Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-10, 14:14   #1351
martitkaa
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj za białą pikowaną kiecką i przy jednej przepadłam Niestety nie było Ski i nie kupiłam. Ale za tydzień ma być dostawa więc wybiorę się jeszcze raz. Ta co mi się podoba pierwsza, druga fajna z grubego mięsistego materiału ale ja zgubiłam w niej proporcje, i jakby ta trzecia (pikowana) była biała to też będę brać. Niestety wszystkie Mki, więc te dwie też były za duże.

Świetna 1 i 3.
Czy jesteś w stanie odczytać nazwę z blaszki z boku sukienek o ile oczywiście tam jest napisane, byłabym bardzo wdzięczna. Może zalazłabym je w necie, tylko też bym chciała białe
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:22   #1352
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

Rany, dobrze, ze nie moje kolory Ale fajny Też taki mięciutki? W ogóle to wszędzie kratka widzę
tak mięciutki i duży i trochę tańszy niż zarowe, a kolory na szaliku są piękne

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:22   #1353
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja się ciągle muszę przespać z myślą o nim.. Za dużo zachodu jest z układaniem takiego koca żeby wyglądał przyzwoicie

Piękna ta Twoja torebka
Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
ale ślicznie leży szal podoba mi się, jutro jadę go mierzyć obowiązkowo
Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
koronka byłam po ten szalik wczoraj i jest ładny ale szkoda ze to kwadrat a nie szal, przez to trudniej go ujarzmić
ale znalazłam też świetny http://www.kappahl.pl/article/szalik_526707
i z nim wróciłam do domu
o widzisz musze tam zajrzec bo ten wyglada ciekawie.....mniejszy od zarowego? tez taki milusi czy inny gatunkowo?
Stary 2013-11-10, 14:30   #1354
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytałam z ciekawości, bo ja aż takiej różnicy nie odczułam. Kurcze kuszą mnie teraz te granatowe, ale muszę zobaczyć ten kolor jak na żywo wygląda Te woski są mega i na niższe osoby - idealna długość.

Bardziej by mi się przydały spodnie w burgundzie (niekoniecznie woski) - trzeba zacząć poszukiwania
A dawno mierzyłaś/kupiłaś? Bo ja wszystkie dopiero w tym tygodniu mierzyłam. Może jakaś nowa partia? Nie wiem sama Przytyć nie przytyłam, więc naprawdę nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć

Granatowe, te zamkami najnowsze? Bo te zwykłe granatowe kupię na pewno Świetny kolor Wyglądają extra I właśnie super, że są na niższe osoby. Też mam zawsze problem z za długimi spodniami

Burgund też chcę Patrzyłam wczoraj na te spodnie ze special prices, niby burgundowe (znaczy się kolor wino ) w kratkę - wg mnie prawie ceglasta czerwień i materiał ciulowy jakiś

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
tak mięciutki i duży i trochę tańszy niż zarowe, a kolory na szaliku są piękne
A ten czerwony to taki jak w linku wypada? Czy może zimniejszy? Matko, zaraz się nakręcę na kolejny szalik jak tak dalej pójdzie
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:30   #1355
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
A dawno mierzyłaś/kupiłaś? Bo ja wszystkie dopiero w tym tygodniu mierzyłam. Może jakaś nowa partia? Nie wiem sama Przytyć nie przytyłam, więc naprawdę nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć

Granatowe, te zamkami najnowsze? Bo te zwykłe granatowe kupię na pewno Świetny kolor Wyglądają extra I właśnie super, że są na niższe osoby. Też mam zawsze problem z za długimi spodniami

Burgund też chcę Patrzyłam wczoraj na te spodnie ze special prices, niby burgundowe (znaczy się kolor wino ) w kratkę - wg mnie prawie ceglasta czerwień i materiał ciulowy jakiś
Zamawiałam ze stronki jak wróciły (bo był czas, że były wyprzedane). Kusi mnie kliknąć te granatowe, ale cóż - fotki na modelce są średnie (mało zachęcające).

Tych ze special prices bym nawet kijem nie tknęła - podejrzewam, że na żywo to nic ciekawego. Kiedyś marzyły mi się spodnie w pepitkę z TRFu za 99,90, ale jak je zobaczyłam na żywo to stwierdziłam, że nawet za pół ceny bym ich nie chciała. Miały taki cienki i dość szorstki materiał, te na oko wydają się takie same.

A burgundowych będę szukać, ale raczej na wiosnę, bo teraz chyba kupię Conversy (punkty mi wychodzą na answearze i muszę i tak coś zamówić, bo mi ponad 50 zł przepadnie)

EDIT Chyba, że ktoś gdzieś widział szare/różowe/granatowe krótkie Conversy poniżej 190 zł to proszę o cynk (37,5/38)

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-10 o 14:31
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:37   #1356
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
o widzisz musze tam zajrzec bo ten wyglada ciekawie.....mniejszy od zarowego? tez taki milusi czy inny gatunkowo?
Gabi, pozwól, że skorzystam że jesteś i zapytam - chodzi mi o ten spray Bamboo dodający objętości. Nadal jesteś z niego tak bardzo zadowolona?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Zamawiałam ze stronki jak wróciły (bo był czas, że były wyprzedane). Kusi mnie kliknąć te granatowe, ale cóż - fotki na modelce są średnie (mało zachęcające).

Tych ze special prices bym nawet kijem nie tknęła - podejrzewam, że na żywo to nic ciekawego. Kiedyś marzyły mi się spodnie w pepitkę z TRFu za 99,90, ale jak je zobaczyłam na żywo to stwierdziłam, że nawet za pół ceny bym ich nie chciała. Miały taki cienki i dość szorstki materiał, te na oko wydają się takie same.

A burgundowych będę szukać, ale raczej na wiosnę, bo teraz chyba kupię Conversy (punkty mi wychodzą na answearze i muszę i tak coś zamówić, bo mi ponad 50 zł przepadnie)

EDIT Chyba, że ktoś gdzieś widział szare/różowe/granatowe krótkie Conversy poniżej 190 zł to proszę o cynk (37,5/38)
Jak mus to mus

W ogóle te rzeczy ze special prices są jakieś takie dziwne... Widziałam jeszcze wczoraj ten trencz co dodali. Materiał jak dla mnie bardzo dziwny, sztywny. Tak samo marynarki

Faktycznie woski był wyprzedane swego czasu Granatowe te nowe na modelce fatycznie śmiesznie wyglądają. No ale wiadomo jak to bywa i mogą być boskie
Stary 2013-11-10, 14:37   #1357
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
To ja sobie też kliknęłam kilka
A proszę uprzejmie.

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
W moim przypadku zadne, ale to zadne lakiery nie chca wspolpracowac z paznokciem. Wszystko mi odpada platami, odpryskuje lub sciera sie w zastraszajacym tempie. Bazy, topy, lakiery roznych firm - efekt ten sam. Moj dotychczasowy rekord to 5 dni, ale to sie zdarzylo moze 3 razy w ciagu ostatnich 3 lat Doszlam do wniosku, ze paznokciom szybko nudzi sie kolor i go zrzucaja Innego wytlumaczenia brak Akurat przy brokatach ma to swoje plusy, bo zdarza mi sie sciagac calosc w postaci "sztucznego, brokatowego paznokcia"
To te moje strasznie wybredne i nieusluchane, nic im sie nie podoba. Najchętniej to by latały nieubrane, niewylakierowane- nawet bez bebarwnego.

Cytat:

Phoebe, zamorduję, uduszę za link do sklepu z Essiakami Dopiero co w piątek odebrałam 4 nowe dzieciaczki A za Opiki świąteczne to już w ogóle Foty promocyjne nie zrobiły na mnie w ogóle wrażenia, wiec nie szukałam swatchy. Więc przyszły sobie same do mnie, za Twoim pośrednictwem I teraz pragnę tylko pięciu...
Odpowiem naszym słynnym Wizazowym porzekadlem - Gdy nadejdzie wieczór Wigilijny, a Twój brokat będzie tak pięknie świecił,ze przyćmi nawet pierwsza gwiazdę , jeszcze mi podziekujesz

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-10 o 14:38
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:39   #1358
bbbeee
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o tę sukienkę z suwakami, ja mierzyłam M (po prawej) i S (po lewej), mam 167cm,
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0771.jpg (17,4 KB, 169 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0770.jpg (16,5 KB, 156 załadowań)
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:48   #1359
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o tę sukienkę z suwakami, ja mierzyłam M (po prawej) i S (po lewej), mam 167cm,
ojesuuuu jaka piękna przymierzę sobie we wtorek jak będzie jeszcze w sklepie, piękna
Stary 2013-11-10, 14:49   #1360
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Zapytałam z ciekawości, bo ja aż takiej różnicy nie odczułam. Kurcze kuszą mnie teraz te granatowe, ale muszę zobaczyć ten kolor jak na żywo wygląda Te woski są mega i na niższe osoby - idealna długość.

Bardziej by mi się przydały spodnie w burgundzie (niekoniecznie woski) - trzeba zacząć poszukiwania
A oglądałaś te z Mango? Moim zdaniem są super !!! Prałam je kilka razy i wosk jest na swoim miejscu, są mięciutkie i idealnie leżą.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 14:53   #1361
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Odpowiem naszym słynnym Wizazowym porzekadlem - Gdy nadejdzie wieczór Wigilijny, a Twój brokat będzie tak pięknie świecił,ze przyćmi nawet pierwsza gwiazdę , jeszcze mi podziekujesz

No po prostu padłam

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
A jaki rozmiar standardowo nosisz Zaczyna mi się jej chcieć
Stary 2013-11-10, 15:02   #1362
Marigold19
🦄

Cytat:
W M mi się bardziej podobasz, chociaż może to kwestia ustawienia. Czyli ja bym chyba XL potrzebowała ;p

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:02   #1363
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi, pozwól, że skorzystam że jesteś i zapytam - chodzi mi o ten spray Bamboo dodający objętości. Nadal jesteś z niego tak bardzo zadowolona?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Jak mus to mus

W ogóle te rzeczy ze special prices są jakieś takie dziwne... Widziałam jeszcze wczoraj ten trencz co dodali. Materiał jak dla mnie bardzo dziwny, sztywny. Tak samo marynarki

Faktycznie woski był wyprzedane swego czasu Granatowe te nowe na modelce fatycznie śmiesznie wyglądają. No ale wiadomo jak to bywa i mogą być boskie
tak i to bardzo!!! najgorsze ze zuzylam juz zywam niemal codziennie ;-) ostatnio nawet moj tz mi powiedzial jak zakrecilam wlosy ze takie jakies piszyste sa i jakby ich bylo wiecej :O a dodam ze on malo kiedy zwroci glosno uwage ;-)
Stary 2013-11-10, 15:02   #1364
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:

Jak mus to mus

Myślę, że "wypychają" to co jest słabe jakościowo i nie cieszy się zainteresowaniem
Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
A oglądałaś te z Mango? Moim zdaniem są super !!! Prałam je kilka razy i wosk jest na swoim miejscu, są mięciutkie i idealnie leżą.
Mango mam raczej słabo zaopatrzone (w porównaniu z tym co widziałam kilka lat temu w Pasażu Grunwaldzkim we Wro) Poszukam w przyszłym tygodniu, może gdzieś coś znajdę

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2013-11-10, 15:03   #1365
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:

No po prostu padłam

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

A jaki rozmiar standardowo nosisz Zaczyna mi się jej chcieć
spodnie 34, bluzki XS, S. Sukienkę, jak Mon wzięłam M, bo jest dłuższa.
Stary 2013-11-10, 15:03   #1366
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
W której się lepiej czułaś ?
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:03   #1367
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Kolejny Twój tekst, który mnie rozwalił

Chociaż? Czy ja wiem czy brokat to taki dobry pomysł? Karpia przyćmicie

Stary 2013-11-10, 15:04   #1368
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Az TZ sie zainteresowal, z czego tak rechocze

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:05   #1369
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

sub
Stary 2013-11-10, 15:10   #1370
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
tak i to bardzo!!! najgorsze ze zuzylam juz zywam niemal codziennie ;-) ostatnio nawet moj tz mi powiedzial jak zakrecilam wlosy ze takie jakies piszyste sa i jakby ich bylo wiecej :O a dodam ze on malo kiedy zwroci glosno uwage ;-)
Ślicznie dziękuję No jak już TŻ zauważa, to musi być coś na rzeczy A kupujesz przez net, czy stacjonarnie?

Cytat:
Myślę, że "wypychają" to co jest słabe jakościowo i nie cieszy się zainteresowaniem
Też tak uważam Bo ceny regularne tych rzeczy to jakiś żart chyba

Cytat:
spodnie 34, bluzki XS, S. Sukienkę, jak Mon wzięłam M, bo jest dłuższa.
Dziękuję

Cytat:

Daj spokój, karp będzie przy stole tylko przez chwilę

Cytat:
Az TZ sie zainteresowal, z czego tak rechocze
Mój rechotał razem ze mną i rzekł, no cóż: trzeba kupić
Stary 2013-11-10, 15:14   #1371
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Daj spokój, karp będzie przy stole tylko przez chwilę
Za dużo Master/Top Chefa i wieczne teksty jury "Ryż/mięso/coś tam" miało być na pierwszym miejscu, a tutaj coś innego gra pierwsze skrzypce"

Stary 2013-11-10, 15:15   #1372
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Mój rechotał razem ze mną i rzekł, no cóż: trzeba kupić
Niestety moj jak tylko zobaczy, ze przegladam swatche, robi dziwne miny i pyta "znowu ogladasz lakiery? mialas nie kupowac wiecej!" Wczoraj mialam mine zbitego psa i od razu wyczul, ze kolekcja emalii sie powiekszyla. Beznadziejna jestem w ukrywaniu nabytkow, mina wszystko zdradza

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:21   #1373
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Madzia ale przy Twojej długości włosków to 10 cm nie robi różnicy a u mnie niestety tak zresztą Twoje włosy
nikt nie zauważył,że podcięłam
masakra ale ja miałam chwilę kryzysu.
Jeśli chodzi o fryzjerów w Krakowie chodzę w Plazie
do Kerastase i Pana Łukasz dopiero on zapanował nad moimi włosami i namówił na zmianę
Stary 2013-11-10, 15:23   #1374
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Za dużo Master/Top Chefa i wieczne teksty jury "Ryż/mięso/coś tam" miało być na pierwszym miejscu, a tutaj coś innego gra pierwsze skrzypce"

Nie mogę z Wami

Cytat:
Niestety moj jak tylko zobaczy, ze przegladam swatche, robi dziwne miny i pyta "znowu ogladasz lakiery? mialas nie kupowac wiecej!" Wczoraj mialam mine zbitego psa i od razu wyczul, ze kolekcja emalii sie powiekszyla. Beznadziejna jestem w ukrywaniu nabytkow, mina wszystko zdradza
Pora nad sobą popracować W imię większego dobra

Ja jakiś czas temu puściałam w świat sporo lakierów i małż był dumny, więc teraz luz mam Ale czasem mnie rozbraja, bo jak mówię: zobacz, te dwa podobne, chyba jeden poleci dalej, on potrafi odpowiedzieć: przecież to dwa inne kolory!
Stary 2013-11-10, 15:24   #1375
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
W której się lepiej czułaś ?
W M-ce.
Stary 2013-11-10, 15:25   #1376
gabi1234
Zakorzenienie

redshine ja kupuje stacjonarnie ale zawsze wykorzystuje albo 20% znizli albo bon 40zl
Stary 2013-11-10, 15:34   #1377
pati_pz
Zadomowienie

Kupilam plaszcz ten za 169zl i nikt ani nic mnie nie przekona do jego zwrotu, jest naprawde w porzadku i mam nadzieje, ze bedzie lepiej grzal niz moj obecny.
Do tego uleglam... Kupilam jeszcze szal dwustronny w zielona kratke... Jest przeboski!!!
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:34   #1378
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
redshine ja kupuje stacjonarnie ale zawsze wykorzystuje albo 20% znizli albo bon 40zl
Rozumiem, że w dougim? A ile on tam kosztuje? Pamiętasz może? bo na stornie nie widzę
Stary 2013-11-10, 15:36   #1379
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Wreszcie Was nadrobiłam, coś mnie od rana naszło na porządki i spakowałam 3 olbrzymie reklamówy z ciuchami z butów nic niestety nie ubyło
Przygotowuje się do zimowych %
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 15:40   #1380
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Egg, musisz popracować nad sobą. Mnie zdradza tylko nowy kolor na paznokciach. Skubany, kojarzy nowe kolory. Ale już tez sie powoli wścieka.

' Ile masz czerwonych lakierów?! Dokup jeszcze dwie butelki, to będzie ok 4litry. Pomaluje ściany w salonie, chciałas odmalowac!"

Cytat:

A tam. Karp wpada na chwile, a taki brokat to i do Sylwestra wytrzyma.

Cytat:

Ja jakiś czas temu puściałam w świat sporo lakierów i małż był dumny, więc teraz luz mam Ale czasem mnie rozbraja, bo jak mówię: zobacz, te dwa podobne, chyba jeden poleci dalej, on potrafi odpowiedzieć: przecież to dwa inne kolory!
Zima idzie, trzeba robić zapasy! Ale plus za rozróżnianie kolorów .To sie chwali.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-10 o 15:42
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości