|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Cytat:
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2313 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wzrostem chociaż mogłybyśmy się porównaćCytat:
jutro po obiedzie na deser będzie![]() Cytat:
![]() ja też nie lubię sama chodzić na zakupy,wolę jak ktoś mi doradzi |
||||
|
|
|
#2314 | ||
|
Tajka
|
Ja natomiast nie lubię chodzić z kimś. Wolę sama się porozglądać, przymierzać. Nie lubię, jak ktoś ze mną chodzi, obserwuje itp.
Na zakupy wolę chodzić sama. I tak jak czasami robimy wypady ze znajomymi itp. to nigdy nic nie kupię, bo nie potrafię przy kimś.
|
|
#2315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to reklamówka na łeb,czapka i wio do sklepu uu,czemu? o a rzepa na co? włoski? jak to jesz? |
|
|
|
|
#2316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43642955]Zrobiłam herbatę z cytryną i uwaga zjadłam drożdżówkę z serem
Pyszna była, tak mi się chciało... tylko szkoda, że o tej porze [/QUOTE]mmm,drożdżówka ![]() proszę i przepraszam,że tak późnohttps://docs.google.com/spreadsheet/...aeTlma2c#gid=0 Cytat:
![]() kąpiel z bąbelkami?wow Cytat:
![]() Cytat:
mmm,jaka pyszna kolacyjka |
|||
|
|
|
#2317 | ||
|
Tajka
|
Nie wiem. Miałam taki ból głowy, że myślałam, że się położę i wstanę jutro. Ale już ok.
![]() Z miłości. Kocham jeść rzepę. Na śniadanie zjadłam ot tak sobie samą białą rzepę tak chrupałam A potem w sałatce czarną rzepę. Cały dzień
|
|
#2318 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a mogłabyś wstawić przepis do przepisowni w klubie?może kiedyś się skuszę ![]() Cytat:
![]() dobranoc! Cytat:
sobota to sobota-trza się wyspać ![]() też zaraz się kładę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() oo,ja nigdy nie jadłam
|
|||||||
|
|
|
#2319 | ||
|
Tajka
|
Prawie.
I tak ciągle się zastanawiam, czy nie wpieprzyć tych żelek/żelków i orzeszków. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- W sumie żelki to żelatyna chyba nie ? Czyli zdrowe dla kości, włosów itp
|
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma takich tłumaczeń :-P
Melduje na noc: 15 min hh Mel b abs Mel b 10 min pośladki 100 brzuszków 100 przysiadów 15 pompek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
he he,tak żelatyna zdrowa dla włosków i paznokci moja dermatolog poleciła mi gelacet do picia, no i kupiłam z nadzieją,że pomoże a ja dziś poszalałam trochę z kuzynką-wypiłyśmy butelkę winka różowego,mniam ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale miałam pracowitą sobotę, lecę do wyrka i gratuluję ćwiczeń
Kusicie tymi rogalami
|
|
|
|
#2323 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
http://www.ilewazy.pl/porcja-zelkow Taki porcji, to ja bym z 10 zjadła ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
|
#2324 |
|
Konto usunięte
|
Hej wstałam wcześniej bo bardzo boli mnie dziąsło przy ósemce i nie miałam siły leżeć więc poszłam po tabletkę
Teraz w dalszym ciągu będę oglądała Mentalistę, tylko najpierw zjem śniadanie oczywiście Seriale White Collar, The Originals, The Vampire Diaries
|
|
|
|
#2325 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43647261]Hej wstałam wcześniej bo bardzo boli mnie dziąsło przy ósemce i nie miałam siły leżeć więc poszłam po tabletkę Teraz w dalszym ciągu będę oglądała Mentalistę, tylko najpierw zjem śniadanie oczywiście [/QUOTE]Może to faktycznie jest od zęba jak Ci pisałam??! Hej. ![]() Ja wczoraj padlam jak dziecko... Dziś planuje się zważyć mimo że nadal @... Już tydzień. Ale wiedziałam zr tak będzie jak anty odstawie. Popołudniu ide po buty bo s balerinach już masakra ![]() Zaraz się zwleke z lozku i zrobię owsianke z bananem i zurawina. Tylko miodu zapomnialam kupic ![]() Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|||||
|
|
|
#2326 | |||
|
Tajka
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43647261]
[/QUOTE]Kochana ale co się stało ? Bo mi umknęło gdzieś. ![]() Ja całą noc miałam nieprzespaną. Nie mogłam się ułożyć, bolał mnie kark, poduszka była niewygodna, to się budziłam, to mnie coś swędziało, to bolało, to niewygodnie. Cholera. I wstałam tak o 6. Teraz jestem po śniadaniu + popijam dziurawiec i zabieram się za oglądanie. + nie mam żadnych planów na dzień, dopiero wieczorkiem, także nie wiem, co mam ze sobą dzisiaj zrobić ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
Ja osobiście nie lubię balerinek. Wkurza mnie chodzenie w nich i nie podoba mi się, jak nogi w nich wyglądają. Miód
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę kupic ale taki prawdziwy
![]() Traxxco się stało że tak mu napisalas?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytaj wcześniejsze posty, było w nich trochę rogalach.
Traxx Mentaliste oglądasz na jakiejś stronie? ja w tym zielona jestem, ile razy tak próbowałam to nigdy się nie dało albo limit pokazywał zanim skończył się odcinek serialu ![]() Heroinka Zamiast winka wypilam za Twoje zdrowie trochę winogronowej nalewki :p mm nadzieję, że zadzialalo ![]() Dzonka Jak tam po imprezie? Główka boli? dasz radę dzisiaj grać? ![]() Dzień dobry Zamiast korzystać z niedzieli i spać to ja pieke chleby jeden pójdzie w prezencie, więc lepiej żeby się udały Na następny raz muszę znaleźć inny przepis, bo cały czas jeden i ten sam robię.Dzisiaj na obiedzie mamy gości, a wieczorem w końcu się spotykam ze znajomymi ![]() Miłego dnia Robaczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Traxx co się stało
|
|
#2330 | |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, najgorsze jest to że jutro chyba też dzień wolny i nie mam nawet gdzie iść z tym
Myslałam, że będzie lepiej a czuję większy ból.Nie umknęło Ci tylko nie pisałam o tym wcześniej Po prostu denerwuje mnie jego zachowanie, czułam że jest dla mnie za dobry i za miły, a jest sobota i wystarczyło mi zdanie od niego, że ma jakieś plany posiedzieć z kolegami. To on po prostu odszedł z gg, a ja głupia tak czekałam kiedy odpisze. Oczywiście nie odpisał już nic. Specjalnie usiadłam do laptopa, a nie czułam się na siłach. Jestem zła. To już nie pierwsza sytuacja.I żeby nie było bo mu niczego nie zabraniam, chciałam tylko by po ludzku zakończył rozmowę ze mną ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43647323]Nie umknęło Ci tylko nie pisałam o tym wcześniej
Po prostu denerwuje mnie jego zachowanie, czułam że jest dla mnie za dobry i za miły, a jest sobota i wystarczyło mi zdanie od niego, że ma jakieś plany posiedzieć z kolegami. To on po prostu odszedł z gg, a ja głupia tak czekałam kiedy odpisze. Oczywiście nie odpisał już nic. Specjalnie usiadłam do laptopa, a nie czułam się na siłach. Jestem zła. To już nie pierwsza sytuacja.I żeby nie było bo mu niczego nie zabraniam, chciałam tylko by po ludzku zakończył rozmowę ze mną [/QUOTE]Nie ładnie zrobił No ale to co mu napisałaś to poważnie tak myślisz czy to tylko emecje i nerwy?
|
|
#2332 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny klub
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Chce by się zastanowił nad swoim postępowaniem, a jeśli mu zależy to będzie walczył. |
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43647323]Nie wiem, najgorsze jest to że jutro chyba też dzień wolny i nie mam nawet gdzie iść z tym
Myslałam, że będzie lepiej a czuję większy ból.Nie umknęło Ci tylko nie pisałam o tym wcześniej Po prostu denerwuje mnie jego zachowanie, czułam że jest dla mnie za dobry i za miły, a jest sobota i wystarczyło mi zdanie od niego, że ma jakieś plany posiedzieć z kolegami. To on po prostu odszedł z gg, a ja głupia tak czekałam kiedy odpisze. Oczywiście nie odpisał już nic. Specjalnie usiadłam do laptopa, a nie czułam się na siłach. Jestem zła. To już nie pierwsza sytuacja.I żeby nie było bo mu niczego nie zabraniam, chciałam tylko by po ludzku zakończył rozmowę ze mną ![]() Wszystkie seriale i filmy oglądam na kinomaniaku [/QUOTE]Nie ma u Ciebie ostrego dyżuru stomatologicznego?? U mnie jest oczywiście prywatne. Przykro mi z powodu Tz-ta...nie powinien Cię tak potraktować... Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2334 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiedzialam Ci w klubie.
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam 20 minut
Powoli zaczne do pracy się zbierać a tak mi się nie chce
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx
Dziękuje ![]() Przykro mi z powodu sytuacji z TZem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2338 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Bo wiesz...w sumie nic tak strasznego nie zrobił. Wystarczylo powiedzieć''słuchaj, czułabym się lepiej, gdybyś mówił mi, że idziesz. Nie lubię czekać bez sensu i zastanawiać się, co się stało''. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2339 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już jest lepiej, takie są uroki bycia w związku... ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43647424]Ćwiczenia z rana?
![]() Już jest lepiej, takie są uroki bycia w związku... [/QUOTE]Nie miałam co robić to sobie pomachałam i dupsko powypinałam przed tv Dziś pracuje do 22.00 no i jest niedziela więc wróce padnięta Kochana oby było ok
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

TŻ będzie ze mnie dumny

no i ogólnie, sporo pie.przenia z tym... daj znać jak wyszły 
no i chyba pierwszej świeżości chyba nie były... bo wieczorem kupowałam. No i tanie nie są 
podoba się? 

) i nam najpierw opowiadali o sobie (oprócz mnie była starsza pani, mama z córką w moim wieku i 20latka która sie nie udzielała), potem kazali zdjąć skarpetki i sie wchodziło na taką wage z takimi rączkami na drucikach takich i sie stało na tym 2 minuty chyba i wyskakiwały wyniki
)
ale dla ryby z warzywkami na kolacje się poświęce
i przepraszam,że tak późno

ja w tym zielona jestem, ile razy tak próbowałam to nigdy się nie dało albo limit pokazywał zanim skończył się odcinek serialu