|
|
#2371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Co do przeziębienia to super że u Was już dobrze. Darii też już prawie przeszło jeszcze tylko trochę katarek ma ale już nie męczy ją w nocy.A co do zabawy samochodzikiem ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
jak to słodko wygląda A co do obiadków ze słoiczka, Daria też ich nie lubi, zje 3-4 łyżeczki i pluje. A moje wcina aż jej się uszy trzęsą. ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- czarna, widzę Cię! Co tam u Ciebie?---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ale ciszaaaa... Ja mykam spać bo nie będę sama do siebie gadać ![]() Papapa
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-08 o 22:06 |
|||
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo włącza rączka wszystkie przyciski i światełka
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
Halo
Byłam dziś w teatrze Widziałam dyskusję o jedzeniu, ale już nie będę do tego wracać, żeby nikogo nie poruszyć Padam, jutro może jakoś uda mi się wbić Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Bylo fantastycznie!!! Jak to moja siostra powiedziala ( byla z nami ) byl rozp.ier.dol ![]() Takie male podsumowanie hehe Buziaki ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2375 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bu, tez miałam tam być A tak w ogóle to gdzie FOTA? ! Cytat:
jak tam Piotruś przetrwał? Dzisiaj byliśmy z Olim w Fido. I oczywiście natknęłam się na klocki Clemmy wahałam się między żółwiem a sorterem, ale żółw wygrał. Dałam 49 zł ogólnie widzę, że Fido ma niezłe ceny. Np. autko Oball 34 zł, czyli podobnie jak na All.No i oczywiście wózek przyszedł wczoraj i od razu poszliśmy testować. No powiem Wam że jestem zachwycona! Nasza spacerówka była naprawdę beznadziejna. A tu przede wszystkim są fajne pasy - młody nie zjeżdża i nie jest mu niewygodnie. Śpiworek na nóżki dość ciepły i jak się go rozwinie do końca to sięga do ramion -w naszym wózku ledwo do kolan budka ma duże "okienko" wiec ja babla dobrze widzę a i on jak się odwróci lekko to mnie widzi. Bałam się że będzie mi przeszkadzać że jest do mnie tyłem ale dzięki tej budce w ogóle nie ma o czym gadać. No i dla mnie jest lekki - znoszę go z 2 piętra bez składania i bez zadyszki. Ogólnie - dla mnie super. No i Oli przyjmuje piękna pozycję nawet jak podniesie się oparcie do siadu bo w naszej starej spacerowce to była katastrofa. Jedyne czego żałuję, to ze nie kupiliśmy go wcześniej, bo teraz mam wrażenie że ta spacerówka od kompletu jest winna ze młody nie siedzi/źle siedzi. I mamy 3 lata gwarancji door to door. ![]() Dzisiaj było u nas 17 stopni i prawie cały dzień na dworze byliśmy ![]() Pytanie: jak wyczyścić wózek, myślicie że można oddać gdzieś do pralni? Bo chcemy komplet sprzedać. Chyba płakać będę, gondolę ubóstwiam! Ale mimo sporego metrażu nie mielibyśmy gdzie trzymać no i nie wiadomo czy byłoby po co. Edit. Nie da się załączać zdjęć w aplikacji
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-11-09 o 01:28 |
||||
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh i co z tego, ze wczzoraj mielismy 2 pobudki i spanie do 9, jak dzis wstajemy co 1,5h :/ albo i 1h (Kubus zasnal po 22 :/)
Nie mam pojecia dlaczego tak jest - naprawde super nocki przeplataja sie z beznadziejnymi.... 30min usypiania i max 1h snu :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-09 o 07:09 |
|
|
|
#2377 |
|
Konto usunięte
|
Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Pietraszko przetrwal bardzo dzielnie babelek nasz, zostawilismy go z moja mama to jeszcze nie spal, o 20 zasnal pieknie na noc
wstal o 22.30, dostal kaszki i ladnie na nas poczekal te pol godzinki potem o 24 uspalam go w lozeczku i o 3 sie obudzil na UU. Generalnie nocka masakra, krzyczal tak przerazliwie, ze az moja mama sie zrywala z salonu, heh, przyniosla nam Pietraszka do lozka bo M.nie zdazyl wstac::P potem przychodzila co chwile bo mlody krzyczal strasznie nie umialam go uspokoic No i generalnie juz nie spimy od 6.30 :P Zdjecie dodam ale na wszystkich wyszlam jak paszczak ![]() Blogerko, kurcze, a ja nie kumalam z czego mlody sie przestawil na 7.30, tempa dzida, a odkad mu przestawilam drzemki tak pierona wstaje o 7.30!!! Wczoraj olalam system bo mialam dola:P i dzisiaj 6.30. Musze wrocic do stalego rytmu. Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2379 | |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE]
O kurcze :/ oby to nie było złamanie... Cytat:
Witam się z rana poszłam spać chwilę przed 2 i jestem tak wyspana jakbym spala z 10 godzin a to tylko godzina wcześniej niż ostatnio. Dalej nie mogę wrzucić zdjęć przez apkę :/
|
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] O kurczę, zdrówka dla mamy, oby złamane nie było! Cytat:
U mnie pokrycia z wózka ja w pralce prałam Ale nie polecam raczej z obawy przed spraniem czegoś, czy farbowaniem. Ja mam starego grata którego nie będę sprzedawać.
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() O dziwo o tej porze cisza tu jak nigdy Dzisiejsza nocka super. Pobudka dopiero o 4 na mleko (ale z jakim rykiem ![]() Mąż w pracy a my z synalem broimy ![]() We wtorek M. jedzie w delegacje do Zielonej Góry ![]() Nie cierpie jego delegacji ![]() ![]() Lady-jak paszczak to wyglądam ja (czy się zrobię czy nie ) więc nie pleć farmazonów i dawaj foteSzajka- za mamę. Oby to nic poważnego.
|
#2382 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że jesteś zadowolona z wózka ![]() Piotruś jak w nocy sam zasypia to też tak nieruchomieje Cytat:
Równowaga w przyrodzie musi byc... Współczuję Cytat:
Już nie wiem co Ci pisać [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] O jej, oby to nie było nic poważnego ![]() Cytat:
i jeść musi przypięty pasami w foteliku samochodowym inaczej nie ma szans, żeby mu coś wcisnąć ![]() U nas wczoraj, pierwszy raz w jego życiu prawdziwa kupa była ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- My wstaliśmy o 8.20, ale o 4.30 mieliśmy godzinną przerwę w spaniu Na szczęście Pietrek pobroił na łóżku i sam zasnął
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się jechać na wykład ranny dzisiaj, pojadę na ćwiczenia na 18:00
ziewwww |
|
|
|
#2384 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() dzisiaj przyjezdza Tż teraz się zobaczymy dopiero na roczek Hani, strasznie mi przykro![]() Cytat:
Cytat:
xlander tak? ja nie prałam pokrowców w wózku, ale chyba muszę bo chcę sprzedać i kupić coś z pompowanymi kołami na zimę. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] o matko. oby to nic poważnego!
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
U nas od daaaaaaaaawna nie było tak dobrej nocki. Daria spała od 21 do 6.30 bez pobudki na mleczko budziła się 3 razy ale tylko smoczka jej dałam i spała dalej.Idę nadrabiać
|
#2386 |
|
Wtajemniczenie
|
bokeh, coś nie mogę załadować zdjęć tych ubranek. Spróbuję później, jak się nie uda to wyśle Ci PW.
silver, nie wiem czy takie super te przeceny, ale bluzka w cenie 24, przeceniona na 14 wiec 10 zł mniej. szaja, kciuki za mame daj znać jak wrócicie ze szpitala.o jakieś dwie foty tylko załadowało.
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wózka wiedziałam, że tak będzie ehhhh i teraz co ja mam zrobić???? Fotkę daj koniecznie, no i powiedz mi czy z tym przednim kółkiem (bo ono jest nieruchome?) łatwo sie wjeżdza na krawężniki np? i jest bardzo długi ? i gdzie kupowałaś i za ile ? hah sory za milion pytań ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] o mamuniu.... powodzenia ! Idę wciągnąć jakieś śnaidanie. Aha Lady bo pytasz a ja nie odpowiadam, PW doszło, ustosunkuje się niebawem, powiem tylko że raczej pasi, tylko będę musiała tżowi załątwić wolne na ten dzień bo sam pewnie tego nie dopilnje
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] o kurcze, trrzymam kciuki oby to nie bylo zlamanie Lejdi - dawaj foooote!!!
|
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, Ty zawsze wyglądasz super, extra, sexi Więc nie pleć tu głupot ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] oby to nie było nic poważnego ![]() Cytat:
![]() Nawijko, Lady, bardzo współczuję Wam nocek
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co? o 3 w nocy impreza łóżeczkowa do 4 a potem pobudki co chwile. O 6 chyba zasnęła i pospała do 8 więc chociaż tyle ![]() Może kiedyś to się skończy.... Hah pamiętam jak położna przyszła do mnie i pytałam ją kiedy dzieci przesypiają całą noc... tak dziwnie na mnie popatrzała (pewnie wtedy myślała czy powiedzieć mi prawdę) i powiedziała że nooooo jeszcze troche
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcęęęę. Cytat:
|
||
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo u nas noc znowu z UU ;] ech, jest jakas juz mama, która chce powoli odstawiać od UU? ja się ciągle waham, mam różne myśli.........
Ale jestem głoooooooooooooooodna, umyłam podłogi i teraz muszę czekać ;] Amelka wlasnie sobie drzemkę ucieła
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nigdy tak nie robiła. PRzed spaniem zawsze po całym łóżku latała i musiałam ją na siłe kłaść. A teraz tak leży jakoś i się wpatruje. Ale ale dziś już jest poprawa. Może potrzebowała trochę czasu na dojście do siebie po chorobie. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43635374]Jak nie urok to sraczka, moja mama wczoraj upadła, potknęła się na ulicy na kostce brukowej (tak nam centrum miasta wyłożyli), upadła na nos i kolano, od razu jej ktoś tam pomógł ale wygląda to koszmarnie, nos wczoraj opatrzyłam a tu chyba kolano złamane, jedziemy do szpitala zaraz :/[/QUOTE] Oby złamania nie było Zdrówka dla mamy . Cytat:
|
||
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
ta różowa z kotem 12 zł przed 24.
A ta w motylki, ona ma na dole falbankę jeszcze 14.40 zł też z 24. Kupiłam jeszcze legginsy al`a jeansowe za 20.40 zł z 34 zł. Spodnie jeansowe z 29 zł przecenione na 14.50 zł i taką bluzko tuniczkę albo nawet może byc jako sukienka do rajstopek za 14,50 zł z 29 zł. miałam jeszcze kupon rabatowy - 10 zł na dziecięce ubranka więc całkiem fajnie.
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też widziałam te przeceny ale kupiłam tylko jedną bluzeczkę z 12zł, przeceniona na 7zł. Jakoś nic więcej mnie nei zachwyciło albo po prostu niektórych rzeczy nie potrzebuję |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
A od dawna te przeceny są?
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niby mamy pobudki co 2 godz, czasem nawet co godz ale to sa pobudki na spiocha cyc z paszcze i swiety spokoj. a bez uu to ja nie wiem jak to bedzie ![]() tak wiec musze sie najpierw psychicznie do tego przygotowac i miec wolny czas, tzn zebym nie musiala chodzic do pracy bo nie wobrazam sobe funkcjonowac w robocie po nieprzespanej nocce tak wiec najblizszy termin to swieta bo 2 tyg wolnego ( ale meczyc sie tak w swieta??? ) pozniej ferie, ewentualnie wakacje...ale cos czuje ze najpewniej to zrobie mu prezent pt. "odstawiamy uu" na 18tke |
|
|
|
|
#2399 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez się właśnie boje ze coś zepsuje jak sama będę prac :P Cytat:
przednie koło jest nieskrętne ale jest możliwość regulacji (jest dołączony imbus) jakby zaczął ściągać w jakąś stronę. Na krawężniki nie mam problemu żeby wjechać, ale ja w sumie jestem przyzwyczajona bo wcześniej też mieliśmy nieskrętne koła. Kupowałam za 999 zł bo zależało mi na tym niebieskim kolorze i znalazłam w sklepie internetowym. Na allegro i w niektórych sklepach są po 899 różowe i szare. Aha jak Ci się znudzi kolor to można dokupić color pack i wtedy cala kolorystyka wózka jest inna. Jest długi ale wczoraj byłam w małym pepco i spokojnie się zmieściłam. Ogólnie jak na nieskrętny wózek łatwo się nim skręca w porównaniu do royala. Zaraz spróbuję dodać zdjęcia ale coś się nie da. Jakbyś chciała coś jeszcze wiedzieć to pisz Cytat:
|
|||
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam właśnie Mel b - trening całego ciała + ABS. I powiem tak. Jak ćwiczę killera chodakowskiej to jestem 1000 razy bardziej spocona ( a to oznacza że tłuszczyk się lepiej spala) i 1000 razy bardziej zmęczona. Wrócę jednak do chodakowskiej
![]() Daria już śpi 45 min szok. Zawsze 20-30 min i się budzi.A ona dalej śpi...już ponad godzinkę to moje dziecko??? SZOKCo tu takie pustkiiiii...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-09 o 12:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

jeszcze tylko trochę katarek ma ale już nie męczy ją w nocy.

i bedziem smigac na Come. Boje sie troche babla zostawiac ale do DOMITu mamy na szczescie tylko 5minutek wiec jak cos to przylece 

A dziś znalazłam w pieluszce namacalny dowód, że coś trafia do jego żołądka
za mamę. Oby to nic poważnego.

budziła się 3 razy ale tylko smoczka jej dałam i spała dalej.

to moje dziecko??? SZOK