|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
jak widzę te wszystkie ozdóbki, świecidełka to od razu chciałabym wszystko kupić U mnie z kolei to ostatnie święta bez maleństwa, spędzimy je z TŻem tym razem tylko we dwoje![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- agabi współczuję, że musisz znosisz humorki tej gówniary ja bym pewnie i tak nie była taka cierpliwa jak Ty i bym ją normalnie rozszarpała Nie lubię takich rozkapryszonych smrodów
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Na Thor 2 3d
![]() Piękny tort
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie mega leniwy dzień
Zrobiłam tylko obiad i potem leżałam troszkę Potem bardzo krótki spacerek, bo zimno Zaraz lecę do łóżka, bo nic mi się nie chce W ogóle to małe rozkręca się i kopie, od rana już czuję jak sobie szarżuje ![]() Miłego wieczorku
|
#4564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaczynam robić choinki z makaronu, humor mi się przy tym poprawia![]() Arletko, mnie jest właśnie strasznie przykro, bo wydaje mi się że daje małej dużo od siebie, a jak ona mi z matką wyskakuje to mi ręce opadają...wierz mi, że nie jestem do niej nerwowa ani agresywna. Wszystkie nerwy wyładowuje gdzieś z boku, bo też wiem że w sumie to nie jej wina, że jest taka jaka jest. Charakter ma po matce, widać to z każdym dniem coraz bardziej... ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny, skończyłam zakupy pieluch: 5 flaneli kolorowych 10 białych tetrowych 5 kolorowych tetrowych myślę, że to styka z palcem...
25.12.2012 - zaręczyny 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko 07.03.2014 wreszcie jesteś http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 17:23 |
|||
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, szlag mnie trafi. Co z tego, że są 4 osoby do roboty (teściowie, tż i szwagier) a jednak nie da się, żebybyło beze mnie!! Teść głównie stoi przed tv, szwagier też woli siedzieć bo zmęczony, tż się stara ale nie umie własnwj pracy zorganizować a teściowa zapieprza jak mały motorek
jeszcze na jutro jest parę rzeczy do kupienia, ścierki, coś do mycia paneli i coś do jedzenia bo i tej pani obiad trzeba dać (taka umowa). I co? I jeszcze mnie długi dzień czeka bo zakupy ![]() boję się, że coś się stało Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja siedze w domku i latam od jedych do drugich.Dom tz'ta ,moja mama,dziadki i tak mi mija to wolne... Basiu piekny tort ale bym pojadla ![]() Ewcia Kostus juz macha rany jak ten czas leci,jak ci synus dorasta szybko. Kluska wiem o czym mowisz niby wszyscy pomagaja a i tak wiekszosc musisz zrobic sama.Uwazaj tylko na siebie zeby nie bylo jak u mnie.Kochana po malu jakos ogarniesz. Iza jejku brawo juz 34tc szok ale leci jeszcze chociaz 4 tyg i mozesz rodzic.Arletko jak przeczytalam o twojej siostrze to az mnie ciarki przeszly,kochana nie martw sie kazda z nas pewno ma rzeczy o ktorych chcialaby zapomniec z dziecinstwa,i dlatego wiemy i kazdy bedzie sie staral swoje dzieci juz wychowac inaczej i dac im wszytsko to czego same nie mialysmy. Aga ja ci powiem ze ta mala twojego tz;ta jest po prostu dziwna.Juz sie zastanawiam czy matka jej na syla na was bo takie pytania zadaje i takie teksty wali ze rece opadaja.Moze to dziecko ale sory jak dla mnie to wyglada tak ze wszyscy na okolo jej na wszytsko pozwalaja i sie zgdzaja nie rozmawiaja z nia nie tlumacza nie wpajaja pewnych wzorcow i wartosci i ona sobie tak rosnie,teraz jeszcze jest ok bo jest mala a potem co bedzie? oby tylko nie skonczylo sie tym ze twoj tz bedzie musial jej dlugi splacac,odbierac z komisariatu albo szukac po miescie bo matka to chyba w ogole nie widzi problemu. Mam pytanie dla ciezarowek noszacych corcie(przepraszam ze tak dyskryminuje) czy was tez tak ciagnie na slodkie?Ja mam taki ciag ze juz rady nie daje ![]() Dziewczyny nadrobie was jak juz bede w domku bo teraz ciezko tak siedze u tz;ta kazdy nade mna stoi nie znosze tego ![]() A pochwale sie tylko ze udalam sie u mnie w miescie na zakupy i kupilam dwa staniki do karmienia jeden miekki caly za 15zl a drugi z fiszbinami za 18zl mega wygodne bardzo dobrze leza.A dla dzidzi w ciuchach kupilam szlafroczek rozowy za 9zl szalenstwo![]() Poki jestem w domku to poprosze tz'ta siostre i ufarbuje dzis wlosy,kupilam sredni blond zobaczymy co wyjdzie. Uwazac na siebie kobitki |
|
|
|
#4567 |
|
Wtajemniczenie
|
a co się dzieje, boli Cię coś?? Spokojnie, dałaś czadu ale może szyjka nie i siedzi na miejscu? We wtorek masz wizytę? wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny, co myślicie w temacie:" szczepienia a autyzm", bo padło hasło że mały przyjaciołki może mieć to po szczepieniach. Rozmawiałyśmy dzisiaj, i niestety jest w fatalnej formie...naczytała i naoglądała się objawów autyzmu i mówi, że wszystko się zgadza mały ma kupę objawów...
25.12.2012 - zaręczyny 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko 07.03.2014 wreszcie jesteś http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 19:16 |
|
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko sytuacja się nie pogorszyła...Na słodkie mnie ciągnie potwornie co do wagi jakiej chcesz się trzymać się nie wypowiem za zakupy ja mogę polecić staniczki bezfiszbinowe z hm mama, są niebrzydkie nawet na piersiach i mega wygodne Cytat:
no i inaczej zupełnie czuję brzuch a raczej przestałam go czuć np jak leżę. Wizyta we wtorek kur*a jestem strasznie wściekła, że to wszystko robiłam ale przysięgam, że nie było innej opcji nie mam siły na kłótnie.Agabi, ja nie znam zupełnie tematu niepożądanych działań szczepień nie umiem pomóc ale wiesz co, żeby to nie było tak jak to bywaz diagnozą przez dr google- że każdy objaw pasuje. To specjalista musi ocenić, mama niech się nie stresuje na zapas. Trzymam kciuki ![]() Dziś już odpoczywasz bez potworka?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-11-10 o 19:50 |
||
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kostello mi się znowu budzi
![]() Kluseczko współczuję Ci bardzo,czy oni nie mają nad Tobą litości?niech się biorą za robotę a nie się w tv patrzą.Coś się dzieje że martwisz się coś się stało? Gianna weź nie szalej z tą wagą różowy szlafroczekAgabiwro spokojnie Ci tyle pieluch starczy a co do szczepienia to wątpię żeby to miało jakiś wpływ na szczepienie. Nie znam i nie słyszałam o takim przypadku. Ubieramy choinkiLila czyli nie tylko ja jestem świątecznym szajbusem a czemu sami spędzacie Święta? do rodziny nie jedziecie?Byliśmy z Synkiem ponad godzinę na spacerze i cały czas we wózku robił mi PA PA ale na wszelki wypadek jeszcze podusie mu za pleckami kładę,w łóżeczku też ładnie siedzi Udanego wieczorku
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-11-10 o 20:02 |
|
|
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No potworek odstawiony, nie chciała jechać bo jej matka zapowiedziała sprzątanie pokoju...więc młoda chciała przekiblować u nas do poniedziałku...nie udało się. Dzisiaj słyszałam odgłosy klapa z drugiego pokoju, coś fikała do tż, on jest zwracał uwagę o tonie, a ona swoje, no i poszedł strzał...nawet nie westchnęła. Kluska, Ty się tak fachowo wypowiadasz o autyzmie. Masz wykształcenie kierunkowe? coś mnie ominęło? ![]() Wyje ta moja przyjaciółka, no wiadomo nikt nie chce mieć chorego dzieciaczka. Tłumaczyłam jej, że jak się już tak naczytała, to na bank teraz będzie widziała w synku wszystkie objawy i każde zachowanie nie będzie normalne. Tak, jak już wcześniej pisałam znam malucha od urodzenia, i bez kitu ale jak tak się zachowują dzieci autystyczne, to jestem w szoku...myślałam, że to norma. We wtorek przychodzi psycholog na wizytę do domu, no coś się ruszy w temacie
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga ja nie wiem powiem ci ze jakos trudno uwierzyc ze to po szczepionkach.Ja ogolnie jestem przeciwna szczepienia i sama bede szczepic tylko na te podstawowe obowiazkowe,chociaz jak mysle ze mala pojdzie do żłobka to i rotawirusy by sie przydaly ale boje sie.Bede tez chciala skontrolowac w szpitalu przed porodem czym szczepia dziecko po urodzeniu na WZW B bo ja tylko enegerix akceptuje i w razie czego kupie swoj bo tak mozna lub doplace zeby zaszczepili engerixem bo jest najlepiej oczyszczony reszta szczepien juz standardowo.Mam kolezanke ktorej maly chodzi do zlobka i ona szczepila na wszytsko na pneumokoki,meningokoki,ro tawirusy no wszystko i poki co maly nie choruje ale kazda z nas byla w szoku ze az tak chce bo to i kosztowne i jednak wprowadzasz cos obcego,no strach jest jak dla mnie. Bardzo szkoda tej kolezanki twojej,koniecznie powinna udac sie z malym do jakiejs poradni czy psychologa zeby to sprawdzic bo to wcale jeszcze nie musi byc to,a nawet jesli to bedzie wiedziala juz co ma dalej robic. |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pieluchy wyprane, no też mi się wydaje że to spoko liczba. Kocing, ale bez łomżingu?? ale wczoraj zadarłam z koniem...no mówię Ci wióry szły spod kopyt
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z rotawirusami mam stracha i nie wiem, czy nie wolę sraczki u małej. Jestem w kropce.Rudziak, a Ty zafundowałaś Kostusiowi pełen pakiet szczepień? jakie masz zdanie? dziewczyny, jak zwyczajnie o tym autyzmie i szczepionkach Wam truje to mówcie. No pojawiły mi się wątpliwości i szukam odpowiedzi
25.12.2012 - zaręczyny 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko 07.03.2014 wreszcie jesteś http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-11-10 o 20:24 |
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja robiłam Kostusiowi 5w1 i płaciłam za nie chyba 140zł.Teraz już mam spokój do 13tego miesiąca życia. Rota nie robiłam.
Aga czyli dryfowałaś na obrzeżach kosmosu:P
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie jednak sie tak nie da chcialam wkleic liste szcepien ale podam linka
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- http://portalwiedzy.onet.pl/130238,,...ezy,haslo.html Ja jeszcze sama nie wiem czy bede wybierac takie szczepienia 5w1 czy 6w1,ja chcaialbym bardziej stanadradowo isc.Poradze sie kolezanki ktora siedzi w tym temacie,pracuje i dam wam znac. |
|
|
|
#4577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
trochę mi ulżyło
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Aga najlepiej zapytac w szpitalu w ktorym chcesz rodzic,w zaleznosci co powiedza trzeba przepisac szczepionke u dr i miec w domku po prostu i jak bedziesz jechac do szpitala to ja wziac ze soba i pow poloznej czy lekarzowi,albo pow ze sie chce ta i w niektorych szpitalach maja ja od reki nie trzeba ciagnac z domu ale trzeba doplacic.Engerix akurat ta koleznka mi pow zebym koniecznie mowila o Engerixie,popytam ja jeszcze o inne ona sie na tym zna wiec moze cos podpowie.
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kluska uwazaj na siebie! bo sie zmowimy z dziewczynami przyjedziemy i cie do lozka przypniemy zebys lezala i tylko patrzyla,jak inni pracuja. Uwazaj na siebie ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Zmykam zmyc farbe z glowy bo zaraz przepis na zycie a to jedyna rzecz w tygodniu jaka ogladam w tv. Buziaki |
|
|
|
#4579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dodałam zdjęcie do albumu Kostusia-najnowsze
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
My z imprezy wrocilismy o 4 nad ranem. Pospalismy do 11 potem sniadanie i poszlismy na spacer. Wrocilismy cos tam zjedlismy i zaleglismy w wyrku. Ja zasnelam o 17 i sie teraz po 6 obudzilam. Impreza udana! Agabi, ta sytuacja o ktorej piszesz nie jest mi obca. U mojego siostrzenca w przedszkoou robili taka ocene rozwoju dziecka. Sorry, ale zrobili z niego idiote. Ze sie nie wysika sam, nie ubierze butow, ze sie nie chce komunikowac itp. Moja siostra poszla do przedszkola i mowi, ze nie wie w csym tkwi problem bo Szymon w domu robi wszystko sam, je, krz oysta z toalety, komunikuje sie z otoczeniem. U logopedy byl pod tym kontem jest jak,najbadzziej ok. Ja nie chce podwazac kompetencji wychowawczyn z przedszkola, ale napewno brak im a przynajmniej niektorym prawidlowego podejscia do dzieci. Jakby mi ktoras z ich powiedziala to o Szymku to bym jej parskenla w twarz. Dlatego ja uwazam, ze jezeli ta kumpele Twoja comartwi albo nie jest czegos,pewna, niech zasiegnie porady specjalisty - jakiego pspychologa dzieciecego. A wogole to ten maly juz dlugo chodzi do przedszkola? Moze jeszcze nie,do konca oswoil sie z nowym miejscem? Kluska, Tobie juz o odpoczynku nie pisvze bo jestes niereformowalna Ale npiasze do Hani - wez, ze dziewczyno skap ta matke po wnetrznosciach porzadnie! Tak za kare !!! Iza, ciesze sie ze wyjscie udane. Gianna, odopczywaj,sobie tam rodzinnie.
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jaki przystojniak Cytat:
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do apelu do Hani to ....... Jesteśmy po pierwszej nocy na nowym. Przywieźliśmy koty, położyliśmy się po 1 a te biedaki tak się stresowali, że do 4 nie dali spać poza tym nie chciałoe nam się z tych emocji, leżeliśmy i tylko co 15 min 'śpisz już?' śnił mi się pan Roman (ukrainiec, kładł nam płytki) i ...pani Iwanka (ukrainka która właśnie te płytki myje) nie sądzę, żeby to znaczący sen był ![]() Powiem Wam, że sypialnię to mamy bajeczną ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Iza, nie miałaś problemu, żeby wysiedzieć tyle czasu? Teź chciałabym iść do kina ale nie wiem czy nie będę musiała opuścić salę w trakcie filmu ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Agabi, specjalistą nie jestem, z wykształcenia psycholog społeczny a przez jakiś czas dziecięcą się interesowałam bo to się w dużej mierze przekłada na zwierzęta
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajna impreza! Nogi bolą, koleżnaka mi szpilka staneła na stope w tanecznej ekstazie i mam siniaka - taka była impreza![]() Głowa bolała ale od fajek - bo zaszalałam z nimi . A co do % to ja jestem piwosz i winosz straszny![]() Brawo Hania!! Ogarniamy sie z tz i spadamy na spacer do lasu
|
|
#4585 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam sie z kawcia
![]() Cytat:
dziekuje za tort sama robilam tort (mama mi ciasto zrobila a ja bita smietane i udekorowalam ) te kwiatuszki sa kupione i jak bym wiedziala jak je zrobic to bym sama zrobila ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() witam się w 22 tc i 6 miesiacu!!!! ale miałąm zaje...sta pobudke.przebudziłam sie o 6.30,siku i dalej w kimono, słysze drze sie tesc "grzesiek, wstałes już?" tz nie reaguje wiec go obudziłam, i jak tesc zaczał marudzic "jak mozna tyle lezec,roboty tyle,wczoraj cąły dzięń lezałes itp", tz wstał a ja patrze na zegarek kuźwa 10!!! chyba w zyciu tyle nie spałam. i wiecei co? maz wstał,ubrał sie,i poszedł, wstałam, patzre przez okno a oni kombajn robić, myslałam ze☠☠☠☠☠☠☠ca dostane,toz kurde dzis swieto a nie zwykly dzień. tz tam chyba cąły dzień spedzi to ja sobie do mamy pojade,nie bede siedziała sama w domu
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
jaki on slodki i jak ladnie juz siedzi
Moja juz zaczyna chwytac i chyba bedzie lewo reczna ( tak mi sie zdaje ) Ja Wiktorie zaczelam przestawiac jak mi zaczela chwytac lewa reka i bylam glupia bo podobno sie nie przestawia ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
gratuluje (szkoda slow co do tescia i masz racje jedz do mamy ) wy zaraz idziemy na miasto na spacerek
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na fotki![]() Nie,nie miałam problemu,Kregosłup boli mnie tylko jak chodze.Pod koniec miesiąca wybieramy sie na"Igrzyska śmierci 2" i w grudniu być może na "Hobbita 2".Oczywiście o ile mały mi jeszcze pozwoli ![]() Gratuluje Ale przeleciało
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki ja miałam poranek z ADHD
Kostello spał ze mną od 5tej![]() Mysiu ale biba zazdroszczę, super Kochana.Szalej póki możesz.A tak w ogóle to mam nadzieję że to Twoja ostania zakrapiana impreza![]() Arletko jedź do mamy i baw się dobrze Kluseczko super że już na swoim Izka ja też uwielbiam kino ![]() Basiu mam nadzieję że w domu w porządku?Wanesska rośnie jak na drożdżach Dzisiaj z Kostello dostał od mojej siostry stoliczek edukacyjny Kochany Skarb będę później.
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-11-11 o 12:58 |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Niedawno wstałam i robię rosołek dzisiaj spokojny dzień, będę leżeć i oglądać patriotyczne filmy ![]() Jutro muszę w końcu zmusić się rano i iść do labo zrobić grupę krwi, bo w środę znów wizyta Ale nie wiem czy to usg w końcu będzie..Klusko wiem jak ciężko tak siedzieć i nie pomagać... więc nie będę Ci prawić morałów, bo sama robię to samo (ostatnio przecież malowałam ..), ale pliss uważaj na Was ![]() Ruda zostajemy na Święta sami, bo chcemy pierwszy i ostatni raz spędzić je tylko we dwoje ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Iza nie wiem czy wiesz, ale ja jeszcze do niedawna mieszkałam w B-B średnio raz w tygodniu obowiązkowo kino zazwyczaj wybierałam seanse do 13 w sferze ( o ile miałam czas), bo wtedy były bilety tanie albo w gemini w środy, bo wtedy były tanie środy, a przy mojej częstotliwości chodzenia do kina, zbankrutowałabym Możliwe, że mijałyśmy się na korytarzach kinowych Teraz mieszkam w mieścinie, w której nie ma kina, a do Krakowa nie chce nam się jeździć ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Gratuluję A ja zaczęłam 19 tydzień ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Kluska życzę Wam, abyście stworzyli prawdziwe rodzinne gniazdko w nowym mieszkanku i żeby wam się tam dobrze żyło Miłego dnia dziewczyny
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

jak wiecie już jestem totalnym świątecznym maniakiem i jak pomyślałam że to nasze pierwsze Święta z Synkiem to aż mi się płakać chciało jak stałam przy tym wszystkim
ja bym pewnie i tak nie była taka cierpliwa jak Ty i bym ją normalnie rozszarpała
Nie lubię takich rozkapryszonych smrodów

Zrobiłam tylko obiad i potem leżałam troszkę
Zaraz lecę do łóżka, bo nic mi się nie chce
Zaczynam robić choinki z makaronu, humor mi się przy tym poprawia
jeszcze na jutro jest parę rzeczy do kupienia, ścierki, coś do mycia paneli i coś do jedzenia bo i tej pani obiad trzeba dać (taka umowa). I co? I jeszcze mnie długi dzień czeka bo zakupy 

szalenstwo

co do wagi jakiej chcesz się trzymać się nie wypowiem

poza tym nie chciałoe nam się z tych emocji, leżeliśmy i tylko co 15 min 'śpisz już?'