|
|
#2941 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
cześć
![]() Widzę, że weekendzik mija leniwie Wybraliśmy się wczoraj do Utrechtu (Madzia - byliście?) - nie powiem, bardzo przujemne miasto. Jak się szwędaliśmy po starym mieście zobaczyłam fajne marynarki na wystawie w jednym sklepie, ale po tym jak nie znalazłam ceny nawet nie wchodziłam - sklep włoski, wystrój który aż krzyczał, jak tam jest drogo Nie mniej jednak bardzo ładne były. dzisiaj za to mamy dzień gradobicia i deszczu, o dziwo moje kwiaty na balkonie nadal kwitną, aż w szoku jestem. Niooo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poprosiłam mamę, żeby mi fleki zamówiła do moich oficerek, zostawiłam jej zapasowe na wzór. Mama poszła do jedynego takiego sklepu szewskiego w moim mieście, pyta się czy mają a gość jej na to (mówiąc bardzooooo wolno): w sumie to wiem, może mają, musi sprawdzić na zapleczu, ale w sumie to nie wiem, bo może jak coś to czarne ... i siedzi dalej za ladą Buhahaha nie ma to jak obsługa klienta, okazało się koniec końców że nie ma, ale ma się DOWIEDZIEĆ czy da się zamówić. We wtorek mama tam wraca ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- MYSZKA - jak impreza i fryzjer!!!!!!!!!!??????/
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-11-10 o 16:46 |
||||||
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka znajomo mi ta nazwa brzmi, ale nie dam sobie ręki uciąć czy tam byliśmy. A co do szewca.... ciekawe czy do wtorku zdąży
Mam dziś ochotę na wino |
|
|
|
#2943 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
rogale marcinskie zjedzone
![]() ![]()
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() sprawa jest na stylizacjach
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia ale o co chodzi? ![]() hej
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzia - ale o co lata z winkiem? coś się szykuje? ![]() Weź mi tu ze smakołykami nie wyskakuj
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Weekend u koleżanki udał się fantastycznie! ![]() ![]() Powspominałyśmy studenckie czasy Dzisiejsze popołudnie też przemiłe a na dodatek mąż ma tydzień urlopu ![]() Kliwia ja też zjadłam 7,90 zł za sztukę Ale był pyszny ![]() Iwka hahaha biedna mama! Ciekawe czy do wtorku pan zdąży się dowiedzieć ![]() Magda nie żałuj sobie ![]() Myszko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-11-11 o 20:34 |
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
ja się dietowo katuję ![]() muszę kiedyś spróbować sama zrobić bo ostatnio się rozwijam w pieczeniu ![]() apropos jutro w bezdomce są sylikonowe formy do ciast i ciasteczek zdaje się po 11,99 jakby któraś była zainteresowanamusze nabyć keksówkę i formę do babki ![]() mam już sylikownową do tarty i w kształcie misia tez z biedry-super są ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ja tez ostatnio szewca odwiedziłam... i stwierdzam, że zamiast wymieniac fleki w butach tanich wolę kupić nowe np. w centro bo wymiana fleków 15 zł a ja na koniec lata kupowałam buty w centro po 29.99 i po 9.99 ![]() oczywiście nie mowie o butach droższych,skórzanych (ale takie rzadko kupuję bo niszczę w samochodzie) |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
iwka już jestem ciekawa dalszego rozwoju akcji z szewcem, oby mamie starczyło cierpliwości
![]() Cytat:
powiem Wam, ze to musi być coś okropnego utracić pamięć. Nie wyobrażam sobie.A ja dziś byłam w pracy i wymarzłam, aż się skusiłam na grochówkę (choć nie lubię) to tak w ramach rozgrzewki
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myszko wszystkiego najlepszego! |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia,Ana -dziekujeKochane
|
|
|
|
#2953 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mysz - co Ty się nie chwalisz, że świętujesz????? Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, pociechy z synka i żeby Ci się poukładało
Cytat:
z truflami te rogale czy co????Cytat:
Mnie jest tak ciężko kupić pasujące oficerki z wąską cholewką, że jak już dorwę to chodzę do zdarcia. U mnie wymiana fleków 12-15 Euro, w sezonie (który trwa większość roku Cytat:
Coś Ty robiła w pracy?
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z białym makiem, oryginalne rogale marcińskie Taki poznański przysmak![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Rogal_%...marci%C5%84ski Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-11-11 o 22:53 |
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
myszko pędzę żeby Ci napisać wszystkiego najlepszego!!! duzo dzo wiary w siebie!!!! jestes cudowna pamietaj o tym!
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Myszko ode mnie również wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i oby udało się zrealizować wszystkie plany i spełnić marzenia
![]() Cytat:
stoisko dla dzieci i promocja jednostki czyli to co zawsze ![]() Ale miałam dziś koszmar, śniło mi się, że TŻ nie żyje i się cała zryczana obudziłam aż mam spuchnięte oczy straszneeee!!!!!!!!!! Nie znoszę takich snówKawka wypita zaraz pedzę do pracy... ogólnie od rana Bednarka sobe słucham, tak mnie jakoś naszło ![]() Miłego dnia!
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Myszko życzę Ci szczęścia!!! Przepraszam, że dopiero dzisiaj! Iwka super, że zrobiliście sobie wycieczkę. My wczoraj się na chwilkę wybraliśmy na wycieczkę, fajnie było ![]() India dobra grochówka nie jest zła Lubię, ale taką typową wojskową A sen... matko święta! Skąd to się bierze!Marta cieszę się, że jesteś zadowolona ze szkolenia. Jestem z CIebie MEGA dumna!!! Ktosik super, że tak dobrze się bawiłaś! Neska bezdomką mnie rozwaliłaś ![]() Kliwia muszę kiedyś tych rogali spróbować. Nigdy nie jadłam. Weekend minął bardzo szybko i bardzo leniwie. W sobotę pokonywałam własne lęki i uprzedzenia i było dobrze A w niedziele pełny chill, wczoraj krótka wycieczka, obiad z niczego w domu - fajnie było.No i krótszy tydzień Szkoda, że taki intensywny.
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
gucia, wyslac CI rogala? ??
![]() Bylam juz w lidlu nabylam wanilie, bo taniuska. kore cynamonu moze do dekoracji a moze wykorzystam i bbylam juz w dzieciecej hurtowni, nic niekawego nie bylo. ale kupilam balony na zuzi urodziny i puzzle
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, ja dzisiaj będę w lidlu to może też uda mi się kupić wanilię
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Już jest ta wanilia? to muszę lecieć bo marzy mi się cukier waniliowy prawdziwy
Ostatnio w Lidlu kupiłam na wyprzedaży foremkę sylikonową na muffiny w kształcie dyni za całe 4,99 My przedwczoraj gości mieliśmy i dostałam sweterek od rodziców i maszynę do lodów od siostry czekam teraz aż mi sie miejsce w zamrażarce zrobi kręcę lody
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
bzbyczka, tak do dzis
ja tez bede robic cukeir wanioliowy, i esencje waniliowa. juz jedna mam, jeszcze mi zostalo ale zrobie wiecej
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam w sobotę kupiłam Karolinie tablice magnetyczną, szał cały dzień w domu był ![]() ![]() i ode mnie spóźnione życzenia, wszystkiego naj
|
|
#2963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo pomysly super ![]() Cytat:
Cytat:
i brawa dla Ciebie
|
|
|
#2964 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zaczeta cobena jedna ksiazke, ale jakos sie przemoc nie moge, druga czeka, i wypozyczylam soebi jeszcze katrin behr - rozdzielone.
wyglada ciekawie z opisu na okladce. mam nadzieje ze sie nie zawiode.
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
była mi po nim mega słodko do Lidla też zaszłam, po niektórych rzeczach do ciasteczek ślad zaginął
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie dobrze, bo wróży to koniec serii z Myronem
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

Wybraliśmy się wczoraj do Utrechtu (Madzia - byliście?) - nie powiem, bardzo przujemne miasto. Jak się szwędaliśmy po starym mieście zobaczyłam fajne marynarki na wystawie w jednym sklepie, ale po tym jak nie znalazłam ceny nawet nie wchodziłam - sklep włoski, wystrój który aż krzyczał, jak tam jest drogo

Mam tremę Mam nadzieję, że nie zastanę rozniesionej chaty po powrocie, no i że mąż nie zapomni młodej ubrać i nie będzie całymi dniami chodzić w piżamie Chociaż w sumie, nawet jeśli, to chyba tyłka jej nie rozerwie przez to

Ale był pyszny 

aż mam spuchnięte oczy