![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
![]() ![]() Wnioskuję, że jestes bardzo zorientowana w temacie stołecznych sukienek, mam pytanko czy na tym Bazarze Różyckiego można znaleźć coś ciekawego, bardziej ekstrawaganckiego.......n o wiesz taka np. czerwona kiecka? Może masz jakiś pomysł gdzie powinnam czegoś takiego szukać ? Bedę wdzięczna za każdą sugestię , bo jestem na razie zupełnie zdezorientowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale - te panie tam biją się o klienta, twierdzą, że uszyją WSZYSTKO, żeby tylko klientka była zadowolona (zmieniają co się da w projektach), szyją z projektów, więc może i czerwoną też uszyją ![]() ale tylko mi się tak wydaje, najlepiej tam się wybrać i popytać ![]() ![]() tylko niestety tam dość wcześnie zamykają - w dzień powszedni najlepiej wybrać się koło południa ![]() ![]() a gdzie indziej - póki mamy jeszcze stadion ![]() no i zostają jeszcze roenomowane, drogie salony, gdzie mają również sukienki na "po oczepinach" - i tam też można się rozejrzeć i popytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() oj sorki - przypomniało mi się że jeszcze będzie coś na ciepło - jakieś kiełbachy i coś tam jeszcze. ogólnie jedzenia będzie mnóstwo i z głodu nie umrzemy ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008041901301330.png Edytowane przez nysiunia Czas edycji: 2007-05-16 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jest zlokalizowany w ololicach ul. Kijowskiej ? I do której jest czynny w soboty? Skoro te Panie są takie miłe to pewnie by coś wymyśliły z moją czerwoną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sala na zdjęciach wydaje się bardzo duża, cena niby przystępna ale mi akurat minimalna stawka 135 zł za osobe nie odpowiadałaby bo troszkę za ubogie menu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-05-16 o 10:28 Powód: coż innego jak nie literówka ;-) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak znalazłam w internecie. główne wejście jest od Targowej, jak dojedziesz czymś do dworca wileńskiego, to musisz iść targową w stronę stadionu i bardzo szybko po lewej stronie będzie wejście na bazar, wejście jest między dwoma salonami... z sukniami ślubnymi ![]() ale "budki" typowo Różycowe są na terenie samego bazaru i jest ich kilka (ja byłam chyba w 5) mam nadzieję że coś tam dla Ciebie wymyślą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
W tych wątkach jest kilka propozycji czerwonych sukien, ale musze znaleźć jeszcze jeden ze swoim wkładem mhm.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...zerwona+suknia
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisalismy się z Tż-tem na kurs tańca, właśnie wczoraj mieliśmy pierwsze dwugodzinne spotkanie, no i jestem zadowolona ![]() Myśleliśmy najpierw zeby uczynić to w przyszłym roku przed ślubem, ale 23 czerwca jesteśmy starszymi obydwoje no i przyda nam się takie "taneczne przeszkolenie" ![]()
![]() |
#639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W przyszłym roku planujemy zapisać się już do jakiejś szkoły tańca - żeby się w lustrach pooglądać ![]()
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny wątek, właśnie go odświeżyłam ![]() Jedna sukienka bardzo mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajde coś dla Ciebie, ale odpowiem na tamtym wątku. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zespołu dziękuje za fatygę… ale po prostu mi nie pasują…. ![]() A co do kąśliwej uwagi na temat zabobonów…. ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, co dziewczyny… mam już tego dość … gdzie nie napiszesz to ciągle coś… nawet nie chodzi o mnie, ale może części troszkę…. Ciągle coś komuś wytykacie (nie mówię, że wszystkie), niedługo to wirtualny stos i dalej jazda! ![]() Coraz mniej chce mi się zaglądać na Wizaż ![]() ps. przepraszam za te krzyki ale musialam ![]()
![]() |
#644 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
d z i ę k u j e b a r d z o ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego wszystkiego robi się coraz większa paranoja i popadanie ze skrajności w skrajność! ![]() ![]() ![]() wracamy do tematu ![]() ![]()
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Nie chce nawiązywać do tych błędów,ale przecież nikt dosłownie nie powiedział, że "ty słuchaj to sie pisze tak czy siak", pewne litery zostały powiększony a może wtedy silesiannie sam sie Caps Lock włączył, a może nie ale dosadnie, dosłownie nie zwróciła nikomu uwagi.Nie ma o co robić bury.
Pozdrafiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest was tutaj bardzo dużo... przepraszam, że wklejam to tutaj... nie wiem może już o tym słyszałyście bo podobno było o tym głośno... ja niestety nie słyszałam i dowiedziałam sie dopiero dzisiaj... więc może tutaj tez nie wzystkie słyszały...
Kochane wejdźcie na tą stronke http://www.gdziejestmaciek.prv.pl/ zaginął młogy chłopak i szuka go cała Polska... tam są jego zdjęcia... jest też watek na forum poświęcony jego poszukiwaniom. wejdźcie może któraś z was go widziała |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na plotkowym jest o tym wątek, który co chwile jest podbijany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
A ja z innej beczki, Czy planujecie na swoich weselach wizytówki dla gości??????
Czy tez pozostawiacie im wolny wybór miejsc? Ja sama nie wiem, ale z doświadczenia innych wiem, że z tymi wizytówkami jest zawsze zamieszanie i zawsze któś jest niezadowolony......:rolle yes: |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie - orientujecie się czy jeśli mamy skończone nauki przedmałżeńskie w Kościele to jeszcze jakies nauki czy coś musimy zrobić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem dyslektykiem i jakoś udaje mi się pisać bez błędów ortograficznych ![]() ![]() poza tym zwróć uwagę na fakt, że jak ktoś czyta nagminnie takie babole, to sam się tym zaraża - obcowanie z błędami szkodzi nie tylko na Twoje wyczucie poprawności, ale także szkodzi innym. kochana, ja nie wytknęłam Ci Twoich błędów, nawet słowa nie powiedziałam personalnie do Ciebie. po prostu "podkreśliłam", jak się dane wyrazy prawidłowo pisze. a wytykasz innym różne inne rzeczy. na przykład, że źle robią, pokazując narzeczonemu suknię przed ślubem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś na codzień, gdy sprawdzam setki wypracowań i poprawiam takie kwiatki czerwonym długopisem, to nikt nie czuje się urażony. ale oczywiście, w internecie to już podchodzi pod atak ![]() Cytat:
![]() ![]() a poza tym: przecież ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, niezależnie, czy wierzysz w zabobony, czy nie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
chyba trochę za bardzo si ę unosisz. to jest forum dyskusyjne, i jak sama nazwa wskazuje - tu się dyskutuje. a skoro Ty większość ludzkich słów odbierasz jako atak, to już nie nasza wina. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet nie tyle planujemy co już wiemy,że te wizytówki będą na bank - i zgadzają się z nami nasi rodzice ![]() w kilku wątkach pisałam dlaczego chcemy wizytówki, znajdę te posty i tu wkleję ![]() EDIT: Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() otóż u mnie wizytówki będą. spędzimy z TŻ długie godziny na rozplanowaniu wszystkiego, ale jesteśmy zdecydowani. oto, dlaczego: - na każdym weselu, choćby byli najkulturalniejsi goście, znajdzie się choć jedna osoba, która "najpierw" pobiegnie sobie zająć najlepsze wg niego miejsce. a za nim cały tłum - i potem są problemy. jakie? na przykład o takie: - na weselu mojego przyjaciela właśnie taka jedna osoba sie znalazła (młodzi jeszcze nie przyjechali), a ja ze znajomymi, spokojnie postanowiliśmy poczekać na młodych. to był nasz błąd - wszyscy się rozsiedli po całej sali tak, że dla nas (12 osób) zostało 12 POJEDYNCZYCH miejsc, rozsianych po całej sali... ![]() ![]() - z kolei na weselu mojego gitarzysty scenariusz był podobny, wszyscy są już pod salą, młodych jeszcze nie ma, to jeden pan myk myk, zbiera torebki czy żakiety od swoich ziomków, buch do sali i zajmuje miejsce. i wszyscy za nim. efekt tego był taki, że mama Panny Młodej siedziała przy stole ze mną i moimi kolegami, ponieważ dla niej zabrakło miejsca przy stole młodych. wszystko dlatego, że przy tym stole mieli siedzieć młodzi, rodzice i świadkowie, tylko, że dziewczyna świadka zaciągnęła do tego stołu swoją szwagierkę, szwagierka męża, mąż kumpla, kumpel dziewczynę. a o miejscu dla Mamy jakoś zapomnieli (młodzi, poukładani, kulturalni ludzie. za bardzo się boję, że na moim weselu może się zdarzyć coś podobnego. my postaramy się usadzić wszystkich tak, żeby było jak najlepiej, nawet już wyszkicowaliśmy pewien schemat, który wydaje nam się trafny. jak jesteście zainteresowane, to mogę go w wolnej chwili naszkicować i wrzucę tutaj, powiecie co myślicie ![]() no i zawsze przy etykietkach jest taki kłopot, że ciężko znaleźć swoje miejsce. ale i na to jest sposób. zajmują się tym profesjonalne firmy, ale można też zrobić taki dinx w domu, dużo mniejszym nakładem finansowym ![]() otóż robi się z bristolu makietę, na której są wyrysowane (przyklejone z innego papieru) "stoły" z wypisanymi nazwiskami - kto przy którym siedzi. każdy spokojnie podchodzi i znajduje swoje miejsce na "planie", potem dużo łatwiej jest znaleźć swoje właściwe miejsce na sali. dodatkowo zamierzamy przeszkolić ze dwie osoby (świadkowa z narzeczonym - są najodpowiedzialniejsi : ![]() no i uprzedzimy wszystkich, że będą etykietki, żeby się nie zdziwili za bardzo na sali ![]() ![]() mam tylko nadzieję, że nam to wypali ![]() Cytat:
![]() a Poradnię Rodzinną też już zaliczyliście? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
No częściowo masz rację Kalex ......moim zdaniem WIZYTÓWKI to byłoby idealne rozwiązanie gdyby można było wszystkich zadowolić
![]() W zeszłym roku byliśmy z Tżem na dwóch weselach i na dwóch zostaliśmy usadzeni z osobami, których nie znaliśmy- dlatego też powiem szczerze, zamieniliśmy wizytówki aby siedzieć ze znajomymi..., nie wiem jakim cudem się tam pomieściliśmy ale dostawili chyba krzesła a wszyscy chętnie się zsunęli ![]() Sama nie wiem, jeszcze pomyślimy ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
U nas wizytówek nie będzie, ale plan kto gdzie ma siadać jest taki jak Kalex umieściła na swoim sprytnym rysunku
![]() Mam w zamiarze to gościom powiedzieć, w którym kierunku jaka rodzina powinna się udać a wybór krzesełka należy już do nich ![]()
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś nie było takich zwyczajów i jakoś wesela się odbywały, no i druga sprawa - nie zammierzamy narzucać gościom swojego zdania jeśli chodzi o usadzanie ![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że zdania w kwestii wizytówek są podzielone
![]() Dziewczyny macie rację, wizytówki są bardziej eleganckie i z klasą, pozwalają na uniknięcie polowania na miejsca ....ale jakoś się obawiam tego rozwiązania, musimy pogadać z rodzicami i szefową sali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeny co znów za poradnia...zaraz się załamę...no dobra...to co, muszę jakąś poradnię sobie znaleźć czy co? ![]() ile razy mam tam się zjawić? ![]() jak znów będzie w tej poradni jakieś babsko mnie uświadamiac to padnę ![]() poza tym zgadzam się w 100% z Tobą co do kwestii wizystówek na weslu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieło sztuki normalnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przesadzajmy z tą bieganiną za miejscami, przecież sala wesela to nie tramwaj do którego wbiegają nagle ożywione staruszki polujące na jak najlepsze wygodniejsze miejsca.Nie dajmy sie zwariować. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.