|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka :) jesienne dbanie o sylwetk
bo sałata nie jest dobra
no chyba że z innymi dodatkami:P ja zjem zaraz pyszne kaki ale zimno brrr... a mi się ciągle nie chce ćwiczyć...efekt jest taki że waga utknęła na 64 i ani drgnie.... a jak tam u was? jakieś spadki?
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka :) jesienne dbanie o sylwetk
nie ważyłam się
zważę się dopiero w sobotę. kaki jest pyyycha jeszcze nie jadłam w tym roku dzis: 6:30 serek wiejski 10:30 bułka ciemna z sałatą, szynką i serem 13:30 miseczka kapuśniaku 15 jedno ciatko "eklerka" 18 - 2 parówki z ketchupem, jedna kromka pieczywa lekkiego z salatą szynką i pomidorem idę zaraz jeszcze na kręgle
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
aza-mamy sporo wspólnego ze soba
uwielbiam eklerki choć parówek nie jem![]() mąż nie schował wagi i co dzień nie mogę się powstrzymać i się waże...i zaczynam się denerwować że nic się nie rusza..... ja dziś zjadłam; bułka z łososiem i ciapką majonezu 1,5 ziemniaka faszerowanego jajkiem i ogórkiem i szczypiorkiem plus ogórek korniszony z cebulką i jogurtem nat aktimel parę lentylków no i zaraz kaki zjem... jak tak piszę to się malusko wydaje, a waga nie rusza się do tyłu...trzeba dupsko ruszyć do ćwiczeń... aza-miłych kręgli fajne są
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wczoraj wieczorem była gastrofaza
ale no cóż albo @ się zbliża albo ciąża choć pewnie będzie to pierwsze a wolałabym to drugieDziś nowy dzień i mam nadzieję,że będzie lepiej
|
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
Heej
Nie umiem się zmotywować do ćwiczenia :C Pomocy, jak się wreszcie wziąć w garść :C
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
przepraszam za to milczenie, ale tyle się działo, nauki sporo i na nic czasu eh nawet troszkę ćwiczenia ostatnio odpuściłam Troszkę sobie odpuściłam ostatnio, słodycze znowu zagościły w jadłospisie ale staram się staram jeśli chodzi o resztę jedzenia i co najważniejsze, wieczorami nie jem chyba się przyzwyczaiłam, że ostatni posiłek około 18 ![]() agafisia jeśli chodzi o cm to 169, wagowo 65-66kg ale ja mam dziwną budowę ciała, typowa klepsydra czy jak to się tam zwie ;D szerokie ramiona, malutko w talii, szersze biodra, nogi spoko i duży biust ehh A jak u Was?
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
showcase-to typowa sexowna kobietka z ciebie
ja mam niezły biust talie osy i tyłek odstający wszystko byłoby ok gdyby nie między talią osy fałda na boczkach i brzuchu i krótkie grube nogi:Poj ja się dołączam...okropnie nie chce mi się ćwiczyć ![]() z dzisiejszych ćwiczeń zrobiłam...gołąbki jakieś 20 sztuk z włoskiej kapuchy z farszem pieczarkowym i mięsnym z suszonymi grzybkami wciągnęłam 3 nieduże z samym sosikiem
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w sumie z ćwiczeń tego typu to pieróg (farsz zawinięty ciastem francuskim i do piekarnika), a serio to tylko co około 2 godz piechotką na wydział i z powrotem, tyle ruchu na dzis ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A co powiecie na propozycje dania na kolacje: -> mandarynka i jabłko pokroić w kostkę, dodać garść otrębów granulowanych z żurawiną + garść otrębów pszennych i zalać jogurtem (pod ręką mam tylko gratkę niestety)? Czy to jest dobra propozycja dania na kolację no i czy jest zdrowe i nie tuczy?
Edytowane przez showcase Czas edycji: 2013-11-07 o 17:12 |
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Taka kolacja na pewno zdrowsza od kanapek, ciastek i innych. Musisz pamiętać, że owoce maja czasami sporo cukru, jogurt tez jest pewnie slodzony, ale cale danie i tak jest dietetyczne
![]() U mnie dzis z ruchu to bylo 3 godzinne zwiedzanie miasta Po tym padlam... chociaz gotowalam jeszcze obiad. Na sniadanie 2 male frankfuterki, mniej niz pol kromki ciemnego chlebka, troche pomidora, papryki i malutki kawalek plesniowego sera. Pozniej ryba, niestety smazona, z bulka... nie bylo nic innego interesującego na mieście. obiad to krem z marchewki i selera z kawałkami piersci z kuczaka i 10 makaronami rurki pelnoziarniste, szklanka soku. pol piwa ![]() Dziś mam ostatni wieczór z moim lubym przed 10 dniowym rozstaniem, wiec ciezko o diete bedzie...
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś dietowo średnio... znaczy ogólnie dobrze, bo zjadłam: 6:30 serek wiejski 11 bułka z sałatą, szynką, latte 17 miseczka kapuśniaku 19;30 pół serka mozarella z pomidorem i bazylią ale... popołudniu wpadła prawie cała paczka krakersów
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
aza-moja ty bratnia duszo
![]() bury kocie-my tu cię będziemy pocieszać ![]() showcase-fajna twoja wczorajsza kolacja, ale ja bym jadła coś takiego na śniadanie ![]() ja mam ostatnio znowu zachciewajki...po słodkim kwaśne...i to wieczorami...muszę się pilnować dziś zjadłam buleczkę z kozim serem i pomidorkiem aktimel 3 gołąbki z sosem (bez tłuszczu bez śmietany) na razie tyle
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
ach, te zachciewajki są najgorsze. Ja dziś średnio dietetycznie, ale przynajmniej nie za dużo:
9:30 jogurt activia i sok z pomarańczy swieży 10:30 bułka ciemna z szynka i warzywami 14 bułka z tuńczykiem i warzywami 17:30 3 naleśniki z serem więcej nie jem wyjeżdzam na weekend
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
aza-ja wyjeżdżam na dobę 4 grudnia do luksusowego hoteliku z mężem w góry
trzeba naładować baterie miłego wyjazdu![]() ja dziś bułka z kozim serem i pomidorem aktimel 3 gołąbki z sosem sałatka ze świerzych warzyw z oliwą cytryną i kiełkami chyba tyle choć nie czuję sie najedzona...
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
extra hotel w górach to masz motywację,żeby też wyglądać super
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze znaleźć sobie motywację, cel i twardo dążyć do niego
![]() Ja ostatnio gdzieś po drodze swój zgubiłam ale wchodząc tu i widząc wasze małe zwycięstwa nie chce być gorsza hihih
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hotel nastawiony na niemców bardziej...wszystko na najwyzszym poziomie...jedzenie-na obiad z 10 dań plus desery ciasta owoce-śniadania to samo przytyje ze 3 kilo w ten jeden dzień![]() musimy zabrać psa i czekamy na odpowiedź...mam nadzieję że nie będzie komplikacji... a co do sukcesów...nie mogę przekroczyć tej cholery 64...zważe się za 2 tygodnie dopiero...zobaczymy...
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od kiedy dostałam @ czuje się taka spuchnięta cały czas i jakoś nie chce to zejść ze mnie W dodatku ważę 1,5 kg więcej, ubrania ciasne, no porażka .Dziś cały dzień na uczelni i za to ścisła dieta: 1. pół kromeczki grahamki z szynką drobiową i musztardą, kawa z mlekiem 2. 3 mandarynki 3. 2 kromki grahamki z szynką z kurczaka i musztardą 4. jabłko Teraz piję kawę zbożową z mlekiem i na kolację planuję zrobić sobie jajecznice z dwóch jajek, kromka grahamka i sałatkę warzywną.
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
aaa agafisia uwielbiam takie hotele, pyszne jedzenie, wszystkiego mnóstwo, super warunki... to rozumiem...
![]() a ja właśnei wstałam, u mnie w hotelu jest też superowo, zaraz lecę na śniadanko
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
bury kocie-nie waż się jak masz @...zawsze się zbiera woda i człowiek przybiera na wadze...ja się ważę 2 lub 3 dni po zakończeniu
po co się niepotrzebnie stresować![]() aza-a gdzie jesteś? w jakiej miejscowości? szkoda że to wszystko takie drogie jest...za luksusy trzeba płacić...
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że przez weekend cisza na wątku. To pewnie znowu czas dietkowych grzeszków.
A mnie chyba jakaś choroba bierze do szczęścia. Tak mi słabo, wszystko mnie boli i nie mam ochoty nic jeść :/ Boję się, że to jakaś grypa.
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
bury kocie-witaj w klubie...ja też przeziębiona...znowu...ni enawidzę być ciągle przeziębiona...wrrr...
ja miałam mieć gości dziś a dupa z tego wyszła...mam sporo jedzenia i trzeba kogoś zaprosić moi rodzice jak zwykle czasu nie mają...będę musiała chyba teściów zaprosic-co mi się za bardzo też nie usmiecha...zobaczymy...wkurza mnie dzisiaj wszystko...wrrrrr
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się już trochę polepszyło, ale nadal mam trochę wstręt do jedzenia... Nie wiem co to. Ale chociaż pocieszona jestem tym, że dziś się zważyłam i mam tą samą wagę co przed dwoma tygodniami. 60,8 kg. Teraz przynajmniej ta 5 z przodu bardziej realna . Postanowiłam chwilowo zrobić sobie przerwę od ćwiczeń, bo czuję się przemęczona.
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
bury kocie-ja miałam tak jakiś czas temu przed przeziębieniem...wogóle mi się jeść nie chciało
ale niestety apetyt wrócił przed @![]() no kochana moje gratulacje co ja bym dała żeby mieć twoją wagę....ja na razie nie mogę64 przekroczyć....zważę się za dwa tygodnie po @ zobaczymy...choć ostatnio jakoś słabiej mi idzie odchudzanie....pewnie dlatego że nie chudnę od 64 kilo....
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki ja już wróciłam z wyjazdu,,, czyli obżarstwa :P wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej, od jutra wracam do porządnej dietki i ruchu, ruchu, ruchu
muszę coś z sobą zrobić
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza
?Tłumaczyć się z grzechów, i to już ! ![]() U mnie dziś : ś: jogurt naturalny 2ś: jabłko ob: spaggeti z makaronem pełnoziarnistym i chudym mięsem podw: kilka kostek czekolady )Na kolację: hmm. może jakaś sałatka warzywna z odrobiną fety.
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkiem ładnie jesz, malutko, jakby ta czekolada była gorzka to super :P moje jedzenie: 6:30 szklanka świeżo wyciśniętego soku z 3 pomarańczy 11 jogurt pitny danone, jabłko 15;30 miseczka zupy pomidorowej z odrobiną ryżu 17 pół udka kurczaka pieczonego z warzywami 19;30 troszkę sałatki warzywnej , 1/3 bułki pełnoziarnistej, plasterek szynki, banan ten banan na wieczór niepotrzebny... ale jakoś tak mi wpadł... w ogóle dzis pani z cukierni mnei uchroniła przed grzechem... nie miałąm jedzenia po weekendzie w domu, dlatego takie śniadanie i 2 śniadanie, więc jak wracałam z uczelni to byłam głodna. A ze idę jeden przystanek pieszo to skusiła mnie zła cukiernia chciałam zakupić najmniejsze zło i tak - dość twarde ciastko z otrębami i wiórkami kokosowymi - wyglądało mi na najmniejsze zło :P a tu pani nie miała mi jak wydać i dzięki temu szybko podziękowałam i zrezygnowałam
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
aza może lepiej nie nosić ze sobą gotówki![]() ja jestem chora...rozłożyło mnie...leże w łóżku i się wygrzewam... mój zapał i dietę szlag trafił...zero efektów mnie powaliło...od 26 października waga nawet nie drgnęła...do dupy to wszytsko. nie chce mi się.
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się zdarza wejść do cukierni, popatrzeć i... wyjść ![]() Cytat:
A to marne pocieszenie. Ale nie załamuj się, teraz odpocznij i się kuruj
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 2 lat próbuje zejść z wagi 64...a chciałabym tylko do 60...4 głupich kilo nie mogę się pozbyć...
szkoda gadać...może linee zaczne brać...kiedyś pomagała...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

no chyba że z innymi dodatkami:P ja zjem zaraz pyszne kaki

ale no cóż albo @ się zbliża albo ciąża choć pewnie będzie to pierwsze a wolałabym to drugie

co ja bym dała żeby mieć twoją wagę....ja na razie nie mogę64 przekroczyć....zważę się za dwa tygodnie po @
chciałam zakupić najmniejsze zło i tak - dość twarde ciastko z otrębami i wiórkami kokosowymi - wyglądało mi na najmniejsze zło :P a tu pani nie miała mi jak wydać i dzięki temu szybko podziękowałam i zrezygnowałam