|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Gratulacje dla siostry
No popatrz jak przy dwójce maluchów można się zorganizować. A u mnie ... Młoda idzie do matki na dwa tygodnie....bosze ale będzie spokój. A do tego może uda nam sie na jeden dzień wyskoczyć do Krakowa
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale dziwne trochę, siostra w szpitalu a noworodek w domu? albo coś źle zrozumiałam.
|
|
|
|
#2733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym Gojka z malutka też bida ![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wracam do Was. Auto kupione. JA znalazłam ![]() Sylwietta z nabiału w tym tygodniu Bielucha dam. Tak to jogurty dzieciowe jadl, maslo je, białko od jaja też próbował.Nic się nie działo.Teraz chciałabym też mleczne kaszki w przyszłym miesiącu spróbować dać, bo na razie po przestawieniu 1,5 miesiąca temu na Bebilon zwykły na ryżowych zostaliśmy jeszcze. Pstryczku my mamy szczeniaczkowego pchacza. Ogółem pchacz sam w sobie jest genialnym rozwiązaniem. Dawid zadowolony łazi po calym domu. Poza tym ma jeszcze to http://allegro.pl/smily-lokomotywa-j...670827893.html dostał od mojej ciotki. Fajna z tym, że wg mnie bardziej wywrotna. Szaja i inne Dawid miał wczoraj przy odbytku biały nalot. nie od kremu bo nie smarowany. Dziś nie ma ale dupka troche zaczerwieniona jak przy odparzeniu (ktore niedawno nam właśnie zeszło) podraznienie? w kupalu nic nie ma, ale sie o lambii naczytałam u nas ok poza tym że Młody ma swoje humory i są momenty że jest tak nieznośny że kłaczory rwać tylko. Poza tym hrabia sobie rano wstaje, bierze pilota, włącza TV i rozpiernicza zabawki. A, a dzisiaj stał w łóżeczku i ściągnął sb pampa
|
||||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
bo siostra charlliz ma już córcię jedną
btw GRATULUJĘ JEJ !!
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
A to przepraszam, skleroza
![]() Ale mnie głowa boli, drzemka od 20 minut, może Młodzież przestanie tak piszczeć/krzyczeć jak się obudzi bo szyby w oknach lecą. Nie ważne czy zadowolona czy nie, krzyczy aż mi cierpnie skóra. Cięęęężki etaap.
|
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla siostry i dla Ciebie, za organizacjęCytat:
![]() a to myślisz, że tak napiszesz i styknie dawaj foto albo coś
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
No w szpitalu
Ifwka, faktycznie przy dwójce idzie czas zorganizować. Właśnie mi starsza usnęła, wszystko ogarnięte więc mam bajlando. Ale kurde ja wiem, że to tylko na 2-3 dni. A jakbym miała świadomość, że tak wyglądać ma moich najbliższych kilka lat... o uju złoty. Ciekawe, czy moja siostra, która leży teraz w szpitalu ze zszywaną cytrynką, zdaje sobie sprawę z tego, co ją czeka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Sylwietta, ucałuj Bartusia i nie rób sobie wyrzutów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chłop nie usunął http://otomoto.pl/opel-vectra-C31229799.html siedziałam na kiblu i wynalazłam. TZ pojechał oglądać i wrócił nim. Silnik cichutki bez stuków i puków, spód zdrowiutki, nie zgnity, gaz ma dopiero 2 lata, FV na wszystkie wymiany mamy, książkę serwisową też, mierzony miernikiem lakieru - nie malowany
środek czysty, mankamentem jest tylko małe wgniecenie na nadkolu, nie ma potrzeby go klepać
|
|
|
|
#2741 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwietta
żadna z nas nie jest wszystkomogąca, czasami "kłopoty się zdarzają" jak to mówi moja starsza córka Ja też nie raz przepłakałam jak mi się Karinka stukła (bardzo) ale teraz wiem, że nie zawsze jesteśmy w stanie upilnować brzdąców. Jak już zaczną same chodzić i wyłazić gdzie się da to naprawdę zacznie się hardcore i nie zawsze będziemy na miejscu.Brakuje nam tu Ciebie Litlle ![]() Byłam dziś w Lidlu - kupiłam fajny swetr teściowi na imieniny za 39 zł coś dokupię i kolejny problem z głowy.Szaja widziałaś zabawki Lidlowe w gazetce? jak nie to mogę wstawić
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaczynam mysleć, by kupić sobie jakiegoś wypierdka dosyć mam wiecznego proszenia "podrzucisz mnie tu i tu?" "zawieziesz mnie..." wrrr, kupię chyba Corsinę C i będzie własne, mogę obić, porysować i nikt mi nic nie powie, będzie mógł mi do
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- chciałam znaleźć tę aukcję co ja kupiłam ten jeździk bo wychodziło 83 zł z przesyłką kurierem ale już nie ma czyli dobrze zrobiłam, że kupiłam wcześniej ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Charlitz gratulacje dla siostry
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tralalala, już wstawiałam
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, to dziwna jestem, bo jak się tym rozgrzewającym wysmarałam, to jeszcze się folią owijałam i lubiłam, jak mnie tak żarło
Ale faktycznie, jak się siadło potem dupskiem, to jak na węglach
|
|
|
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Black, moja szwagierka też ma termin na 6.05.
![]() Swoją drogą, to rodzina tż dziwna jest, tzn. jego dwie siostry, chyba wyssały to z mlekiem matki Akurat właśnie ta, która w ciąży jest. Pisałam Wam, że ona miała niedługo przed naszym weselem operację zszywania jajnika, bo jej pękł. I potem sobie z tż brykała, bo nawet lekarze mówili, że teraz trudno jej będzie w ciążę zajść. No i sobie wpadli. I ona zamiast się cieszyć, tym bardziej, że przecież taki problem mogła mieć, to się martwi, "co ludzie powiedzą" Bo jej córka nawet roku nie miała, jak M. zaszła w ciążę i to szybko, i będą gadać, że wpadka A jeszcze t. dowaliła, bo jak jej M. o ciąży powiedziała, to ta od razu, że nie myślą, że sobie nie poradzą ... i cały dzień się do niej nie odzywała A M. ciążę ukrywa, zakłada szerokie swetry, bluzki itp. Ale jak ostatnio rzygała przed kościołem na oczach ludzi, to się na pewno nikt nie skapnął ![]() Ja rozumiem, gdyby ona nie chciała już w ogóle dziecka. Ale sama mówiła, że kiedyś na pewno... A tu nagle, że za szybko i takie jakieś problemy ma
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-12 o 15:58 |
|
|
|
#2749 |
|
Wtajemniczenie
|
Black, to siostra jeszcze płci nie zna, czy nie mówi? U mojej siostry będzie Lilianka, ale chyba już pisałam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłysmy na spacerku ale zimno! potem sąsiadka z Młodym na kawę przyszła. chce mi chodzika pożyczyć
![]() Lenova mam taki sam problem ze spacerami:/ posiedzi chwilę i zaraz się nudzi :/ hje my zapomnieliśmy o ogłoszeniu na bujaka i po 3 tygodniach jeszcze ktoś do nas dzwonił także samemu się je usuwablogerko buziaki dla Borysa za 10 miesięcy sylwietta biedny Bartuś ![]() Debrah ale cudne te wózki/pchacze little zdrówka dla Was Ifwka ale super ten pchacz! charlizz gratulację dla Siostry! hope dobrze, że już jesteś
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
Hje, dla mnie takie ukrywanie ciąży to bez sensu jest bp przecież.... i tak się wyda
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Evel, a B. na kiedy ma termin?
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
bierz jak dają
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
no przecież jej cytat - włożysz i będziesz miała spokój skoro chce cały czas stać
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
E_vel, kocham to imię.
Nie, siostra jeszcze nie zna. Nie zamierza tego ukrywać.
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
dziewojki od kiedy promo w rossmanie na kolorówkę?
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar spał dziś tylko raz od 10 do 11:20. A od godz 12:40 już marud więc próbowałam uspać. Na darmo. Walczyłam tak do 15 i się poddałam. Może szybciej padnie
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Moja spała trochę, jedna drzemka 20 minut, druga prawie godzinę, ale tak strasznie dziś piszczy, że już nie wiem co ze sobą zrobić
, hałas niesamowity.Chyba trenuje swoje możliwości głosowe
|
|
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
Charlizz gratulacje dla siostry no i dla Ciebie za takie ogarnięcie !
![]() Sylwia najważniejsze że Bartoliniemu nic się nie stało, nie da się tych naszych dzieciaków upilnować ![]() Mówicie o porodach Waszych siostr, szwagierek. Moja bratowa też w ciąży. Termin ma na 26 stycznia prawie jak moja Blanka ![]() Mają już synka roczniaka. I teraz wyszło jej , że ma za mały brzuch i zrobili jej usg i okazało się że młody jest za mały jak na ten tydzień ciąży i jak tak dalej bedzie to jej przerwą ciąże Oni są w UK i tam za bardzo to się jakoś nie spinają z tym i ja nie wiem jak im pomóc kurczę ;/ A na dodatek bratowa ma dyskopatię, teraz ją tak "połamało" że juz drugi tydzień leży i do kibelka to ją brat musi proawadzić. Mam jeszcze kilka pytań. Mogę ? ![]() 1. Jak Wasze dzieci marudzą w fotelikach do karmienia to wyjmujecie i karmicie na kolanach lub w biegu? Czy już przestajecie karmić, a może jakoś dają się spacyfikować ? 2. Jal dziecko odmawia jedzenia jakiegoś obiadku czy czegokolwiek a wiecie że długo nie jadło to dajecie coś innego czy próbujecie dalej z tym jednym obiadkiem? 3.Czy któraś z Was używa jeszcze gondoli w wózku? 4.Jak odmówicie dziecku podania jakiegoś przedmiotu/zabawki i jest płacz i lament to oddajecie spowrotem czy uspokajacie płaczące dziecie i mówicie że tego im nie wolno? Przepraszam że tyle pytań ale jestem bardzo ciekawa Waszych opinii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

22.05.2008
14.08.2011

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i dla siostry i dla Ciebie, za organizację
żadna z nas nie jest wszystkomogąca, czasami "kłopoty się zdarzają" jak to mówi moja starsza córka
Ja też nie raz przepłakałam jak mi się Karinka stukła (bardzo) ale teraz wiem, że nie zawsze jesteśmy w stanie upilnować brzdąców. Jak już zaczną same chodzić i wyłazić gdzie się da to naprawdę zacznie się hardcore 

czyli dobrze zrobiłam, że kupiłam wcześniej
Ale faktycznie, jak się siadło potem dupskiem, to jak na węglach
... i cały dzień się do niej nie odzywała
Oni są w UK i tam za bardzo to się jakoś nie spinają z tym i ja nie wiem jak im pomóc kurczę ;/