|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#872 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
KOCUR również wszystkiego najlepszego!!
KAROLAJN dzięki za link. Skorzystam i zrobię książkowe zakupy. Wczoraj jak pisałam Igi poszedł spać bez kąpieli. Dzisiaj rano jak go trzymałam do odbicia to obesral się po kark. Nie wiem jak to wyszło ze kupa poszła mu w plecy,może ręką przyblokowalam jej zejście w dół,wiec zaliczył kąpiel ![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#875 |
Zakorzenienie
|
Marcelek by podziękował, ale słodko śpi..i się śmieje przez sen
![]() Oby pospał grzecznie do 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
To niech Marcelek śpi,podziekuje jutro rano
![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#877 |
Wtajemniczenie
|
EN- wiedz ze tak po polsku zazdroszcze Ci powrotu do wagi
![]() ![]() LACHRYMA- jesli jest zimno to albo wywijam rekawki (takie specjalne przeszycie w kombinezonie) i Ola ma.zkakryte rece, albo drugi kombinezon jekat jeszcze troche za duzy i raczki sa schowane w rekawach ![]() JAKIERKA- super.ze w koncu udalo Wam.sie znalesc cos co dziala na Edziowa wygsypke ![]() CYNAMONKU- bije od Ciebie pozytywna energia ![]() ![]() SAM- ciesze sie ze.uw Was lepiej ![]() ![]() DZOAN- ![]() ![]() MAGDA- zdrowka ![]() MELA- humor Ci sie nie poprawil na koniach? ![]() MISIACZKA- co za baba ! WSZYSTKIM SKOKOM MOWIMY STANOWCZE NIE!
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny czy Wasze dzieci tez reagują płaczem na widok " nowych osób"?? Mój zobaczył dziś moja mamę i podkówkę robi i ryk. To samo z teściową. Do tego płacze jak usypia Go Tż. Jak ja wezmę na ręce, to odlatuje w sekundę ![]() Już się śmieją, że cycek mamusi... i z jednej strony fajnie, ale z drugiej to ja nie mogę Go samego z nikim prócz Tż zostawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Wtajemniczenie
|
Kejt- odpowiedzialabym ze tak i to mnoga
![]() Elaine- a widzisz taki maly a juz wie jak podporzadkowac sobie rodzicow ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
#880 |
Wtajemniczenie
|
Wykończył mnie dzisiejszy dzień. W sumie nawet nie wiem czemu
![]() Maja od 1,5 godz śpi. Zastanawiam się czy nie zrezygnować z popoludniowego spaceru. Mamy dwa. Jeden do południa a drugi około 16:30. Maja dobrze zasypia na noc gdy ją przewietrze o tej porze. Ale już kolejny raz widze że gdy ja wychodzę z Maja z domu to sąsiadki z dziećmi wracają. A ich dzieci starsze. Do tego ciemno i zimno. Po parku nie chce chodzić w taką ciemnice, pozostają chodniki przy ulicach. Ech mam zagwozdke. A wy chodzicie na spacery jak jest już szaro-ciemno? ![]()
![]() |
#881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Także bez względu na pogodę laze po ciemku ![]() Skylie- ja tez mam jeszcze sporo kg :banghead: Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- A poza tym moje dziecko jak juz spi w dzień to tylko na spacerze wiec popołudniowy musi być, bo inaczej jest marudna Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Lachryma długo spacerujecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#883 | ||||||
Zakorzenienie
|
jakierka oby któryś z zamówionych kremów wreszcie pomógł Edziowi
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny zestaw dla Tomusia ![]() Łyżeczkę sprzedajcie na allegro ![]() Teściów też ![]() katarzynkajg, kocurku ![]() Cytat:
![]() ![]() misiaczka teściowa wymiata ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że można porzygać się z radości na czyjś widok ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Oluś skończył wczoraj 14 tygodni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Idę do łóżka.. Mały śpi, to już nie mam do kogo gęby otworzyć ![]() Dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A otwieraj "gębę" do nas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez maly spi Xawek sie kapie a tz' dzis ma dwa kursy na lotnisko - czyli extra zarobek
Ja od stycznia zaczynam od nowa edukacje ![]() Czemu caly swiat sie opiera na pieniadzach??? Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#886 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczny, ja melduje, ze zyje, ale ostatnio doba mi sie znacznie skrocila i szczerze mowiac po raz pierwszy od roku nawet nie wchodzilam na wizaz
![]() Dzisiaj Alik skonczył 10tyg i chyba tylko z tej okazji zasnal mi grzecznie w lozeczku ![]() ![]() Mam do was pytanko, Alika mecza okropne wzdecia, juz nie wiem co z tym robic, co wieczor podaje mu w kilku karmieniach ok 30kropli espumisanu, ale szału nie ma ![]() ![]() Aaa no i czy sa wsrod was te po cc, ktore przymierzaja sie do cwiczen? Czaje sie na nie jak kot na ... ![]() Ale co jakis czas pobolewa mnie blizna, sama nie wiem czy to znak zeby dac sobie spokoj czy to pobolewanie m.in. na zmiane pogody o ktorym czytałam ![]() ![]() ![]()
#887 |
Zakorzenienie
|
Skylie poprawilby sie humor tylko byl tam jeden burak ktory nie rozumie prosby ignorujmy sie i zawsze komentuje obrazajac mnie lub tak jak dzis mojego konia. Do tej pory podchodzilam z klasa i nie reagowalam zeby innym nie psuc atmosfery, ale dzis nie wytrzymalam. Jelop jeden.
Dziewczyny co do srebrnych lyzeczek to jest to taka tradycja. Poza tym same sprawdzcie jak dzieci przy zebach zaczna marudzic to taka srebrna lyzeczka ulge przynosi gdy sie nia po dziaslach jezdzi. Ja gdzies zgubilam lyzeczke Malgosi i bardzo zaluje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#888 |
Zadomowienie
|
Hej,melduje że podczytuję,ale nie mam jakoś weny na pisanie dziś.
Chciałam się tylko pochwalić,że Gabrysia wreszcie zaczęła głowę podnosić podciągana za rączki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- tweed może częściej kładz na brzuszku?u nas pomagało to się wypierdzieć małej
#889 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczorek
![]() Poczytałam Was ale nie mam czasu cytowac bo mamy gosci ![]() ![]() ![]() Moje dziecko nie reaguje płaczem na obcych lub mało widzianych...wręcz przeciwnie-ma zaciesz na twarzy i w ten sposób zaczepia ludzi swoim usmiechem ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspolczuje skoków,gratuluje tygodni i miesiecy ![]() Jakierkooby w koncu skonczyły sie Edziowe problemy ![]() Cynamonku czasem mama najlepiej intuiucyjnie czuje jak moze swojemu dziecku pomoc ![]() ![]() Nenia jak kocicho sie czuje???? En fajnie ze sie pojawilas ![]() ![]()
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wam pisałam że u mnie lepiej?
Dupa nie lepiej Od 3 godzin nie umiem uśpić sary, niech to szlak. Nic tylko sie pociac, takie wredne dziecko mi sie trafiło. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wzdęć to Mai pomaga picie wody. Po chwili bąki lecą salwami ![]() Ostatnio zrobiłam podejście do herbatki koperkowej (kiedyś nawet nie chciała powąchać tego ![]() ![]() Ja podawałam przez 3 tyg infacol ale woda daje ten sam rezultat. A co do ćwiczeń...kurcze chcę i boję sie. Mam dni gdy nie czuje rany a czasem jak gwałtownie wstane to zaboli ostro ![]() Od jutra nie jem słodyczy w tygodniu tylko w weekend i tylko swojego wyrobu ![]()
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-11-10 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#893 |
Wtajemniczenie
|
En uśmiałam się z tej lyżeczki
![]() ![]()
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, a wy te kombinezony na zime to jakie macie? takie z polaru czy inne? przymierzam sie juz mojej kupic, ale kompletnie nie wiem jakie sa dobre?
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Ita
Juz mi sie pisać nie chce nawet Paul na teraz tydzień nocek. Właśnie poszedł do roboty, a ja sama. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
kocooor mój też się boi ludzi ostatnio.wystraszył sie tż kolegi, którego zna, widok mojej mamy też doprowadził do płaczu, u ojca też płacz i wychodzi na to że najlepiej u mamy
tweed ja się jeszcze noje ćwiczyć i też czasami boli okolica blizny idę spać,ciekawe ile mi będzie dane pospać |
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy coś podobnego tylko kaptur obszyty białym kożuszkiem ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-11-10 o 22:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
materiał jak kurtka z polare.m w środku lub zwykłą podszewką
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
A najlepszy wynalazek wg mnie to taki śpiworek. Uwielbiam bo jadąc w odwiedziny z Maja moge założyć sukienkę, a co ważniejsze wkłada sie do tego dziecko w sekundę (ja sie zawsze trochę umęcze z kombinezonem bo Maja czesto nie chce współpracować i nie zegnie nogi czy ręki koniec kropka
![]() Także mam w planach lupić jeszcze jeden bo z tego wyrasta i baaardzo przydałaby sie kurtka. Musze sie za jakąś rozejrzeć ![]()
![]() |
#900 | ||||||||
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43647210]Pierwsze... Od 20. Maluch mi dorasta...
Katerine a nie możesz z nią ostrzej? Co za bezczelny typek... Misia nie podobają mi sie wątki miesięczne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] A pamiętam jakie mialas ciężkie początki Artusia ze spaniem tzn spal ale na brzuszku i na Tobie a teraz proszę jak pięknie daje mamusi odpocząć ![]() A co tej ci.py to powiem ze ja bym może i potrafila ostrzej ale mogłabym trochę przegiac bo ja z tych co jak wnerwiona to co drugie slowo przeklinają a ja bym jakos z klasa chciała jej objasnic ze jest niemile widziana żeby jej nie dac satysfakcji ze mnie rozwalila emocjonalnie. Na pewno jutro znowu przyjedzie. Co noc obmyślam rozne strategie zakończenia tych odwiedzin ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spokojna staram się być ale szlak mnie trafia już. A maz on tak nie potrafi rozegrać sytuacji jakos dobitniej tzn nawet od niego tego nie wymagam bo widze ze to nic nie daje bo przecież probowal. Ona bez honoru i bez mózgu jest. Daje jej odczuc jak mi się placze po domu ze mam jej dość zabijam wzrokiem i się nie odzywam unikam jak tylko się da ale ona nienormalna jest. A wiem ze jak się postawie wkoncu to obraza majestatu będzie i wszyscy będą się gniewac. Trudno już nie raz tak było i jak widać jeszcze zyje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa dla Olusia za skończone tygodnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.