![]() |
#3001 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2013-11-11 o 20:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokazałabyś linka do tego rozświetlacza z L'Oreal? nie jestem zorientowana za bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | ||
maskott
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;43668526]Cześć Dziewczyny
![]() czy któraś z was orientuje się, w jakiej cenie jest korektor L`oreal True match? pytam, bo nie widzę go w produktach na stronie ![]() w rossach cena regularna to 29,99 jak dobrze pamiętam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze któraś z was kojarzy jakiś "złoty" podkład? z zerową ilościa różowych tonów, do tego dość jasny? (bo niestety większość w odpowiedniej dla mnie tonacji jest ciemna) próbowałam już hm w 3 pierwszych odcieniach (daje rade, ale nie jest idealny), rimmel match perfection 100 i 103 w żelu i normalna wersje, astor skin match 100 (za pomarańczowa), burżuj 123 najjaśniejszy kolor zbyt chłodny, multum maxfactorów-za różowe, 105 loreal visible lift jest w miare, ale sam podkład mi nie pasuje szczególnie. Cytat:
rozswietlacz to ten http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...er-11-g,325149 Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2013-11-11 o 20:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Raczkowanie
|
Ja na promocji 40% skuszę się na pewno na lakier piaskowy z Wibo nr 3, kolejną już pomadkę Kate Moss i jakiś puder do twarzy.
To w teorii, a w rzeczywistości będzie tego pewnie dużo więcej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
Ja się skuszę na piaskowce, matowe brokaty (wszystko wibo), może jakiś manhatan lotus effect bo teraz dali jakieś nowe kolorki, zastanawiam się nad preparatami do skórek, no i może jakiś nabłyszczać albo co. Ostatnio się obkupiłam w odżywki i tego typu bajery że jeszcze teraz je zużywam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Zadomowienie
|
dziewczyny dzięki za gazetkę
![]()
#3013 |
Zakorzenienie
|
chyba również skuszę się na matujący top z lovely. Ciekawa jestem jego efektu na paznokciach
![]() a miałam nic nie kupować z tej promocji ![]()
#3014 | |
maskott
|
Cytat:
ja miałam próbkę i w domu testowałam - nie mówię tego, "bo ktoś tam kiedyś coś takiego napisał" ![]() ![]() rotkohl a zobacz w rossie podkłąd miss sporty w tubce wyciskanej z turkusowymi napisami "stay matte perfect stay 12h matte finish" kolor 01 light. wg mnie on jest jasny i żółty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę i nie ma za co ![]() ![]() Dokładnie niekomfortowe tym bardziej że teraz używam większego pędzla ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wszystko zależy od cery i upodobań. Ja osobiście wolę 123 za naturalniejszy efekt. Używałam kiedyś starej wersji nową też testowałam i dla mnie żadna się nie nadaje bo nie dość że obciąża to wyglądam jakoś "niezdrowo" ![]() Jeśli chodzi o trwałość i krycie to wygrywa jednak CS. Niespodzianki zawsze można przykryć pod korektorem ![]() ![]() Cytat:
Ja już samej siebie miałam nie kusić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Różnica przed i po jest dość spora (w moim przypadku) oczywiście na plus ![]() ![]() Ok koniec z tymi pochwałami bo będzie że kuszę ![]() ![]() Z tymi odcieniami to różnie bywa ja z kolei potrzebuję ciepły żółtawy i ciemniejszy a takie ciężko znaleźć ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-11-11 o 22:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
U mnie wpadnie nabłyszczacz miss sporty, jakiś lakier wibo, tusz do rzęs może i róż z wibo.
Jak było -40 na kolorówkę to pomadki nie były objęte promocją, nie? ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Potwierdzam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z resztą tutaj każda czymś kusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Raczkowanie
|
A jak wygląda sytuacja z bazami pod podkład w rosmanie? Są jakieś dobre ? miałam loreal ale była straszna rolowała mi się bardzo:/.
Top matowy jest super. W końcu nie trzeba kupować osobno lakieru matowego i normalnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Konto usunięte
|
Dax cosmetics soraya też bodajże, ale nie polecam katować tak skóry. Ja jestem zapchana po kremie dla dzieci więc po samych silikonach to by była masakra xd Lepiej zainwestować w lepszy podkład i puder matujący.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
Podziękować za gazetkę
![]() ![]()
#3025 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała aby to -40 było i na męskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zadomowienie
|
Dzięki za gazetkę.
![]() Nic mnie nie zainteresowało - portfel odetchnie. Ja podczas promocji -40% nie mam zamiaru szaleć : pewnie kupię jakiś lakier do paznokci i serum do paznokci z Lovely. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie, ![]()
#3027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolor na swatchach wygląda fajnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
nie uzywałam nigdy solo, jak dla mnie kapitalne podkąłdy robi deborah, ale one to juz całkiem ciemne są. Astor ma to do siebie że ma włąśnie dobra kolorystyke a raczej tonacje, bo odcienie nie znajda sie dla każdego, brakuje jansych kolorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tonację maja fajną ![]() ![]() Lubię podkład Rimmel ale ma kiepską kolorystykę więc zawsze muszę mieszać ze sobą dwa odcienie a i tak idealny kolor nie wyjdzie ![]() Tak więc jak widać i bladolice i te ciemniejsze mają problem z doborem.... Szkoda że tak ciężko z tymi odcieniami, żeby pasował i żeby nie trzeba było kombinować ![]() Póki co byłam zadowolona z odcieni Bourjois - Healthy Mix tyle że teraz już nie będę używać przez tą "nową" wersję... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- wg mnie potrzeba tonów zielonych w podkłądzie do mojej cery ale to tylko gdybanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.