Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 23:57   #2041
Elminio
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 11

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Racja!

A niech będę ta zła. Nie każdy chce mieć cyce, niektóre dziewczyny chcą mieć piersi -większe mniejsze, ale piersi. Nie takie które wyglądają jakby miały za moment eksplodować, albo jakby się ledwo mieściły. Nie róbmy tu prania mózgów, nie tylko wielkie jest piękne, a już na pewno nie najpiękniejsze. Tu jest dużo młodych dziewczyn i każdy ma prawo im coś zasugerować. Tragedią byłoby pisanie, że tylko implant UHP okrągły jest piękny, już jedna pisała, że dr E.S Szamanka, czy jakoś tam jest najlepsza i są efekty... Dziewczyny myślcie trochę, albo czasem.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 00:04   #2042
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Jak dla mnie masz problem ze sobą. Po tym co mi napisałaś na PW
Najpierw się czepiasz o Tysiaczka,że KTOŚ coś jej sugeruje, teraz znowu zaczynasz.
Tu i tak każdy powinien posłuchać się lekarza a nie "znajomych" z forum.
Stary 2013-11-09, 00:06   #2043
Elminio
Raczkowanie

http://facet.onet.pl/znani/popatrzci...-wyrosla/9y8nv

http://afterparty.pl/galerie_galeria...e_03_page_no=3
Stary 2013-11-09, 00:11   #2044
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Aaa zapomniałam Wam napisać,że moje cycki tak mega zmiękły gnieciucha mogę już robić i rowek się zrobił szerszy,tylko musze się pozbyć tego pancernika bo to ona je tak ściska, jak pochodzę z pół godzinki bez to jest mega, tak luźno,nic nie ciśnie i fajnie się układają
Mój tż dzisiaj przez bluzkę dotknął jednego cycka i się pyta czy stanik zmieniłam bo są mega miękkie

A no i tata się przy mamie dzisiaj mnie zapytał kiedy będzie mógł zobaczyć mój biust - moja mina,mamy i TŻ bezcenna oczywiście po chwili dodał,że "No tylko w bluzce bez tego uzbrojenia"

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-09 o 00:12
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 00:13   #2045
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie masz problem ze sobą. Po tym co mi napisałaś na PW
Najpierw się czepiasz o Tysiaczka,że KTOŚ coś jej sugeruje, teraz znowu zaczynasz.
Tu i tak każdy powinien posłuchać się lekarza a nie "znajomych" z forum.
Nie Star, nie mam żadnych problemów ze sobą, nie obraziłam Cię, napisałam jedynie co myślę i czego w Twoim przypadku można się spodziewać. Pięknie to wszystko wytłumaczyłaś, ale mnie to nie przekonuje, bo poza tłumaczeniem potrzebna jest jeszcze merytoryczna wiedza.
Stary 2013-11-09, 00:14   #2046
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=Elminio;43623596]
Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość

Kachuula błagam Cię kobieto słychaj tylko lekarza i NIKOGO więcej. Jeśli uważasz, że lekarz nie spełnił dobrze swojej roli lub cokolwiek Ci nie odpowiada - idź do jeszcze jednego. Nie rozumiem takiego "mącenia" w końcu Mya nie jest lekarzem, więc takich komentarzy na forum być nie powinno...[COLOR="Silver"]
Oj nie lubię jak mi ktoś mówi co powinnam a co nie powinnam pisać publicznie. A tak na marginesie podobno załatwiasz takie rzeczy przez priv Nie żebym akurat ja bała się publicznych debat- ale piszesz jedno a robisz drugie.
Co do mącenia to chyba Ty namąciłaś bardziej pisząc -" idź do jeszcze jednego". Radzić tak osobie która ma dylemat, która nie bardzo się orientuje w temacie jest że tak powiem bardzo wygodnie i bezpiecznie. Już lepiej nie pisać nic- bo taką radą nie pomogłaś nikomu. A dlatego że w takim wypadku trzecia konsultacja namiesza jeszcze bardziej w głowie. 'Gdybyś przeczytała ze zrozumieniem co napisałam doczytałbyś że ja napisałam: masz dylemat przedyskutuj to ze swoim lekarzem. Lekarza ma konkretna osoba "normalnego", wybranego - ma pytania i ma je z kim wyjaśnić. I taka radę otrzymała ode mnie. Takie jest moje zdanie które przedstawiłam. Powyższy post który wkleiłaś miał zwrócić uwagę na rzeczy o których pacjentka przed operacją nie ma pojęcia. Osoby po operacji mają- więc dlatego to napisałam. Mi przed pierwszą operacjom nikt nie zwrócił uwagi na milion rzeczy i pułapek. A bardzo żałuję - bo wiem ile życia może zmarnować nieudany zabieg i niezadowolenie z zabiegu.
Nikt tu nie jest lekarzem - i jest to napisane w pierwszym poście. I na miłość boską przecież nikt tu nikomu na zapleczu operacji poprawkowej nie zrobi - no proszę Cię , nie bądź śmieszna. Każdy ma własny rozum, własnego lekarza i własny wybór.
Jestem chyba najbardziej sprawdzoną osobą na tym forum- nie jestem przedstawicielem żadnej agencji reklamowej, żadnego lekarza, żadnego klubu, żadnego naganiacza, nie biorę żadnych pieniędzy za posty które tu pisze Jestem pacjentką która wyraża swoje zdanie na ogólnym forum. To forum jest o powiększaniu piersi- o czym będziemy tu pisać jeśli nie będzie można napisać że te piersi są duże a te małe, że dane wkładki są nietypowe a jakieś piersi niewypełnione górą. Nosz mamy się tu przepisami na sernik wymieniać

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość

Nie Olivko, chodziło mi o to, że Tysiaczek mógł sobie zrobić krzywdę i jeśli cofniesz się o x stron doczytasz się wszystkiego. Kibicować można na meczu. My nie jesteśmy lekarzami, a wiele dziewczyn podpuszczało Tysiaczka, nie mając pojęcia o skutkach takiej wymiany. Nikomu nie sugeruję kłamstwa, a brak szczerości. Wg mnie to różnica. Ja wolę czegoś nie komentować, niż pisać cokolwiek miłego.

Napisałaś:
Kazdy powinien kierowac sie tym co czuje a nie tym co kto pisze
A ja na to:
No i ból bo tu tak nie ma.... powiedziałabym, że jest wręcz odwrotnie.
Tzn że co? że jak tu jest ? gdzie jest inaczej? że czym się tu kierujemy?
My - to my, bo rozumiem że Ty jesteś lepszym bytem? tak?
Jesteśmy "nie szczere" a Ty nie pisząc nic jesteś super szczera lepiej przemilczeć? tak?
Poklepujmy się ramieniu, nie mówmy o rzeczach istotnych, przemilczmy problemy. Super postawa - bardzo pomocna i taaaka wygodna.
Jeśli zarzucasz komuś nieszczerość - pisz jasno komu a nie robisz takie sugestie nie wiadomo po co.
A piszę co myślę na własną odpowiedzialność. I jeśli trzeba ponieść konsekwencje za słowa - sama za to cięgi zbieram. Rozumiesz dlaczego nie potrzebuje pozwolenia na pisanie od nikogo?

Cytat:

Patrzę na ten wymiar implantu, który masz w podpisie i napiszę tylko, że nie da się uzyskać nim naturalnego efektu. To UHP mała podstawa i duża projekcja. Nie widziałam wyjściówki, ale sądząc po podstawie nie masz dużo miejsca. Profil HP daje bardziej naturalny efekt z widocznym wypełnieniem góry, ale implanty dobiera wyłącznie lekarz,a na forum lekarzy nie ma
Wg własnych teorii- mącisz dziewczyno nie jesteś lekarzem a mówisz o miejscu na klacie, o profilach, o wypełnieniu górą. Po co o tym wszystkim w ogóle komuś piszesz skoro na końcu dodajesz że implanty dobiera wyłącznie lekarz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-11-09 o 00:19
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 00:23   #2047
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

[QUOTE=MyaDiva;43634769]
Cytat:
Oj nie lubię jak mi ktoś mówi co powinnam a co nie powinnam pisać publicznie. A tak na marginesie podobno załatwiasz takie rzeczy przez priv
Co do mącenia to chyba Ty namąciłaś bardziej pisząc -" idź do jeszcze jednego". Radzić tak osobie która ma dylemat, która nie bardzo się orientuje w temacie jest że tak powiem bardzo wygodnie i bezpiecznie. Już lepiej nie pisać nic- bo taką radą nie pomogłaś nikomu. A dlatego że w takim wypadku trzecia konsultacja namiesza jeszcze bardziej w głowie. 'Gdybyś przeczytała ze zrozumieniem co napisałam doczytałbyś że ja napisałam: masz dylemat
przedyskutuj to ze swoim lekarzem
Lekarza ma dziewczyna "normalnego", wybranego - ma pytania i ma je z kim wyjaśnić. I taka radę otrzymała. Takie jest moje zdanie które przedstawiłam. Powyższy post który wkleiłaś miał po pierwsze zwrócić
uwagę na rzeczy o których pacjentka przed operacją nie ma pojęcia. Osoby po operacji mają- więc dlatego to napisałam. Mi przed pierwszą operacjom nikt nie zwrócił uwagi na milion rzeczy i pułapek. A bardzo żałuję - bo wiem ile życia może zmarnować nieudany zabieg i niezadowolenie z zabiegu.
Nikt tu nie jest lekarzem - i jest to napisane w pierwszym poście. I na miłość boską przecież nikt tu nikomu na zapleczu operacji poprawkowej nie zrobi - no proszę Cię , nie bądź śmieszna. Każdy ma własny rozum, własnego lekarza i własny wybór.
Jestem chyba najbardziej sprawdzoną osobą na tym forum- nie jestem przedstawicielem żadnej agencji reklamowej, żadnego lekarza, żadnego klubu, żadnego naganiacza, nie biorę żadnych pieniędzy za posty które tu pisze Jestem pacjentką która wyraża swoje zdanie na ogólnym forum. To forum jest o powiększaniu piersi- o czym będziemy tu pisać jeśli nie będzie można napisać że te piersi są duże a te małe, że dane wkładki są nietypowe a jakieś piersi niewypełnione górą. Nosz mamy się tu przepisami na sernik wymieniać

Tzn że co? że jak tu jest ? gdzie jest inaczej? że czym się tu kierujemy?
My - to my, bo rozumiem że Ty jesteś lepszym bytem? tak?
Jesteśmy "nie szczere" a Ty nie pisząc nic jesteś super szczera lepiej przemilczeć? tak?
Poklepujmy się ramieniu, nie mówmy o rzeczach istotnych, przemilczmy problemy. Super postawa - bardzo pomocna i taaaka wygodna.
Jeśli zarzucasz komuś nieszczerość - pisz jasno komu a nie robisz takie sugestie nie wiadomo po co.
A piszę co myślę na własną odpowiedzialność. I jeśli trzeba ponieść konsekwencje za słowa - sama za to cięgi zbieram. Rozumiesz dlaczego nie potrzebuje pozwolenia na pisanie od nikogo?

Wg własnych teorii- mącisz dziewczyno nie jesteś lekarzem a mówisz o miejscu na klacie, o profilach, o wypełnieniu górą. Po co o tym wszystkim w ogóle komuś piszesz skoro na końcu dodajesz że implanty dobiera wyłącznie lekarz
No właśnie. Ja dostałam od niej " fajną" wiadomość na PW. Nie oczekuję tego,że każdemu moje piersi będą się podobać ale bez przesady : wg niej mam źle dobrane implanty
Spoko,przekażę doktorkowi za 2 tyg ,ciekawe co powie na to ?

Taa a po jej ostatnich postach sama się zastanawiam dziewczyny czy Wy jesteście SZCZERE pisząc pod moimi zdjęciami,że podobają Wam się moje piersi haha, nie no

Od razu byłam uprzedzona od dr że moje piersi będą blisko i są chociaż z dnia na dzień się coraz bardziej odsuwają od siebie, układają, dojrzewają po prostu To i tak będę miała wąski rowek czy mi się to podoba czy nie - bo swoje piersi miałam blisko

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-09 o 00:26
Stary 2013-11-09, 00:39   #2048
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A niech będę ta zła. Nie każdy chce mieć cyce, niektóre dziewczyny chcą mieć piersi -większe mniejsze, ale piersi. Nie takie które wyglądają jakby miały za moment eksplodować, albo jakby się ledwo mieściły. Nie róbmy tu prania mózgów, nie tylko wielkie jest piękne, a już na pewno nie najpiękniejsze. Tu jest dużo młodych dziewczyn i każdy ma prawo im coś zasugerować. Tragedią byłoby pisanie, że tylko implant UHP okrągły jest piękny, już jedna pisała, że dr E.S Szamanka, czy jakoś tam jest najlepsza i są efekty... Dziewczyny myślcie trochę, albo czasem.
Ocho- zaczyna nam się klarować sytuacja Zadzwoń sobie może do mnie przebierańcu jeśli coś do mnie masz , a nie ukrywasz się pod nicem i zapodajesz takie mądrości. Super odwaga, super postawa, nasza super Elminio

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

[QUOTE=Star90;43634831]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No właśnie. Ja dostałam od niej " fajną" wiadomość na PW. Nie oczekuję tego,że każdemu moje piersi będą się podobać ale bez przesady : wg niej mam źle dobrane implanty
Spoko,przekażę doktorkowi za 2 tyg ,ciekawe co powie na to ?

Taa a po jej ostatnich postach sama się zastanawiam dziewczyny czy Wy jesteście SZCZERE pisząc pod moimi zdjęciami,że podobają Wam się moje piersi haha, nie no

Od razu byłam uprzedzona od dr że moje piersi będą blisko i są chociaż z dnia na dzień się coraz bardziej odsuwają od siebie, układają, dojrzewają po prostu To i tak będę miała wąski rowek czy mi się to podoba czy nie - bo swoje piersi miałam blisko
no widzisz jaką szczerą opinie na priv dostałaś: lekarz źle dobrał implanty- i to nie jest mieszanie, to jest szczera pomoc i opinia wysłana na priv. Na całe szczęście widzę że w panikę nie wpadłaś
Ja już tu tle dziwnych sytuacji i osób widziałam że uznaje je za normę która musi się zdarzyć co jakiś czas. Nie ma co się spinać , przemilczmy szkoda piane bić.
A tak na marginesie - ta osoba podaje się za pacjentkę od kogo? bo ja jak zwykle jestem nie na bieżąco
A co do Twoich piersi nie widziałam -ale najważniejszą opinię już znam Twoją . Jesteś zadowolona więc piersi są jak należy. To tyle w kwestii ocen - tylko jedna ocena się liczy

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-11-09, 00:41   #2049
Elminio
Raczkowanie

Myu - wybacz, ale nie czytałam tego co napisałaś, po prostu szkoda mi czasu, choć domyślam się, że czytałaś pół dnia i pisałaś godzinę. Niech inni czytają. Podobno miało Cię już nie być na forum i gdzie konsekwencja. Ja nikogo nie obraziłam i mam prawo pisać co chcę. Może mnie wizaż zbanować -ale nie ma za co. Jeśli fakt, że coś mi się nie podoba, albo czyjeś piersi mi się nie podobają, albo jakiś lekarz stracił wiarygodność to przestępstwo to pójdę do więzienia dobrowolnie

Star naucz się sama dochodzić swoich racji bo Mya nie jest Twoim przedstawicielem. Nie obraziłam Cię, nie napisałam nic chamskiego -skopiuj i wstaw na forum. Nie napisałam nigdzie, że inne dziewczyny kłamią pisząc pod Twoimi zdjęciami, że im się Twój biust podoba. Przeczytaj jeszcze raz co napisałam, bo czytasz albo wybiórczo, albo bez zrozumienia z tych nerwów.

I o co w ogóle ta afera?
Nikt mnie tu nie będzie ustawiał do pionu bo za mądra jestem na takie gierki. Forum jest dla wszystkich

Star nie rozumiem tego dlaczego na pw jesteś taka miła a na wizażu... jak widać, Mya nie ma pojęcia kto Ci wybrał wkładki, więc może jej wytłumacz jaka byłą historia. Ja nie napisałam, zę lekarz źle dobrał wkładki - nie jestem Tobą Myu, i nie znam się na tym.

Edytowane przez Elminio
Czas edycji: 2013-11-09 o 00:46
Stary 2013-11-09, 00:52   #2050
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

[QUOTE=MyaDiva;43634849]Ocho- zaczyna nam się klarować sytuacja Zadzwoń sobie może do mnie przebierańcu jeśli coś do mnie masz , a nie ukrywasz się pod nicem i zapodajesz takie mądrości. Super odwaga, super postawa, nasza super Elminio

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
no widzisz jaką szczerą opinie na priv dostałaś: lekarz źle dobrał implanty- i to nie jest mieszanie, to jest szczera pomoc i opinia wysłana na priv. Na całe szczęście widzę że w panikę nie wpadłaś
Ja już tu tle dziwnych sytuacji i osób widziałam że uznaje je za normę która musi się zdarzyć co jakiś czas. Nie ma co się spinać , przemilczmy szkoda piane bić.
A tak na marginesie - ta osoba podaje się za pacjentkę od kogo? bo ja jak zwykle jestem nie na bieżąco
A co do Twoich piersi nie widziałam -ale najważniejszą opinię już znam Twoją . Jesteś zadowolona więc piersi są jak należy. To tyle w kwestii ocen - tylko jedna ocena się liczy
Mya mądraś Ty kobieta,może jej przemówisz do rozumu

Wiesz napisałabym brzydko ale nie będę bo nie wypada. Mam gdzieś to po prostu no
Powiem mojemu doktorkowi,że źle mi dobrał implanty no i niech się tłumaczy I miałam za dużo upchane w pierś bo mi za długo osocze z krwią do drenów ściekało - takie dostałam info na PW

Tak jestem zadowolona, miałam wzloty i upadki - jak każda tutaj Ale piersi zaczeły normalnieć, moje życie wróciło do normy..facet szaleje na widok moich piersi, czego chcieć więcej?

Nie wiem od jakiego jest lekarza ale niech się pochwali swoimi "nabytkami"

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Myu - wybacz, ale nie czytałam tego co napisałaś, po prostu szkoda mi czasu, choć domyślam się, że czytałaś pół dnia i pisałaś godzinę. Niech inni czytają. Podobno miało Cię już nie być na forum i gdzie konsekwencja. Ja nikogo nie obraziłam i mam prawo pisać co chcę. Może mnie wizaż zbanować -ale nie ma za co. Jeśli fakt, że coś mi się nie podoba, albo czyjeś piersi mi się nie podobają, albo jakiś lekarz stracił wiarygodność to przestępstwo to pójdę do więzienia dobrowolnie

Star naucz się sama dochodzić swoich racji bo Mya nie jest Twoim przedstawicielem. Nie obraziłam Cię, nie napisałam nic chamskiego -skopiuj i wstaw na forum. Nie napisałam nigdzie, że inne dziewczyny kłamią pisząc pod Twoimi zdjęciami, że im się Twój biust podoba. Przeczytaj jeszcze raz co napisałam, bo czytasz albo wybiórczo, albo bez zrozumienia z tych nerwów.

I o co w ogóle ta afera?
Nikt mnie tu nie będzie ustawiał do pionu bo za mądra jestem na takie gierki. Forum jest dla wszystkich

Star nie rozumiem tego dlaczego na pw jesteś taka miła a na wizażu... jak widać, Mya nie ma pojęcia kto Ci wybrał wkładki, więc może jej wytłumacz jaka byłą historia. Ja nie napisałam, zę lekarz źle dobrał wkładki - nie jestem Tobą Myu, i nie znam się na tym.
Na PW też nie jestem miła bo napisałam Ci,że nie chce mi się z Tobą pisać !
Co mam Myai tłumaczyć? Czy w ogóle jest co tu tłumaczyć ?

Jak na razie to Ty robisz od rana wielkie halo
Stary 2013-11-09, 00:56   #2051
Elminio
Raczkowanie

Kochane kobietki - te które mnie choć trochę znają - nie wiem co narozrabiałam, ale jest afera. Widać tu nie można pisać tego co się myśli, ale tylko to, co się innym podoba, a mnie to się nie podoba. Mya napisała wypracowanie, Star jest wściekła, jutro jeszcze pewnie Tysiaczek mnie zruga w akcie solidarności, ale co tam - mam cycki i jestem szczęśliwa, czy coś mogłoby popsuć humor takiej kobiecie???? No właśnie NIE

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Zdjęcia wstawię, jak tylko mnie dr rozpakuje, a co tam, mam piękne cycki to i ja się nimi pochwalę
Stary 2013-11-09, 00:58   #2052
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Bez komentarza

Najpierw zarzucasz jakieś nieszczerości na forum między dziewczynami, później,że "kibicujemy" Tysiaczkowi w wymianie wkładek,potem ja mam za duże wkładki i za wąski rowek no to za dużo jak na jeden dzień i dziwisz się,że jest "afera" jak Ty to ujęłaś
Stary 2013-11-09, 01:03   #2053
Elminio
Raczkowanie

Star wstaw wszystko, a nie jakieś wycinki, ja nie mam nic do ukrycia. A Mya niech przemawia, ale ja głupot nie czytam i nie wdaję się w takie "dyskusje". Każdy sobą reprezentuje jakiś poziom.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

I idź spać, bo jutro będziesz miała oczy podpuchnięte.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Dobranoc
Stary 2013-11-09, 01:08   #2054
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane kobietki - te które mnie choć trochę znają - nie wiem co narozrabiałam, ale jest afera. Widać tu nie można pisać tego co się myśli, ale tylko to, co się innym podoba, a mnie to się nie podoba. Mya napisała wypracowanie, Star jest wściekła, jutro jeszcze pewnie Tysiaczek mnie zruga w akcie solidarności, ale co tam - mam cycki i jestem szczęśliwa, czy coś mogłoby popsuć humor takiej kobiecie???? No właśnie NIE

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Zdjęcia wstawię, jak tylko mnie dr rozpakuje, a co tam, mam piękne cycki to i ja się nimi pochwalę
Napiszę krótko bo piszesz że masz jakieś problemy z czytaniem.

Ależ właśnie tu można pisać co się myśli. To Ty twierdzić że nie wolno- jakieś dziury masz w pamięci? Ty chyba jeszcze z narkozy nie wyszłaś, co Ty wypisujesz za bzdury dziewczyno i co Ci w ogóle chodzi.

A tak na marginesie : gdzie przeczytałaś że nie wrócę na forum??

Stary 2013-11-09, 01:10   #2055
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Rzeczywiście reprezentujesz poziom. To po co w ogóle zaczynasz?

Nie mam problemu z podpuchniętymi oczami, dzięki za troskę

Skoro nie masz nic do ukrycia trzeba było napisać tutaj a nie PW mi słać

Proszę wstawiam na życzenie :

Elminio wiadomośc prywatna 23:42

"Star, to Twoje zdanie i masz do niego prawo. Ja uważam, że masz ładny kształt piesi, ale wg mnie są za duże w stosunku do Twojej sylwetki. Są ogromne. Wybacz. Szkoda, że dr nie poinformował Cię o konsekwencjach ciąży i karmienia piersią w przyszłości, bo szczerze nawet ostatnio się zastanawiałam jak bardzo powiększy się Twój biust. Masz wąski rowek, a to oznacza, że lekarz maksymalnie preparował=oddzielił mięśnie od mostka, ale żeby zmieścić taki implant nie miał wyjścia. Pytanie jak się to na Tobie odbije w przyszłości. I jeszcze jedna ważna rzecz - pisałaś, że miałaś dreny, że z ran sączy się wydzielina, że dziurka po drenie, że w zaleceniach częste zmiany opatrunku. Nie dało Ci to do myślenia? Jak dr musiał "upychać" ten implant, żeby się zmieścił i jak musiał potem naciągać tkanki, żeby je zszyć? Jeśli Tak ma wyglądać doradzanie na forum to robi mi się słabo, kiedy to czytam. Ja wszystkim cycolinkom dobrze życzę, ale uważam, że jeśli ktoś nie ma o dobieraniu implantów pojęcia i nie liczy się z konsekwencjami pewnych decyzji to doradzać nie powinien. "

Elminio wiadomość prywatna 00:27

"mógł włożyć mniejszą wkładkę, bo mniejszą Ci proponował, o ile dobrze pamiętam. Nadmiar skóry piszesz - to już herezja. Nie każdy lekarz zaleca zmianę opatrunku co drugi dzień. Ja nie twierdzę, że będziesz karmiła, wystarczy sama ciąża, ale zapytaj Tysiaczka skąd u niej takie problemy z biustem. Zbyt duży implant niszczy gruczoł, przez ucisk. Ja tylko napisałam,że Twoje piersi mają ładny kształt, ale moim zdaniem są zbyt blisko - ze względu na zbyt duży implant i mają za wysoką projekcję. Nie obraziłam Cię- mam nadzieję, bo nie taka była moja intencja. Dla mnie z takim implantem jest dysproporcja w Twoim wyglądzie. Po prostu zanim zaczniesz komuś doradzać zastanów się, czy ma dzieci, czy chce mieć, co z takimi dużymi piersiami będzie za 10 lat, co po ciąży itd. Nie na zasadzie ładuj te, ja takie mam i jest ok, bo na początku sama miałaś wątpliwości i pisałaś, że nie spodziewałaś się, że taki cyc z tego wyjdzie. Dziewczyny utwierdziły Cię w przekonaniu, że wszystko jest ok - bo jest, ale tylko jeśli sama się sobie podobasz."

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-09 o 01:14
Stary 2013-11-09, 01:23   #2056
Elminio
Raczkowanie

Napisane przez Star90
Czy chce mieć dzieci? Nie wiem
Kto mówi że chce karmić piersią? nigdy nie chciałam i nie będę.
Tak sączyło się osocze. Z jednej piersi z drugiej nie. To nic nie oznacza bo większośc lekarzy NIE wsadza drenów co potem skutkuje siniakami, gdzieś ta krew musi się wchłonąć. Dlatego mój dr ZAWSZE wsadza dreny, wiedziałam to od dziewczyn,które u niego robiły.

Moje piersi nie są ogromne, moja mama która się bała operacji twierdzi ,że są "fajne" nawet nie określiła - duże chociaż jest anty nastawiona do dużych biustów.

Czy ja komuś doradzam? dziewczyna była u mojego doktora dzień po mojej operacji, dobrał jej implanty, widziałam się z nią chce mieć takie cycki jak ja, może mieć bardziej sztuczny efekt bo nie ma tyle gruczołu. Więc w czym problem?

I jakbyś chciała wiedzieć doktor NIE mogł mi wsadzić mniejszej wkładki bo miałam za duże swoje piersi i musiałby mi wycinać własną skórę,żeby nie zrobiły się fałdy pod piersiami .
A zalecenia do zmiany opatrunku co drugi dzień dostaje KAŻDA kobieta na wydrukowanej kartce.. dostałam już ją przed operacją, więc nie wiem co w tym dziwnego żeby kłaść świeże opartunki a nie tydzień chodzić w tym samym

Moim zdaniem masz jakiś problem ze swoją osobą. Do widzenia

JA
mógł włożyć mniejszą wkładkę, bo mniejszą Ci proponował, o ile dobrze pamiętam. Nadmiar skóry piszesz - to już herezja. Nie każdy lekarz zaleca zmianę opatrunku co drugi dzień. Ja nie twierdzę, że będziesz karmiła, wystarczy sama ciąża, ale zapytaj Tysiaczka skąd u niej takie problemy z biustem. Zbyt duży implant niszczy gruczoł, przez ucisk. Ja tylko napisałam,że Twoje piersi mają ładny kształt, ale moim zdaniem są zbyt blisko - ze względu na zbyt duży implant i mają za wysoką projekcję. Nie obraziłam Cię- mam nadzieję, bo nie taka była moja intencja. Dla mnie z takim implantem jest dysproporcja w Twoim wyglądzie. Po prostu zanim zaczniesz komuś doradzać zastanów się, czy ma dzieci, czy chce mieć, co z takimi dużymi piersiami będzie za 10 lat, co po ciąży itd. Nie na zasadzie ładuj te, ja takie mam i jest ok, bo na początku sama miałaś wątpliwości i pisałaś, że nie spodziewałaś się, że taki cyc z tego wyjdzie. Dziewczyny utwierdziły Cię w przekonaniu, że wszystko jest ok - bo jest, ale tylko jeśli sama się sobie podobasz.

STAR
Tak pisałam,że taki cyc wyszedł bo byłam spuchnięta, jakbyś chciała wiedzieć wszystko się układa z czasem, dlatego większość jak widzisz ma niedosyt po czasie
Proponował mniejszą 290 zamiast 320 - po operacji mi powiedział,że 320 jest idealna i lepiej dobrać nie mogliśmy.
Nie każdy lekarz zaleca zmianę opatrunku co drugi dzień ale mój tak i co w tym dziwnego? Każdy ma inne zalecenia.

Ja nikomu nie będę wybierać wkładek, ona i tak ma mieć większe ode mnie nie takie jak ja- jak już a dr wybrał UHP bo jest wąska i co w tym dziwnego ??

Oceniasz cycki które maja długą drogę przed sobą, z dnia na dzień naturalnieją

Zresztą..naprawdę nie chcę mi się z Tobą pisać..ŻYCZĘ Ci żebyś również jak ja była zadowolona ze swoich piersi

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ----------

Star przykro mi, że się tak zdenerwowałaś - to tylko piersi, nie bitwa na śmierć i życie. Ja nie jestem gwiazdą na tym forum i nie szukam niczyjej aprobaty. Szkoda, że nie masz dystansu do siebie, i że wszystko traktujesz jak atak.
Stary 2013-11-09, 01:29   #2057
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Chyba nie tylko ja to odebrałam jak atak???
Więc z kim coś tu jest nie halo?

Tak, najpierw piszesz o nieszczerości wśród dziewczyn na forum..i uważasz,że lepiej przemilczeć niż kłamać, to czemu nie przemilczysz tylko piszesz do mnie PW i robisz zamieszanie na forum ? ja się nie denerwuję.. ja po prostu nie lubię takich ludzi

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-09 o 01:31
Stary 2013-11-09, 02:15   #2058
MyaDiva
Zakorzenienie

To co jest wklejone powyżej... nie wiem nawet jak to skomentować... przebierańcu Elminio - zrobiłaś obrzydliwość, to jest wstrętne!
Atak zaczęłaś ode mnie - masz do mnie coś , oki. W d.. mam takich jak Ty - xxxxxxx ukrywających się pod nicami na forum. Jak pisałam - zadzwoń sobie do mnie i powiedz mi wprost co myślisz. Ale żeby do dziewczyn świeżo po operacjach takie rzeczy pisać!!!! normalna jesteś????!!!!

. Star jest mi na prawdę przykro My tu dajemy wsparcie ale czasami zdarzają się i takie sytuacje. Akurat na Ciebie trafiło. Wiem że w sumie nie ma o czym mówić- ale to przechodzi już wszelkie granice idiotyzmu Pozdrawiam Cię gorąco

I tak na zakończenie tej sytuacji wkleję na dobranoc słowa które napisała Star90. Niech się co niektórzy zastanowią jakie skutki daje pisanie głupot.

Star90 :

Dziękuję Myu, po prostu poczułam się "najechana",ja rozumiem,że każdy może mieć własne zdanie ale robić takie zamieszanie na forum,wysyłać mi PW, po co to..sama napisała,że na forum jest nieszczerość to już lepiej przemilczeć niż kłamać.. no to skoro lepiej przemilczeć to po co zaczyna... zwłaszcza,że podważa zdanie lekarza wg. którego wszystko jest w jak najlepszym porządku, nawet się uśmiecha jak na nie patrzy na kontroli Miło .

Pozdrawiam Cię serdecznie. Dobranoc !

Wychodzę z wnioskiem o całkowite lekceważenie powyższej sytuacji by nie dawać możliwości bić piany idiotom. Sprawa była między mną, trolem, Star, Olivką - my sobie już wszystko wyjaśniłyśmy. Ja uważam dyskusje za skończoną. Jeśli ktoś chce coś skomentować to proszę w klubie.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-11-09 o 16:01 Powód: słowa niezgodne z regulaminem
Stary 2013-11-09, 02:36   #2059
smerfunia25
Raczkowanie

To sa chyba jakies jaja?! Sorry Elminio ale skoro masz juz takie piekne piersi (dodam ze zapakowane, wiec zupelnie nie masz pojecia jak beda wygladaly, najpiekniejsze i najidealniejsze na forum to moze zniknij stąd? A moze to strach i obawa przed tym co masz w pancerniku tak Ci zaburzyla myslenie. Jak myslisz czy Star ( sorki star) interesuje to, ze Tobie sie jej piersi nie podobaja bo sa za blisko?? Wg mnie najwazniejsze jest zeby to jej sie podobaly jej piersi i zeby Ona sie z nimi dobrze czula. Kazda z nas pragnie miec najpiekniejsze piersi wg swojego wlasnego gustu, a gdybys nie wiedziala to ile ludzi tyle upodoban! A o gustach sie nie dyskutuje. No i jeszcze jedno to jakie my chcemy piersi a jakie nam wyjda po op tez czesto sie troszke nie pokrywa. I co wtedy?? Leciec na kolejny zabieg?? Nie w takiej sytuacji trzeba je zaakceptowac i polubic, no i przede wszystkim cieszyc sie, ze w koncu ma sie biust
Moze jak sie przespisz i troszke odsapniesz to bedziesz milsza, lub mam nadzieje stwierdzisz ze z "nami" nie warto sie zadawac bo jestesmy falszywe hihi i znikniesz naprawde nie mam ochoty czytac Twoich wypocin, nic dobrego nie wnosza, podnosza cisnienie i zasmiecaja forum!
I blagam nie odpisuj mi ze mam problem ze soba, bo nie mam, a bynajmniej nie Tobie to oceniac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Przepraszam Mayu napisalam moj post zanim przeczytalam Twoj "apel"

A jak sie dostac do klubu?

Stary 2013-11-09, 07:12   #2060
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milian Pokaż wiadomość
Witam po raz pierwszy oficjalnie wszystkie kobietki i oczywiście każdą z osobna

Do albumu wstawiłam zdjęcia wyjściówki. Proszę o opinie jaki implant byście u mnie widziały? W przyszły piątek mam konsultację u MW.
Witaj!
A ja powtórzę się po raz kolejny... Od dobierania implantów jest lekarz a nie dziewczyny na forum Poczekaj na wizytę, a jak będziesz miala dwa czy trzy implanty do wyboru, wtedy coś podpowiemy

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Agulka2000 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Ja cały dzień w biegu, a teraz siedziałam i pakowałam siebie i dzieci, jutro wyjeżdżam na długi weekend no i jutro jestem umówiona na makijaż permanentny, zdjęcia wrzuce jak wróce

Tak się zastanawiam, bo któraś z Was napisała, że każdemu nie pasują anatomki, bo np. piersi są wysoko no i ze będzie efekt przyklejonych piłek, no właśnie doktorek mówił, ze mam wysoko piersi, ale jak mówiłam, że nie chce efektu piłki to mówił, że nie będzie. Co wy o tym sądzicie?
Piłki wychodzą przy okrągłych (tzn. mogą wyjść, jeśli są za duże). Ale spokojnie, jesli dr powiedział, że będzie ok, to tak będzie

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez marlena202 Pokaż wiadomość
Sprawa z moja operacja wyglada tak ,doktor powiedział ,ze mam sie wyleczyć i szybko wrócić do niegotak tez zamierzam zrobic jeszcze na 100% nie wiem czy dojdzie do operacj ale nie tracę nadzieji wczoraj Powtorzylam usg nieco powiększone węzły i okropny bol mam w lewej piersi doktor ginekolog endokrynolog dopiero w czwartek tyle czekania i to wizyta prywatna ,boli jak jasna cholera spac na boku nie idzie na brzuchu tez masakra
Głowa do góry Marlena. Dr ma rację, wylecz się i wtedy pomyślisz o operacji. Lepiej to wszystko zrobić z głową, bez pośpiechu. Co nagle to po diable Trzymam kciuki.
Stary 2013-11-09, 07:16   #2061
201711291009
Konto usunięte

[QUOTE=Tysiaczek83;4363376 7]
Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Musze to przemyśleć i uzbierać fundusze to tez do niej się wybiorę bo daleko nie mam
a ile tam się płaci w klinice?;>

1300zł za 1ml nie przejmuj się...mówią tak,bo zazdroszczą
Tak o Tobie,masz taką trochę baby face i byłoby super ale to tylko moje zdanie,nie namawiam,żeby zaraz nie było hihihi trochę widać po 1 ml,ale nie znacznie,są ładnie uwypuklone,ale nie wydęte
To dużo trochę, myślałam że tak do 900uda się zapłacić:p

a jest jakiś lekarz w warszawie co robi taniej trochę?

[QUOTE=Star90;43634081]Za 1 ml 1000-1400 zł zalezy od lekarza.

Jezusie w końcu skończyłam pisać notkę, jak chcecie pooglądać wypociny to zapraszam [COLOR="Silver"] [ / QUOTE ]
Poczytam jak wejdę na kompa

201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:22   #2062
Elminio
Raczkowanie

No tak to było okropne, płakałam całą noc i cały ranek... Temat uważam za zakończony. Myu nie strasz mnie - to tylko forum - trzeba mieć nieźle w głowie namieszane, żeby stawiać takie sprawy na ostrzu noża.

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Dziś mnie cycki bolą - chyba za karę, ale śniadanko i pyralgina i będzie git.

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

I jeszcze jedna ważna rzecz, czy któraś z was po zabiegu też miała w zaleceniach od dr ćwiczenia ?
Stary 2013-11-09, 08:02   #2063
gosiek78
Raczkowanie

Witam się z rana
Kochane moje, dzisiaj mnie odpakują (na chwilę) to będę mogła zobaczyć moje nabytki
Mój mąż też nie może się doczekać i mam nadzieję że pstryknie zdjątko to zaraz wstawię.

Uśmiałam się dzisiaj rano- śpię na piramidzie z poduszek, prawie na siedząco,a mój mąż rano w łóżku mówi do mnie: "wiesz mam teraz takie poczucie niższości"

Miłego dnia dziewczyny
Stary 2013-11-09, 08:17   #2064
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Kochane moje, dzisiaj mnie odpakują (na chwilę) to będę mogła zobaczyć moje nabytki
Mój mąż też nie może się doczekać i mam nadzieję że pstryknie zdjątko to zaraz wstawię.

Uśmiałam się dzisiaj rano- śpię na piramidzie z poduszek, prawie na siedząco,a mój mąż rano w łóżku mówi do mnie: "wiesz mam teraz takie poczucie niższości"

Miłego dnia dziewczyny
Gosiek, miałyśmy op tego samego dnia, czy Ty bierzesz jeszcze jakieś leki przeciwbólowe?
Stary 2013-11-09, 08:26   #2065
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Gosiek, miałyśmy op tego samego dnia, czy Ty bierzesz jeszcze jakieś leki przeciwbólowe?
Tak, dostałam tramal w kroplach, paracetamol i diclac. Paracetamol zamieniam czasami z solpadeiną.
Stary 2013-11-09, 08:55   #2066
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wyliczanka na dziś:

Tulitka 15.11 - 6
Aniaania1992 19.11 - 11
Rika88 20.11 - 20.11-12
Aniolek199007 20.11- 12
Kachuula 28.11 -19
Happy_hour 28.11 - 19

Yazmat 02.12-29
Zan123 06.12-27
Misia2684 11.12-32

Carmen2206 12.12 - 33
AsieK8705 14.12 - 35
Marlena202 22.12-43
Agataka1979 20.01 - 71
Iloona79 20.01 - 71
Agulka2000 20.01 - 71
Madlen666 17.02 - 100

Ja tylko dodam od siebie,że mój post od,którego się to wszystko zaczęło,czyli słowo RACJA! dotyczyło,się,że w kwestii ciała nie ma co patrzeć na promocje i nie ważne czy to usta,cycki czy mezoterapia...

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość

To dużo trochę, myślałam że tak do 900uda się zapłacić:p

a jest jakiś lekarz w warszawie co robi taniej trochę?

Alicja nie patrz na to kto robi taniej,bo nie o to chodzi...lepiej dozbierać więcej i iść do sprawdzonego lekarza...Moja koleżanka jak po 1-ym ml zobaczyła moja usta to od swojej Dr przeszła do mojej i tego samego jeszcze dnia moja Pani Dr zrobiła jej ładne usta,a po swojej Dr miała w ustach grudki...i już u Niej zostaje,pod koniec listopada ma dopełnienie połóweczką

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-11-09 o 19:32
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:39   #2067
anika75
Zadomowienie

Tysiaczku, dopiero doczytałam, że mi tu odpisałaś. Więc jednak - stara baba jestem, ale pamięć mam jeszcze dobrą . Jeśli miałabyś jakieś rady odnośnie malowania to poproszę priva
Stary 2013-11-09, 09:54   #2068
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
witam się z rana

Miłego dnia dziewczyny :d
takkk!! Czekam na rozpakowany prezencik:d
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:54   #2069
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Tysiaczku, dopiero doczytałam, że mi tu odpisałaś. Więc jednak - stara baba jestem, ale pamięć mam jeszcze dobrą . Jeśli miałabyś jakieś rady odnośnie malowania to poproszę priva
Właśnie miałam pisać Ci PW,żebyś mi wysłała foto tych mebli to podpowiem co i jak,bo bardzo interesuję się renowacją staroci
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:56   #2070
szann
Zakorzenienie

O Boże, trochę mi to zajęło nim przebrnęłam ze zrozumieniem przez tą akcję

ILovesleeping, no troszkę masz baby face, a wgl to masz górną wargę większą? to takie niespotykane btw. usta na pewno będą do Ciebie pasować! Będziesz miała taki ostrzejszy/seksowny wyraz twarzy

Star chciałabym Cię zobaczyć w zupełnie czarnym bobie Na pierwszej fotce jak J.Aniston i widać jak usta urosły! wydaje mi się, że najładniej wyglądaasz, kiedy masz usta przed korektą, wieeeeeem, że co ja Ci tu będę pisać, jak muszą być duże, jędrniusie i całuśne

czemu jesteś skazanaa na suszenie włosów ? I widzę w komentarzach atak na podcinaanie końcówek dla odmiany - trochę się przychylę, że po takim czasie (pomyśl, że ten włos masz na głowie może i 15laat) mogłabyś już podciąć na strzałę 2-3cm Cię nie zbawią, a wiesz jakby się zmieniła jakość kucyka. Właśnie przyjaciółka za moją radą, bo już nie mogłam patrzeć na jej włosy (78cm) aa wyglądaały jak strzępki niestety, skróciła do 68cm i ma teraz takie włosy - http://fryzurki.blox.pl/resource/lon...edtogether.jpg dokładnie z tym zdjęciem szłyśmy do fryzjera

Noo i zaczynam olejować!

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2013-11-09 o 09:59 Powód: 78cm od karku - nie od czubka głowy, dla jasności :)
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości