|
|
#841 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LI
Ale to ta pszczolka..?
Potop Zwrotnik raka Traktat o luskaniu fasoli Ostatnia noc w twisted river -mam na zbyciu jakby ktos refleksil ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ha dokladnie w te marki strzelam; , ale na online kiepsko,musze sie stacjonarnie przeleciec
|
|
#842 |
|
Nindżopesz
|
Ja ostatnio czytam na przewijaniu, chyba jednak ksionszki coraz gorsze piszo.
|
|
|
|
#844 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
Boziu bazgrolę to tu, to tam, a w ogóle się nie przywitałam
Także witam się
|
#848 |
|
Nindżopesz
|
Ale to nie ten kolor zieleeeeni, Stazja łapaj:
http://allegro.pl/szmaragdowa-wareho...700028444.html http://allegro.pl/izabelas-maxi-dres...689304670.html W sumie też nie ten. Agacio |
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 Odpada, bo prędzej bym se odgryzla lapę niż wyszła gdzieś z tak mocno odsloniętymi plecami, a 2 jest....no bedzie zielono trawiasta Ale....mam plan. Będę na tygodniu na mieście to poszukam jakiejś krawcowej, jak cena będzie znośna, to kupie se ten zasłonowy material co wklejałam i uszyję kieckę dokładnie taka jak chcę ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- agacio |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to un trochę jak połuczyny Black Tourmaline :/ Spodziewałam się fajerwerków i mocno się rozczarowałam. Ale to było pierwsze podejście i test nadgarstkowy. Nie brałam próbki, więc nie wiem jak by było gdybym dała mu jeszcze szansę. Mam zamiar to naprawić przy najbliższej okazji, tym bardziej, że do Durbano mam słabość ![]() ps. Obejrzałam wczoraj thora2 i mam obsesję. Szukam zapachu, który podpasuje do klimatu "thorowskiego" Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2013-11-11 o 23:10 |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product/schl...stein-494.html uuuu, gwiazdkuje linka, a tu takie ładne koszulki z aktualnej kolekcji jesień / zima Sleswig & Holstein...bu... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-11-11 o 23:44 |
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() powróciłam z kolejnego babskiego spotkania i stwierdzam, że jednak nie ma to jak women power Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-12 o 02:05 |
||
|
|
|
#853 |
|
To ja :)
|
Hej, powracam po kilkudniowym byciu jednym okiem i żadnym palcem na klawiaturze
![]() Chyba zaczyna mnie odbijać tempo życia; a może to jesień tak na mnie działa? Nawet piec mi się nie chce... Może po jodze dostanę dopalacza. I może wreszcie któregoś dnia uda mi się wkuć wszystkie słówka na węgierski, bo już mi wstyd, że taka niedouczona chodzę... W piątek byliśmy na Kulcie, jak zwykle było super, Kazik jest gość... Ale ochrona mnie z nóg zbiła. Chłopaki tak się bawiły, że szok! W międzyczasie naturalnie odbierali ludzi podawanych górą przez publikę, publika raz porwała jednego z nich i oddała dopiero po okrążeniu krótkim Na bisach grali Polskę, to jeden z ochroniarzy wszedł na scenę i śpiewał razem z Kazikiem. Super byli!No dobra, zaraz wysiadam na jogę, miłego dnia!
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znajdziesz, to koniecznie daj znać Choć w sumie ja mam kilka, które mi pasują w te klimaty: od pogańskiego BC przez ciepły dymek Black cdg i Gucia po sosnową szpilkównę i fumidusa ze spalenizną od pieruna Teoretycznie jeszcze powinny pasować Chene i Hinoki, ale pierwszy na mnie za słaby, a drugi zbyt chemiczny ![]() A co by Wam pasowało do Lokiego? ![]() Cytat:
![]() a ja chcę to http://www.etsy.com/shop/iamknight?ref=seller_info
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
szukam jakiegoś zespołu z mocnym żeńskim wokalem
najchętniej w klimatach symfoniczno/gotyckich/black metalowych Wszystkie te Epici, Xandrie, After Forever, Leave's eyes itp. mają soprany albo inne wysoko zawodzące baby, a ja szukam czegoś z niższym, mocnym głosem w dobrym klimacie jest Opera IX, ale baba growluje z Lacuna Coil podoba mi się tylko Our Truth
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-12 o 11:34 |
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że sam Thor taki ... no słodziuchny ps. może coś z Sandałem ? a Lokuś ? Jak dla mnie to Cardinalem by mógł jechać ... hę ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2013-11-12 o 11:29 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się Thor kojarzy ze Skandynawią, lasami, surowym klimatem ![]() ee, Cardinal to stęchła szmata bardziej coś zimnwgo (lodowe olbrzymy hę?) i wrednego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-12 o 11:48 |
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja co prawda jeszcze nie wąchałam - ale z opisów pasi .. trzeba przetestować. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2013-11-12 o 11:48 |
||
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrób sobie przerwę
![]() Cytat:
![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
nie znam
![]() Mi jeszcze pasowałoby coś w stylu Arso: przytulna drewniana chata zasypana śniegiem i złoty blask ogniska, przy którym dawni wikingowie snują opowieści o bogach... ![]() chociaż Arso to akurat za słodki dla mnie był Durbanowy turkus był chyba zimny i kojarzył mi się z fjordami Cytat:
![]() Woda Frojda? ![]() Mam pytanie: czy ktoś wie, jak w domowych warunkach można się nauczyć śpiewać? Jakieś ćwiczenia, darmowe nagrania w sieci itp?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-12 o 11:56 |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej zimna, 'froide' (franc.) zimno ![]() Gościu na nazwisko Zimny miał ? hahahaha ... nie, nie ten język ![]() Moję dziecię z youtubem się cuś uczy śpiewać. jak wrócę do domu to go podpytam. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2013-11-12 o 12:14 |
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
No, szkoda że sama na to nie wpadlam tylko ktoś mi podsunął
![]() Cytat:
![]() A wąchal ktoś wogle tego lodowego lutka? |
|
|
|
|
#865 |
|
Mother of Cats
|
Maja, zbrojowe ciuchy
Wąchał i go zemdliło - na mnie wyszło zimne, aldehydowo-olibanowe otwarcie, tak jakby ktoś przełożył pisk kredy po tablicy na zapach, brrrr. |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
eeee ?
ps. taki kredowy pisk to chyba by nawet don Lokusia pasował
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2013-11-12 o 12:54 |
|
|
|
#868 | |||
|
Panaroja
|
snad pośpiechu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zmykam bo mnie gonią
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na nie ![]() Cytat:
![]() albo lodowato zimny oud szkoda, że na mnie oudy walą fizjologicznie, oleiście albo wcale
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-12 o 13:22 |
||
|
|
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak iluzja, fatamrugana - tak tak |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

, ale na online kiepsko,musze sie stacjonarnie przeleciec

z Lacuna Coil podoba mi się tylko Our Truth