Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-13, 08:03   #3391
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Zobaczymy... mam plan na ten cykl ale wszystko zależy do tego co powie Pani doktor, czy potwierdzi się zapalenie szyjki macicy... a może coś jeszcze na USG zobaczy...
Oby już więcej nic nie znalazła

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 08:05   #3392
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Przyspało mi się .

jakby cień jakiś widzę

no wiecznie coś niestety . Jak już myślę, że będzie ok, że wszystko się zaczyna układać to zawsze coś się dzieje co mnie z tego myślenia wyprowadza i jeszcze dobija mociej

Żebyś wiedziała, mam to samo... jedno się skończy, niby już wszystko dobrze a za chwile znowu coś wyskakuje...
Stary 2013-11-13, 08:08   #3393
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny plamię dalej ale nie na czerwono tylko na brązowo tempka dalej powyżej 37,5... boję się
masz to samo co ja, musisz dostać duphaston albo luteinie, przejdzie Ci po tym po paru dniach dobrze, że tempka wysoko chociaż
Nie martw się będzie dobrze!!!!! Ty też mnie pocieszałaś jak miałam plamienia pamiętasz? i było dobrze? było!

Cytat:
Bylam dzis u gina. Od przyszlego cyklu zaczynam brac clo i zastrzyk pregnylu. Zaczynamy stymulacje jajnikow i monitring. Ale najgorsze jest to ze najprawdopodobniej mam male ognisko endometriozy . Chyba ktos sobie ze mnie kpi tam na gorze i chce mi napluc w twarz -tak czasem sobie mysle
dosłownie wiecznie pod wiatr, zmień nick może bo Ci chyba złe fluidy podrzuca
kochana, no nie wiem co Ci mam powiedzieć, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twojego żalu i zmęczenia tym wszystkim. Jedynie co mogę Ci powiedzieć to WALCZ, bo jest o co

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
zrobilam ale slaba jakosc bo z tel robione
coś tam widzę, ale nie wiem czy to to eh jak wy możecie kupować te okropne papierowe testy. Zrób na zwykłym plastikowym, bo tak to nie wiadomo gdzie patrzeć.

dzisiaj prenatalne- doczekałam się tyle, że gdzie tam 19

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 08:10   #3394
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Oby już więcej nic nie znalazła

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
masz to samo co ja, musisz dostać duphaston albo luteinie, przejdzie Ci po tym po paru dniach dobrze, że tempka wysoko chociaż
Nie martw się będzie dobrze!!!!! Ty też mnie pocieszałaś jak miałam plamienia pamiętasz? i było dobrze? było!

kochana, no nie wiem co Ci mam powiedzieć, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twojego żalu i zmęczenia tym wszystkim. Jedynie co mogę Ci powiedzieć to WALCZ, bo jest o co

coś tam widzę, ale nie wiem czy to to eh jak wy możecie kupować te okropne papierowe testy. Zrób na zwykłym plastikowym, bo tak to nie wiadomo gdzie patrzeć.

No właśnie na tych papirusach to nic nie widać... w sensie nie wiadomo gdzie patrzeć i czy to to co się myśli

O prenatalne, fajnie doczekałaś się!
Stary 2013-11-13, 08:21   #3395
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy... mam plan na ten cykl ale wszystko zależy do tego co powie Pani doktor, czy potwierdzi się zapalenie szyjki macicy... a może coś jeszcze na USG zobaczy...
dobry lekarz w sumie to podstawa. Ja żałuję że tyle czasu chodziłam do mojego porzedniego na nfz. Na każdej wizycie miałam usg robione a on nigdy nie zauważył że coś tam jest nie tak . Tylko ta gin od pierwszego usg zaczęła już coś podejrzewać

a od czego można się takiego zapalenia nabawić?

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
dziękuję . Staram się walczyć, ale w takich chwilach jak wczoraj mam dość

Cytat:
no to super . Czekamy na dobre wieści
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 08:29   #3396
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

no na pewno, ręce opadają bo ileż można szkoda mi Was dziewczyny strasznie, że musicie się tyle namęczyć i że to nie fair trochę jak tak pomyśleć, że kobiety które nie chcą dzieci zachodzą niby w moment.
Jesteś jeszcze młoda, zresztą God też - musicie wierzyć!!!!

no wieści będą albo póóóźnym wieczorem albo z samego rana

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-13, 08:29   #3397
kindziulindzia
Zakorzenienie

wiecznie wiem co czujesz rozgoryczenie, żal, bezradność ale musimy się podnieść nie dawać za wygraną i WALCZYĆ

elfka nie denerwuj się tylko idź do lekarze niech Ci przepiszę luteinę

carmena proszę o relację jak wrócisz z wizyty
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 08:32   #3398
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
dobry lekarz w sumie to podstawa. Ja żałuję że tyle czasu chodziłam do mojego porzedniego na nfz. Na każdej wizycie miałam usg robione a on nigdy nie zauważył że coś tam jest nie tak . Tylko ta gin od pierwszego usg zaczęła już coś podejrzewać

a od czego można się takiego zapalenia nabawić?

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

No dobry gin to podstawa dała mi skierowanie na różne badanie, w miarę szybko chce zrobić USG, kolposkopie to może jest faktycznie dobra.
Od czego? Nie wiem, czytałam tylko na necie, że często po nadżerkach robi się zapalenie... no i bakterie je wywołują. Może te bakterie co miałam jakiś czas temu to spowodowały?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
no na pewno, ręce opadają bo ileż można szkoda mi Was dziewczyny strasznie, że musicie się tyle namęczyć i że to nie fair trochę jak tak pomyśleć, że kobiety które nie chcą dzieci zachodzą niby w moment.
Jesteś jeszcze młoda, zresztą God też - musicie wierzyć!!!!

no wieści będą albo póóóźnym wieczorem albo z samego rana
No właśnie młode dziewuchy i tyle problemów już... w życiu nie podejrzewałam, że będę mieć taki problem...
Stary 2013-11-13, 08:34   #3399
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie młode dziewuchy i tyle problemów już... w życiu nie podejrzewałam, że będę mieć taki problem...
jakby człowiek wiedział to by zaczął się starać już dawno, co by czasu nie marnować
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 08:40   #3400
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
jakby człowiek wiedział to by zaczął się starać już dawno, co by czasu nie marnować
Chyba większość z nas teraz tak myśli

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 08:45   #3401
Karoloo
<3 <3 <3

Hej

Wiecznie uszy do gory moja sis miala endometrioze i lekarz nie wrozyl nic dobrego i co??? Teraz ma kochana 3 letnia corcie malego cwaniaka :-D

Temp poszla do gory

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 08:51   #3402
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

carmena proszę o relację jak wrócisz z wizyty
tak jest postaram się jeszcze wieczorem, a jak nie to z samego rana dzisiaj 13tego mam nadzieję, że to nie będzie pechowy dzień mąż od rana ma pecha jak tylko wyszedł do pracy

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Temp poszla do gory
fluiduję zatem żeby wspomóc

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-13, 09:03   #3403
wik_and_ola
Zadomowienie

Hej dziewuszki!
Przy herbatce w pracy zabieram się do nadrobienia wczorajszego popłudnia i wieczoru. Do domu wróciła wczoraj o 18:30, bo byłąm z córcią na zajęciach, a potem kolacja, kąpiel i seriale wieczorne i nie dałam rady do Was zajrzeć.
Cytat:
właśnie się obżarłam kalafiorem z bułką tartą i jajkiem sadzonym....umieraaaam, aż mi niedobrze jak dostanę wzdęcia po tym kalafiorze, to będę wyglądać jak w 6tym miesiącu
Mam smaka na kalfiorka Muszę kupić koniecznie, tylko, że ja ostatnio mam straszne wzdęcia, co tylko nie zjem to brzuchol mi wyłazi

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Czemu się dziewczyny narażacie na cierpienie? Piszę, bo to może ja jakaś dziwna jestem i nie wyobrażam sobie leczyć zębów bez znieczulenia Po to się zmieniło wszystko w stomatologii, po to rozwijane są znieczulenia, aby leczyć zęby bezboleśnie a nie męczyć się...
Dla mnie wizyta u dentysty to jest sama przyjemność, wygodny fotel, tv nad głową i zero bólu. Nie wiem, ale na własne życzenie bym się nigdy na ból nie narażała. Dlatego jak ktoś kolejny pisze, że leczył ząb bez znieczulenia to nie wiem, jakoś dziwnie Może to ze mną coś nie tak hehe
Bo my takie masochistki . Żartuję, ja przy niewielkich ubytkach nie biorę znieczulenia, bo bardziej niż ta chwilka bólu to wkurza mnie to znieczulenie - nakłuwanie, drętwienie... Ale jak zabieramy się za kanałówkę czy jakieś hardcorowe borowanie no to biorę znieczulenie

Cytat:
Prezentacja poszła w miarę dobrze
Jestem zawieszona dziś w końcu przyszła wredna @.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Taka ładną kobitkę ma u boku to powinien latać za Tobą..
Faktycznie wredna jest!

Cytat:
no on nie wymiotuje na szczęście

a więc...przepisał mu 2 tabletki, jedna teraz jedna i tu uwaga- druga za 2 tygodnie z jednej fajnie bo mniej trucia, ale z drugiej jakoś tak mam obawy, że nie zadziała i niepotrzebnie miesiąc w du.pie bo badania kupki dopiero za miesiąc mamy robić oby zadziałało także tylko czekać
Powodzenia w leczeniu synka Akysz glisdo nieczysta!!!

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
w każdym razie trzymam kciukasy

vioris wspolczuje przez 1 osobe,która nie mysli cierpi niewinne dziecko

ja dzis byłam laboratorium ,u diabetologa i znow na pobranie krwi, obie rece poklute. jutro okulista - mam nadieje sie dostac i ginekolog (moze poznamy płeć)
No to powodzenia jutro, ale fajnie, może już będziesz wiedziała czy córcia czy synek. A jakieś przeczucia masz?

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dziewczyny znikam, bo przy was nic nie zrobię. Liczę na wasze duchowe wsparcie, przed 21 robię test owu, jak wyjdą II to serduszko musi być!a jak nie to nalegać nie będę
Mam nadzieję, że serduszko było a żołnierzyki się nie zmarnują

Cytat:
Dziewczyny plamię dalej ale nie na czerwono tylko na brązowo tempka dalej powyżej 37,5... boję się
Idź do gina, jak nie uda się wcześniej to w piątek koniecznie Całe szczęście, że to brązowe, gorzej byłoby z żywą krwią. Ja przy pierwszej ciąży też miałam plamienie dwa dni po spodziewanej @, no ale tylko jeden dzień, ale wszystko było w porządku. A teraz nic, zero...
Stary 2013-11-13, 09:10   #3404
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
tak jest postaram się jeszcze wieczorem, a jak nie to z samego rana dzisiaj 13tego mam nadzieję, że to nie będzie pechowy dzień mąż od rana ma pecha jak tylko wyszedł do pracy

dzięki

Wgl dzisiaj z TŻ mamy 4 lata idziemy na sushi

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:20   #3405
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Tak Trzeba ściągnąć przeglądarkę do hakowania To jest taka przeglądarka, która przy każdej sesji zmienia ip. Nie da się wtedy namierzyć, jest to dość popularna przeglądarka i pomocna, bo nasze ip jest zapisane wszędzie w każdej wiadomości, na każdej stronie na jaką się wchodzi itp. Jest to dużo bardziej bezpieczniejsze
Ta przeglądarka to Tor.
Ja ściągnęłam ją z tej strony: http://www.dobreprogramy.pl/Tor-Brow...ows,34312.html
Po prawej stronie są linki bezpośrednie trzeba wybrać swój system (win/mac/linux) i zapisać na komputerze. Szybko się instaluje. Pokazuje się folder i tam klikasz na cebulkę. Przeglądarka w małym okienku szuka połączenia, a jak znajdzie to wyskakuje takie zwykłe jak w chrom/exporer czy czymkolwiek innym.

Ja używa normalnie chrom'a i tam otwieram wykres. Jak kliknę na zaproś znajomą wyskakuje okienko z zaproszeniem, klikam w ten link i mój wykres otwiera się z tego linku. Kopiuję wtedy link z okienka przeglądarki i wklejam do tej przeglądarki cebulki
Wchodzę na stronę: http://www.yopmail.com/pl/ też w przeglądarce cebulce, klikam 'utwórz losowy adres email', kopiuję swój nowy adres i loguję na niego nową użytkowniczkę ovu w przeglądarce cebulce ze skopiowanego linku zapraszającego.
Teraz nie wiem czy to też potrzebne, ale tak robiłam: wpisywałam nowej użytkowniczce te podstawowe dane, które wyskakują po zalogowaniu. Później się wylogowuję. Sprawdzam swoją nową pocztę i uaktywniam konto z linku, który przyszedł ... Całość powtarzamy 10x
Męcze się nad tym i męcze i nie rozumiem końcowego etapu, jak mam zalogować nowa uzytkowniczke.

No niby tak zrobiłam ale i tak mi punktów nie dodało...

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-11-13 o 09:33
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:28   #3406
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Coś tam widzę Kiedy powtórka?

Cytat:
Kciuki za dzisiejszą wizytę

Cytat:
Temp poszla do gory
Widziałam Super się zapowiada

A mi dziś znowu spadła temperatura
i wiem, ze nie powinnam tego robić i to bez sensu, ale zmierzyłam o 9:30 jak się obudziłam i temp. była 37,15

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Męcze się nad tym i męcze i nie rozumiem końcowego etapu, jak mam zalogować nowa uzytkowniczke.
fakt źle napisałam, trzeba zarejestrować tę 'nową użytkowniczkę'. Jak wstawiasz ten link zapraszający do przeglądarki cebulkowej, a nie jest się zalogowanym to automatycznie powinno Cię namawiać do zarejestrowania.

Możesz też wysyłać zaproszenia na adres tych tymczasowych maili.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:34   #3407
Kamel
Wtajemniczenie

Witam
Wiecznie, God trzymam za was ogromne kciuki i życzę zdrówka
Zubi bądź dobrej myśli
Carmenaa daj znać po wizycie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:35   #3408
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Bylam dzis u gina. Od przyszlego cyklu zaczynam brac clo i zastrzyk pregnylu. Zaczynamy stymulacje jajnikow i monitring. Ale najgorsze jest to ze najprawdopodobniej mam male ognisko endometriozy . Chyba ktos sobie ze mnie kpi tam na gorze i chce mi napluc w twarz -tak czasem sobie mysle
, faktycznie jak z jednym się wyjaśni to zaskakuje Cię z drugiej strony. Współczuję

Cytat:
No nie wiem czy gratulować już, bo faktycznie coś słabo widać... Kiedy robiłaś ten test? Będziesz powtarzać czy idziesz na betę?

Cytat:
Bardzo mi przykro ehh bidulko nie jesteś sama, ja też wietrznie pod górkę...

kotka coś widzę ale nie wiem czy dobrze widzę

Ehh ja dziś umieram, wczoraj miałam plamienie tylko... więc w sumie cykl zaczął się dziś rano bo od razu i krew i ból
Stary 2013-11-13, 09:36   #3409
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

No 13-tego... a ja zawsze 13-tego dostaje @. No to moze to jest przyczyną?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 09:40   #3410
debraM
Wtajemniczenie

God dałaś już radę?

3190g, 55cm
Stary 2013-11-13, 09:41   #3411
Leine
Zakorzenienie

Cześć
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:43   #3412
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:

No właśnie, kiepski ten test, też widzę jakiś cień, ale czy to jest to miejsce na drugą krechę to nie wiem
Jeszcze raz ogormne kciuki za dzisiejsze badanie!

Cytat:
Hej

Wiecznie uszy do gory moja sis miala endometrioze i lekarz nie wrozyl nic dobrego i co??? Teraz ma kochana 3 letnia corcie malego cwaniaka :-D

Temp poszla do gory

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
No to może być dobrze Powodzenia!

Cytat:

A co się mężowi przydarzyło, jeśli można zapytać?

Cytat:
dzięki

Gratulacje!!! Nigdy nie jadłam sushi i nie wiem czy bym się odważyła , bo ja raczej ostrożna z jedzeniem nowości jestem. Ale teraz to i tak w najbliższych miesiącach jedzenie surowych ryb czy mięsa mi nie grozi...
Stary 2013-11-13, 09:44   #3413
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorzej, że najwcześniej może w piątek
Boję się, że to @, a test mnie oszukał tylko ta tempka wysoka nic już nie wiem nawet brzuch mnie nie boli :/
nie martw się moja siostra miała brązowe plamienie i to podobno normalne u niektórych kobiet. Ona pomlamiła 3 dni i wszystko było ok obyło się bez brania prochów i dzidzia zdrowa ma 11 miesięcy już
Cytat:
biedactwo ale jeszcze nie wszystko stracone tak jak piszą dziewczyna czasami zdarzają się niespodzianki tym najbardziej wytrwałym a ty taka jesteś więc wierzę w ciebie.
Cytat:
hej dziewczynki mialam sie odezwac ale mielismy msze za malego i nie mialam kiedy a wiec u mnie wyszla slaba kreska jak pokazalam mezowi to mowil ze widzi cos
delikatna jest ale ja bym powtórzyła albo poszła na betę najlepiej.
Cytat:
dzięki

gratulacje
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 09:44   #3414
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć
Witaj
Jak badanie męża? Zanieśliście? Jesteś jeszcze w pl?
Stary 2013-11-13, 09:59   #3415
God Of War 20
Zakorzenienie

debra zrobilam tak i jest wszystko elegancko ale punktow mi nie dodalo, po jakim czasie Tobie dodalo?
Stary 2013-11-13, 09:59   #3416
Leine
Zakorzenienie

Dojechaliśmy szczęśliwie Córa spała dużo czasu w aucie więc zasnęła przed 2 w nocy - tyyyle nowych wrażeń

debraM wciągnęłam tż do oglądanie Dextera Ale on ze mną ogląda od 7 sezonu i mu opowiadam co było wcześniej

God przyszła @ ?!!! a ja myslałam, że to jednak maleństwo
Szkoda, tak bardzo liczyłam, że w końcu Ci się uda ehhh. No ale nowy cykl= nowe mozliwości więc zajmij się badaniami i działaj w międzyczasie! Masz jakiś nowy plan?

vioris nie poddawaj się i walcz o swoje!! Wytłumacz to jej i dużo rozmawiaj! A tż co na to?Pomaga Ci jakoś?

agnieszkaK wiesz co, ja miewałam długie białe gluty ale często były z grudkami- miałam paskudny śluz :/ Teraz nic nie widać, ale czuję, że mi mokro R zaznaczaj jak jest kurze białko, a w notatkach sobie zapisz to koniecznie w razie co

Elfka zadzwoń do gina i zapytaj co zrobić z tym plamieniem. Ja plamiłam po przytulankach i ot tak samo z siebie kilka dni a 2 tyg wytrzymać musiałam bo nie byłam wtedy w kraju. Jak to nie jest żywa krew to się nic nie martw

Carmena o kurcze to nie ciekawa sprawa. Ostatnio oglądałam o tym program o żyjątkach w naszym organizmie ale nie potrafię Ci powiedzieć przez co to i jak się na to uodpornić bo po prostu nie pamiętam Jakie badania wykonywałaś, że wyszło takie coś? Podpowiem coś koleżance bo też się boryka z kaszlem 2,5letniej córeczki.
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Czemu się dziewczyny narażacie na cierpienie? Piszę, bo to może ja jakaś dziwna jestem i nie wyobrażam sobie leczyć zębów bez znieczulenia Po to się zmieniło wszystko w stomatologii, po to rozwijane są znieczulenia, aby leczyć zęby bezboleśnie a nie męczyć się...
Dla mnie wizyta u dentysty to jest sama przyjemność, wygodny fotel, tv nad głową i zero bólu. Nie wiem, ale na własne życzenie bym się nigdy na ból nie narażała. Dlatego jak ktoś kolejny pisze, że leczył ząb bez znieczulenia to nie wiem, jakoś dziwnie Może to ze mną coś nie tak hehe
męczyć? Dla mnie to nie męczarnia, 30 sek bólu i po strachu Jakbym miała do roboty kilka zębów w jednej wizycie do zrobienia to bym zapodała znieczulenie, ale dla jednego ząbka dla mnie nie warto Jedyne znieczulenie jakie miałam to na poród, o! Odpoczęłam godzinę
Stary 2013-11-13, 10:00   #3417
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
hej, opowiadaj co tam Mam plan oczywiscie, mysle o serduchownaiu co drugi dzien chyba tak bedzie najlepiej. Poczawszy od 15dc do jakiegos 24?

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-11-13 o 10:01
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 10:14   #3418
Leine
Zakorzenienie

Nadrobiłam już Was
A więc tak- byłam wczoraj zawieść żołnierzyki sama, bo tż nie chciał i w sumie nie musiał bo podpisu nie trzeba było dawać
Jechałam szybko autem na sygnale w cyckach mych marnych był pojemniczek zawinięty w folię co by im ciepło było Dowiozłam w 20 min (mam koło 10-12km do miejsca).
Poczekałam 20 min i poszłam po wynik, wygląda on tak:

Ruchliwość plemników
a) szybki prostolinijny 61%
b) powolny prostolinijny 5%
c) niepostępowy 1%
d) nieruchliwe 33%

Morfologia plemników- o prawidłowej budowie 86%
- o nieprawidłowej budowie 18%
- defekt główki 6%
- defekt szyjki/wstawki 2%
- defekt witki 10%

Liczba plemników: ok. 2 .400.000 mln (2,5dnia abstynencji)

Po badaniu lekarka a potem lekarz mówił mi, że nie wie czy to przez stres czy co (fakt był strasznie zestresowany, bo wszyscy łazili w te i nazat) ale plemników jest za mało, bo norma to 16 mln
A w sob było 3 razy to może go wypompowałam Ogólnie lekarz zapisał Andropol ale nie mieliśmy już na to kasy bo na miesiąc 39zł. Same witaminy w sumie miałby brać.

Zabiorę się za niego teraz, za żywienie bo wiadomo- chłopy same w domu byli to jedli na szybko i gotowce. Kupię mu pestki dyni- i co jeszcze dobre na poprawę plemniczków???
Cytat:
no co to za marne wieści? Nie wiem dlaczego tak się dzieje.... byłoby prościej jak by Ci, którzy chcą dziecko je dostali a Ci co nie chcą go nie mieli... Ale jest ten świat urządzony
Trzymaj się

Karolo wszystkiego dobrego dla Was

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-11-13 o 10:17
Stary 2013-11-13, 10:21   #3419
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
debra zrobilam tak i jest wszystko elegancko ale punktow mi nie dodalo, po jakim czasie Tobie dodalo?
Od razu powinny być. Na pewno rejestrowałaś się z linku zapraszającego?

wyślij mi zaproszenie na tego maila: kullilazedd-1859@yopmail.com

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
debraM wciągnęłam tż do oglądanie Dextera Ale on ze mną ogląda od 7 sezonu i mu opowiadam co było wcześniej
Bo dexter jest super Puść mu wszystkie przypomnienia z pierwszych odcinków poszczególnych sezonów tam jest wszystko co najważniejsze

3190g, 55cm
Stary 2013-11-13, 10:26   #3420
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Od razu powinny być. Na pewno rejestrowałaś się z linku zapraszającego?

wyślij mi zaproszenie na tego maila: kullilazedd-1859@yopmail.com

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Bo dexter jest super Puść mu wszystkie przypomnienia z pierwszych odcinków poszczególnych sezonów tam jest wszystko co najważniejsze
Rejestrowałam sie, uzupelnialam dane wspisalam nick.
Wyslalam.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Nadrobiłam już Was
A więc tak- byłam wczoraj zawieść żołnierzyki sama, bo tż nie chciał i w sumie nie musiał bo podpisu nie trzeba było dawać
Jechałam szybko autem na sygnale w cyckach mych marnych był pojemniczek zawinięty w folię co by im ciepło było Dowiozłam w 20 min (mam koło 10-12km do miejsca).
Poczekałam 20 min i poszłam po wynik, wygląda on tak:

Ruchliwość plemników
a) szybki prostolinijny 61%
b) powolny prostolinijny 5%
c) niepostępowy 1%
d) nieruchliwe 33%

Morfologia plemników- o prawidłowej budowie 86%
- o nieprawidłowej budowie 18%
- defekt główki 6%
- defekt szyjki/wstawki 2%
- defekt witki 10%

Liczba plemników: ok. 2 .400.000 mln (2,5dnia abstynencji)

Po badaniu lekarka a potem lekarz mówił mi, że nie wie czy to przez stres czy co (fakt był strasznie zestresowany, bo wszyscy łazili w te i nazat) ale plemników jest za mało, bo norma to 16 mln
A w sob było 3 razy to może go wypompowałam Ogólnie lekarz zapisał Andropol ale nie mieliśmy już na to kasy bo na miesiąc 39zł. Same witaminy w sumie miałby brać.

Zabiorę się za niego teraz, za żywienie bo wiadomo- chłopy same w domu byli to jedli na szybko i gotowce. Kupię mu pestki dyni- i co jeszcze dobre na poprawę plemniczków???

no co to za marne wieści? Nie wiem dlaczego tak się dzieje.... byłoby prościej jak by Ci, którzy chcą dziecko je dostali a Ci co nie chcą go nie mieli... Ale jest ten świat urządzony
Trzymaj się

Karolo wszystkiego dobrego dla Was
Leine czy ja wiem czy to zly wynik... ruchliwych jest bardzo duzo... co do liczby...
To jest jakas nowa skala, ze ma byc 16mln, ogladalm rozmowy w toku kiedys i o tym mowili... ale powiedzieli ze ponad 2mln to jest wynik wystarczajacy.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości