|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- agabi współczuję, że musisz znosisz humorki tej gówniary ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Na Thor 2 3d
![]() Piękny tort ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
A u mnie mega leniwy dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku
#4564 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Arletko, mnie jest właśnie strasznie przykro, bo wydaje mi się że daje małej dużo od siebie, a jak ona mi z matką wyskakuje to mi ręce opadają...wierz mi, że nie jestem do niej nerwowa ani agresywna. Wszystkie nerwy wyładowuje gdzieś z boku, bo też wiem że w sumie to nie jej wina, że jest taka jaka jest. Charakter ma po matce, widać to z każdym dniem coraz bardziej... ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny, skończyłam zakupy pieluch: 5 flaneli kolorowych 10 białych tetrowych 5 kolorowych tetrowych myślę, że to styka z palcem...
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 16:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Kurna, szlag mnie trafi. Co z tego, że są 4 osoby do roboty (teściowie, tż i szwagier) a jednak nie da się, żebybyło beze mnie!! Teść głównie stoi przed tv, szwagier też woli siedzieć bo zmęczony, tż się stara ale nie umie własnwj pracy zorganizować a teściowa zapieprza jak mały motorek
![]() ![]() ![]() ![]() boję się, że coś się stało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja siedze w domku i latam od jedych do drugich.Dom tz'ta ,moja mama,dziadki i tak mi mija to wolne... Basiu piekny tort ale bym pojadla ![]() Ewcia Kostus juz macha rany jak ten czas leci,jak ci synus dorasta szybko. Kluska wiem o czym mowisz niby wszyscy pomagaja a i tak wiekszosc musisz zrobic sama.Uwazaj tylko na siebie zeby nie bylo jak u mnie.Kochana po malu jakos ogarniesz. Iza jejku brawo juz 34tc ![]() Arletko jak przeczytalam o twojej siostrze to az mnie ciarki przeszly,kochana nie martw sie kazda z nas pewno ma rzeczy o ktorych chcialaby zapomniec z dziecinstwa,i dlatego wiemy i kazdy bedzie sie staral swoje dzieci juz wychowac inaczej i dac im wszytsko to czego same nie mialysmy. Aga ja ci powiem ze ta mala twojego tz;ta jest po prostu dziwna.Juz sie zastanawiam czy matka jej na syla na was bo takie pytania zadaje i takie teksty wali ze rece opadaja.Moze to dziecko ale sory jak dla mnie to wyglada tak ze wszyscy na okolo jej na wszytsko pozwalaja i sie zgdzaja nie rozmawiaja z nia nie tlumacza nie wpajaja pewnych wzorcow i wartosci i ona sobie tak rosnie,teraz jeszcze jest ok bo jest mala a potem co bedzie? oby tylko nie skonczylo sie tym ze twoj tz bedzie musial jej dlugi splacac,odbierac z komisariatu albo szukac po miescie bo matka to chyba w ogole nie widzi problemu. Mam pytanie dla ciezarowek noszacych corcie(przepraszam ze tak dyskryminuje) czy was tez tak ciagnie na slodkie?Ja mam taki ciag ze juz rady nie daje ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nadrobie was jak juz bede w domku bo teraz ciezko tak siedze u tz;ta kazdy nade mna stoi nie znosze tego ![]() A pochwale sie tylko ze udalam sie u mnie w miescie na zakupy i kupilam dwa staniki do karmienia jeden miekki caly za 15zl a drugi z fiszbinami za 18zl ![]() A dla dzidzi w ciuchach kupilam szlafroczek rozowy za 9zl ![]() ![]() Poki jestem w domku to poprosze tz'ta siostre i ufarbuje dzis wlosy,kupilam sredni blond zobaczymy co wyjdzie. Uwazac na siebie kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
a co się dzieje, boli Cię coś?? Spokojnie, dałaś czadu ale może szyjka nie i siedzi na miejscu? We wtorek masz wizytę? wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny, co myślicie w temacie:" szczepienia a autyzm", bo padło hasło że mały przyjaciołki może mieć to po szczepieniach. Rozmawiałyśmy dzisiaj, i niestety jest w fatalnej formie...naczytała i naoglądała się objawów autyzmu i mówi, że wszystko się zgadza ![]()
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na słodkie mnie ciągnie potwornie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kur*a jestem strasznie wściekła, że to wszystko robiłam ale przysięgam, że nie było innej opcji ![]() ![]() Agabi, ja nie znam zupełnie tematu niepożądanych działań szczepień ![]() ![]() Dziś już odpoczywasz bez potworka?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-11-10 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kostello mi się znowu budzi
![]() ![]() Kluseczko współczuję Ci bardzo,czy oni nie mają nad Tobą litości?niech się biorą za robotę a nie się w tv patrzą.Coś się dzieje że martwisz się coś się stało? Gianna weź nie szalej z tą wagą ![]() ![]() ![]() Agabiwro spokojnie Ci tyle pieluch starczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lila czyli nie tylko ja jestem świątecznym szajbusem ![]() Byliśmy z Synkiem ponad godzinę na spacerze i cały czas we wózku robił mi PA PA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-11-10 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No potworek odstawiony, nie chciała jechać bo jej matka zapowiedziała sprzątanie pokoju...więc młoda chciała przekiblować u nas do poniedziałku...nie udało się. Dzisiaj słyszałam odgłosy klapa z drugiego pokoju, coś fikała do tż, on jest zwracał uwagę o tonie, a ona swoje, no i poszedł strzał...nawet nie westchnęła. Kluska, Ty się tak fachowo wypowiadasz o autyzmie. Masz wykształcenie kierunkowe? coś mnie ominęło? ![]() Wyje ta moja przyjaciółka, no wiadomo nikt nie chce mieć chorego dzieciaczka. Tłumaczyłam jej, że jak się już tak naczytała, to na bank teraz będzie widziała w synku wszystkie objawy i każde zachowanie nie będzie normalne. Tak, jak już wcześniej pisałam znam malucha od urodzenia, i bez kitu ale jak tak się zachowują dzieci autystyczne, to jestem w szoku...myślałam, że to norma. We wtorek przychodzi psycholog na wizytę do domu, no coś się ruszy w temacie ![]()
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga ja nie wiem powiem ci ze jakos trudno uwierzyc ze to po szczepionkach.Ja ogolnie jestem przeciwna szczepienia i sama bede szczepic tylko na te podstawowe obowiazkowe,chociaz jak mysle ze mala pojdzie do żłobka to i rotawirusy by sie przydaly ale boje sie.Bede tez chciala skontrolowac w szpitalu przed porodem czym szczepia dziecko po urodzeniu na WZW B bo ja tylko enegerix akceptuje i w razie czego kupie swoj bo tak mozna lub doplace zeby zaszczepili engerixem bo jest najlepiej oczyszczony reszta szczepien juz standardowo.Mam kolezanke ktorej maly chodzi do zlobka i ona szczepila na wszytsko na pneumokoki,meningokoki,ro tawirusy no wszystko i poki co maly nie choruje ale kazda z nas byla w szoku ze az tak chce bo to i kosztowne i jednak wprowadzasz cos obcego,no strach jest jak dla mnie. Bardzo szkoda tej kolezanki twojej,koniecznie powinna udac sie z malym do jakiejs poradni czy psychologa zeby to sprawdzic bo to wcale jeszcze nie musi byc to,a nawet jesli to bedzie wiedziala juz co ma dalej robic. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pieluchy wyprane, no też mi się wydaje że to spoko liczba. Kocing, ale bez łomżingu?? ale wczoraj zadarłam z koniem...no mówię Ci wióry szły spod kopyt ![]()
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rudziak, a Ty zafundowałaś Kostusiowi pełen pakiet szczepień? jakie masz zdanie? dziewczyny, jak zwyczajnie o tym autyzmie i szczepionkach Wam truje to mówcie. No pojawiły mi się wątpliwości i szukam odpowiedzi ![]()
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja robiłam Kostusiowi 5w1 i płaciłam za nie chyba 140zł.Teraz już mam spokój do 13tego miesiąca życia. Rota nie robiłam.
Aga czyli dryfowałaś na obrzeżach kosmosu:P ![]()
#4576 |
Zakorzenienie
|
oj nie jednak sie tak nie da chcialam wkleic liste szcepien ale podam linka
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- http://portalwiedzy.onet.pl/130238,,...ezy,haslo.html Ja jeszcze sama nie wiem czy bede wybierac takie szczepienia 5w1 czy 6w1,ja chcaialbym bardziej stanadradowo isc.Poradze sie kolezanki ktora siedzi w tym temacie,pracuje i dam wam znac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Aga najlepiej zapytac w szpitalu w ktorym chcesz rodzic,w zaleznosci co powiedza trzeba przepisac szczepionke u dr i miec w domku po prostu i jak bedziesz jechac do szpitala to ja wziac ze soba i pow poloznej czy lekarzowi,albo pow ze sie chce ta i w niektorych szpitalach maja ja od reki nie trzeba ciagnac z domu ale trzeba doplacic.Engerix akurat ta koleznka mi pow zebym koniecznie mowila o Engerixie,popytam ja jeszcze o inne ona sie na tym zna wiec moze cos podpowie.
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kluska uwazaj na siebie! bo sie zmowimy z dziewczynami przyjedziemy i cie do lozka przypniemy zebys lezala i tylko patrzyla,jak inni pracuja. Uwazaj na siebie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Zmykam zmyc farbe z glowy bo zaraz przepis na zycie a to jedyna rzecz w tygodniu jaka ogladam w tv. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dodałam zdjęcie do albumu Kostusia-najnowsze
![]()
#4581 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
My z imprezy wrocilismy o 4 nad ranem. Pospalismy do 11 potem sniadanie i poszlismy na spacer. Wrocilismy cos tam zjedlismy i zaleglismy w wyrku. Ja zasnelam o 17 i sie teraz po 6 obudzilam. Impreza udana! Agabi, ta sytuacja o ktorej piszesz nie jest mi obca. U mojego siostrzenca w przedszkoou robili taka ocene rozwoju dziecka. Sorry, ale zrobili z niego idiote. Ze sie nie wysika sam, nie ubierze butow, ze sie nie chce komunikowac itp. Moja siostra poszla do przedszkola i mowi, ze nie wie w csym tkwi problem bo Szymon w domu robi wszystko sam, je, krz oysta z toalety, komunikuje sie z otoczeniem. U logopedy byl pod tym kontem jest jak,najbadzziej ok. Ja nie chce podwazac kompetencji wychowawczyn z przedszkola, ale napewno brak im a przynajmniej niektorym prawidlowego podejscia do dzieci. Jakby mi ktoras z ich powiedziala to o Szymku to bym jej parskenla w twarz. Dlatego ja uwazam, ze jezeli ta kumpele Twoja comartwi albo nie jest czegos,pewna, niech zasiegnie porady specjalisty - jakiego pspychologa dzieciecego. A wogole to ten maly juz dlugo chodzi do przedszkola? Moze jeszcze nie,do konca oswoil sie z nowym miejscem? Kluska, Tobie juz o odpoczynku nie pisvze bo jestes niereformowalna Ale npiasze do Hani - wez, ze dziewczyno skap ta matke po wnetrznosciach porzadnie! Tak za kare !!! Iza, ciesze sie ze wyjscie udane. Gianna, odopczywaj,sobie tam rodzinnie.
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Jaki przystojniak ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do apelu do Hani to ....... ![]() ![]() Jesteśmy po pierwszej nocy na nowym. Przywieźliśmy koty, położyliśmy się po 1 a te biedaki tak się stresowali, że do 4 nie dali spać ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że sypialnię to mamy bajeczną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Iza, nie miałaś problemu, żeby wysiedzieć tyle czasu? Teź chciałabym iść do kina ale nie wiem czy nie będę musiała opuścić salę w trakcie filmu ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Agabi, specjalistą nie jestem, z wykształcenia psycholog społeczny a przez jakiś czas dziecięcą się interesowałam bo to się w dużej mierze przekłada na zwierzęta ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna impreza! Nogi bolą, koleżnaka mi szpilka staneła na stope ![]() ![]() Głowa bolała ale od fajek - bo zaszalałam z nimi ![]() ![]() ![]() Brawo Hania!! ![]() Ogarniamy sie z tz i spadamy na spacer do lasu ![]()
![]() |
#4585 | |||
Zakorzenienie
|
witam sie z kawcia
![]() Cytat:
dziekuje za tort sama robilam tort (mama mi ciasto zrobila a ja bita smietane i udekorowalam ) te kwiatuszki sa kupione i jak bym wiedziala jak je zrobic to bym sama zrobila ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() witam się w 22 tc i 6 miesiacu!!!! ![]() ![]() ale miałąm zaje...sta pobudke.przebudziłam sie o 6.30,siku i dalej w kimono, słysze drze sie tesc "grzesiek, wstałes już?" tz nie reaguje wiec go obudziłam, i jak tesc zaczał marudzic "jak mozna tyle lezec,roboty tyle,wczoraj cąły dzięń lezałes itp", tz wstał a ja patrze na zegarek kuźwa 10!!! chyba w zyciu tyle nie spałam. i wiecei co? maz wstał,ubrał sie,i poszedł, wstałam, patzre przez okno a oni kombajn robić, myslałam ze☠☠☠☠☠☠☠ca dostane,toz kurde dzis swieto a nie zwykly dzień. tz tam chyba cąły dzień spedzi to ja sobie do mamy pojade,nie bede siedziała sama w domu ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
jaki on slodki i jak ladnie juz siedzi
![]() Moja juz zaczyna chwytac i chyba bedzie lewo reczna ( tak mi sie zdaje ) Ja Wiktorie zaczelam przestawiac jak mi zaczela chwytac lewa reka i bylam glupia bo podobno sie nie przestawia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie,nie miałam problemu,Kregosłup boli mnie tylko jak chodze.Pod koniec miesiąca wybieramy sie na"Igrzyska śmierci 2" i w grudniu być może na "Hobbita 2".Oczywiście o ile mały mi jeszcze pozwoli ![]() Gratuluje ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki ja miałam poranek z ADHD
![]() ![]() ![]() ![]() Mysiu ale biba ![]() ![]() Arletko jedź do mamy i baw się dobrze ![]() ![]() ![]() Kluseczko super że już na swoim ![]() ![]() ![]() Izka ja też uwielbiam kino ![]() ![]() ![]() Basiu mam nadzieję że w domu w porządku?Wanesska rośnie jak na drożdżach ![]() Dzisiaj z Kostello dostał od mojej siostry stoliczek edukacyjny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-11-11 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro muszę w końcu zmusić się rano i iść do labo zrobić grupę krwi, bo w środę znów wizyta ![]() Klusko wiem jak ciężko tak siedzieć i nie pomagać... więc nie będę Ci prawić morałów, bo sama robię to samo (ostatnio przecież malowałam ..), ale pliss uważaj na Was ![]() Ruda zostajemy na Święta sami, bo chcemy pierwszy i ostatni raz spędzić je tylko we dwoje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Iza nie wiem czy wiesz, ale ja jeszcze do niedawna mieszkałam w B-B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mieszkam w mieścinie, w której nie ma kina, a do Krakowa nie chce nam się jeździć ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Gratuluję ![]() A ja zaczęłam 19 tydzień ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Kluska życzę Wam, abyście stworzyli prawdziwe rodzinne gniazdko w nowym mieszkanku i żeby wam się tam dobrze żyło ![]() Miłego dnia dziewczyny
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.