|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Dzięki za słowa pocieszenia, mam nadzieję, że jakoś to będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Rozeznanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43686633]Mam tak samo. Później jest po prostu zwyczajnie... Wszyscy są obżarci, atmosfera miłości się kończy, bo w większym gronie łatwiej o różnicę zdań itp. Eh...
No niestety, ale na szczęście jak człowiek jest dorosły, to może spędzać święta jak chce i to jest plus ![]() Muszę pomysł zbiorowych życzeń przeforsować u mnie. Nie chcę dostarczać TŻ przyjemności w stylu składanie życzeń i całowanie mojej babci.[/QUOTE] No dokładnie tak ![]() ![]() Ja Wam powiem, że chyba od 3 lat już lubię spędzać święta sama..tak, dokladnie tak, SAMA. Rodzice zawsze gdzieś jeżdżą odwiedzać rodzinę, znajomych, posiedzą w domu.. Brat w wiecznych rozjazdach. A ja wręcz kocham ten czas, gdy zastaję spokój.. Najpierw gruubo wcześniej ubieramy choinkę ze znajomymi i mamy before-party ![]() ![]() A teraz wyobraźcie sobie, wstajecie rano, pada śnieg, wstaję, włączam światełka na choince, kotka zbiega z łóżka prosto gębą do miski drąc się przy tym ![]() Oczywiście obdzwaniam rodzinę najbliższą, pogadam ze znajomymi, ale to jest mój czas, na spokój, jakieś przemyślenia, wyciszenie się, refleksje, na robienie tego, na co mam ochotę. Może się wydawać, że samej jest smutno, ale nie mi. W święta mam banana na twarzy, bo czuję się szczęśliwa, dostrzegam wszystko to, co mam, co osiągnęłam, nie mam szans nawet na kłótnie z rodziną i nie denerwuje mnie obłuda, pośpiech, kłótnie, sztuczność.. To dla mnie najprzyjemniejszy czas w roku ![]() ![]() ![]() Niestety w tym roku będzie inaczej.. nie mogę przylecieć do PL i jestem tym załamana.. święta to najpiękniejszy czas jak dla mnie, cały rok na to czekam.. A tu nawet nie ma jak poczuć atmosfery. Jest mi strasznie przykro, tym bardziej, że nie mam swojej Kotki, za którą strasznie tęsknię ;(. Za to cudownie Was czytać, o tych przygotowaniach, atmosferze, ekscytacji!! ![]() ![]() Dzikun, przepiękne foto- miałam dziś obejrzeć film, a przez godzinę wpatrywałam się w ten śnieg ![]() ![]()
#1263 |
Zakorzenienie
|
Robiła któraś z Was te pierniczki które są podwieszone na 1 stronie?
Chodzi mi o te leżakujące z dodatkiem miodu naturalnego i sztucznego. Chcę jutro zrobić ciasto, a że będę robić po raz pierwszy w życiu to się za bardzo nie znam na pierniczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy uda mi się namówić mojego faceta na rrrromantyczny film... chyba, że przywiążę do kaloryfera! ![]() Obrusy opłaca się kupić po przecenie, ale nie pamiętam kiedy ona dokładnie jest - albo zaraz przed świętami, albo po... Podobnie jak kubki, które tanieją o 10zł. Ale obrusy trzeba sobie obejrzeć "na żywo". Mnie kilka zauroczyło w internecie, a w sklepie stwierdziłam, że ![]() U mnie dziś na wczesną kolację były naleśniki i gorąca czekolada + wosk red apple wreath ![]() ![]() Maaarzy mi się dom z kominkiem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kupiłam sobie tkaniny z których mam zamiar uszyć jakieś świąteczne ozdóbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Konto usunięte
|
Haha, nawet nie wiecie jak mi się rozwiązał problem prezentu dla TŻ. Mam się mu dołożyć do czytnika e-booków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43688655]Haha, nawet nie wiecie jak mi się rozwiązał problem prezentu dla TŻ. Mam się mu dołożyć do czytnika e-booków
![]() Znając siebie i tak bym coś dokupiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Konto usunięte
|
Ja nie, bo dołożę mu maksymalną kwotę, jaką ustaliliśmy na prezenty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Mam wrazenie ze w TV same reklamy juz swiateczne;P
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Konto usunięte
|
Szkoda, że nie mam telewizji... Leciała już reklama Coca Coli?
Dzisiaj byłam w Tesco, pooglądałam sobie wszystkie świąteczne ubrania, wszystko takie ładne. Mojemu TŻ spodobały się te białe misiowe kombinezony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43689384]Dzisiaj byłam w Tesco, pooglądałam sobie wszystkie świąteczne ubrania, wszystko takie ładne. Mojemu TŻ spodobały się te białe misiowe kombinezony
![]() ![]() Zdziwiłby się ![]() Ja kiedyś dostałam taki fartuszek - sylwetka superlaski w bieliźnie - na pewno wiecie, o co chodzi. A że akurat mój dyżurny był w praniu, a nie mam więcej, wyjęłam z szuflady ten. W międzyczasie się napatoczył listonosz. Było lato, więc chodziłam po domu w szortach, koszulce na ramiączka i boso. Mina listonosza - nim się zorientował, w czym rzecz - bezcenna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Ja wchodzę na jakąś stronkę z emotkami zimowymi/ świątecznymi i wstawiam adres między [IMG] [/IMG] np.
![]() Dzikun pokazała ![]() Dziewczyny, jakieś pomysły na ozdobienie bombek styropianowych? Taki prosty ![]()
#1277 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Zimno dzisiaj...
Po pracy chyba pojadę popatrzeć nsa buty, bo by mi się przydały, a przy okazji popatrze na świąteczne wydania gazet może już coś wybiorę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Rozeznanie
|
40 dni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- od jutra 3 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Konto usunięte
|
coraz bliżej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny ten kominek, też mi się taki marzy w domku który budujemy. Ale ze względów praktycznych i wizualnych będzie piec kaflowy z wkładem kominkowym. Ja u dziadków wychowałam się przy takim piecu i strasznie mi się podobają ![]() ![]() Jeśli chodzi o prezenty to dla męża kupie chyba ten sweter/bluza http://www.tchibo.pl/bluza-p400038219.html
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2013-11-13 o 07:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Rozeznanie
|
byłam rano na spacerku i cudne te mroźne powietrze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- [QUOTE=IwonaMazury;4369072 4]40 dni ![]() ![]() TO JUŻ DZWONEK ABY POMYSLEC POWAŻNIE O PREZENTACH ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas zbiorowe są na Wielkanoc przy dzieleniu święconką i u mojej rodziny i u męża. Chętnie rozszerzyłabym to na wszystkie święta ![]() A wczoraj ustawiłam dźwięk budzika w komórce na Last Christmas ![]() ![]() Przejrzałam też propozycje świątecznych książek i mam już zrobioną ogromną listę. Mam zamiar przeczytać chociaż połowę z nich. A co do cen piwa to u nas na Krakowskim Przedmieściu w Centrum Lublina tak około 5-6 zł, choć czasami zdarzy się w promocji jakieś tańsze za 4,50zl. No i wiadomo, że im bardziej wystawna knajpka tym droższe. Szukałam wczoraj w Żabce tego piwka korzennego i nie było. Może u nas nie wprowadzili. Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2013-11-13 o 07:27 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Rozeznanie
|
już nie mogę się doczekać na świąteczne dekoracje i pomysły w pytaniu na śniadanie lub dzień dobry TVN
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Oj , a ja nadal nie wiem co kupić mężowi na gwiazdkę
![]() ![]() ![]()
„Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.” [A. De Saint – Exupery] 23.12.2012r - zaręczyny ![]() 31.08.2013r - ślub ![]() Edytowane przez 8malina8 Czas edycji: 2013-11-13 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
A ja mam już prezent dla jednej z Was
![]() ![]() ![]()
#1287 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Szara Eminencja
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;43688723]Ja nie, bo dołożę mu maksymalną kwotę, jaką ustaliliśmy na prezenty
![]() ![]() Uwielbiam ![]() Mój TŻ już wczoraj oznajmiał mi jakie ciasta mogę zrobić na święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dzięki wam wpadłam na pomysł co kupić drobnego na mikołaja dla męza. Będa to beczułki czekoladowe z alkoholem, bardzo je lubi a rzadko je
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.