Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 11:02   #481
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
dzięki. zadowolona jesteś? jak jakościowo? ja chyba i tak wywołam najpierw jakąś mniejszą ilość a dopiero jak wszystko będzie w porządku wezmę się za większe ilości. zdjęć nie wywoływałam wieki, nie mam albumów, nic. ze starych pewnie jakąś garstkę tylko wywołam a skupię się na nowych.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 11:05   #482
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
dzięki. zadowolona jesteś? jak jakościowo? ja chyba i tak wywołam najpierw jakąś mniejszą ilość a dopiero jak wszystko będzie w porządku wezmę się za większe ilości. zdjęć nie wywoływałam wieki, nie mam albumów, nic. ze starych pewnie jakąś garstkę tylko wywołam a skupię się na nowych.
jakość dobra, kadrowanie mogłoby być lepsze, ale ogólnie jest ok. ja u niego zamawiałam ponad 4 tyś zdjęć
Stary 2013-11-09, 11:16   #483
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A ja tam nie wiem.
Z jednej strony wiem, że Fenoterol pomógł wielu dziewczynom donosić ciążę, a z drugiej - również wiem, że nie jest obojętny dla maleństw. Oczywiście super, jeśli nie ma potem żadnych skutków, jak się już dzidzia urodzi, ale ja tam nie jestem taka pewna za ten lek, nie bez powodu przepisuje się go dopiero po 20-którymś tygodniu, żeby serce dziecka było już rozwinięte.
Ja też brałam Fenoterol i w jednej i w drugiej ciąży, ale jak już pisałam wielokrotnie, bardzo bardzo nie chciałam tego leku.

Mnie zadziwiają takie sprawy.
Potrafimy (jako cywilizacja) zbudować tysiące rodzajów broni, trucizn, wydajemy kupę pieniędzy na wojsko, wojny, a nie potrafimy zrobić skutecznego leku hamującego skurcze macicy bez skutków ubocznych? Bezbolesnych szczepionek bez skutków ubocznych? Nie wierzę w to wszystko, dla mnie przemysł farmaceutyczny to jedna wielka machloja, no ale co zrobić, ziółkami nie wszystko da się wyleczyć...

(choć powiem szczerze, że odkąd piję moje ziołowe herbatki laktacyjne, brzuszek pracuje aż miło i tak strasznie się boję, co będzie, jak je odstawię...)
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 12:12   #484
czarnula 1982
Rozeznanie

Witam

Rena-jak się czujesz

Berbie-cudowne wiadomości przynosisz

Hosenka-wytrzymasz,dasz rade dla dzidzi

Natalia-Mikołaj super chłopak,jaki już duży

Amelce idą 4 zęby na raz na górze, już widać takie białe gulki na dziąsełkach,ale jeszcze coś nie mogą się przebić,troszke marudzi ale i tak dzielnie znosi ząbkowanie,bez gorączki ,trochę kupki rzadkie są
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 12:42   #485
BERBIE
Zakorzenienie

Ja się szykuję na chrzest. Jakaś bez energii jestem...
Stary 2013-11-09, 13:22   #486
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
A to mój mały biegacz
jaki śliczny

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
rena- co zamierzasz? pójdziesz do tego gina co ostatnio czy będziesz gdzieś konsultować? ja bym sobie te betę odpuściła a szukałabym w pierwszej kolejności jakiegoś dobrego gina aby usg zrobił
kochana- nie chcę abyś mnie źle zrozumiała ale zauważyłam, że jak zaczyna się z ciążą coś niepokojącego dziać to przyjmujesz bierną postawę jakby Ci sił brakowało - a to właśnie teraz trzeba działać....wiem, że to trudne ale nie po to walczysz przez tyle tygodni żeby poddawać się pojawia się nadzieja
wiesz ja myślę, że to taka postawa obronna trochę...nieświadomie często ją przyjmuję...raz wierzę raz mniej - boję się zranienia i bólu rozczarowania...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43635184]Wieści od Cynamonkow - u nich skok, zęby, Adaś ma biegunkę po antybiotyku i poplakuje biedaczek, ale sa różne scenariusze,najgorszy zakłada ponowną operacje, ale najlepszy - domek za parę tygodni. [/QUOTE]
oby

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Zaczynam dziś 34 tcDziś wieczorem wybieramy się do kina ze znajomymi
super

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Rena-jak się czujesz

Amelce idą 4 zęby na raz na górze, już widać takie białe gulki na dziąsełkach,ale jeszcze coś nie mogą się przebić,troszke marudzi ale i tak dzielnie znosi ząbkowanie,bez gorączki ,trochę kupki rzadkie są
czuję się normalnie - nic nie boli najgorsza jest ta niepewność...
za ząbki

---------------------------------------------------
zrobiłam tą cholerną betę - dziś 1658 (3 dni temu 1093)...zastanawiam się nad pojechaniem dziś na IP żeby skonsultować to z innym ginem...mój maksymalny wynik to 1371 (w drugiej ciąży)...nie wiem co myśleć...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:53   #487
czarnula 1982
Rozeznanie

Rena,Ja bym pojechała na IP bo beta ciągle ci rośnie
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:54   #488
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
jaki słodziak

Cytat:
Dziewczyny, układać jakieś podstawowe pytania do akcji mikołajkowej czy idziemy całkowicie na żywioł i po prostu robimy upominki bez jakichkolwiek wytycznych? ewentualnie z jakimiś pytaniami przez pw jeśli koniecznie będziemy chciały coś wiedzieć?

no i przypominam, że zapisy do niedzieli. ktoś jeszcze dołączy?
ja myślę, że można zrobić listę ale chyba przecież żadna z nas się nie obrazi jak dostanie prezent, który nie będzie zgodny z odpowiedziami na pytania

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
A to mój mały biegacz
To przecież już mały mężczyzna, przystojniak

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Znowu nas choróbsko dopadło, wczoraj byliśmy u lekarza, dzisiaj jeszcze gorzej i na jutro zamówiliśmy pediatrę - polmonologa :/
ojej, zdrówka dla Julka

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
No... tylko on nie kuma o co chodzi. Moja mama bardziej się medycyną interesuje.

Wczoraj wyczytałam że z tą wadą ma się tylko 30%szans na to że nie będzie poronienia... To chyba nie możliwe. Czytam też wiele kobiet rodzi i jest ok... Już się czwartku doczekać nie mogę.
Podobno to specjalista od wszelkich patologii ciąży.

A tak w ogóle to moja kicia wyczuwa że jestem w ciąży zawsze spała między naszymi głowami, a teraz przytula się do brzucha Tak śmieszne, bo swoim brzuszkiem do mojego, nogi ma wyprostowane i ryjek w moją stronę. Jak dzidziuś. Najgorzej jak sie przebudzi w nocy i ziewa kilka razy pod rząd
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ty już lepiej nic nie czytaj (taaa wiem, że łatwo się mówi ) Trzymam kciuki za czwartkową wizytę

Kicia i jej zachowanie
Moja wczoraj miała zabieg sterylizacji i powoli dochodzi do siebie, wiem, że to dla jej dobra ale mam ogromne wyrzuty sumienia, że jej to zafundowałam szczególnie jak widzę w jakim jest stanie...

Cytat:
życzę cierpliwości do czwartku, ja mam wizytkę dopiero za 2,5 tygodnia i nie wiem jak tyle czasu wytrzymam. znając mnie pewnie nie wytrzymam.
co do kotów, też jestem ich miłośniczką, ale od razu nasuwa mi się pytanie co z toxoplazmozą? miałaś przebytą? kot zdrowy?
Wytrzymasz
Ja już pisałam kiedyś o toxo, jak kotek jest niewychodzący i nie jest karmiony surowym mięsem to prawdopodobieństwo, że ma toxo i zaraża jest bardzo niskie. Tak jak powiedział Kucykowi weterynarz, wystrzeganie się kuwety na wszelki wypadek i unikanie całowania futrzaka (choć to może być trudne ) powinno w przypadku kotka domowego w zupełności wystarczyć jako profilaktyka.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Zaczynam dziś 34 tcDziś wieczorem wybieramy się do kina ze znajomymi
za 34 tc
Udanego wypadu do kina

Cytat:
Ja się szykuję na chrzest. Jakaś bez energii jestem...
Może to przez pogodę... mnie taka jesień strasznie wysysa z energii.

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
zrobiłam tą cholerną betę - dziś 1658 (3 dni temu 1093)...zastanawiam się nad pojechaniem dziś na IP żeby skonsultować to z innym ginem...mój maksymalny wynik to 1371 (w drugiej ciąży)...nie wiem co myśleć...
Mi się wydaje, że najważniejsze, że rośnie. Nie wiem co poradzić Ci z wizytą na IP, bo z jednej strony może się uspokoisz a z drugiej nie wiadomo na kogo się trafi i efekt takiej wizyty może nie wnieść nic do twojej sprawy (mam tu na myśli, że pewnie stwierdzą, że nie ma powodów do badań) - zaczął się długi weekend - niestety wtedy na dyżurach często zostają tylko ci co muszą...

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2013-11-09 o 13:57
jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 14:03   #489
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Rena,Ja bym pojechała na IP bo beta ciągle ci rośnie
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że najważniejsze, że rośnie. Nie wiem co poradzić Ci z wizytą na IP, bo z jednej strony może się uspokoisz a z drugiej nie wiadomo na kogo się trafi i efekt takiej wizyty może nie wnieść nic do twojej sprawy (mam tu na myśli, że pewnie stwierdzą, że nie ma powodów do badań) - zaczął się długi weekend - niestety wtedy na dyżurach często zostają tylko ci co muszą...
pojadę i zobaczymy co powiedzą...trochę mnie jajnik kłuje...najbardziej boję się, że to pozamaciczna (choć objawów nie mam)...boję się brać leki na własną rękę, bo jeśli coś jest nie tak z tą ciążą...

Stary 2013-11-09, 14:24   #490
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz ja myślę, że to taka postawa obronna trochę...nieświadomie często ją przyjmuję...raz wierzę raz mniej - boję się zranienia i bólu rozczarowania...
Ty moja paro jedź na IP, będziesz spokojniejsza.

Cytat:
Moja wczoraj miała zabieg sterylizacji i powoli dochodzi do siebie, wiem, że to dla jej dobra ale mam ogromne wyrzuty sumienia, że jej to zafundowałam szczególnie jak widzę w jakim jest stanie...
Nie martw się, szybko wróci do pełni sił pamiętam jaka moja suka była obolała, ale po dwóch dniach już było dużo lepiej.
Chociaż mojej kastracja nie przeszkodziła w romansach
Zaledwie rok temu spółkowała ze swoim kolegą
Wet powiedziała, że takie już jej pragnienia. Na razie zastrzyki hormonalne pomagają.

Cytat:
Może to przez pogodę... mnie taka jesień strasznie wysysa z energii.
No co Wy! Ja się teraz czuję jak naładowana energią, jesień to piękny czas

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 14:28   #491
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Ty moja paro jedź na IP, będziesz spokojniejsza.
w doli - niedoli normalnie się dobrałyśmy...

Stary 2013-11-09, 14:36   #492
Kubek29
Zadomowienie

Rena, jak masz jechać to jedz teraz a nie wieczorem czy na noc.
Trzymam cały czas.
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 14:44   #493
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Rena ja juz pisalam ze się nie znam, ale ja pojechalabym na IP i nasciemnialabym ze mialam plemienia i ze brzuch boli itp., zrobią Ci USG i będziesz wiedziala na czym stoisz. Ja czekam na serduszko, bo Ty juz gdzies ok 7 TC to lada chwila powinno się pojawić. Ja mocno w to wierze. Zbieraj się i jedź i melduj o wyniku. Caly Wizaz jest za Toba.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 14:47   #494
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Rena, jak masz jechać to jedz teraz a nie wieczorem czy na noc.
Trzymam cały czas.
a uważasz, że coś poradzą?? pojadę wieczorkiem, bo teraz nie mam jak

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Rena ja juz pisalam ze się nie znam, ale ja pojechalabym na IP i nasciemnialabym ze mialam plemienia i ze brzuch boli itp., zrobią Ci USG i będziesz wiedziala na czym stoisz. Ja czekam na serduszko, bo Ty juz gdzies ok 7 TC to lada chwila powinno się pojawić. Ja mocno w to wierze. Zbieraj się i jedź i melduj o wyniku. Caly Wizaz jest za Toba.
serduszko to chyba nie ma szans - za mała beta...jak mąż wróci, to pojedziemy...

dzięki kochane

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-11-09 o 15:06
Stary 2013-11-09, 15:11   #495
fiolusiek
Zakorzenienie

Rena Jak ja podejrzewałam ciążę to poszłam do gina, zrobił usg i stwierdził, że coś widać, kazał zrobić betę i miałam wtedy 1510. ALe wtedy jeszcze serduszka nie było, dopiero za 3 tyg.Na ip może zrobią Ci usg i coś się wyjaśni.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:12   #496
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
jakość dobra, kadrowanie mogłoby być lepsze, ale ogólnie jest ok. ja u niego zamawiałam ponad 4 tyś zdjęć
a obrabiałaś jakoś zdjęcia, cokolwiek z nimi robiłaś czy tylko wrzucałaś w program i wysyłałaś? mi zależy na jakości, dobrych kolorach (kiedyś wywołałam u osiedlowego fotografa kilka zdjęć i bardzo kiepskie wyszły, takie ponure, a robiłam u niego zawsze do dokumentów i były dobre), kadrowanie zrobię sama, tzn tż zanim wrzuci w program.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43636950](choć powiem szczerze, że odkąd piję moje ziołowe herbatki laktacyjne, brzuszek pracuje aż miło i tak strasznie się boję, co będzie, jak je odstawię...)[/QUOTE]

a musisz odstawiać? przecież koperek, rumianek, melisę możesz pić zawsze, niekoniecznie w postaci herbatki laktacyjnej, a tak po prostu w ciągu dnia popijać po filiżance kolejnych ziółek.

Cytat:
skonsultuj. albo IP albo jakiś inny gin, choć teraz dłuższy weekend to nie wiem jak będzie żeby Ci nie kazali zostawać na obserwacji jeśli pojedziesz wieczorem
Stary 2013-11-09, 15:15   #497
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Ja gdzieś czytalam ze juz od 1000, ale mogę się mylić. Proszę mnie poprawić jak jestem w będzie. Ja Ci życzę tego serduszka. To może w końcu uwierzylabys w swoja kruszynke. Z niecierpliwością czekam na info.

Stary 2013-11-09, 15:17   #498
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ren jedz na tą izbe przyjęc.Beta rośnie ja jestem dobrej myśli

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:21   #499
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja gdzieś czytalam ze juz od 1000, ale mogę się mylić. Proszę mnie poprawić jak jestem w będzie. Ja Ci życzę tego serduszka. To może w końcu uwierzylabys w swoja kruszynke. Z niecierpliwością czekam na info.
chyba od 10000

Stary 2013-11-09, 15:22   #500
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Z tym szpitalem zrobisz jak że chcesz, bo przecież nie musisz się zgodzić. Na sile nikt Cie nie zostawi. Z drugiej strony będziesz pod stalą opieką, poznasz różne opinie i badania na miejscu.

Stary 2013-11-09, 15:25   #501
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
pojadę i zobaczymy co powiedzą...trochę mnie jajnik kłuje...najbardziej boję się, że to pozamaciczna (choć objawów nie mam)...boję się brać leki na własną rękę, bo jeśli coś jest nie tak z tą ciążą...
W takim razie chyba rzeczywiście warto pojechać na IP.

Cytat:
Nie martw się, szybko wróci do pełni sił pamiętam jaka moja suka była obolała, ale po dwóch dniach już było dużo lepiej.
Chociaż mojej kastracja nie przeszkodziła w romansach
Zaledwie rok temu spółkowała ze swoim kolegą
Wet powiedziała, że takie już jej pragnienia. Na razie zastrzyki hormonalne pomagają.
Dzięki za pocieszenie Jak jej się zrobi lepiej to mi też na pewno Przeżywam bardziej niż przeżywałabym kiedyś...

Cytat:
No co Wy! Ja się teraz czuję jak naładowana energią, jesień to piękny czas
Cieszę się, że tak się czujesz U mnie buro, leje deszcz a ja wyglądam tak -> Nawet kawa nie pomogła.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:39   #502
Konto usunięte

Rena ten Twój mały pęcherzyk nas trzyma w takiej niepewności, że żaden film sensacyjny się nie umywa :P Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości!

Cytat:
a musisz odstawiać? przecież koperek, rumianek, melisę możesz pić zawsze, niekoniecznie w postaci herbatki laktacyjnej, a tak po prostu w ciągu dnia popijać po filiżance kolejnych ziółek.
Tylko jak będę chciała zatrzymać laktację, to nie wiem, które zioła odstawić. Poza tym boję się, że pijąc taką herbatkę, rozleniwię jelita i do końca życia będę już musiała się wspomagać (u mnie w rodzinie bywały takie przypadki).
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 15:43   #503
rena5
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43640158]Rena ten Twój mały pęcherzyk nas trzyma w takiej niepewności, że żaden film sensacyjny się nie umywa :P Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości! [/QUOTE]
nooo dla mnie to prawie jak thiller

Stary 2013-11-09, 15:45   #504
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43640158]Tylko jak będę chciała zatrzymać laktację, to nie wiem, które zioła odstawić. Poza tym boję się, że pijąc taką herbatkę, rozleniwię jelita i do końca życia będę już musiała się wspomagać (u mnie w rodzinie bywały takie przypadki).[/QUOTE]

przy zatrzymywaniu laktacji na pewno warto pić szałwię. na mnie herbatki laktacyjne nie działały i nie wiem na ile tak na prawdę koper czy melisa mają wpływ na ilość pokarmu ja bym chyba przy kończeniu karmienia kombinowała np jedna filiżanka jednego zioła dziennie, do tego szałwia, potem zielsko od czasu do czasu. jeśli zioła pomagają ci na jelita to możesz mieć problem przy nagłym odstawieniu tych herbatek.
Stary 2013-11-09, 15:46   #505
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Jojla moja miała sterylizacje miesiąc temu. Nie chce tego wspominać Byl to dla mnie ogromny stres. Ale teraz nie żałuję. Ona już dawno zapomniała

Rena jedz na IP. Niech zrobią usg.

U mnie dooopa. Szczypie mnie cewka
Mogę furagin wziąć myslicie?

Rodzice dali mi kasę na wizyty prywatne. Kochani są.
No i mama ucieszona że zdobyła dla mnie namiary na super lekarza. Okazało się że to ten do którego się zapisałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 16:06   #506
Konto usunięte

Adaś Cynamonkowy zaczął pięknie przybierać

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
przy zatrzymywaniu laktacji na pewno warto pić szałwię. na mnie herbatki laktacyjne nie działały i nie wiem na ile tak na prawdę koper czy melisa mają wpływ na ilość pokarmu ja bym chyba przy kończeniu karmienia kombinowała np jedna filiżanka jednego zioła dziennie, do tego szałwia, potem zielsko od czasu do czasu. jeśli zioła pomagają ci na jelita to możesz mieć problem przy nagłym odstawieniu tych herbatek.

No właśnie tego się obawiam, tym bardziej, że ja mam ogólnie tendencję do takich jazd.... Wiesz, u mnie te herbatki i Karmi to może efekt placebo, ale dopóki z piersi coś tam leci, to piję, piję. Chociażby po to, żeby mieć te ileś tam ml napojów dziennie.
A o szałwii wiem, niestety miałam okazję się już o tym przekonać, już raz musiałam zatrzymać laktację...
Potem przeanalizuję skład herbatek i które ich składniki działają tak, jak trzeba
Stary 2013-11-09, 16:26   #507
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój gin jak poszłam na samym początku (miałam betę 81) powiedział, że pęcherzyk można zobaczyć jak jest powyżej 1000. Jakież było jego zadumanie, gdy przy 2500 nadal nic nie widział
Też bym chciała zobaczyć serducho

Cytat:
Cieszę się, że tak się czujesz U mnie buro, leje deszcz a ja wyglądam tak -> Nawet kawa nie pomogła.
Ja też tak wyglądam ale to tylko zewnętrzna powłoka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43640158]Rena ten Twój mały pęcherzyk nas trzyma w takiej niepewności, że żaden film sensacyjny się nie umywa :P
[/QUOTE]

A mój to nie? jest więcej a i tak nic nie widać

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Mogę furagin wziąć myslicie?
No nie wiem... Lepiej zapytaj lekarza.

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 16:27   #508
201704210903
Konto usunięte

a u mnie babka czekała na 5000 - ale nie wiem od ilu tak naprawdę widać serduszko
Rena i Wadera - trzymam kcuki
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 16:39   #509
Luna0
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
codziennie mam zamiar was nadrobić i jak patrze ile stron to zostawiam na później.. tym samym długo mnie nie było
więc pierwszy raz odpuszczam. Nie nadrabiam, tylko piszę na bierząco i już

U nas w miarę ok, Kamilek ponad miesiąc zmagał się z kaszlem, miał 2 antybiotyki i w poniedziałek wyzdrowiał. Od czwartku znów ma katar
także ciągle inhalacje, syropki, odciąganie, klepanie i powoli wysiadam.

Oprócz tego rozwija się super, raczkuje, ostatnio wstaje tylko nie gaworzy co mnie martwi ale nie narzekam bo dostanę po tyłku od Pani i Moniki

Jak mi się uda to nadrobie chociaż nowy wątek

a no i dodaje Kamilka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stoi.jpg (63,4 KB, 30 załadowań)

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 16:47   #510
despa
Zakorzenienie

GG do despa

przepraszam- zobczyłam post Lunki i nie popatrzyłam ze ze zmeczenia na jaki wątek weszłam....

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2013-11-09 o 16:49
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości