|
|
#3031 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
mineralów próbowałam nie sprawdzają sie absolutnie;/ już jestem załamana troche tym ciąłym szukaniem podkładu nawet nie idealnego tylko takiego który byłby okej;/
|
|
|
|
#3033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Racja i takie to kombinowanie....Mi najbardziej z HM odpowiada na zimę 53 na lato 56 a po lecie gdy jestem jeszcze lekko opalona mix 53 i 56 Tylko tak jak pisałam muszę z niego zrezygnować bo nowa wersja mnie nie przekonuje już;/Ja tak samo stoi mi na półce sporo podkładów a co chwilę i tak dokupuję Później tworzę różne mixy W ogóle w drogerii to wszystkie które oglądam wydają mi się ciepłe żółtawe Dlatego zawsze maznę po ręce (wiem nie powinno się tak sprawdzać) ale dla oceny koloru na dworze to dobre wyjście. Porównuję i wiem który wpada w róż, pomarańcz a który by się nadał
|
|
|
|
|
#3034 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Zawsze chciałam kupić HM, mam ochotę na 53
|
|
#3035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też używałam kiedyś minerałów przez jakieś 3 lata. Z odcieni byłam zadowolona Odcieni jest naprawdę bardzo dużo od ciepłych, oliwkowych bo takie chłodne a nawet ziemiste. Więc każda może znaleźć coś dla siebie. Ale to kwestia wyboru, nie każdej się sprawdzają mineralne![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Z Rimmela tak właśnie zaobserwowałam chociaż ja tam na te jasne nie zwracam za bardzo uwagi ![]() Bourjois jako nieliczny ma żółtki 53 z 123 Perfect też ma ładny odcień wydaje mi się nieco jaśniejszy niż 53 HM Kolorystyka bardzo trafiona
|
|
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja przyrównując 51 z 123 i HM to 123 jest bardziej neutralny na poczatku, ale utlenia się i idzie w bardziej różowo pomarańczowe tony. Wczoraj zaskakujaco udane połaczenie wyszło mi mieszajac próbkę 300wake me up, najjaśniejszego rozświetlajacego z wibo i buff CS
|
||
|
|
|
#3037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak z tym się zgodzę A używałaś rozświetlającego z Wibo solo? ciekawa jestem jaki efekt
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to już jest ze trzeba sobie mieszac te podkąłdy jak chce sie jakoś wygladać
|
|
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to nie chcę ja palcami zawsze nakładam, bb nie próbowałam bo nie mam chociaż ciekawe jaki by był efekt przy jego pomocy![]() No niestety ideałów nie ma jak widać Szkoda tylko że trzeba tyle tego później kupować...
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie sprawdza się nawilżenie, to na razie jedyny krem, który pomógł moim suchym stopom
![]() Cytat:
A jak jeszcze zdjęcia będą to już w ogóle będzie szał Piszcie dalej o podkładach, coś muszę wybrać Lakiery bym jakieś kupiła ale już nie mam gdzie je trzymać
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
a próbowała któraś nowego maxfactora ale w odcieniu 45?
|
|
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaczynam się bać pewnie na liście przybędzie sporo nieplanowanych kosmetyków ![]() Na lakiery mam szlaban - za dużo tego
|
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Były
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszukuję dobrego korektora na wypryski - co polecacie?
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
catrice kamuflaż |
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że na pewno muszę kupić jakiś tusz do rzęs i korektor. Ale znając życie wpadnie coś jeszcze. Zaczynają kusić lakiery...
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
z korektorow polecam maybelline mineralny w plynie o ile jeszcze jest dostepny
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja matujący top coat mam z Essence![]() Cytat:
|
|
#3052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też na pewno kupię tusz ale myślę nad jakimś tańszym np żółtym Lovely poza tym chcę podkład, eyeliner, jakąś paletkę cieni, róż i może puder na zapas Póki co wolę nie myśleć bo okazuje się że nagle coraz więcej potrzebuję
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-11-12 o 14:28 |
|
|
|
|
#3053 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy są w Rossmanie lakiery My secret ?
|
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
Które kredki do oczu z R. polecacie? Mam Maybelline MasterDrama ale skończyła mi się w tempie ekspresowym...
Jak wygląda sprawa z kredkami Lovely, Wibo, Miss Sporty? |
|
|
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio weszłam do R. na "zwiady" i zauważyłam, że namnożyło się trochę tych maskar z Wibo i Lovely. Nie wiem na które się zdecyduję. Dobrze, że to przed Mikołajem to porozdzielam listę na rodzinkę. Oni nie będą się głowić co mi kupić a ja będę miała tusze i zaoszczędzone pieniądze
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za gazetke, znowu nic specjalnego. a jesli chodzi o ta promocje -40% na kolorowke to jedynie mam w planach i musze sobie kupic korektor pod oczy, podkład bo mi sie konczy juz, jakis fajny blyszczyk i paletke cieni z miss sporty, bo jestem z nich bardzo zadowolona, blyszczyki i pomadki z miss sporty tez super sa
2014 książki filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
|
|
|
#3058 |
|
Makeup challenge winner
|
Poszukuję taniego podkładu drogeryjnego bardzo żółtego w tonacji pudru Synergen Vanilia, ale nieco jaśniejszego od korektora Synergen. Co polecanie oprócz bourjois HM 53?
|
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, dzięki za gazetkę!
![]() Czekam z niecierpliwością na -40% Aby spełnić ciążowe zachcianki w planach mam lakiery piasowce, róż z Bourjois, tylko nie wiem jaki odcień i może puder healthy
|
#3060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słyszałam dużo pochlebnych opinii stąd wybór chociaż rozważam jeszcze nad innymi z Lovely bądź Wibo Może macie jakieś typy? ![]() Na ostatnim -40% kupiłam MF 2000C oraz Wibo Growing Lashes, szkoda że Wibo tak szybko wysechł bo efekt był fajny Oooo z tym Mikołajem dobra myśl ![]() U mnie ostatnio dołożyli szafę Eveline ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ciekawi mnie jeszcze podkład MF Miracle Touch zastanawia mnie czy nie będzie przypominał tego nowego Whipped Creme Tylko ta pojemność znowu taka malutka
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-11-12 o 16:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

i takie to kombinowanie....
Tylko tak jak pisałam muszę z niego zrezygnować bo nowa wersja mnie nie przekonuje już;/
Dlatego zawsze maznę po ręce (wiem nie powinno się tak sprawdzać) ale dla oceny koloru na dworze to dobre wyjście. Porównuję i wiem który wpada w róż, pomarańcz a który by się nadał
. Zawsze chciałam kupić HM, mam ochotę na 53
ciekawa jestem jaki efekt

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye