|
|
#31 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.4.
to kopiuje ze starego wątku ;P
Cytat: Cytat:
za łądne dzielenie sięCytat: Cytat:
![]() u nas pytam "gdzie zegarek cyk cyk cyk" to mnie łapie za zegarek na ręceCytat: Cytat:
nie powiem co przeczytałam za pierwszym razem Cytat: Cytat:
|
|
#32 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej w następnej części!
Odpisuję jeszcze z poprzedniej: Cytat:
![]() Cytat:
![]() A udało się całkiem-całkiem Już połowy nie ma Jutro rano mam lekarza, obejrzałam sobie gardło i wizyta to jednak mus... Gdzie ja się tak załatwiłam ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Czyli całą galaretkę dać? Będzie oki?2. A ja się domyślam 3. No u mnie też to tak wygląda...
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Witamy się i my..pochwale się że mamy w końcu pierwszego zęba. .. bo poza tym joe ma się czm chwalić.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
hihi, lepsze to niz nic haha.
oj tam oj tam / bzykanie wam w glowiejak nie swedzace dziurki to ino sex sex sex hahaha.Cytat:
wielgasne gratulacje, a ktory zabek sie pojawil ![]() Milus padl mi o 19.30 wiec pewnie kolo 3 bede miala pobudke
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
WItam się i kajam, ze mnie dawno nie było, tylko mnie nie wywalajcie;p Na fejsie podczytuje
Na fotoklub wrzuciłam foty;p Nadrobić nie ma szans, ale jak napisze plan dydaktyczny to mam zamiar wrocic i nadrobic chociaz 3 strony dla przywoitości;p
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Dolna lewa jedynka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Kacperek to Meg slodziak, i niestety juz coraz mniej podobni sa z Milsuiem do siebie, aszkoda cos te jedynki nam sie mnoza haha,taki zarcik malsui no nic zawijam zwolki trza sie plumkac isc i do spania chyba,
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Kniaginia
|
I my mamy zęba! Druga dolna jedynka do kompletu
![]() Już wiem, skąd te śmierdzące kupy i maruderux. Widzę, że dużo z Was ubiera dzieci w rajstopki. Mnie jakoś się wydają niewygodne, tzn. niewygodne dla mnie, to tym bardziej dla dziecka Sama po domu nie chodziłabym w rajstopach. Ale to moje zdanie.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hej, hej, Klementyna |
||
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja
Moderna, mariolci i moonis nie udzielają sie. Maria, Janek ostatnio też haftował żółtkiem (w ogóle pierwszy raz mi zwymiotował, aż sie wystraszyłam). Wcześniej dawałam było ok, może teraz za dużo dałam ![]() Agnjeska, Tasia, brawo za ząbki ![]() Nestelle, Roszek prześliczny, i pięknie mu w czerni Kasia, dobrze że udało się dotrzeć szczęśliwie do NO ![]() Może jutro uda mi się nadrobić stary watek. Teraz mykam trochę poczytać i lulu, bo padam, a Lekarzy już obejrzałam wcześniej ![]() Dobrej nocy |
|
|
|
#41 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za setke w 6 tyg. moj tez wczesnie jakos tak po restauracjach sie wloczy .juz sie nawet przyzwyczail Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na fotach tego nie widać![]() Cytat:
![]() Ja ubieram w rajstopy tylko na dwór pod cienkie spodnie jak chlodno, a w domu rzadko,, zbytnio opinają zgrabne ciało Kacpra;p Ale w domu staram się 2 warstwy na klate zakładac, albo któkie body i na to t-shrt z długim rekawem, albo odwrotnie. plus polspiochy albo dredsy...Za to moja mama najchetniej w kombinezonie i pilotce by Go na spacerze wozila;p...Mówie jej, ze jak w kombinezonie jak jest +10 stopni to w czym jak bedzie -10? Ale Ona patrzy na kalendarz nie na pogode;/ |
||
|
|
|
#43 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale o co chodzi? bo ja dzisiaj cos chyba nietutejsza jestem
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to w takim razie ile mniej więcej macie w domu stopni- jeśli przy zamkniętych oknach zawsze jest długi rękaw?
|
#45 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. za zeba bylismy w miescie - ehhhhhh rogale tak pachna ,mowie Wam TAK pachna ..... nawet moje starszaki zjadly troche ,w zeszlym roku bylo dla nich ble ,a teraz zjadly prawie polowe i stwierdzily ...ze ble Starszakom kupilismy wate cukrowa (jadly drugi raz w zyciu -szał ),Ninka trzymajac za patyczek stanela nagle ,a z tłumu wylonila sie osoba ktora chciala ją wyprzedzic i zachaczyla o ta wate rekawem i tak poszla nie zauwazajac tego - z cała watą na płaszczu . nince kupilismy oczywiscie druga ale az płakałam sie ze smiechu No i jeszcze raz chwale nosidelko - nie wiem co bym bez niego zrobila ,straszne ulatwia zycie !!! dobra ide -tz woła ,film czeka i kolacja . ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() jestes ,jestes 21 tak okolo. okno zawsze otwarte gdzies . body z dlugim ale czesto tylko w skarpetach ....
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#47 | ||||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się, czy Róży nie przegrzewam. Ma najzimniejszy pokój, więc tam kaloryfer włączony i w nocy jest 21-22 stopnie, a śpi w welurkowym pajacu i cienkim śpiworku. Ale w nocy karczek ma lekko ciepły. Cytat:
U nas ten egzamin zdają śpioszki vel pajac
|
||||
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Graulacje!
To ten, co nam ![]() Cytat:
![]() A odparzona pupcia to też mógł być symptom wyrzynającego się ząbka? To fakt z tymi kwaśnymi pupciami? Bo przypomniało mi się, że Krzyś od kilku dni ma tam trochę lekkich odparzeń, tak nagle.
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w dzien ustawione na 19-19,5 w nocy na 20,5 -w pokoju, gdzie jest sterownik do pieca. W miedzyczasie wietrzymy, przed kapaniem podgrzewamy do 21-22 na kilkadziesiat minut.
|
|
|
|
#50 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
U Róży poszedł w ruch kilka razy krem z cynkiem zamiast linomagu, bo też miała lekkie odparzenia. |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam Kasia, Tata cię nie pogoni to co będziesz tak szybko szła spać.... ![]() ![]() Cytat:
Ok, to lecem jeszcze luknąć coś w necie i lulu...
|
||
|
|
|
#52 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaa nawet wygodnie mi sie go przebirak jak trza pampusia zmienic, pomyslec ze jeszcze min rok, i nie bd nosil papusiow Cytat:
ad 2 - Cytat:
Cytat:
no TAK PACHNA ze ja w Bergenie je czulam ![]() nosidlo, moze ulatwia zycie, ale nie jak ktos ma klopoty z krgoslupem - ja ledwo ledwo co daje rade Milusia utrzymac - jeszcze tylko 2 razy, bo mam nadzieje ze na wakcje jak bd leciec juz bd chodzil
|
||||
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja
Zaraz idę spać ale musiałam nadrobić wątek bo bym nie usnęła ![]() U mnie w domu zimnica W dzień koło 18 stopni (tak u Mikołaja pokazuje) więc ja zakładam body z długim rękawem i na to jakąś cienką bluzę od dresu albo coś tam innego. Rajstopki też zakładam bo miał chłodne nóżki. No i często gęsto nosi kaptur na głowie ewentualnie czapkę bo, jak już wcześniej pisałam, jak nie ma czegoś na główce ma wręcz lodowate łapki co mnie strasznie wkurza.A dziś nam poszalał do 21. Zwykle o 19 już śpi, a dziś co go odkładaliśmy do łóżeczka to w ryk. W końcu po dwóch godzinach udało mi się go uśpić na rękach. Ehhh rogaleee W zeszłym roku nie jadłam bo cukrzyca ciążowa, w tym nie jem bo dieta po kamieniach Ale cieszę się, że nie było mnie dziś w Poznaniu bo ślinotok murowany ) Oki, uciekam spać bo ziewa mi się strasznie i Mikołaj coś niespokojny przez sen.Moderna przez miesiąc ekspozycji na gluten karmiłam piersią, teraz już nie, tylko MM. Brawa za pierwsze ząbki ![]() Dobranoc, kolorowych snów
|
#54 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witam się i ja w nowym wątku ![]() już z wrocka Kasia jakbyś mogła mi na liście usunąć Opole
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha , w sumie - co Fakt to Fakt - ale tak jakos lupie mnie w krzyzu i nos zatkany, zebym ino chora nie byla, bo sie chyba pochalastam a jutro o 10-45 mam proma z pramu busem do terminalu, potem przesiadka na busa do centrum 1h 15' w drodze - tylko w 1 strone !!!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa. z ciekawości zmierzyłam temperature w pokojach i mam skręcone kaloryfery - jest 25 stopni. Czyli nie dziwne ze mi goraco i dziecko mi sie w długim rękawie poci
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
nie wkrecam - jak Milusia kocham, zostawilam go na 5min po jedzonku szlam umyc miseczke i garnek, w tym czasie moja mlodsza siostra wrocila do domu, poszla do pokoju gdzie Milus siedzial - i krzyczy do mnie '' chodz zobacz co Milus zrobil, tylko wez aparat'' - biegnem paczam a tu taki widok zastalam
hehe - maly spryciulekno nic ide spac slodkich snow |
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Gratuluję ząbków, wysyp był ![]() Cytat:
Miałam wczoraj dostawę poznańskich rogali Znajomi wracali z weekendu w Poznaniu, wpadli do nas po drodze i wyszli o 2 w nocy ). Dobrze, że w południe położyłam się z W. na 1,5 godz, bo chodziłam nieprzytomna. Ale za to mam pyszne rogale
|
|
#60 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie widzę, co mądrze napisałam - "kwaśne pupcie" ![]() Cytat:
No właśnie, u nas Sudocrem od kilku dni, ale już coraz lepiej ![]() A temp. w mieszkaniu 22-23 st. Za ciepło, ale nie mamy regulacji grzejników - sterowane "odgórnie" Dlatego okno uchylone częstoTeraz jest 24 ale okna przecież nie uchylę... Krzyś śpi w bluzeczce z długim rękawkiem (i spodenkach) i pod cienkim kocem.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

za łądne dzielenie się
u nas pytam "gdzie zegarek cyk cyk cyk" to mnie łapie za zegarek na ręce
05.07.2008 

)

oj tam oj tam / bzykanie wam w glowie

haha,

..... nawet moje starszaki zjadly troche ,w zeszlym roku bylo dla nich ble ,a teraz zjadly prawie polowe i stwierdzily ...ze ble
i Mikołaj coś niespokojny przez sen.