|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() [B]osoba niepełnosprawna - POMOCY[/B]
Witam was dziewczyny
Potrzebuję pomocy osoby z niepełnosprawnością, która mogłaby opowiedzieć o swojej niepełnosprawności, o codziennych problemach z nią związanych, o relacjach z bliskimi, o swoich szansach na powrót do zdrowia. Będę bardzo wdzięczna, jeśli któraś z Was się zgodzi na udzielenie takich informacji.
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA Edytowane przez sillvvia Czas edycji: 2013-11-12 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: [B]osoba niepełnosprawna - POMOCY[/B]
Eeee? Coś to bardzo ogólne jest. Po co Ci to?
Zależy jak coś opisać i pod którym kątem patrzeć to albo jestem albo biedna i pokrzywdzona od urodzenia albo wręcz przeciwnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Naprawdę bardzo proszę o nie wypowiadanie się osób które nie mają nic sensownego do powiedzenia oprócz wytykania błędów (przepraszam, uciekło mi po prosto słowo pomocy). Gdybym miała możliwość spotkania się z taką osobą to bym to zrobiła. Jest mi to potrzebne do projektu na zajęcia, gdyż jednym z punktów tegoż projektu jest przeprowadzenie wywiadu (rozmowy) z osoba z niepełnosprawnością.
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA Edytowane przez sillvvia Czas edycji: 2013-11-12 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A forum jest dla wszystkich ![]() Ja myślałam, że np. niedawno stałaś się osobą niepełnosprawną i potrzebujesz wsparcia... Chyba dość internetów na dziś ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A Ty nie robiłaś już czasem takich badań? Czy to była inna Wizażanka? Kropka w kropkę to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na wizażu nie znajdziesz takiej osoby ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam możliwości spotkać się z taką osoba bo przebywam za granicą.. więc byłabym ogromnie wdzięczna jeśli znalazłaby się taka osoba.
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.