Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 00:41   #3061
Kamuusia
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Dziewczyny ! jedyną i najprostszą drogą do uzdrowienia jest niestety ale brak całkowitego kontaktu z eksem......u mnie na szczęście nie szczęście to on usunoł mnie ze znajomych na faceeboku twierdzac ze zepsulam mu całe zycie i mnie nienawidzi i teraz mu za to dziekuje bo takto ciagle by mnie kusilo by napisac,,,,studiowalam bym każdy lajk i bawila sie w szpiegowanie z bólem serca....niestety to jest coś strasznego po tylu latach miłości przyjaźni ale inaczej niema opcji żeby pójść naprzód
Kamuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 01:19   #3062
Onnaa88
BAN stały

Malla
Masz w sumie racje ale w tak ciezko o prace wiec trzymam sie tego co mam

Znów pisałam z kolega z pracy

Wiec tak pisał mi wczoraj,ze w wakacje zaliczył 15 panienek,i ze miło ze mna wspomina czas.
Ale w sumie tylko 15 pamienta.Dalej pisał,ze dostał propozycje zeby na stałe zostać za granica.Pózniej chciał mnie ze swoimi kolegami ustawić na piwo bo stwierdził,ze inne koleżanki nie są godne poznania jego kolegów,zreszta miałam juz okazje ich poznać.Dalej przekonuje mnie ze ma tam dobrze i ile to on nie zarabia.Kolesiowi chyba sie nudzi i odbija z nudów.
Nagle otrzezwialam !!!
Jak ja mogłam sie w nim zakochac ???
I nawet przez myśl mi przeszło widujac go w pracy,ze to ten facet na którego tyle czekałam
Hehe ja chyba uwierzylam przez moment w miłość
Przeciez ona nie istnieje i mnie juz nikt nigdy nie pokocha!!!
Momentami odnoszę wrażenie tylko,ze on chce żebym była zazdrosna,ze gdy pisze jak tam ma dobrze to myśli ze napisze ze bym chciała przyjechać.Dalej jak pisze ze go tu nic nie trzyma to pewnie by chciał żebym napisała ze jestem ja i mógłby mnie odwiedzić.Ja tylko chłodno na to o tych panienkach napisałam tylko zeby wiecej tak nie pisał o nich bo mnie to nie obchodzi,na to ze tam zostanie napisałam ze jak ma mieć tam dobrze to niech zostanie i ze cieszę sie ze mu sie układa.

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Pisał mi,ze mnie nie ogarnia i zaczyna robić tak samo jak ja wchodzi na moja ścieżkę myślenia,ze może to pomoże a jak nie to trudno
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 10:13   #3063
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Napisalam mu w nocy długa wiadomość. Z jego strony cisza. Nie moge się z ttm pogodzić. Spedzilam wczoraj wieczór na rozmowach z przyjaciolkami, dziś wyjde na imprezę, ale co z tego, skoro to tylko chwilowe tlumienie bólu
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 10:39   #3064
Olvnia
Zadomowienie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43636281]Napisalam mu w nocy długa wiadomość. Z jego strony cisza. Nie moge się z ttm pogodzić. Spedzilam wczoraj wieczór na rozmowach z przyjaciolkami, dziś wyjde na imprezę, ale co z tego, skoro to tylko chwilowe tlumienie bólu [/QUOTE]
Miałam taką samą sytuację Napisałam do niego bardzo długą wiadomość pełną emocji,która została wyświetlona a odpowiedź dostałam...3 dni później. Jednozdaniową. Wcale tego nie żałuję,bo osiągnęłam takie dno psychiczne (dotarło do mnie wtedy,że nic już na niego nie znaczę),że pozbyłam się wszelkich złudzeń i było mi to bardzo potrzebne. Nie pisz do niego więcej,po co psuć sobie humor.Nawet jeżeli odpisze to pewnie nie będzie to miało nic wspólnego z tym czego oczekiwałaś i będzie Ci bardzo przykro. Na imprezę idź i baw się dobrze
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 10:54   #3065
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Miałam taką samą sytuację Napisałam do niego bardzo długą wiadomość pełną emocji,która została wyświetlona a odpowiedź dostałam...3 dni później. Jednozdaniową. Wcale tego nie żałuję,bo osiągnęłam takie dno psychiczne (dotarło do mnie wtedy,że nic już na niego nie znaczę),że pozbyłam się wszelkich złudzeń i było mi to bardzo potrzebne. Nie pisz do niego więcej,po co psuć sobie humor.Nawet jeżeli odpisze to pewnie nie będzie to miało nic wspólnego z tym czego oczekiwałaś i będzie Ci bardzo przykro. Na imprezę idź i baw się dobrze
Dziękuje postaram się już więcej nie pisać i nie upokarzac ;/ a Ty już się nigdy nie odezwalas po tej wiadomości do niego?
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 11:01   #3066
Olvnia
Zadomowienie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43636710]Dziękuje postaram się już więcej nie pisać i nie upokarzac ;/ a Ty już się nigdy nie odezwalas po tej wiadomości do niego?[/QUOTE]
Kilka razy mu odpisałam,ale były to bardzo krótkie rozmowy,praktycznie wymieniliśmy tylko kilka zdańNo i raz się spotkaliśmy kilka tygodni po rozstaniu. Od prawie 3 miesięcy nie mamy żadnego kontaktu.

Ostatnio miałam gorsze dni,więc w czwartek poszłam na imprezę z praktycznie obcymi dla mnie ludźmi i bawiłam się wspaniale, do samego rana,znowu czuję się świetnie Teraz czeka mnie pracowity weekend,bo zbliża mi się egzamin i dwa kolokwia,ale brak czasu to zdecydowanie mój sprzymierzeniec.
Książki przeczytane od 07.2014: 40

Edytowane przez Olvnia
Czas edycji: 2013-11-09 o 11:27
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 11:55   #3067
201607040946
Konto usunięte

Ja mam nadzieje, ze bede tu wpadac w dobrym nastroju
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 12:45   #3068
201611031605
Konto usunięte

ja tez czytanie tego watku dodaje mi otuchy ze nie jestem sama
201611031605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:31   #3069
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamuusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! jedyną i najprostszą drogą do uzdrowienia jest niestety ale brak całkowitego kontaktu z eksem......u mnie na szczęście nie szczęście to on usunoł mnie ze znajomych na faceeboku twierdzac ze zepsulam mu całe zycie i mnie nienawidzi i teraz mu za to dziekuje bo takto ciagle by mnie kusilo by napisac,,,,studiowalam bym każdy lajk i bawila sie w szpiegowanie z bólem serca....niestety to jest coś strasznego po tylu latach miłości przyjaźni ale inaczej niema opcji żeby pójść naprzód
Dokładnie! Bardzo boli mnie to, że nie odzywa się wcale, ale jak patrze na to chłodnym okiem to wiem, że tak jest po prostu lepiej dla mnie.....Chociaż boli strasznie... I tak się zastanawiam dziewczyny czy by nie ograniczyć czytania i pisania na tym wątku..... Chociaż bardzo podnosiło mnie to na duchu chwilami i naprawdę dobrze mi tu z Wami, to jednak będąc tu ciągle wałkuje temat. A moze każdą myśl związaną z Nim powinnam odganiać jak najszybciej, nie skupiać się na tym? Może szybciej zapomnę? Bo póki co mija pół roku a ja dalej w tym samym miejscu
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 13:50   #3070
201607040946
Konto usunięte

Nie zapomnisz mnie pomaga takie pisanie, bo wiem, ze nie jestem z tym sama.
I zgadzam sie, najlepsze lekarstwo to brak kontaktu z eksem.
Stary 2013-11-09, 14:05   #3071
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Nie zapomnisz .
Dobij mnie:P
Stary 2013-11-09, 14:09   #3072
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Nie zapomnisz mnie pomaga takie pisanie, bo wiem, ze nie jestem z tym sama.
I zgadzam sie, najlepsze lekarstwo to brak kontaktu z eksem.
Rownież sadze,ze lepiej stracić kontakt z exem bo pózniej wychodzą z tego tylko dziwne nadzieje na to,ze mozna byc znów razem.
Moj ex do teraz potrafi pisać do mnie zdrobniale i ostatnio pisał,żebym mu wysłała swoje rozbierane zdjęcia.Czy on zachowuje sie w porządku do swojej dziewczyny ?

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-11-09 o 14:14
Stary 2013-11-09, 14:12   #3073
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
Dobij mnie:P
Chodziło mi o to:

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
I tak się zastanawiam dziewczyny czy by nie ograniczyć czytania i pisania na tym wątku..... Chociaż bardzo podnosiło mnie to na duchu chwilami i naprawdę dobrze mi tu z Wami, to jednak będąc tu ciągle wałkuje temat. A moze każdą myśl związaną z Nim powinnam odganiać jak najszybciej, nie skupiać się na tym? Może szybciej zapomnę?
To, że nie będziesz tu pisać, nie znaczy, że zapomnisz. ale pół roku? O_o

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Moj ex do teraz potrafi pisać do mnie zdrobniale i ostatnio pisał,żebym mu wysłała swoje rozbierane zdjęcia.Czy on zachowuje sie w porządku do swojej dziewczyny ?
Sama wiesz, że NIE. Ja tez się tak bawiłam, wiedziałam ,że on jest z tą drugą dziewczyną, że ona siedzi u niego, a on siedział na fb i prosił MNIE o nagie zdjęcia to w porządku?
Stary 2013-11-09, 14:19   #3074
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Chodziło mi o to:

To, że nie będziesz tu pisać, nie znaczy, że zapomnisz. ale pół roku? O_o

Sama wiesz, że NIE. Ja tez się tak bawiłam, wiedziałam ,że on jest z tą drugą dziewczyną, że ona siedzi u niego, a on siedział na fb i prosił MNIE o nagie zdjęcia to w porządku?

Od nich trzeba trzymać sie z daleka bo są naprawdę nie poważni.Ale zastanawia mnie jedno czy oni maja dalej sentyment do nas,ze tak robią ?
Bo jednak mojej przyjaciółki były chłopak ma dziewczynę a gdy ona do niego napisała,to prosił ja zeby wiecej tego nie robiła,wiec jednak nie każdy taki jest.

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-11-09 o 14:20
Stary 2013-11-09, 14:39   #3075
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Od nich trzeba trzymać sie z daleka bo są naprawdę nie poważni.Ale zastanawia mnie jedno czy oni maja dalej sentyment do nas,ze tak robią ?
Bo jednak mojej przyjaciółki były chłopak ma dziewczynę a gdy ona do niego napisała,to prosił ja zeby wiecej tego nie robiła,wiec jednak nie każdy taki jest.
Nie, nie mają. Sama czasem tak robię, ale: otóż, jeśli mi na tym kimś NIE ZALEŻY. Nie warto rozmyślać i dawać setną szansę. NIE NIE NIE, błagam was On po prostu chce utrzymywać kontakt, żeby mógł ci napisać, gdy będzie mu źle, albo gdy ta druga mu d%^y nie da straszne, ale prawdziwe.
Stary 2013-11-09, 15:44   #3076
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Nie, nie mają. Sama czasem tak robię, ale: otóż, jeśli mi na tym kimś NIE ZALEŻY. Nie warto rozmyślać i dawać setną szansę. NIE NIE NIE, błagam was On po prostu chce utrzymywać kontakt, żeby mógł ci napisać, gdy będzie mu źle, albo gdy ta druga mu d%^y nie da straszne, ale prawdziwe.
dokładnie! nie dawajcie w siebie robić "wyjść awaryjnych".Często zdarza sie tak,że facet chce wrócić po jakimś czasie,bo po prostu myślał,że zdobedzie kazdą,a tu lipa,bo nie kazda daje na pierwszym spotkaniu...

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 17:26   #3077
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Wiem szansy nie dam,rok temu popelnilam błąd i gdy ex do mnie zadzwonił spotkałam sie z nim było to dołkadnie dzień przed wigilia.Nawet nie wiecie jak sie czułam w wigilię,ciagle plakalam bo nie dosc ze pojechał wtedy do niej,a to były pierwsze święta od wielu lat bez niego
Ciezko z wszystkim ciezko a miłość to tylko cierpienie.Nigdy wiecej,nie chce sie zakochac.
Stary 2013-11-09, 18:32   #3078
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Wiem szansy nie dam,rok temu popelnilam błąd i gdy ex do mnie zadzwonił spotkałam sie z nim było to dołkadnie dzień przed wigilia.Nawet nie wiecie jak sie czułam w wigilię,ciagle plakalam bo nie dosc ze pojechał wtedy do niej,a to były pierwsze święta od wielu lat bez niego
Ciezko z wszystkim ciezko a miłość to tylko cierpienie.Nigdy wiecej,nie chce sie zakochac.
a ja chcę
to,że z jednym mi nie wyszło nie znaczy,że mam rezygnować z miłości-owszem,miłośc boli,ale jest piękna.
ostatnio czuję pustkę w sercu i stwierdzam,że to jest chyba gorsze od uczucia nienawiści.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 18:38   #3079
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
a ja chcę
to,że z jednym mi nie wyszło nie znaczy,że mam rezygnować z miłości-owszem,miłośc boli,ale jest piękna.
ostatnio czuję pustkę w sercu i stwierdzam,że to jest chyba gorsze od uczucia nienawiści.
Ja tez chce sie zakochac, zafascynowac, zauroczyc, ale nie kochac
Stary 2013-11-09, 18:55   #3080
201611031605
Konto usunięte

Ja mimo wszystko wierze, że są wartościowi faceci, którzy reprezentują sobą jakieś wartości. Na razie nie szukam miłości, poczekam aż sama do mnie przyjdzie, podobno tak jest lepiej
201611031605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 19:24   #3081
Weronka9292
Raczkowanie

Dziewczyny, zauważyłam że wiele z Was cierpi, bo facet daje Wam zdawkowe sygnały które niepotrzebnie rozbudzają Wasze nadzieje: raz na jakiś czas napisze, powie kilka miłych słów, uda że wszystko jest ok... Proste gesty, które jemu pozwalają uciszyć sumienie, a u Was utrzymują ciągłą nadzieję na powrót. Oni wszyscy wiedzą tez o jednym - dopóki myślicie o nich, nie zaangażujecie się w inną relację, a tego by nie znieśli. Coś na zasadzie psa ogrodnika - sam jej już nie chcę, ale nikomu nie oddam.
Krótko mówiąc - jak facet chce, żebyś mu wybaczyła, to się o to postara. Chce wrócić - to stanie na rzęsach żebyście do siebie wrócili. Kocha Cię? Nie pozwoli Ci, byś miała kiedykolwiek co do tego wątpliwości. Będzie robił wszystko żeby było dobrze. Nie robi tego? To znaczy, że NIE CHCE wrócić i że jesteś dla niego przeszłością. Jakkolwiek brutalnie to brzmi, taka jest prawda. I im prędzej to zrozumiecie tym prędzej się wyleczycie.
Naprawdę, pielęgnowanie wspomnień i myśli o ex nie ma sensu. Po pewnym czasie on istnieje już tylko w Waszej głowie i od Was zależy, jak długo tam pozostanie. Zróbcie coś dla siebie i o ile nie możecie go wyrzucić, to zepchnijcie gdzieś w kąt :P Nie pozwólcie im bruździć w swoim życiu dłużej niż to konieczne

Edytowane przez Weronka9292
Czas edycji: 2013-11-09 o 19:43
Weronka9292 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 20:33   #3082
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zauważyłam że wiele z Was cierpi, bo facet daje Wam zdawkowe sygnały które niepotrzebnie rozbudzają Wasze nadzieje: raz na jakiś czas napisze, powie kilka miłych słów, uda że wszystko jest ok... Proste gesty, które jemu pozwalają uciszyć sumienie, a u Was utrzymują ciągłą nadzieję na powrót. Oni wszyscy wiedzą tez o jednym - dopóki myślicie o nich, nie zaangażujecie się w inną relację, a tego by nie znieśli. Coś na zasadzie psa ogrodnika - sam jej już nie chcę, ale nikomu nie oddam.
Krótko mówiąc - jak facet chce, żebyś mu wybaczyła, to się o to postara. Chce wrócić - to stanie na rzęsach żebyście do siebie wrócili. Kocha Cię? Nie pozwoli Ci, byś miała kiedykolwiek co do tego wątpliwości. Będzie robił wszystko żeby było dobrze. Nie robi tego? To znaczy, że NIE CHCE wrócić i że jesteś dla niego przeszłością. Jakkolwiek brutalnie to brzmi, taka jest prawda. I im prędzej to zrozumiecie tym prędzej się wyleczycie.
Naprawdę, pielęgnowanie wspomnień i myśli o ex nie ma sensu. Po pewnym czasie on istnieje już tylko w Waszej głowie i od Was zależy, jak długo tam pozostanie. Zróbcie coś dla siebie i o ile nie możecie go wyrzucić, to zepchnijcie gdzieś w kąt :P Nie pozwólcie im bruździć w swoim życiu dłużej niż to konieczne
Powinnyśmy sobie to powiesić na ścianie i czytać za każdym razem kiedy mamy wątpliwości!!!
Stary 2013-11-09, 21:02   #3083
Anabela_
Raczkowanie

Hej
Spędzam dziś dzień sama, bo eks pojechał do rodziny na weekend. Jest mi o niebo lepiej bez niego. Popłakałam tylko trochę, potem ugotowałam swoje ulubione danie, pooglądałam serial, umówiłam się z przyjaciółką. Muszę się szybko wyprowadzić, wtedy pewnie poczuję ulgę.
Anabela_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:22   #3084
teoretyczna
Raczkowanie

Cytat:

zapiszę sobie gdzieś te słowa. dziękuję Ci za nie!
teoretyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-09, 21:52   #3085
Lilllu
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie.
Najbardziej boli uświadomienie sobie, że ON NIE CHCE. Bo dopóki napisze dwa razy w tyg. zadzwoni itd. to kobiety żyją nadzieją, ze coś może z tego być więcej. My kobiety mimo, ze zgrywamy twarde, niewzruszone (wiem to po sobie), to jednak podchodzimy do tego bardzo emocjonalnie, nawet gdybyśmy zapierały się rękami i nogami.

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 00:10   #3086
Onnaa88
BAN stały

pewnaKa
Wiesz mi juz nie wyszło po raz trzeci
Wiec nie fajnie
Cierpieć trzy razy.

Moj ex dzisiaj ustawił sobie status na Facbooku ze jest w związku z ta swoją prawie dwa lata są razem a dopiero po takim czasie ustawili,ze są oficjalnie para szok

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-11-10 o 00:12
Stary 2013-11-10, 00:16   #3087
Motyl86
Raczkowanie

Dziewczęta Kochane jakoś mnie naszedł optymizm, że będzie dobrze i muszę się nim z Wami podzielić. I stawiam sobie wyzwanie Nie myśleć o przeszłości, nie roztrząsać. Jest jak jest i trzeba się z tym pogodzić. I przestać mieć tą cholerną nadzieję, że On wróci, bo tak naprawdę w głębi serca ciągle ją miałam.... A tu guzik z pętelką to jest to co pisała Weronka9292 Parafrazując ją,gdyby kochał i chciał wrócić, to by na rzęsach stanął, albo chociaż na jednej:P
Chciał utrzymywać kontakt, bo tak mu zależało na naszej przyjaźni, a od prawie 4 miesięcy cisza całkowita....A tak mu zależało....
Dziewczyny, jestem taka naiwna, czy mi z tej miłość padło na mózg totalnie?No kretynka! Powiedział na koniec typowy tekst, żeby uciszyć sumienie, ale ja ciągle wierzyłam. No,tak, kretynka
Chyba zstąpiło wreszcie na mnie otrzeźwienie I nie powiem, żeby mi nie było smutno. Bo jest. Ale chyba wreszcie zaczynam czuć ulgę.

Teraz to pewnie zacznę się zadręczać myślą, że zostanę starą panną:P
Normalnie z deszczu pod rynnę:P
Stary 2013-11-10, 03:26   #3088
Kamuusia
Raczkowanie

żle żle żle żle bardzo żle.....przyszlam do domu z imprezy patrze a on chyba jednak jest z tą niby swoją "przyjaciółką" chodz niemam go w znajomych to zajrzalam ..........a bylo juz tak dobrze juz myslalam ze mi przechodzi a jeden głupi trop na glupim faceeboku i jestem totalnie w rozsypce jak tak mozna z dnia na dzien poprostu zapomniec i byc z kims innym jakby nigdy nic sie nie stalo....jak sobie pomysle ze robi z nia to samo co ze mna to bierze mnie ogromne obrzydzenie i siedze i rycze a było już tak pięknie...............
Kamuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 08:06   #3089
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamuusia Pokaż wiadomość
żle żle żle żle bardzo żle.....przyszlam do domu z imprezy patrze a on chyba jednak jest z tą niby swoją "przyjaciółką" chodz niemam go w znajomych to zajrzalam ..........a bylo juz tak dobrze juz myslalam ze mi przechodzi a jeden głupi trop na glupim faceeboku i jestem totalnie w rozsypce jak tak mozna z dnia na dzien poprostu zapomniec i byc z kims innym jakby nigdy nic sie nie stalo....jak sobie pomysle ze robi z nia to samo co ze mna to bierze mnie ogromne obrzydzenie i siedze i rycze a było już tak pięknie...............
Mam to samo dziś po 2 wróciłam z imprezy i też nie mam go w znajomych ale ciągle zaglądam.Każdy głupi lajk jest dla mnie ciosem,my same siebie katujemy...Oni mają nas gdzieś (!!!) a my?Płaczemy,przeżywamy przez najmniejsze głupstwo...To wykańcza
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 11:37   #3090
Lilllu
Zadomowienie

Fakt jest taki: facebook niszczy życie Jednak bez niego nie poznałabym mojego byłego, a teraz mojego byłego już niedoszłego O ile o pierwszego znałam wcześniej ze szkoły, wiedziałam jaką miał przeszłość i byłam świadoma na co się decyduję spotykając się z nim, to z drugim nasza znajomość zaczynała sie od zera. O drugim facecie długo myślałam 'Kurde... spotkałam faceta, tak dojrzałego, z planami na przyszłość, szanującego kobiety, inteligentnego... zapewniłby mi bezpieczeństwo, ciepło itd. czuję się przy nim dobrze, fajnie byłoby gdyby wyszło z tego coś więcej.' Sam kiedyś zaczął rozmowę na temat związków, rozmawialiśmy jak to nam się układało z byłymi, czego się przez to nauczyliśmy, dał mi do zrozumienia, że chciałby także czegoś więcej. Na koniec stwierdził, że 'on to się chyba do związków nie nadaje, bo jego nie da się pokochać' ale ja nie brałam tego na poważnie.
Potem poznał tą moją koleżankę.. i od tej chwili stwierdził, że by mnie nie pokochał, bo nie czuje chemii. Jestem ciekawa, czy gdyby nie spotkał tamtej, to dalej spotykałby się ze mną. Działał na dwa fronty i chyba myślał, że zostanie przy tamtej. A tu wielka dupa, bo laska też go olała i wrociła do byłego

Na zakończenie...Tak t jest Panowie, gdy się działa na dwa fronty, a nie umie.. Były dwie, nie ma żadnej

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości