

Sent from my LG-P760 using Wizaz Forum mobile app
Witaj

Cytat:
Powiedzcie proszę co myślicie o takich obrączkach, boję się, że to chwilowy trend, a w praktyce w ogóle się nie sprawdzą:

Jak dla mnie za dużo wszystkiego. Aśkun pisała niedawno o obrączkach i jeśli dobrze zapamiętałam, jeśli diamenciki są na całym obwodzie, to te od wewnętrznej strony dłoni mogą się łatwo zniszczyć - warto to wziąć pod uwagę

A w ogóle nadrobiłam Was, choć miałam tylko 1 dzień przerwy!
Wczoraj przyszła moja bransoletka z etsy, była ciut za długa, więc ją skróciłam i jeden element i zrobiłam z niego zawieszkę na szyję

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-11-09 o 08:51
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:01   #1257
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
piękna

to nie jest zła myśl

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

Wczoraj przyszła moja bransoletka z etsy, była ciut za długa, więc ją skróciłam i jeden element i zrobiłam z niego zawieszkę na szyję
Śliczne
Stary 2013-11-09, 09:16   #1258
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:

Ja wczoraj specjalnie jechałam do Cz., żeby pomierzyć sukienki.
Ale nic dla siebie nie znalazłam...
W jakim salonie jest ta sukienka i jaki to model?

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Są takie z Amy Love. Jest tam jedna z plecami z koronki i zasłoniętymi ramionami - przepiękna. Ale nie wiem, która to bo mają kiepskie zdjęcia i tylko po jednym do każdej sukienki. ;/
Wydaje mi się, że takie jak chcesz sukienki powinno być teraz łatwo dostać, bo w modzie są zabudowane góry.
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20699.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20680.html taka trochę rybka
Zabudowane góry są o tyle fajne, że można mieć właśnie tylko koronką zakryte plecy. Bardzo pięknie to wygląda Myślałaś o czymś takim?

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

http://www.outletslubny24.pl/sklep/index/tiulowe-5 to akurat koło Wrocławia
Ten pierwszy model bardzo mi się podoba
Rybki nie chcę, bo czuję się w niej bardzo sztywno.
Najbliżej te suknie odemnie są we Wrocławiu, muszę to rozplanować i jak coś to jechać.

Dziękuje za rady

Ja też pezejrzę ten outlet. Dzięki

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Lg_ago trzymam kciuki żebyś znalazła swoją wymarzoną !
Dziękuje

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Bardzo ładna. I podoba mi się pomysł z zawieszką

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Rozumiem, że z okolic Częstochowy?
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:27   #1259
enzunio
BAN stały

Cytat:

Pięknie się prezentuje!
Stary 2013-11-09, 09:48   #1260
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj specjalnie jechałam do Cz., żeby pomierzyć sukienki.
Ale nic dla siebie nie znalazłam...
W jakim salonie jest ta sukienka i jaki to model?
Jest to sukienka używana od prywatnej osoby. Z Wawy mam kawałek niestety :/
chyba znalazłam coś lepszego bliżej mnie
W każdym bądź razie cały czas szukam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości