|
|
#9661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Nie no uwielbiam te Wasze opisy są cudowne
Skradłam przed chwilą całą masę ale po to tu chyba są. .? |
|
|
|
#9662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
|
|
|
#9663 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ratujcie
![]() sytuacja jest taka: pewien koleś właśnie pojechał do dziewczyny żeby z nią zerwać... dla mnie tylko że ja z nim nawet nie rozmawiałam nigdy. Ale jest dobrym kumplem mojej przyjaciółki i wiem że jest w porządku. No i z tego co wiem to on sie bardzo nakręcił i ja szczerze mówiąc też:p macie jakieś opisy na tą sytuację? tylko żeby nie były za bardzo miłosne, bardziej takie optymistyczne, radosne![]() z góry dziękuję |
|
|
|
#9664 |
|
Przyczajenie
|
So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain.. - Tak więc myślisz że odróżniasz niebo od piekła, smutek błękitu od cierpienia
How I wish, how I wish you were here - tak bym chciał, tak bym chciał, żebyś teraz tu był Took a right to the end of the line Where no one ever goes - Wybierz właściwy koniec kolejki gdzie nikt nigdy nie przychodzi Relax, take it easy For there is nothing that we can do - Odpręż się, wrzuć na luz nie ma takiej rzeczy której byśmy nie potrafili zrobić Relax, take it easy Blame it on me or blame it on you - Odpręż się, wrzuć na luz zwal to wszystko na mnie lub obwiń siebie
|
|
#9665 |
|
żona
|
|
|
|
|
#9666 |
|
Zakorzenienie
|
Opis na dzisiaj...:
'Jest wiele rzeczy,których nie widzimy, a istnieją i są ważne...'
|
#9667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajowe
|
|
|
|
|
#9668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#9669 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam samotna, ale silna i szczęśliwa, że nie jestem przy Tobie samotna we dwoje.
(...) Zawsze mi się wydawało, że nie zrobię bez Ciebie kroku. Przez moment byłeś światłem, o jakim marzyłam przez całe życie, ale Twoje światło we mnie zgasło. Sam nacisnąłeś wyłącznik. Nie mogłeś zaświecić. Tobie światło wyłączyła inna. |
|
|
|
#9670 |
|
Zadomowienie
|
Nic a nic... ani śmiech, ani łza...
jeśli ktos olewa Cię, to i Ty go olej. macie jakies opisy dotyczace tego ze facet sie nie odzywa.. olewa sobie ;/
|
#9671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#9672 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9673 |
|
Wtajemniczenie
|
'CzytamTwójSkład,znamGoNa Pamięć,leczDziwieSieGdyJe stInnyNizNapisane'
'...Bo świat się pomylił...' 'Codziennie tak próbuje cię powoli' 'Nie mów że to przeznaczenie, To nie miłość, to tylko złudzenie.' 'Wybacz mi, chciałam tylko dla Ciebie żyć' 'Pomyślałam tylko, Żeby zawsze z Tobą być, Zamknę oczy na wszystko.' 'to tylko lekki puch delikatnych słów…' 'Tu nie przeszkodzi nam nieproszony gość, bo wszyscy, oprócz nas już śpią...' 'Nie zamykaj oczu, bo na zawsze chcę być w zasięgu Twego wzroku' '..i dłoni Twych,by zawsze, gdy wyciągniesz je,mogły napotkać mnie...' 'Im dłużej wbijam wzrok w aksamitną noc,tym lepiej widzę, jak nam sprzyja mrok..' 'Tu nie potrzebny nam żadnych świateł blask,bo taki bije z nas...' 'Jak mgła - znika obraz ten...Nieskończony sen' 'Dla tych kilku chwil Warto opaść z sił' 'Rano wstaję lubię to co mam'
|
|
#9674 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ten szczęśliwy, co wszystkie kwiaty zrywa,lecz ten, co zerwał jeden i szczęściem go nazywa.
|
#9675 |
|
Zakorzenienie
|
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i !i!i!i!i!i <-
Jakos nie chciało mi sie dziś wymyślać opisów słownych
|
|
|
|
#9676 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#9677 |
|
żona
|
z listy:
Piękno to coś, co mamy w sobie, co odbija się w naszych oczach.. Życie to są chwile, tak ulotne jak motyle... ''W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę...'' Każdy ma swój własny sposób na życie... ![]() Czasami myśli biegną innym tonem niż serce.. |
|
|
|
#9678 |
|
Zakorzenienie
|
lista:
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.. A w sercu oddech gwiazd i anioly w moich snach... Im in my own space for real and im really get a shit about ... "nikt mnie tak naprawde nie zna" Są Ci, co myśleli "jestem kimś więcej..." and who’s gonna catch me when I’m coming down to hit the ground again? slowem bardziej ranisz niz czynem Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz.
|
#9679 |
|
Zakorzenienie
|
to ja coś jeszcze dziś dodam:
Braterstwo i wiara pozwoli nam stworzyć fundament lepszej przyszłości. "Gdzie jesteście przyjaciele moi [...] Kogo to obchodzi kiedy boli..." Szczescie jest cenne............ ![]() TakDrepczącOtaczaszSięGoł ymTłumemWpatrzonymW tandetęBezdomnychDźwięków |
|
|
|
#9680 |
|
Zakorzenienie
|
moj dzisiejszy:
łap mnie bejbe ja Tobie sie dam!
|
#9681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat pasuje do mojej sytuacji
|
|
#9682 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam taki opis gdzieś w necie, moglybyscie mi to przetlumaczyc bo nie wiem czy to dobrz rozumiem?
Coffee, Chocolate, Men…some things are just better rich! Zeby nie było - kilka opisów z listy: *you can hide under my umbrella *Lewa Strona Nigdy Sie Nie Budzi Prawa Strona Nigdy Nie Zasypia... *Kiedy nie można zawrócić, trzeba iść naprzód... * My Baby Shot Me Down...bang bang... <Las Vegas> *I'll be your dream... I'll be your wish... I'll be your fantasy... *dokazuj,pokazuj,obcuj z obcymi,bądź wśród,żyj w bród ![]() *co za święta.. pier*** mikołaj znowu nie przyszedł! *Cechą języka pokemonów jest używanie emotikon także w mowie.
|
|
#9683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW prosze o tlumaczenie [w miare mozliwosci oczywiscie z innych jezykow na polski, chociaz niektore po polsku brzmia bezsensownie, ale nie wszyscy znaja angielski/niemiecki/francuski etc., zeby mniej wiecej wiadomo bylo o co chodzi ]Z tory THX
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#9685 |
|
Zakorzenienie
|
macie cos w stylu moje zycie to jedna wielka karuzela chodzi mi o spontaniczne opisy ze teraz duzo sie dzieje itp
|
#9686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#9687 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz dodam kilka pesymistycznych ... może komuś się spodobają
![]() ' ... kiedyś było inaczej- lepiej ... ' ' Róża jest piękna, ale ma swój kolec, Miłość jest piękna, ale ma swój koniec' ' Najważniejsza jest nadzieja ... ona nigdy nie umiera' ' Wszystkim nam brakuje szczęścia 'Brakuje czasem słów,by mówić, jak smutno jest, gdy kogoś brak ... Dlaczego kochamy tych którzy nas nie kochają ? "... są sprawy na które nie ma sędziego, więc jeśli płaczę nie pytaj dlaczego" Życie jest jakie jest, ale należy się nim cieszyć Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział,że ona nigdy nie będzie TWOJA ... Chcę być z Tobą ... lecz to tylko marzenie Samotność ... to boli. Tak bardzo chcę być z Tobą. Czuć Twego serca bicie. Za każdą taką chwilę oddałabym całe życie. Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami- budujesz i rozwalasz ... Czas wszystko zmienia ... każdy to wie, nawet marzenia z czasem też zmieniają się. Kochac kogoś, a później stracić, to jak kupić szczęście a łzami zapłacić. Czasem milczenie to najgłośniejsze wołanie o pomoc. Przytul mnie ... tak bardzo tego chcę ![]() Dlaczego samotność zawsze tak blisko, Zawsze przy mnie gdy upadam nisko? Nie chcę być taka mała ... Tylko mnie depczą ![]() Błądze między myślami codziennie, ukrywam rozpacz pod uśmiechem. Z puzzli układam sobie świat ... jednej części zabrakło- tej z napisem SZCZĘŚCIE Życie to wielka gra, którą nie zawsze się wygrywa ... Chcesz grać? Więc graj melodię życia bez fałszywych dźwięków... Życie jest jak zapałka ... kiedyś się musi wypalić. Idź do przodu, nie oglądaj się za siebie. |
|
|
|
#9688 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam taką sytuację...
Co jakiś czas dostaje uwagi.. (tym się nie przejmuje) gdyby nie to ze dają mi uwagi za to ze jestem szczera .. i to mnie najbardziej wkurza.. nie mówię ze jestem aniołkiem ale bez przesady... jak coś powiem to uwaga.. uwaga.. i tak prawie codziennie.. nie rozumiem nauczycieli.. macie moze jakies opisy opisujące tą sytuację ?? prosze o szybką odpowiedz:P Żeby nie bylo ze tylko kradnę i prosze to dodam coś od siebie.. ![]() Jezeli cos sie powtórzy to sorka;( O wSzYsTkIm ZaPoMnE tYlKo BlAgAm WrOc Do MnIe...=)* čžÝ kíëĐÝš ßëĐžíë jëšžčžë ťák ják Đáwňíëj....., Boże Wiesz Jakie Jest Moje Marzenie, Poczekam Na Jego Spełnienie BoŻe SpRaW żEbY mI sIę TaK cHcIaŁo,JaK mI sIę NiE cHcE:P nOż 10 zl,kij bejzbolowy 20zl, wrazenia po meczu bezcenne! Opis opisujący opisowość opisanego opisu Dla Ciebie jestem ja, dla mnie jesteś Ty, a cały świat to my !!! Często otwierając drzwi miłości rozsądek wypuszczamy przez okno! Najpiękniejsze to kochać i być kochanym Gdy Cię nie ma zimno jest, w moim sercu pada deszcz Nie mam Subaru ale mam Impreze Nie mam Mieshkania ale mam Ciebie Miłość to skrajny przypadek jej braku Ty nie kochasz mnie i nie wiesz jak to rani mnie! Ręce pocięte dla Ciebie - serce pocięte przez Ciebie... Jeśli chcesz być kochanym - bądź wart miłości! Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, choć niewielu o tym pamięta... Dla Ciebie szept gdy budzi się dzień ... Dla Ciebie to szczęście... Miłość osusza łzy miłości to ja i Ty ! Mam nadzieje ze coś sie spodoba i prosze oo to co prosilam na początku Dzieki z góry
|
|
#9689 |
|
Zadomowienie
|
Million stars are falling down, while Im waiting for you...
Hold me, I just cant be without you... When Im miles and miles away from you... I need your arms around me.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#9690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetne opisy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Skradłam przed chwilą całą masę
ale po to tu chyba są. .?

tylko że ja z nim nawet nie rozmawiałam nigdy. Ale jest dobrym kumplem mojej przyjaciółki i wiem że jest w porządku. No i z tego co wiem to on sie bardzo nakręcił
i ja szczerze mówiąc też:p macie jakieś opisy na tą sytuację? tylko żeby nie były za bardzo miłosne, bardziej takie optymistyczne, radosne
mam wakacje 

'