|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() bry Po sobotniej domówce u znajomych i wczorajszym spacerowaniu po łodzi od razu mi się humor poprawił i jesienna deprecha gdzieś się schowała ![]() I powiadam Wam, masło orzechowe polane karmelem to obłęd zarówno z chleba, naleśników, jak i wyjadane palcem prosto ze słoików na dworcu albo w pociągu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-11 o 12:21 |
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masła orzechowego z karmelem nie próbowałam 21 gości na grzędzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-11-11 o 13:06 |
|
|
|
|
#814 |
|
Nindżopesz
|
Uszanowanie, macham znad wstania o 13:30.
Zarzucę temat książkowy. Otóż poszukuję dla matki jakiegoś wciągającego dramato-kryminało-romansu na poziomie ale bez filozofowania, psychoanalizy, światów równoległych i cudów wianków. Coś a'la Zafon, poza tym mile widziane rodzinne tajemnice, baba w roli głównej, urokliwe plenery itp. Te wszystkie Adlery, Mitchelle i Nory Roberts ma obcykane ale chodzi mi o coś fajniejszego. Starszych powieści raczej nie zdzierży (typu Duma i uprzedzenie). Ostatnio czytałyśmy obie Dziedzictwo Katherine Webb i zgodnie się wynudziłyśmy, ja czytałam V.C. Andrews i uważam, że to trochę grafomaństwo, innych pomysłów nie mam. Doradzicie coś? |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Red - dokłądnie to co moja mama lubi, i to czego nie lubi, niestety póki co nie znalazła nic ponad wymienione, czyta jak leci hurtowo, ale mówi mi potem że nie warte uwagi kompletnie, nawet nie zapamięjtuje autorów
tajemnica rodzinna własnie też mile widziana
|
|
|
|
#816 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie powiem, co my robiliśmy, jak wracaliśmy, bo jeszcze nie ma 23 ![]() Cytat:
![]() A tak na serio, to przychodzi mi do głowy tylko Dom Dusz, to na podstawie pwieści Isabell Allende, znam tylko film i bardzo lubię. Tudziez I Am Dina tez chyba było na podstawie książki ![]() I ksiażkowe Wyznania Gejszy mi się podobały. edit: jeszcze Malowany Welon. Nie wiem, kto napisał ksiażkę, ale film to melodramat o żonie angielskiego lekarza, wyjeżdżają do Chin walczyć z epidemią sto lat temu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-11 o 15:02 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o, Wyznania gejszy czytała i się podobało, Malowany welon oglądałam i plenery mi się podobały Zanotuję se wszystkie, dzięki.
|
|
|
|
|
#819 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wichrowe wzgórza
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
moje futrzaki: bury dzikus, który nie daje się pogłaskać i rudzielec (musialam go przytrzymać, bo chciał aparat zeżreć
)
|
#821 |
|
grozi wypollizowaniem
|
btw tez bym przeczyta ła cos fajnego
|
|
#822 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bury wygląda na kotkę, trza by np. pigułę podać ![]() i jeszcze Parabelkowa czarna pantera od trzech dni zdycham
|
|
|
#826 | |||
|
Zakorzenienie
|
było nawet dobre, ale jak zwykle prawie nic nie jadłam
![]() ogólnie impreza byłą wielkości małego wesela (w lokalu) z tańcami itp (ja nie tańczę bo nie mogę), z morzem wódki i mnóstwem jedzenia. Ale ja ani nie piłam za bardzo ani nie jadłam, ani nie tańczyłam wiec ogólnie to posiedziałam sobie ![]() Cytat:
Cytat:
(zwłaszcza ze nie wzięłam szalika ani rękawiczek na szczęście mieliśmy tylko 10 minut wolnym spacerkiem ) Cytat:
![]() Co do książki o którą pytała Red to ja takowych raczej nie czytam więc nic mi poza już wymienionymi do głowy nie przychodzi
|
|||
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
e, kocur pełną gębą i z jajami, mamy go już z 4 lata
![]() tylko spasł się na zimę i się wydaje taki mały łepek w porównaniu z resztą ciała
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak: szału nie ma, d.. nie urywa. Spodziewałam się czegoś bardziej .... ja wiem ... tajemniczego? BT chyba nic nie przebije :/ atw. Hej dziewczyny i chłopaki. Melduję się. Dawno mnie nie było
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak chciałam nie zanabyć, tzn chciałam zanabyć , ale może jednak niekoniecznie Ale tak wszystkie zachwalacie, ech.. muszę zamówić więc, bo stacjonarnie ni mom ![]() Cytat:
Jakąś książkę, o tematyce takiej co Red szuka ostatnio zaczęłam, ale była jednak nudnawa i nie skończyłam i w tym momencie nawet tytułu nie pamiętam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#830 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pytanie- gdzie nabyc meski t-shirt w dyskretny wzór? w sensie najlepiej abstrakcyjny i stonowany kolorystycznie i nie jakis młodziezowo-śmieszny
no wiecie dla dorosłego faceta .wciaż mam ten problem..nierozwiązany
|
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. co nie zmienia faktu, iż plany się sypią ![]() Cytat:
byłam pewna, że to kotka ale to dopsz ![]() heloł Fav ![]() Cytat:
![]() ad2. mnie ostatnio fogle czytanie nudzi
|
|
|
#832 | |||
|
Panaroja
|
Znad cherbaty
![]() Cytat:
I jeszcze ponoć Kobieta w bieli jest dobra , ale nie czytałam ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze , że jutro wtorek , krócej do piątku będzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#833 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W sieciówkach nie ma? Jakieś haemy, te sprawy... Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj walczyłam z sobą czy brać próbkę przy okazji innych zakupów ale darowałam sobie. Jest może jakkolwiek podobny do Terre Frapina? Cytat:
Maju, kothy |
||||
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#836 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze ja przeczytam ten młyn ,lubie stare powieścidła
|
|
|
#838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ta druga? ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- stwierdziła mze ostatnio mi cos gorzej wszystko wchodzi..albo sie starzeje,albo brak wprawy..dawniej bardzo duzo czytałam..ostatnimi laty sie zapuściłam ,a propos musze narcyza w koncy skonczyc ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- tak na szybko to sobie przypominam co najmniej 4 niedoczytane ksiązki ![]()
|
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad 2 no właśnie to mnie zasmuciło |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

zarówno z chleba, naleśników, jak i wyjadane palcem prosto ze słoików na dworcu albo w pociągu 

po mojej dzisiejszej perorze na temat że mamy tego za dużo i powinno się mieć jeden i następny kupować po zużyciu

.