|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Edit. już doczytałam |
||
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
No nie...
No jest w domu i odpoczywa... jest lepiej trochę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko miód prawdziwy,a nie jakiś chiński Cytat:
|
||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy owinęłaś go całego tak?
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2825 |
|
Konto usunięte
|
U mnie będzie przerwa z ćwiczeniami (chociaż nie wiem jak długo wytrzymam
), muszę sprawdzić co mi jest i to wyleczyć żeby nie było jeszcze gorzej. Najadłam się przeciwbólowych i w tym momencie jest ulga
|
|
|
|
#2826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdróweczko dla Tż-a ![]() Cytat:
![]() szalejesz Aliska ![]() zapisuję stronkę, w wolnej chwili wejdę weźcie mnie zlejcie kobity tym bardziej mi jest przykro, brzuch mnie boli, zayebista noc będzie idę za jakiś czas spacer, może mi się lżej zrobi |
|||
|
|
|
#2827 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Dżo
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
nieeee
![]() ciasto wyrabiałam w misce i w niej zostało miskę nakryłam folią i w niej dziureczki[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43685356]U mnie będzie przerwa z ćwiczeniami (chociaż nie wiem jak długo wytrzymam ), muszę sprawdzić co mi jest i to wyleczyć żeby nie było jeszcze gorzej. Najadłam się przeciwbólowych i w tym momencie jest ulga [/QUOTE]pewnie,lepiej się wyleczyć Cytat:
![]() ![]() ![]() też tak mam jak zjem chipsy to później mnie żołądek boli- rzadko jem i się odzwyczaił od tego żarcia...oj dawno chipsów nie jadłam i dobrze |
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toś poszalała... idź na spacerek tylko dobrze się ubierz ![]() TŻ nagle ozdrowiał jak mu powiedziałam o promocji na chipsy w Biedronce Cytat:
dzięki
|
||
|
|
|
#2831 | |||||
|
Rozeznanie
|
Skasowałam sobie cytaty, więc będzie dosyc wybiórczo. Boże, jak Wy spamujecie!
Cytat:
Przede mną jeszcze co najmniej tydzień kompletnie bez słodyczy, a Wy nie pomagacie.Ale jak już zrobicie to ciasto, to koniecznie wrzućcie fotkę! ![]() Cytat:
![]() Żartuję oczywiście, ale ja też tak mam, że jak zjem chipsy lub inne śmieci to potem boli mnie brzuch. Znaczy się, dobrze go wytrenowałam ![]() Cytat:
Cytat:
A TŻ wie, że się odchudzasz? Biedny chciał Ci zrobić przyjemność ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się! Ojeju, ale bym sobie zjadła coś dobrego |
|||||
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ja też mam taką nadzieję
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
Melduje godzinę siłowni + 55 min Stepu na drugim poziomie
![]() Czuję achillesa, bo sobie źle stanęłam ;/ Mam nadzieje, że jutro minie. Mam kryzys. Jak wiadomo dieta to 80% a ćwiczenia 20%. Ćwiczenia jakoś mi idą, ale z dietą masakra. Nie potrafię się zdyscyplinować ostatnio :c
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
Hero - to przeżyłaś
![]() ![]() Zdrówka dla TŻta! Aniellka - zdrówka! Wracaj do formy! Traxx- trzym się! Widzę, że jakieś choróbska i w ogóle... Nie zarazić mnie aby ![]() Ja dziś słabo... niecałe 30 min różnych ćwiczeń... dywanowe itp ![]() A bym zapomniała... DŻO! - nie broić!!! Jak to wspaniale, że mój dom chociaż od słonych przekąsek wolny... Praktycznie zero chipsów itp od paru lat, z małymi wyjątkami. Gorzej słodkie ![]() Dobranoc!
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, ale mam dzisiaj paskudny dzien, wlasnie leze w lozku i zalewam sie lzami bez powodu :/
Marzy mi sie samochod, bo zdalam niedawno prawko no wiec mecze mame i dziadkow caly czas. Znalazlam taki samochodzik za niecale 2tys., dla mnie idealny. No i jak tylko stwierdzaja ze ok to ja sie napalam ze bede miala samochod, a za 15 minut slysze ze jednak musze poczekac z samochodem. I tak w kolko od trzech dni A najgorsze ze samochod naprawde znalazlam wspanialy jak na ta cene i boje sie ze ktos mi go sprzatnie sprzed nosa :/ Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
Edytowane przez nonetheless Czas edycji: 2013-11-12 o 21:52 |
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
Jessu, mój brak konsekwencji mnie poraża...
Czy naprawdę nie można żyć bez czekolady, sera żółtego i majonezu :/ ? No i nie mam gdzie ćwiczyć Weźcie mnie jakoś zmotywujcie... Za każdym razem czuję wolę walki. I już planuję idealny dzień, kurczaczek, warzywka, wszystko pięknie, do tego rowerek, bieżnia, hula hop czy coś tam innego, a potem zapał opada i idę "coś zjeść"... Czy ja jestem kurde psem, żeby się nagradzać jedzeniem i wynagradzać sobie wszystkie życiowe porażki czekoladą? Problem leży w mojej głowie, jestem chyba uzależniona od żarcia. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Oho, widzę, że na wątku w ogóle jakiś "zły dzień" dzisiaj...
|
|
#2837 |
|
Konto usunięte
|
Depresja, choroby, zamulanie...
|
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43688330]Depresja, choroby, zamulanie...
[/QUOTE]Miało być o odchudzaniu, a tu same przypadłości psychiczno-fizyczne
|
|
#2839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrze, że tak się skończyło... zdrówka dla Was obojga mogłoby już te choróbsko dać Wam spokój ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurcze, to teraz uważaj żeby sobie nic nie pogorszyć
|
|||||
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
może w końcu się uda! Cytat:
gorszy dzień lub dwa nie przekreśla tych wielu dobrych ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- chyba jakoś ogarnęłam angol ... ![]() mam nadzieję, że dam radę i nie pozapominam większości słówek ![]() zaraz się zbieram spać ![]() to żegnam się z Wami i do jutra trzymajcie dobranoc i oby jutrzejszy dzień był dla Was lepszy, kochane |
||
|
|
|
#2841 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że raz dwa wszystkie choróbska i wredna @ od Was uciekną ![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() O, ciekawie wygląda - też sobie zapiszę do przejrzenia w wolnej dłuższej chwili ![]() Cytat:
![]() Może namówię Mamę, żebyśmy go też w tym roku zrobili Chyba jeszcze nigdy nie jadłam piernika Cytat:
Właśnie mi przypomniałaś, że mam jutro Biedrone odwiedzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak ładnie Ci waga spadała i chcesz to teraz zaprzepaścić? ![]() Nie poddajemy się! Czasami mam wrażenie, że też jestem uzależniona od jedzenia, ale pocieszam się tym, że wybieram te zdrowsze produkty - inaczej witaj z powrotem trzycyfrowa wago Dobrze pamiętam, że masz niedaleko siłownię? Może są tam też zajęcia grupowe, fitness i te sprawy? Mi na przykład o wiele lepiej mobilizuje się do ćwiczeń jak mam wyjść z domu na zajęcia i to nawet nie chodzi o to, że mam karnet wykupiony, tylko tak je polubiłam, że oprócz tych z karnetu chodzę też na inne Nie mogę się doczekać aż będzie wtorek i środa, ćwiczę po 2 godziny, a później przez resztę tygodnia mam problem żeby się zmusić choćby do skalpela Melduję 2 godz na fitnessie ![]() Jutro prawdopodobnie nie wstanę o własnych siłach z łóżka ale co tam warto było A wieczorem powtórka z rozrywki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-11-12 o 22:53 |
||||||
|
|
|
#2842 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on mił niedobór chipsów we krwi chyba![]() Cytat:
![]() chyba,że lubisz jeść surowe Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() za fitnessdobrej nocy! |
|||||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurcze, dziękuję za czujność Jak to będzie to samo to może część ciasta pójdzie na piernik a część na pierniczki ![]() Dobranoc
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
Nie tylko ja mam dziś kiepski dzień widzę
plys z TŻtem ostatnio nie za dobrze. Tzn on jest słodki i kochany a ja wymyślamWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2845 | ||
|
Tajka
|
Nie ćwiczyłam dzisiaj nic Także kalorycznie wyszło za dużo, wysiłkowo za mało. Mimo iż cały dzień na nogach. Ale DUPA ZBITA ! ![]() ___________ edit. poćwiczyłam 10 minut rozgrzewka 8 minut ABS 10 minut ramiona 15 minut agrafka 3 minuty 100 mostków (wznosy pośladkami) razem wyszło około 46 minut. Lepsze to niż nic
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-11-13 o 01:52 |
||
|
|
|
#2846 | |||||
|
Rozeznanie
|
Spędziłam ostatnią godzinę na wylczaniu (po raz setny) mojego zapotrzebowania kalorycznego, rozkładu bwt i innych taich pierdółek
Uznałam, ze czas najwyższy wyjść z tego kalorycznego dołka, powoli będę zwiększać kalorie aż do ok. 1800. Tylko jak to zrobić, żeby jendocześnie schudnąć ![]() Cytat:
Widzę, że nie tylko mnie prześladują ostatnio kontuzje. Obłóż lodem i oszczędzaj ![]() Zawsze, gdy widzę to "równanie" marzę o tym, żeby było na odwrót, bo ćwiczyć uwielbiam, jeść zdrowo - niekoniecznie. Ale musimy być silne i znaleźć gdzieś głęboko tą determinację, co nie? ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i wcześniej czy później będziesz miała upragnione autko. I gratuluję zdania prawka, też niedawno mi się udało, ale była radość ![]() Cytat:
Nawet uzależnienie od jedzenia nie jest wymówką! Mi zawsze w cieżkich chwilach pomagają zdjęcia szczupłych, umięśnionych lasek lub oglądanie filmików z ćwiczeniami, np. Insanity lub Zuzki. Cytat:
oj tam, zakwasy. taki ból to nie ból ![]() Cytat:
Sorka, ja jestem raczej z tych, co jedzą ciasta, a nie je pieką, więc nie orientuję się w procedurze robienia piernika
|
|||||
|
|
|
#2847 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najłatwiej byłoby mamę przekabacić na odchudzanie, ale ona twarda sztuka jest ![]() Też tak mam że mi się nie chce wtedy! Ćw w wt(2h), śr(1h), pt(2h), sb(1h-2h). W pon i czw nie pozwala mi uczelnia, a w niedziele czasami nie chce mi sie wstać, bo zarywam noce ucząc się, a siłownia tylko do 15 to mi sie nie opłaca ruszać ;/ Obawiam się, że to za mało. Cytat:
![]() Cytat:
?Zszywka na mnie działa na 15 min. Po włączeniu skalpela/killera 25 min i zapał spada i idę pić herbatę.
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
Niewymierna, ja Ci teraz nie podam bo na telefonie jestem ale dziewczyny na pewno jutro Ci wyjaśnia z tym zapotrzebowaniem
![]() Postanowione - nie porzucam shreda. Nawet jak nie uda się ćwiczyć codziennie to to i tak lepiej niż wcale. Jak mi się znudzi do porzygu to kilka dni pocwicze cos innego z jilian albo w ogóle HH, rowerek czy cos takiego, a potem wrócę do shreda. Ale skończę ten chory program :p a jak nie to przynajmniej będę zmieniać z czymś innym ^^ w każdym razie 30 dni będzie zachowane
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.wszystko mnie boli: łydki, uda, pośladki, biodra, wszystkie partie brzucha, ramiona
zaje.bisty ból![]() Dziś spróbuje zrobić dzień idealny. Wczorajsze orzeszki to był błąd;( Nie cytuje bo Młodego biorę już do szkoły. Za rok będę mogła iść z nim na basen bo bbędziemy mogli pływać razem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

rano o 7 TŻ mnie obudził bo źle się poczuł, poszedł do toalety, po czym zawołał mnie, mówi, że zaraz zemdleje... ja już oczywiście przerażona, dobiegłam do Niego, a ten mi padł na klatkę...
myślałam, że zawału dostanę 

przechowujesz go w lodówce do czasu pieczenia?
), muszę sprawdzić co mi jest i to wyleczyć żeby nie było jeszcze gorzej.

Przede mną jeszcze co najmniej tydzień kompletnie bez słodyczy, a Wy nie pomagacie.
+ mam jeszcze kolosa z angla
Kolorowanka 

ja też mam taką nadzieję