Rossmann cz. XIX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-11, 20:07   #3001
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj 3 dzień testu MF Whipped Creme i w mojej opinii nic się nie zmieniło cera jak po obróbce Próbowałaś go może jest wart uwagi
Nie kuś! buzia po obróbce-brzmi naprawdę kusząco pooglądam go w Rossku jak będę,widziałam reklamy i też mnie zaciekawił

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
123 w prównaniu z HM jest bardziej różowy, dalej jest to bardziej ciepły odcień, ale nie tak bardzo jak HM , dla mnie np jest za rózowy.
hmmm to w sumie chyba dla mnie dobrze-większość podkładów jest dla mnie za żółta lub pomarańczowa-nie cierpię tego od zawsze szukam podkładu w chłodnym odcieniu-jeśli są takie to przeważnie bardzo jasne,a ja potrzebuję średnią 'ciemność' i chłodną

Cytat:
Napisane przez greenlemon Pokaż wiadomość
a co do promocji - 40% to niestety ale niczego mi nie brakuje

niby mogłabym kupić czerwona szminkę, ale w sumie mam dwie inne w zbliżonym kolorze (fuksja) wiec chyba bez sensu. mam ochotę też na róż w musie od maybelline, ale mam już 3 inne od bourjois wiec bez sensu bo sie przeterminują ;P

No i jak tu życ?!
ej! a tusze do rzęs?a lakiery do paznokci? cieni nie masz na pewno też zawsze się coś znajdzie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:19   #3002
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
ogromna, spróbuj to się przekonasz
wklepanie zwiększa trwałość i krycie
Mowiac o wklepaniu i rozcieraniu korektora mowilam, ze nie widze roznicy tylko z tego wzgledu, ze korektor Catrice NIE NADAJE sie pod oczy. Nie mowilam w kontekscie zakrywania niedoskonalosci, bo to zupelnie inna kwestia. Posiadam ten korektor i wyglada pod moimi oczami fatalnie, ale wiadomo - nie u kazdego sprawdza sie ten sam produkt.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
No właśnie ponoć insta-dri Sally Hansen ale sama nie używałam jeszcze

Mogliby wprowadzić Seche Vite do Rossmannów, też nie lubię dopłacać do wysyłki prawie tyle ile sam produkt kosztuje
Seche Vite keszcze nie mialam, ale Insta-Dri to jak narazie moj ukochany top coat.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
dziękuję
super, że dodałaś zdjęcie-faktycznie pudełko bardzo niekomfortowe
Ten bronzer ponoc da sie wyjac, bo znajduje sie w plastikowym blistrze. Kartonik stanowi jedynie ladne opakowanie. Widzialam, jak ekspedientka wyciagala ten blister z bronzerem, aby podejrzec jego faktyczny kolor. No chyba, ze to byl tester. Niech mnie ktos poprawi jezeli tego plastikowego wieczka z broznzerem nie da sie wyjac, bo nie mam pewnosci.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2013-11-11 o 20:22
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:27   #3003
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Punk Rock - to chyba ten granat. Choć moim zdaniem nie jest to oczywisty kolor, bo raz jest przykurzonym granatem, raz fioletem, a innym razem grafitem .
to właśnie mój ulubiony kolor
Cytat:
ja żałuje bardzo ze kupiłam salon pro, skusiłam sie jak były za 9 z kawałkiem na ten brzoskwiniowy kolor i jak dla mnie masakryczny jest, strasznie długo schnie i smuży.

co do rozświetlacza mnie kusi ten nowy z loreala.
wydaje mi się, że masz jakiś ferelny egzemplarz, moje lakiery Salon Pro schną ekspresowo - po pomalowaniu paznokci prawej ręki te u lewej mam już suche

pokazałabyś linka do tego rozświetlacza z L'Oreal? nie jestem zorientowana za bardzo
Stary 2013-11-11, 20:36   #3004
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Ten bronzer ponoc da sie wyjac, bo znajduje sie w plastikowym blistrze. Kartonik stanowi jedynie ladne opakowanie. Widzialam, jak ekspedientka wyciagala ten blister z bronzerem, aby podejrzec jego faktyczny kolor. No chyba, ze to byl tester. Niech mnie ktos poprawi jezeli tego plastikowego wieczka z broznzerem nie da sie wyjac, bo nie mam pewnosci.

masz rację, da się wyjąć, tylko pytanie gdzie go wtedy trzymać luzem bo takie ciągłe wyjmowanie to nie dla mnie rano jak się śpieszę
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:38   #3005
Sasabina
maskott

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;43668526]Cześć Dziewczyny
czy któraś z was orientuje się, w jakiej cenie jest korektor L`oreal True match? pytam, bo nie widzę go w produktach na stronie[/QUOTE]

w rossach cena regularna to 29,99 jak dobrze pamiętam też się na niego czaję, bo jednak korektor muszę mieć

Cytat:
Napisane przez _belle_ Pokaż wiadomość
Używałam obu Na szczęście żaden nie wytworzył wysypu niespodzianek
ColorStay jest dość ciężki, mocno kryjący i jak dla mnie nadawał się tylko na sezon jesienno-zimowy.
Bourjois 123 używam od ok. roku i póki co nie zamierzam zmieniać - ładnie wyrównuje koloryt skóry, matuje i jest prawie niewidoczny na skórze - aczkolwiek nadaje się bardziej do cery bez niespodzianek - nie sądzę aby był w stanie je ukryć.
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o podkłady Colorstay i 123- polecam ten pierwszy, dobrze kryje. z kolei 123 kryje mniej, do tego pomarańczowieje na twarzy w stopniu ekstremalnym.
no właśnie tak czytam i czytam te pozytywne opinie o 123 i zastanawiam się czy coś w formule zmienili, że nikt nie narzeka na pomarańczę na twarzy chyba że to cecha tego najjaśniejszego tylko. ja nadal i ciągle przestrzegam przed nim jak i przed miss sporty z różowymi elementami na opakowaniu z pompką - ten buraczeje na twarzy
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:39   #3006
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie kuś! buzia po obróbce-brzmi naprawdę kusząco pooglądam go w Rossku jak będę,widziałam reklamy i też mnie zaciekawił

hmmm to w sumie chyba dla mnie dobrze-większość podkładów jest dla mnie za żółta lub pomarańczowa-nie cierpię tego od zawsze szukam podkładu w chłodnym odcieniu-jeśli są takie to przeważnie bardzo jasne,a ja potrzebuję średnią 'ciemność' i chłodną

ej! a tusze do rzęs?a lakiery do paznokci? cieni nie masz na pewno też zawsze się coś znajdzie
a widzisz ja potrzebuje ciepłego złotawego odcienia, HM też nie jest idealny, ale nie ma chyba jeszcze wyprodukowanego podkłądu w moim odcieniu skóry te żółte najlepiej daja rade, a niestety większość ciepłych jest pomarańczowa właśnie.
moze któraś z was kojarzy jakiś "złoty" podkład? z zerową ilościa różowych tonów, do tego dość jasny? (bo niestety większość w odpowiedniej dla mnie tonacji jest ciemna)
próbowałam już hm w 3 pierwszych odcieniach (daje rade, ale nie jest idealny), rimmel match perfection 100 i 103 w żelu i normalna wersje, astor skin match 100 (za pomarańczowa), burżuj 123 najjaśniejszy kolor zbyt chłodny, multum maxfactorów-za różowe, 105 loreal visible lift jest w miare, ale sam podkład mi nie pasuje szczególnie.

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
to właśnie mój ulubiony kolor

wydaje mi się, że masz jakiś ferelny egzemplarz, moje lakiery Salon Pro schną ekspresowo - po pomalowaniu paznokci prawej ręki te u lewej mam już suche

pokazałabyś linka do tego rozświetlacza z L'Oreal? nie jestem zorientowana za bardzo
też tak właśnie myślałam po tych wszystkich swietnych recenzjach, ale nie wiem.
rozswietlacz to ten http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...er-11-g,325149

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2013-11-11 o 20:42
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 20:47   #3007
myfavouritemilkshake13
Raczkowanie

Ja na promocji 40% skuszę się na pewno na lakier piaskowy z Wibo nr 3, kolejną już pomadkę Kate Moss i jakiś puder do twarzy.
To w teorii, a w rzeczywistości będzie tego pewnie dużo więcej
myfavouritemilkshake13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:20   #3008
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Cześć
Czy macie może porównanie podkłady Bourjois 123 i Revlon ColorStay, bo zastanawiam się, który z nich zakupić. Dodam, że mam cerę mieszana ze skłonnością do niespodzianek i czasem jest co nieco do ukrycia.
Cięko porównac te podkłady, jak chcesz mocno kryjący to CS a jak coś lekkiego to 123. Ja na codzień uzywam 123 a jak mam skórę w gorszym stanie to miejscowo CS daję.

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
no właśnie tak czytam i czytam te pozytywne opinie o 123 i zastanawiam się czy coś w formule zmienili, że nikt nie narzeka na pomarańczę na twarzy chyba że to cecha tego najjaśniejszego tylko. ja nadal i ciągle przestrzegam przed nim jak i przed miss sporty z różowymi elementami na opakowaniu z pompką - ten buraczeje na twarzy
Może na niektórych skórach robi się pomarańczowy. Ja testując 123 zwracałam na to szczególną uwagę bo jakaś jedna blogerka narobiła szumu i wszyscy za nią powtarzali. Ja w każdym razie zmian koloru nie widzę.
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:29   #3009
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Czy macie może porównanie podkłady Bourjois 123 i Revlon ColorStay, bo zastanawiam się, który z nich zakupić. Dodam, że mam cerę mieszana ze skłonnością do niespodzianek i czasem jest co nieco do ukrycia.
Ja mam oba. Cs ostatnio srednio ze mna wspolpracuje ale lubie go. 123 rozprowadza sie bardzo latwo, zostawia satynowe wykonczenie, fajnie kryje ale niestety ze mnie splywa, zwlaszcza z nosa bo w krotkim czasie bardzo mi sie swieci. Do pracy czy na zajecia wybieram cs. 123 uzywam glownie w domu

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:30   #3010
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Jakie lakiery do paznokci zamierzacie kupić na tej promocji - 40 % ?
Ja się skuszę na piaskowce, matowe brokaty (wszystko wibo), może jakiś manhatan lotus effect bo teraz dali jakieś nowe kolorki, zastanawiam się nad preparatami do skórek, no i może jakiś nabłyszczać albo co. Ostatnio się obkupiłam w odżywki i tego typu bajery że jeszcze teraz je zużywam :P
Stary 2013-11-11, 21:34   #3011
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Cięko porównac te podkłady, jak chcesz mocno kryjący to CS a jak coś lekkiego to 123. Ja na codzień uzywam 123 a jak mam skórę w gorszym stanie to miejscowo CS daję.

Może na niektórych skórach robi się pomarańczowy. Ja testując 123 zwracałam na to szczególną uwagę bo jakaś jedna blogerka narobiła szumu i wszyscy za nią powtarzali. Ja w każdym razie zmian koloru nie widzę.
a ja zauważyłam ciemnienie, ale wg mnie bardziej różowe tony sie wtedy wybijaja a nie pomarańczowe.
Stary 2013-11-11, 21:37   #3012
aSHa85
Zadomowienie

dziewczyny dzięki za gazetkę chyba się w końcu wybiorę do R.
Stary 2013-11-11, 21:39   #3013
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Ja też I jeszcze matujący top coat z Lovely
chyba również skuszę się na matujący top z lovely. Ciekawa jestem jego efektu na paznokciach
a miałam nic nie kupować z tej promocji
Stary 2013-11-11, 21:45   #3014
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość

ja miałam próbkę i w domu testowałam - nie mówię tego, "bo ktoś tam kiedyś coś takiego napisał" jakby nie było zazdroszczę tym, które nie pomarańczowieje

rotkohl a zobacz w rossie podkłąd miss sporty w tubce wyciskanej z turkusowymi napisami "stay matte perfect stay 12h matte finish" kolor 01 light. wg mnie on jest jasny i żółty
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 21:59   #3015
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję
super, że dodałaś zdjęcie-faktycznie pudełko bardzo niekomfortowe

Proszę i nie ma za co
Dokładnie niekomfortowe tym bardziej że teraz używam większego pędzla W sumie na upartego można by ten puder z niego wyjąć chociaż takie to potem kombinowanie Najlepiej jak są płaskie pudełeczka, okrągłe

Cytat:
Cześć

Wszystko zależy od cery i upodobań. Ja osobiście wolę 123 za naturalniejszy efekt. Używałam kiedyś starej wersji nową też testowałam i dla mnie żadna się nie nadaje bo nie dość że obciąża to wyglądam jakoś "niezdrowo" Poza tym jest dla mnie za ciężki...
Jeśli chodzi o trwałość i krycie to wygrywa jednak CS.
Niespodzianki zawsze można przykryć pod korektorem No ale jak kto woli

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Ja już samej siebie miałam nie kusić bo ostatnio trochę mi tego przybyło Ale jak zobaczyłam reklamę i go w Rossku nie mogłam się oprzeć żeby nie spróbować Buzia jest fajnie wygładzona koloryt wyrównany i to satynowe wykończenie bez płaskiego matu
Różnica przed i po jest dość spora (w moim przypadku) oczywiście na plus Jeszcze nie zmyłam makijażu, widzę że podkład dalej jest na twarzy w dobrym stanie a cera wygląda promiennie Widzę że jest lepiej niż po Wake Me Up Rimmela (który ostatnio namiętnie używałam) nie wymaga tylu poprawek bo cera tak się nie błyszczy.
Ok koniec z tymi pochwałami bo będzie że kuszę chociaż przyznam że warto chociażby wypróbować bo wiadomo że mi może pasować a komuś kompletnie nie

Z tymi odcieniami to różnie bywa ja z kolei potrzebuję ciepły żółtawy i ciemniejszy a takie ciężko znaleźć Bo z tych ciemniejszych albo różowe albo pomarańczowe lub za jasne

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-11-11 o 22:01
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-11, 22:51   #3016
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Pokaż wiadomość
chyba również skuszę się na matujący top z lovely. Ciekawa jestem jego efektu na paznokciach
a miałam nic nie kupować z tej promocji
Kurcze, tez bym go chetnie wyprobowala. Testowala go ktoras z Was?

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:47   #3017
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Witam, i ja też proszę o radę
Mogłybyście mi polecić jakiś w miarę dobry krem do stóp?
Mam na myśli sezon jesienno - zimowy, żadnego chłodzenia
A ja polecam ten z łojem jelenia, jest świetny
Cytat:
Zapomniałam jeszcze dodać bo dzisiaj był mój pierwszy test Max Factor Whipped Creme i pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne Ma świetną konsystencję, fajnie się rozprowadza, kryje przyzwoicie i przede wszystkim nie tworzy maski i wygląda bardzo naturalnie. Cera jest taka promienna, satynowa Trwałość też na plus jak będzie tak dalej to chyba kupię pełen wymiar Mam odcień 75 mógł by być nieco ciemniejszy chociaż i tak fajnie się dopasował Cieszę się że go wypróbowałam, jutro będzie drugie podejście
Cytat:
Ja już samej siebie miałam nie kusić bo ostatnio trochę mi tego przybyło Ale jak zobaczyłam reklamę i go w Rossku nie mogłam się oprzeć żeby nie spróbować Buzia jest fajnie wygładzona koloryt wyrównany i to satynowe wykończenie bez płaskiego matu
Różnica przed i po jest dość spora (w moim przypadku) oczywiście na plus Jeszcze nie zmyłam makijażu, widzę że podkład dalej jest na twarzy w dobrym stanie a cera wygląda promiennie Widzę że jest lepiej niż po Wake Me Up Rimmela (który ostatnio namiętnie używałam) nie wymaga tylu poprawek bo cera tak się nie błyszczy.
Ok koniec z tymi pochwałami bo będzie że kuszę chociaż przyznam że warto chociażby wypróbować bo wiadomo że mi może pasować a komuś kompletnie nie
I tak kusisz! Ja właśnie na promocji będę szukać jakiegoś podkładu, jeszcze nie wiem co chce ale pięknie zachwalasz nowy podkład A on nie jest przypadkiem nawilżający? Zima idzie i kupię nawilżający podkład

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 23:50   #3018
IzzieSt
Zakorzenienie

U mnie wpadnie nabłyszczacz miss sporty, jakiś lakier wibo, tusz do rzęs może i róż z wibo.
Jak było -40 na kolorówkę to pomadki nie były objęte promocją, nie?

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
A ja polecam ten z łojem jelenia, jest świetny
Potwierdzam i kocham jego zapach
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 00:10   #3019
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
I tak kusisz! Ja właśnie na promocji będę szukać jakiegoś podkładu, jeszcze nie wiem co chce ale pięknie zachwalasz nowy podkład A on nie jest przypadkiem nawilżający? Zima idzie i kupię nawilżający podkład

Z resztą tutaj każda czymś kusi więc można przymknąć oko lub ulec Tak nawilżać też ma coś w tym jest na pewno nie wysusza Szkoda tylko że pojemność nie jest większa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 03:40   #3020
megara0
Raczkowanie

A jak wygląda sytuacja z bazami pod podkład w rosmanie? Są jakieś dobre ? miałam loreal ale była straszna rolowała mi się bardzo:/.

Top matowy jest super. W końcu nie trzeba kupować osobno lakieru matowego i normalnego.
megara0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 06:09   #3021
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę i nie ma za co
Dokładnie niekomfortowe tym bardziej że teraz używam większego pędzla W sumie na upartego można by ten puder z niego wyjąć chociaż takie to potem kombinowanie Najlepiej jak są płaskie pudełeczka, okrągłe

Wszystko zależy od cery i upodobań. Ja osobiście wolę 123 za naturalniejszy efekt. Używałam kiedyś starej wersji nową też testowałam i dla mnie żadna się nie nadaje bo nie dość że obciąża to wyglądam jakoś "niezdrowo" Poza tym jest dla mnie za ciężki...
Jeśli chodzi o trwałość i krycie to wygrywa jednak CS.
Niespodzianki zawsze można przykryć pod korektorem No ale jak kto woli

Z tymi odcieniami to różnie bywa ja z kolei potrzebuję ciepły żółtawy i ciemniejszy a takie ciężko znaleźć Bo z tych ciemniejszych albo różowe albo pomarańczowe lub za jasne
spróbój astor anit stres & lift kolor 200 bodajze, jak dla mnie on włąśnie żółtawy jest, ja go mieszam z najjaśniejszym hm i osiagam w miare dobry kolor, bo dla mnie za ciemny astor jest.

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
Napisane przez megara0 Pokaż wiadomość
A jak wygląda sytuacja z bazami pod podkład w rosmanie? Są jakieś dobre ? miałam loreal ale była straszna rolowała mi się bardzo:/.

Top matowy jest super. W końcu nie trzeba kupować osobno lakieru matowego i normalnego.
ja już mówiłam o bazie z Daxa a top coat matowy juz dawno był, ja kupiłam z essence zanim jeszcze matowe lakiery sie pojawiły w drogeriach
Stary 2013-11-12, 07:30   #3022
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez megara0 Pokaż wiadomość

Dax cosmetics soraya też bodajże, ale nie polecam katować tak skóry. Ja jestem zapchana po kremie dla dzieci więc po samych silikonach to by była masakra xd Lepiej zainwestować w lepszy podkład i puder matujący.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 08:02   #3023
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Ja dziś idę do rossmanna zrobić rozeznanie, pomacać testery i już będę wiedzieć co kupię na -40

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 08:09   #3024
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Podziękować za gazetkę ja już mam listę na te -40%, już nie mogę się doczekać
Stary 2013-11-12, 08:12   #3025
kasia1608
Zakorzenienie

Ja bym chciała aby to -40 było i na męskie
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 08:28   #3026
Aniusia1408
Zadomowienie

Dzięki za gazetkę.
Nic mnie nie zainteresowało - portfel odetchnie.

Ja podczas promocji -40% nie mam zamiaru szaleć : pewnie kupię jakiś lakier do paznokci i serum do paznokci z Lovely. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie, |

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 09:20   #3027
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
spróbój astor anit stres & lift kolor 200 bodajze, jak dla mnie on włąśnie żółtawy jest, ja go mieszam z najjaśniejszym hm i osiagam w miare dobry kolor, bo dla mnie za ciemny astor jest.

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

ja już mówiłam o bazie z Daxa a top coat matowy juz dawno był, ja kupiłam z essence zanim jeszcze matowe lakiery sie pojawiły w drogeriach

Kolor na swatchach wygląda fajnie i jest żółtawy Tylko że jakoś do Astora nie mam przekonania miałam kiedyś jakiś podkład i byłam średnio zadowolona. Co do mieszania W5 L'oreala mi się sprawdza chociaż teraz rzadko go dodaję bo już za ciemny....

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 09:30   #3028
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Kolor na swatchach wygląda fajnie i jest żółtawy Tylko że jakoś do Astora nie mam przekonania miałam kiedyś jakiś podkład i byłam średnio zadowolona. Co do mieszania W5 L'oreala mi się sprawdza chociaż teraz rzadko go dodaję bo już za ciemny....
nie uzywałam nigdy solo, jak dla mnie kapitalne podkąłdy robi deborah, ale one to juz całkiem ciemne są. Astor ma to do siebie że ma włąśnie dobra kolorystyke a raczej tonacje, bo odcienie nie znajda sie dla każdego, brakuje jansych kolorów.
Stary 2013-11-12, 09:51   #3029
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie uzywałam nigdy solo, jak dla mnie kapitalne podkąłdy robi deborah, ale one to juz całkiem ciemne są. Astor ma to do siebie że ma włąśnie dobra kolorystyke a raczej tonacje, bo odcienie nie znajda sie dla każdego, brakuje jansych kolorów.

Tak tonację maja fajną z Deborah nigdy nie miałam
Lubię podkład Rimmel ale ma kiepską kolorystykę więc zawsze muszę mieszać ze sobą dwa odcienie a i tak idealny kolor nie wyjdzie
Tak więc jak widać i bladolice i te ciemniejsze mają problem z doborem.... Szkoda że tak ciężko z tymi odcieniami, żeby pasował i żeby nie trzeba było kombinować
Póki co byłam zadowolona z odcieni Bourjois - Healthy Mix tyle że teraz już nie będę używać przez tą "nową" wersję...
Stary 2013-11-12, 10:00   #3030
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tonację maja fajną z Deborah nigdy nie miałam
Lubię podkład Rimmel ale ma kiepską kolorystykę więc zawsze muszę mieszać ze sobą dwa odcienie a i tak idealny kolor nie wyjdzie
Tak więc jak widać i bladolice i te ciemniejsze mają problem z doborem.... Szkoda że tak ciężko z tymi odcieniami, żeby pasował i żeby nie trzeba było kombinować
Póki co byłam zadowolona z odcieni Bourjois - Healthy Mix tyle że teraz już nie będę używać przez tą "nową" wersję...
bo własnie najwiekszy problem w odcieniach nie jest w "ciemnosci" tylo ich tonacji, rimmel jak dla mnie nigdy dobry nie bedzie, bo ma rózowawe odcienie a w najlepsyzm wypadku neutralne, co mi nie pasuje. HM nie jest idealem dla mnie bo 51 jest okej tonacją ale za jasne, a 52 i53 są już lekko pomarańczowe na mojej buzi. Wydaje najwiecej kasy na podkąłdy chyba, bo nigdy ich nie wykańczam, bo nie moge trafi z kolorem;/ do tego to swiatło w drogerii jest "idealn" do sprawdzania

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

wg mnie potrzeba tonów zielonych w podkłądzie do mojej cery ale to tylko gdybanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości