![]() |
#1021 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Ojej to dziś tyle wizyt ![]() ![]() Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2013-11-13 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Virginia bardzo mi przykro, że tak się dzieje. Ale pamiętaj, że nie jesteś sama, masz dzidzie. I razem dacie radę ![]() runaway_star witamy ponownie ![]() Jeśli chodzi o temat laktatorów to jak komuś będzie potrzebny to lepiej elektryczny. Położna ostatnio mówiła o tym na warsztatach. Jak jest nawał pokarmu i trzeba pokarm ściągnąć a dziecko nie chce to ściąganie ręcznym stanowi wyzwanie (zwłaszcza w nocy). I powiem Wam, że dokładnie tak było z moją siostrą. Kupiła sobie ręczny i po kilku razach mąż leciał po elektryczny bo już nie dawała rady. A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI ![]() ![]()
![]() |
#1023 | |
Zadomowienie
|
ale cudeńka! najbardziej podobają mi się wszystkie spodenki i kombizezon GAP, w ogóle wszystko super, chyba nie kupowałaś w ciucholandzie?
![]() Cytat:
![]() http://www.ceneo.pl/10029726 więc nie sądzę żeby gdzieś kosztował aż 100 zł, chyba ![]() a kupiłam w aptece LekPol w moim mieście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale liczę, że wtedy wspomożecie mnie odpowiednim słowem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo jest jej po prostu wygodnie i dlatego nie wprowadza nowych pokarmów. Cytat:
![]() My się tobą interesujemy ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A najgorsze, że bardzo bolą mnie nogi nie mogę spać, ani nic ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Wtajemniczenie
|
#1026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wszystkie mamusie, które mają dziś wizyty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my z Ciebie tez ![]() wow ![]() ![]() a ten czarny szkieletor wymiata ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja znowu zaspalam ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja znowu jestem po nieprzespanej nocy, córcia choruje ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- filupka, teQiba, Niutka25, teklaaa, justine_87, margo80 3mam kciukersy za wizyty ![]()
![]() |
#1030 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() wścieklizny by chyba dostała w nim ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() to moja mając 15 miesięcy śmigała w 80/86 Cytat:
![]() ![]() brak wzbogaconej diety, brak witamin itp itd ![]() Cytat:
![]() nie wiem co napisać. masz nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odchodzący czop to objaw zblizającego sie proodu więc jeszcze mamy czas. ![]() to znak że szyjka macicy zaczyna się rozwierać ale nie znaczy to że już zaraz urodzimy jutro ![]() ja np. czopa nie widziałam na oczy, nie wiem kiedy wyleciał ze mnie a chodziłam z rozwarciem prakrycznie miesiąc czasu ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
uparta współczuję nocki ale i u nas to samo, nasza też chora...Boże jak ona marudzi
![]() ![]() a ja mam słaby dzień i już zdążyłam się z nią popłakać z bezsilności chyba ![]() ehh te hormony |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Za zdrowe dzieci i wymarzone płci. :thumbup:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko ze nie ma u mnie tej apteki bo z kosztem wysylki to troche mniej tanio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze - strasznie sie stresuje ![]() ![]() ![]() Ale Wasze kciuki zawsze mialy magiczna moc wiec trzymajcie mocno ![]() ![]() Mam tez nadzieje ze potwierdzi sie chlopak ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
teQiba pozytywne fluidki dla ciebie
![]() ag9 ciuchacz jakiś okradłaś?? ![]() widzę parę ciuszków Next więc to nie sklep firmowy napadłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Rozeznanie
|
Witam po koszmarnej nocy. Około 2 obudził mnie straszny skurcz łydki, wczoraj też tak miałam, jednak ten dzisiejszy zdecydowanie silniejszy; męczyłam się z 20 minut, mąż masował ale nic nie pomagało. Aż się boje dzisiejszej nocy.
Ja tam nie zamierzam się przejmować, wanienkę upatrzyłam w Ikea, i taką kupię To nie jest takie drogie. W internetowej aptece, w której robię zakupy kosztuje niecałe 40 zł.
#1039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jestem z Suwałk. Ale się obkupiłaś. Te marynarskie body to mój faworyt! ![]() Cytat:
Masz pewnie rację- i co do 'tatusia', rodziny i w ogóle naszego społeczeństwa. Przykre jest to, że w ten sposób odbierają mi radość z bycia w ciąży. Dziękuję wszystkim za wsparcie ![]() Wstałam z zapuchniętymi oczami, pracuję dziś po południu ale póki co nic mi się nie chce.... Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2013-11-13 o 09:45 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na mur beton będę tam jeszcze zamawiać po nowym roku, się uzbiera pierdółek na przyszłej mamy i dziecia przecież ![]() (a apteka tania, bo tylko internetowa - nie muszą zbierać na wynajem pomieszczenia, etaty farmaceutów i inne bzdety, co apteki stacjonarne wrzucają w koszta do leków, prosty przykład z opokanem artro, w mojej aptece w mieście 16zł, a w gemini 9)
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2013-11-13 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do kciuków wizytowych
![]() Ja idę na 13.30 a póki co, od rana nie ma u nas wody, wyłączyli bez ostrzeżenia, może awaria jakaa. Oby się szybko z tym uporali... |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Jadę na basen, może się trochę odstresuję...
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ogromnie dziękuję za wasze kciukasy! Mam nadzieję, że nasze dzisiejsze wizyty przebiegną bezproblemowo. Z takim wsparciem na pewno! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Oby szybko wlaczyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja cię rozumiem i wiem że bardzo było ci przykro ![]() nie odbieram tego jako użalanie się nad sobą....masz dużo ciężej od nas tu niejednej - nie dosć że nie masz wsparcia w swoim tż to i rodzina ma cię w nosie. to już kumulacja wszystkiego ![]() ja bym pewnie przeryczała całą noc. strasznie jestem poddatna na takie coś i nie umiem odrazu tak wziąć się w garść i iść do przodu. jednak to boli jak wszyscy mają cię w d.... i bardzo dobrze to rozumiem. wiadomo człowiek ma dla kogo żyć. masz dzieciątko pod sercem i musisz byc dla niego silna i dzielna ale jak zycie non stop daje ci w kość to wcale nie jest takie łatwe. ale oczywiście wykonalne, tylko po takim kopniaku potrzeba czasu żeby to przetrawić i życ dalej, być silną i dzielną od nowa ![]() a poza tym hormony ciązowe też swoje robią ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- no! w końcu mi ktoś to szczerze powiedział! ![]() ![]() czekam z niecierpliwością na zdjęcia bo przed nami tez remoncik mały i szykowanie pokoju dla dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Górny Śląsk
już chyba jest. albo chwilowo leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Witam się.
Napiszę co u mnie z tą cukrzycą. Może się komuś przyda, chociaż mam nadzieję, że Wam nie. Chylę czoła przed NFZtowskimi placówkami z powołania, bo jeszcze takie są ![]() Poszłam do mojej pani doktor rodzinnej i powiedziałam o co chodzi. Wypisała mi skierowanie na Cito do diabetologa z trzema wykrzyknikami i powiedziała, że u nas w mieście jest diabetolog (którego ja na necie nie znalazłam, ale za małe miasteczko, więc tu mało na necie się znajdzie). Pojechałam osobiście, myślę sobie "nie dam się, będę się kłóciła, że na już chcę ![]() Ale w rejestracji nie miałam żadnego problemu. Panie przemiłe!!!! ![]() ![]() No i pani pielęgniarka od diabetologa wzięła mnie już na szkolenie. Dostałam glukometr, etui, paski, dzienniczki, różową torbę i kosmetyczkę "Dbamy o mamy" ![]() Teraz dieta mi została ![]() ![]() ![]() Także są placówki z prawdziwego zdarzenia, ale trzeba niestety szukać... już Was nadrabiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.