Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 06:06   #3811
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Kasian na czym oglądasz te wszystkie seriale??? Ja oglądałam chirurgów, ale stanełam na 9 sezonie bo nigdzie mi nie chcą iść odcinki z tego sezonu
.
Ja ogladam z angielskimi napisami na ororo.tv wszystko jest rano nastepnego dnia po premierze odcinka. To jest rosyjska strona ale latwo sie polapac ja dzialam instynktownie

W ogole witam sie z rana ppzniej bede wiecej nadrabiac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 06:49   #3812
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Witam sie porannie
My juz w drodze do Krakowa. Milego dnia mamusie. Wypoczywajcie

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 06:52   #3813
asiulka_22
Zakorzenienie

JJJustynAAA >> udanych zakupów życze w takim razie
my też pewnie w najblizszym czasie wybierzemy sie do Krk ale do Ikei.
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:02   #3814
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzieki. My raczej dzis okupujemy bonarke.
Kurcze i znow czuje pieczenie w gradle... syrop z.cebuli na noc biore ale z.rana to tak.nie bardzo bo.ludzie ode mnie by pouciekali:/

Mama Franka

Stary 2013-11-09, 07:10   #3815
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Ja też najchętniej chodziłabym na nfz.... bo po coś te składki płacimy, ech ale jak chciałam zapisać się do jakiegoś polecanego ginekologa to oczywiście wizyta za 2 miechy więc stwierdziliśmy, że zostajemy u tej babki, którą już znałam tylko, że prywatnie... A przekonała mnie do siebie tym, że dała mi swój numer kom i kazała w każdej chwili dzwonić jakby się coś działo niepokojącego...
ja chodzę na nfz i tez moj gin kazal mi dzwonic zawsze jak cos sie bedzie dzialo....

szczerze mowiac szkoda by mi bylo kasy chodzic prywatnie. czy lekarze lepiej się zajmują pacjentką jak da się kase?
myśle, że jak ma być dobrze to będzie wszędzie...

Wyobrazcie sobie ze moja kolezanka miała miec cesarkę w PRYWATNEJ KLINICE. Wszystko byłoby ok ale kilka tygodni po zabiegu dziewczyna zaczęła gorączkować, słabo się czuć itp. Okazało się ze lekarze zostawili jej w sroku łożysko.....
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:17   #3816
Nikii89
Zakorzenienie

Dzien dobry
Jestem nie wyspana ;/
Oskara wczoraj usypialiśmy 1,5h . Ja po 40min stwierdziłam że nie dam rady i poszłam po TŻ więc zrobiliśmy zmianę.
Ok północy znów gorączka 39,6... płacz bo syropu nie chciał , potem marudzenie bo zasnąć nie umiał. Ogólnie to tak się rzucał na łóżku że spałam na malutkim skrawku. Musiałam spać na lewym boku i znów wstałam z bólem brzucha.
Teraz z rana niby znów wszystko dobrze zero gorączki, apetyt. Ale zobaczymy jak będzie dalej.

Justyna udanych zakupów

Janeczka współczuję tych zębów, u Nas też przed roczkiem wychodziło 8 na raz . Ale muszę przyznac że Oskar źle nie znosił tego , był trochę bardziej marudny niż zwykle.

Widziałam że rozmawiałyście też o wymiarach dzidzi. Mi się też wydaje że ta będzie większa niż Oskar. Bo teraz w 13tc wyszło że ma 7cm a Oskar tyle miał dopiero w 14,5t.
Tylko ciekawe czy teraz też będę rodzić SN , bo Oskara 4180g i 57cm rodziłam SN.
Stary 2013-11-09, 07:18   #3817
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ale to chyba wszyscy pryw. tak maja: daja tym pacjentce poczucia bezpieczeństwa, ale przeziez zawsze można tez zadzwonić na pogotowie.... ja też dostalam wizytówke i tekst : " jak by sie coś działo , jak by Pani miała jakies pyatnia prosze dzwonić o każdej porze....." - i pierwsze co pomyślałąm :
tiaaaa za kase to każdy uprzejmy....
Ja poprzdnio chodziłam priv, ze względu na obawy o zdrowie maego i telefonu nie dostałam :p No może dała wizytówkę ale nic nie mówiła jakby sie działo to coś... I jak były słabsze ruchy to od razu do szpitala jechałam nie do niej, po co mam płacić za ktg jak w szpitalu od razu przyjmą i dokładnie przebadają
Poza tym nie byłam zadowolona z prywatnego, zapominała że musze mieć usg na każdej wizycie, chciała pomijać Bo zawsze krótsza wizyta, ale też tańsza wiec nie o kase jej chodziło. W ogóle była oschła ale konkretna a na tamtym etapie własnie o to nam chodziło

Teraz chodzę z nfz i narazie jest oki. Niepodważalny fakt to to, że prywatni napewno maja lepszy sprzęt, ale dobry lekarz z każdego odczyta właściwe parametry, a jedynie my lepiej widzimy na monitorku

Młody nam przytuptał o 3.30 i się wpakował do łożka, o 6.30 głodny zrobiłam mleko i ryczał że chce w swoim łóżku pić Dziwny jest, dla mnie tam niewygodnie Niedługo się nie zmieszczę bokiem
Jeszcze 3 dni z Tżtem a potem wyjeżdża
No i się martwię, bo nie dostałam zasiłku, trochę dziwne bo to ten od pracodawcy... ech nie chciałabym prosić sie o pieniądze, skoro sami prosili, bym poszła na chorobowe...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:18   #3818
JJJustynAAA
Zakorzenienie

NIKI mam nadzieje ze. Oskarkiem bedzie lepiej.
Ja moge miec dzidzi dosc wysoka maz ma 194 cm w srode sie dowiem ile teraz ma

Mama Franka

Stary 2013-11-09, 07:26   #3819
asiulka_22
Zakorzenienie

Fame >> no nie wierze?? zapomnieli wyciagnąc łożysko??
jeśli coś jest nie tak to nawet pryw, lekarz nie pomoze- taka prawda. ja chodze tylko do tego bo mi go poleciła kolezanka / pryw./ no i bardzo mi zależy by rodzić w tym szpitalu, ale mają też 3 babeczki które przyjmuja na Nfz, wszyscy mężczyżni ginekolodzy prywatnie, no i zapisałm sie na 20 do jednej z nich, / a normalnie planowaną wizytę u mojego mam na 25 / no i właśnie nie wiem jak to zrobić, jak pokaże jej karte to bedzie wiedzieć że jestem pacjentką innego lekarza,,, czy powiedzieć jej porsto z mostu ze zaczełam pryw, chodzić,,,ale widze że koszty mnie przerosną i chciałbym na nfz.... hmmm nie wiem jaka ona jest i zawsze mam ewentualność iść 25 do swojego.
czy odstęp w badaniu usg 5 dni będzie ok?
czytałam że kobietki chodzą nawet do 2 lekarzy jeden na nfz, dygi pryw.....
========================= ========================= =======
p.s a zmieniając temat pokaże wam co wczoraj kupiłam w ciuchalandzie/lumpku/sh - jak zwał tak zwał
mięciukie w środku gąbka, a na zewnątrz polarek. z tyłu mają uchwyty małe do mocowania do ściany, ale myśle że taśma samoprzylepna tez by dała rade. no nie moglam się oprzeć... i w kolorach i dla dziewczynki i chłopaka : cena uwaga: 6 zł / wrzuciłam do pralki i są czyszciutkie i pachnące/
/za 2 szt/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03468 (1504 x 1000).jpg (95,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03469 (1000 x 1160).jpg (127,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03470 (1000 x 1504).jpg (105,7 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-11-09 o 07:30
Stary 2013-11-09, 07:32   #3820
asiulka_22
Zakorzenienie

Nikii89 >> ponad 4 kg i SN dałaś rade??? pełen podziw, Supermenka z Ciebie hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 303891.jpg (17,9 KB, 4 załadowań)
Stary 2013-11-09, 07:36   #3821
Nikii89
Zakorzenienie

Ja też chodzę na NFZ i jestem zadowolona, trafiłam na fajnego konkretnego lekarza , jak byłam w szpitalu to potem mnie na wizycie opieprzył dlaczego nie powiedziałam mu w szpitalu że jestem jego pacjentką, ale ja nie miałam do tego głowy. Jak wyszłam to co tydzień na USG kazał mi chodzić do siebie. Odpowiada na wszystkie pytania, teraz już nawet jak wchodzę to od razu wita mnie nazwiskiem czego przy Oskarze nie było , bo było "nazwisko? "
Teraz nawet zauważyłam że postarali się i u siebie w gabinecie ma ktg nie trzeba na szpital jeździć.

Madziula a kiedy powinnaś dostać zasiłek ? Proś się w końcu to Twoje pieniądze !!

Justyna no to może być wysokie
U Nas ja mam 174 i w sumie mąż tak samo (więc też z obcasami nie mogę zaszaleć)

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Asiulka w sumie nie miałam wyjścia bo wg USG w dniu przyjęcia wyszło że urodzę synka 3700g czyli w sumie taki książkowy, a kilka godzin później okazało się że jest prawie 0,5kg cięższy
Znowu bratowej wyszło że urodzi ok 4,5kg i robili jej cesarkę a urodziła 3910g i była trochę zła bo chciała SN rodzić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 07:39   #3822
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Nikki to może z czopkami spróbujcie? U nas są cyrki z syropami od ostatniej choroby ale czopek to na siłe włożysz no i szybciej działa niż syrop A teraz jak Oskarek?
Jak pracowałam to wypłata była do 10tego...

Asiulka słodkie

Moje dziecko znów woła że chce śmieciarkę Idziemy Tżta budzić, niech tata kupi

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 07:44   #3823
Nikii89
Zakorzenienie

Madziula czopek dostał o 19 i też był straszny ryk 15min go uspakajałam az padł i zasnął , o 20 się obudził i usypianie wtedy do 21.30 ;/
Teraz jak na razie dobrze nie ma gorączki , zjadł śniadanie. Wczoraj było tak samo potem gorączka znów się przed południem pojawiła więc czekamy.
To wczoraj powinnaś dostać ... chyba że z zasiłkami inaczej jest . No ale jak z jednej firmy to powinno tak samo jak wypłata iść.
Hehe.... no to TŻ na poszukiwania śmieciarki
Stary 2013-11-09, 08:01   #3824
JJJustynAAA
Zakorzenienie

NIKI ja muszs chodzic w wysokich butach. Na wesele.mialam 10 cm.obcas zeby malz brody nie obijal sobie o moja glowe.
Dzidzia.jak bedzie dziewczynka to urode bedzie miala po.mamie a wzrost po tacie.

Mama Franka

Stary 2013-11-09, 08:13   #3825
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie dziewczyny

U nas dzisiaj pobudka o 6.20, także teraz już aktywność w pełni, ja właśnie gotuję zupkę.. oczywiście pomidorową

Pisałyście o wadzie dzieci, moja Hania wg usg miała 3600 a urodziła się 3590 więc powiem, ze dokładność niewiarygodna chociaż ktoś kiedyś mówił mi, że z tym usg to jest tak jakby oglądać przez szybę kogoś, kto jest w drugim pokoju i dodatkowo pływa w wodzie, więc czasami trudno oszacować wagę dokładnie co pokazują niektóre przypadki i różnice

I mówiłyście o lekarzach, ja chodziłam prywatnie, teraz też prywatnie. Oczywiście żal mi kasy, którą mogłabym wydać na coś innego, ale patrząc na podejście mojego lekarza, na przebieg wizyt, na wszystko wiem, że to są dobrze wydane pieniądze i nie zamieniłabym mojego Gina na nikogo innego zresztą u mnie w mieście ginekolodzy są po prostu fatalni, same negatywne opinie, więc nawet nie miałabym do kogo iść na NFZ. A mój doktorek to złoty człowiek, zawsze robił mi USG, potem pod koniec co tydzień jeździłam na KTG (za darmo), wizyta 100zł ze wszystkim: usg, zwolnieniem itp. Czasami jak wpadałam na chwilę to nic nie płaciłam. A moja siostra natomiast chodziła prywatnie i jej lekarz brał kasę za zwolnienie – 20zł, za receptę – 20zł… no po prostu padłam jak to usłyszałam!!

Pomarańcza gratuluję udanej wizyty i bardzo się cieszę z tych dobrych wieści

Nikii współczuję nocki i trzymam kciuki za szybką poprawę

Miłego weekendu życzę Wam wszystkim kochane mamusie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 08:18   #3826
VwVampirka
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Widzę, że dalej aktualny jest temat ginów pryw i na NFZ. Ja dodam, że też chodzę na NFZ i też gin dał mi swój nr tel i pozwolił dzwonić o każdej porze. Powtarza to na co drugiej wizycie bym nie zapomniała

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
co gorsze to musze jesc na siłę bo moja ciocia (pielęgniarka) powiedziała ze jak bede miec anemie to moge stracic dzidziusia
dla cioci! nie można tak z grubej rury straszyć ciężarnej! A anemię w ciąży dostaje wiele dziewczyn, nie jest to stan idealny, muszą wiadomo to leczyć, ale dzieci rodzą!

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
lolitka , ab_cd mnie sie zdaje ze wampirka sie zle wyrazila, bo to chodzi o mm a nie cm, nie 10 cm miala dwakolory tylko mm.
ty masz w mm wartosc a wampirka w cm wiec ty masz jeszcze mniej lolitko
I tak będzie! Mój wynik jest w cm, a przy normie 3mm przez pomyłkę napisałam cm dla mnie

Niki, biedny ten Twój Olafek
Oby ta gorączka już tak nie skakała w nocy...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 08:21   #3827
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

dzień dobrek
ale u mnie szarówa za oknem, oczy sie dzisiaj na pewno w pełni nie otworzą

monika 83 - jak uważasz
ja nie widzę przeszkód ciebie kojarzę, piszesz, wracasz czyli jesteś z nami, no ale nie namawiam

pomarancza- gratki udanej wizyty! bylo 3 d czy zwykle?

janeczka - dokladnie. Ja naprawde nie rozumiem ciezarnych "bohaterek w swoim domu". Ze nie muszą a robią. przecież jakby sie cos stalo to trauma murowana, ja bym aobie nie wybaczyla. Pisalam ze latwo o zawrot glowy, a ty masz nawet przyklad przykry... oj te kobity...

Mama Ktosia - bardzo pocieszająca wieść na temat NT - szerz ją !

anula, wlasnie od trzymania rąk w górze robi się ciemno przed oczami, ja tak mam np tez poza ciążą, a Janeczki wypowiedz sobie przeczytaj. Doprawdy nie uważam tego za zabobon i juz kiedys rozważałyśmy ten temat, nie jeden przykład znajdziesz na to że było to jednak nieodpowiedzialne. Oczywiscie ciesze sie z nic ci sie nie stało, po prostu uważam że jednak mimo to nie warto kozaczyc - raz sie uda, na drugi raz moze byc gorzej, a "zabobon" znikąd się nie wziął
taka moja subiektywna opinia na ten temat.

babeczki ja już sie szykuje pomalu na grudzień myślami
mam nadzieje że sytuacja sie ustabilizuje i będę mogła pójść na wesele, chrzciny, no i szukam kiecki a'la ciążowej jakiejś, chociaż brzucha jeszcze nie mam. Jak to będzie to ja nie wiem

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-11-09 o 08:28
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 08:29   #3828
janeczka7891
Zadomowienie

Dzien dobry Witam się z kawką )
Wysępiłam od TZ hehe bo już w ekspresie nie było Musiał sobie parzoną zrobić

Co do tych lekarzy, ja w pierwszej ciazy chodziłam prywatnie a potem lekarka sama mnie skierowała na nfz bo powiedziała żebym nie płaciła za badania wszystkie bo po co, wydała mi się bardzo ok. Była w porządku ale numeru telefonu prywatnego od niej nie dostałam hehe. Jak cos sie dzialo to do szpitala, tam dokładnie, szczegółowo przebadali.
Mi się wydaję są lekarze i lekarze ;-))
Stary 2013-11-09, 08:37   #3829
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
. Oczywiscie ciesze sie z nic ci sie nie stało, po prostu uważam że jednak mimo to nie warto kozaczyc - raz sie uda, na drugi raz moze byc gorzej, a "zabobon" znikąd się nie wziął
taka moja subiektywna opinia na ten temat.
dokładnie, mi juz o tym na samym początku powiedziała koleżanka, babcia..." asia i pamietaj : nie wieszaj firanek / zasłon....!! "
więc ja tylko dzisiaj poprasuje zasłonki , a męża zatrudnie do powieszenia. nie ma co kusić losu... / choć powiem wam że z mies, temu kilka okien umyłam, ale tak "lajtowo" bez zbędnego forsowania /

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 08:39   #3830
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

dla cioci! nie można tak z grubej rury straszyć ciężarnej! A anemię w ciąży dostaje wiele dziewczyn, nie jest to stan idealny, muszą wiadomo to leczyć, ale dzieci rodzą!
hehe wiem, wiem... ona chce dla mnie dobrze, bo juz nie raz mialam anemię.. potrafilam nie jesc caly dzien
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 08:49   #3831
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
hehe wiem, wiem... ona chce dla mnie dobrze, bo juz nie raz mialam anemię.. potrafilam nie jesc caly dzien
Więc dla Ciebie też

Chyba mam dziś dobry dzień, bo od rana wszystkich biję

Oscar Wilde
Stary 2013-11-09, 09:10   #3832
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!
U Nas nocka całkiem niezła, bo Misia zakatarzona i się trochę rzucała na łóżku ale się nie budziła.

Jedziemy z Misią na kilka do dni do rodziców, więc mogę się odezwać dopiero w poniedziałek.

Miłego weekendu Mamusie!
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:17   #3833
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
dzień dobrek

babeczki ja już sie szykuje pomalu na grudzień myślami
mam nadzieje że sytuacja sie ustabilizuje i będę mogła pójść na wesele, chrzciny, no i szukam kiecki a'la ciążowej jakiejś, chociaż brzucha jeszcze nie mam. Jak to będzie to ja nie wiem
No pewnie, że się sytuacja ustabilizuje, już się przecież stabilizuje nie?
Kiecki zobacz sobie na happy mum, są cudne, ale cena też powala

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość

Co do tych lekarzy, ja w pierwszej ciazy chodziłam prywatnie a potem lekarka sama mnie skierowała na nfz bo powiedziała żebym nie płaciła za badania wszystkie bo po co, wydała mi się bardzo ok. Była w porządku ale numeru telefonu prywatnego od niej nie dostałam hehe. Jak cos sie dzialo to do szpitala, tam dokładnie, szczegółowo przebadali.
Mi się wydaję są lekarze i lekarze ;-))
No pewnie, że są lekarze i lekarze, jak w prawie każdym zawodzie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
dokładnie, mi juz o tym na samym początku powiedziała koleżanka, babcia..." asia i pamietaj : nie wieszaj firanek / zasłon....!! "
więc ja tylko dzisiaj poprasuje zasłonki , a męża zatrudnie do powieszenia. nie ma co kusić losu... / choć powiem wam że z mies, temu kilka okien umyłam, ale tak "lajtowo" bez zbędnego forsowania /
Mi też mama to ciągle powtarzała, więc coś w tym musi być.

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!
U Nas nocka całkiem niezła, bo Misia zakatarzona i się trochę rzucała na łóżku ale się nie budziła.

Jedziemy z Misią na kilka do dni do rodziców, więc mogę się odezwać dopiero w poniedziałek.

Miłego weekendu Mamusie!
To przyjemności dla Was

A ja z propozycją tytułów, jak Hanulę kładłam to mi wpadły do głowy

- Dowie się tego każda mamusia czy chłopak będzie czy może dziewusia
- Dwa trymestry tylko przed nami, płeć dzieci poznamy już przed Świętami
- Pomidorówkę gotujemy i płeć naszych dzieci poznajemy
Stary 2013-11-09, 09:21   #3834
asiulka_22
Zakorzenienie

hehe i tytuł ze słynną pomidorówą sie pojawił
ja uciekam do miasta trzymajcie się papa
Stary 2013-11-09, 09:29   #3835
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

O no właśnie albo:

Pomidorówkę gotuje każda z nas, płeć naszych dzieci poznać już czas
Stary 2013-11-09, 09:35   #3836
Lu7
Raczkowanie

Talking Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Hej dziewczyny!

Wybieram się na usg genetyczne i wybieram i wybrać się nie moge, ustalilam ze zrobie je w nastepnym tygodniu jak sie uda w poniedziałek (bo trzeba sie na nie umowić jak na wizyte prawda?)

I tu pytanie czy jest ktoś z Warszawy kto poleca jakis niepubliczny ZOZ
w którym robią to badanie w fajnej cenie i w fajnych warunkach?

Od mojej Pani gin. z Wellmed dostałam wskazówke, że robią w BoraMed i prawdopodobnie się tam zgłosze ale może ktoś poleci coś innego
Stary 2013-11-09, 09:38   #3837
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Wybieram się na usg genetyczne i wybieram i wybrać się nie moge, ustalilam ze zrobie je w nastepnym tygodniu jak sie uda w poniedziałek (bo trzeba sie na nie umowić jak na wizyte prawda?)

I tu pytanie czy jest ktoś z Warszawy kto poleca jakis niepubliczny ZOZ
w którym robią to badanie w fajnej cenie i w fajnych warunkach?

Od mojej Pani gin. z Wellmed dostałam wskazówke, że robią w BoraMed i prawdopodobnie się tam zgłosze ale może ktoś poleci coś innego
Ja polecam panią dr Jalinik w pracowni usg na Agatowej 10. Cena 250 zł. Bardzo dokładnie i do skutku (dzidzia musi się ułożyć w odpowiedniej pozycji a nie zawsze ma na to ochotę jak u mnie np. : brzydal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-09, 09:43   #3838
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja polecam panią dr Jalinik w pracowni usg na Agatowej 10. Cena 250 zł. Bardzo dokładnie i do skutku (dzidzia musi się ułożyć w odpowiedniej pozycji a nie zawsze ma na to ochotę jak u mnie np. : brzydal
OH dziękuje jak fajnie, że można na Was liczyć
chodzi mi właśnie o kogoś kto zrobi to spokojnie i porządnie
Jeszcze raz DZIĘKUJE!

Zależy mi też na płytce z nagraniem bo moj TŻ niestety nie będzie mógł ze mną być

Edytowane przez Lu7
Czas edycji: 2013-11-09 o 09:45
Lu7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 09:47   #3839
VwVampirka
Zakorzenienie

Błagam, tylko nie ten tytuł z pomidorówką
od małego jej nienawidzę i nie dam rady tu wchodzić, jak tak zostanie

Oscar Wilde
Stary 2013-11-09, 09:49   #3840
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Błagam, tylko nie ten tytuł z pomidorówką
od małego jej nienawidzę i nie dam rady tu wchodzić, jak tak zostanie

Dziewczyny a tak pytanie z inne beczki: możecie polecić jakąś odżywkę do paznokci bez formaldehydu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości