|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
planuje jakoś złamać klamerke i ja wyciagnać a pasek niech zostanie, bo buty idealne, tylko ta klamerka nie wiem po co tu jest
ale stwierdziłam ze za 16 zł prostych botków nie kupie czarnych jeszcze z metalową wstawką więc zaryzykowałam, najwyzej sprzedam
|
|
|
|
#3452 | |
|
BAN stały
|
chodzicie po lumpexach stacjonarnych ,. Mierzycie przy zakupie ?? u mnie (małe miasteczko) są w sumie 2 sklepy tego typu. 1 koszmar-szmaty do podłogi, drugi bardziej "exlusiv" ale i ceny są
extra . Jak zrobia dostawę to tyle ludzi że masakra , o kolejkach do przymierzalni nie wspomnę . Jka żyje nic nigdy nie przymierzyłam w lumpeksie wszystko na oko , w domu przymiarka i ... często handel po rodzinie bo czasem się przeliczę z rozmiarem .Nie jezdze do sąsiedniego miasta do lumpexów a w tym moim ta ochydna kotara na wpól za mała i ten tłum oblegający ją po drugiej str. Czy u was tez tak jest ?? bo mi te kotaryyy to wlasnie z ciucholandami się kojarzą ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie żałuje że kupiłam bo jak juz pozbede sie klamerek to będą idealne, zastanawiałam sie czy jakiegoś paska z cwiakami np, na to miejsce nie nałożyc, ale nie wiem jeszcze coś pokombinuje
|
|
|
|
|
#3454 |
|
BAN stały
|
![]() tylko pamietaj że ćwieki to hit sezonu i za rok moga wygladac śmiesznie. Ja bym zostawila sam pasek, będą wówczas czarnymi, klasycznymi botkami modnymi w kazdym sezonie (oby tylko tyle wytrzymały) ![]() Tez miałam takie blaszki na dole. Tylko że niższy obas. "złote" BYŁY po jakiś 2 tyg zaczęły rdzewieć i strasznie kiczowato wyglądały no i poszedł w ruch lakier do paznokci ![]() . Zwróc na to uwagę, może mozna je zabezpieczyc w jakiś sposob przed wilgocią ![]() BOTKI SAME W SOBIE BARDZO ŁADNE jak na ta cenę
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeżeli lubisz taki styk to czemu nie
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
ahmily - wygląda zachęcająco
Moje z dziś skromne : 1. Biały pasiak , New Look , 6.50zł . 2. Bluzka pasiak , Topshop , 7.50zł . 3. Rurki - siostra mi znalazła , Zara , 9.50zł . (Zawsze noszę rozmiar S, trafiały się i Mki , a to jest XS i może to głupie, ale skacze z radości )4. Miodowe spodnie dla mojego Ukochanego , Topman , 8.50zł . Jutro też jadę
|
|
|
|
#3458 |
|
BAN stały
|
biały pasiak i męskie spodnie
|
|
|
|
#3459 |
|
Raczkowanie
|
TOPNEWS - powiem Ci , że u mnie w ciuchu jest dużo większych rzeczy .. np. ja kupiłam sobie jakiś czas temu koszulę moro z ćwiekami w rozmiarze XL i ją nosze wpuszczoną bo fajnie wygląda
. Ale to też wiadomo, jak się chce coś znaleźć to najczęściej nie ma, a jak nie trzeba lub się nie ma pieniążków to jest
|
|
|
|
#3460 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no i do szkoły więc głównie skupiam się na aukcjach bo jest mi wygodniej ale, ale niebawem przylatuje do PL jedna babcia więc może coś tam , gdzies tam wyskocze ![]() a drugi powod listonosz przynosi paczki w godzinach gdy mąż w pracy więc nie widzi , bo zaraz do pralki wrzucam i cyk . a tak gdybym wróciła z siatami do domu , oj nie on Juz w garderobie sie nie mieści . Jka nie widzi to jest spokojniejszy MÓJ KOCHANY ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
W moim ulubionyn tez sa takie w miare normalne przymoerzalnie tylko to jest stara duza jakby hala i jest tak troche zniszczone w srodku.
Ale u mnie w miescie w jednym jest zaslona polozona,ktora trzeba podnosic i przyczepiac do haczyka przy oknie,ktory jest na firanke ;d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj upolowałam
![]() -koszula Next 9zł -czarne spodenki z wysokim stanem Atmosphere 10zł, ale mój aparat w telefonie nie dał rady ze zrobieniem im przyzwoitego zdjęcia
|
#3465 |
|
Przyczajenie
|
Tak mnie zachęciłyście, że i ja odwiedziłam dziś sh. Tylko z chłopem i dzieckiem co trują, "długo jeszcze" to słabe łowy.
Ale udało mi sie kupić kremową mgiełkę h&m, koszulę dla mamy (nie pamiętam firmy) i czarną bluzkę koszulową (mgiełkę) połączoną ze sweterkową kamizelką dla teściowej. Wszystko po 4zł Ciuchy schną więc nie wkleję zdjęć. |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsza dostawa:
1. Czarne spodnie H&M za 8 zł z zamkiem z tyłu. Te ze zdjęcia są akurat z Zary, ale moje się niczym nie różnią, może zamek jest z 1cm dłuższy. Są idealne, super leżą, mój rozmiar, zamek się nie rozsuwa i są idealnej długości do moich 170cm wzrostu 2. Neonowa różowa asymetryczna bluzeczka z H&M, 6 albo 8 zł 3. kremowa bluzka z rękawem 3/4, jest strasznie wygodna, lekki oversize, ale leży świetnie, ma przeszycia obok szwu i ładnie wykończony rękaw (4zdj), 3zł (nie ma żadnych wad, jest trochę grubsza, taka bluzowata, więc chyba pomylili się przy wycenie ![]() 4. Neew look, nie rozumiem sensu modnego teraz motywu krzyżu na ubraniach, ale spodobał mi się kolor (nie mam militarnej zieleni w szafie) i to, że jest dość głęboko wycięta pod pachami (nosiłabym do topu bandeau). Nie wiem tylko, czy kiedykolwiek ją włożę, krzyż nie rzuca się w oczy, a widzę ją do szortów jeansowych z ćwiekami. Do wakacji sobie poleży i pomyślę 5zł Z wczoraj (oprócz tego super gruby musztardowy komin, bardzo ciężki i ciepły, którym można owinąć szyję dwa razy 1. Bugrundowa bluzka college, firmy Okay z jakiejś limitowanej kolekcji od jakiegoś tam projektanta, 6zł 2. Kamizelka granatowa, nieciekawie się prezentuje na zdjęciu, wolałabym jeansowej, ale szukałam czegoś do bluzek z długim rekawem czy 3/4, do których nie pasują swetry, 6zł 3. miętowomorska bokserka, H&M 2.5zł i kupione wcześniej: 1. neonowa różowa bokserka H&M 2.5zł 2. kremowy sweterek z zamkiem z tyłu, ginta tricot, 4.5
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-11-14 o 16:49 |
|
|
|
#3467 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Idealna Źona; )
|
a to moje dzisiejsze łowy-jestem z nich BARDZO ZADOWOLNA
![]() 1-chustka w wies za cale 2zl kupiona wczoraj2-spodniczka w ludzi kojazy mi sie z Paryzem eleganckim przechodniami-5zl 3-spodniczka-2zl i Bluzka-3zl 4-zielona spodniczka-7zl i w krate spodniczka-7zl 5-ciuszki dla Dzieci-motyle i swiateczny-6zl(dla mojej Kuzyneczki) |
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3471 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo je lubię. Drugimi takimi w czarnym kolorze bym nie pogardziła
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tyle co je mierzyłam i chwilę w domu pochodziłam, żeby zobaczyć, czy się nie rozsuwa, no to w sumie niewiele.
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także są ok
|
|
|
#3474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wręcz przeciwnie nie dokonca rozumiem dlaczego niektórzy maja z tym problem dla mnie krzyz to znak taki jak inny.. nosi się kolczyki, nosi się krzyżyk na lancuszku wiec dlaczego takie hallo na krzyz na bluzce itp Cytat:
![]() Cytat:
Lubie pasiaki
|
|||
|
|
|
#3475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#3476 |
|
BAN stały
|
witajcie
czy moge do Was dołączyć ![]() Też biegam do lumpeksów , choć zdecydowanie rzadziej niz Wy (niesety szkola praca dom itp) . Chciałabym równiez dzielić się swoimi zdobyczami . Piątkowe łowy juz wyprane i wysuszone Jednak gdybyście mogly mi pomóc : mianowicie, nie wiem gdzie kliknac aby dodac zdjęcia . Gdyby ktoraś z was mogła mi pomoc to bardzo proszę na PW pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#3477 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() klaski :
|
|||
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
hej
co myślicie o tej kurtce?
![]() zapraszam na mojego blogaOszczędna Szafa - więcej za mniej ![]() http://carolajnaaa.blogspot.com inspiracje - przegląd sh online - najlepsze okazje cenowe facebook: https://www.facebook.com/OszczednaSzafa |
|
|
|
#3480 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

ale stwierdziłam ze za 16 zł prostych botków nie kupie czarnych jeszcze z metalową wstawką więc zaryzykowałam, najwyzej sprzedam
extra 
jeżeli lubisz taki styk to czemu nie 

miałam problem, żeby dać za nią 9 zł

klask i:

zapraszam na mojego bloga