|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
caluje bobaska FrankaKołysania super określenie ♡
|
|
#4472 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() Serio? Bo na mnie milenium zrobiło ogromne wrażenie..więc jakby to było coś podobnego to sama chętnie bym się za to wzięła Martuszka0 super, że wszystko dobrze. 10 cm? Ale to już byku
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Franek ![]() Ja uwielbiam Kinga, a w ciąży nie mogę go czytać. Pożyczyłam 'Doktor sen', przeczytałam kilka stron i oddałam. No nie mogę -zupełnie mi nie podchodzi. Wrócę do niej po porodzie ![]() Już chyba pisałam, ale jeśli chodzi o kryminały to godne polecenia są książki Jo Nesbo i Hening Mankell
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-11-13 o 20:34 |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam dziś troszkę o tych kontrolach w ciąży i wychodzi na to, że nie ma sie czego bać
Ciekawe jak to w praktyce ![]() Idę się kąpać i poczytać, dobranoc
|
#4476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiele osób mówi, ze autorka to nowy Stieg Larsson Autorka nazywa sie Camilla Lackberg a seria książek Erika Falk. Jeśli dobrze pamietam to jest 7 części. Mnie wyciągnęlo na maksa! Ja w ogóle boje sie zaczynać coś czytać, bo jak już zacznę to nie da sie mnie oderwać, nie śpię po nocach, jak jemy obiad to ja gdzieś tam pod stołem książkę na kolanach i jednym okiem, no masakra Teraz czytam Mathew Stover - Caine, ale wątpię, zeby wam sie spodobało bo to mieszanka komputerów i nawalania po ryju Od taty dostałam :P
Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2013-11-13 o 20:46 |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nie wiem na ile wystarczy mi sił na nadrabianie, bo dzisiaj nadgoniłyście te 3 wolne dni ![]() Martuszka0 no ja miałam staniki po pierwszej ciąży większe, pasują akurat, więc nie musiałam kupować jeszcze parę tygodni temu nosiłam 70F, teraz „awansowałam” na 75F ![]() Coodmalina bardzo dobry pomysł z grafikiem obowiązków ale niestety nie możemy sobie ustalić dokładnych dni, bo to zależy od zawartości króliczych kuwet ![]() Nikii standardowy problem z pomalowanymi paznokciami tzn brak zmywacza w domu ja uwielbiam malować paznokcie i zawsze sobie malowałam jak Hania spała, tylko mi bardzo długo schną i teraz z tym jej spaniem tak niepewnie i nigdy nie wiem czy mi zdążą wyschnąć ![]() Madziuuula ale Ty ostatnio dużo pracujesz, piwnica, lodówka, pralka, mi by nawet do głowy nie przyszło, żeby odkamieniać pralkę, bo mi się nie chce ![]() Paulka a jak ma się bliźniaki – chłopca i dziewczynkę to jak brzuch rośnie wg cioci? Bo moja mama zawsze się śmieje jak słyszy takie rzeczy właśnie o zabieraniu urody, o smakach w ciąży, o wyglądzie brzucha sama urodziła chłopca i dziewczynkę, więc zawsze pyta jak jest w takich przypadkach no i u Ciebie też tak może być ![]() KasiaB i Asia27100 wow podziwiam, mi by się już nie chciało uczyć ja mam często koszmary, że zmienili jakieś ustawy i musiałam wrócić do szkoły i się znowu uczyć fizyki i innych ale planuję iść za rok na podyplomówkę, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Asia27100 bułeczki bosko wyglądają, ale mój mąż ma odruch wymiotny na sam zapach cynamonu, więc u mnie to odpada buuuu JJJustynAAA ja też polecam milenium, lubię też książki Camilli Lackberg mój tata ma teraz fazę na książki Toma Clancy, muszę coś od niego wziąć i poczytać, bo ciekawie też opowiada Janeczka fajny brzusio! ![]() A z autami uważaj, bo teraz była w kinach kontynuacja czyli samoloty i moi (tzn mojego rodzeństwa) mają teraz fazę na to ![]() Asiulka bardzo fajny ten tekst, jak dla mnie bardziej o wierze w Boga, bo to pokazuje, że pomimo tego, że nam się coś wydaje rzeczywistość może być inna ![]() KasiaB super brzuszek, też już spory ![]() Ja znam określenie galart, o galercie nie słyszałam, ale ja jestem z Wlkp ![]() JJJustynAAA cudownie, że wizyta udana i gratuluję synusia Martuszka0 też gratuluję wizyty, świetne wieści IIlkas Ericka Falck to bohaterka książek Camili Lackberg, o której pisałam wyżej już ![]() Ja już wykąpana, jeszcze posiedzę i pogapię się w TV mąż kupił dzisiaj sobie nowy komputer, wiec nie będzie z niego pożytku przez najbliższe kilka dni miłego wieczoru mamusie |
|
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-11-13 o 20:54 |
|
|
|
|
#4480 |
|
Wtajemniczenie
|
justynka martuszka gratki!
![]() ![]() pallas ril - te kalkulatory to jakies dziwne, mi w kazdej stronce wychodzi inny, w jednym nawet F ;o a C kupuje... chyba to zalezy od firmy juz. principessina- na listę wpisuje niki te ktore same wyslaly jej dane wg wzrou na 1 stronie takze jak cos to napisz do niej ok
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Janeczka dzięki za te prosiątko :P
Kasiab właśnie zauważyłam że dość sporo Nas łączy ![]() Śliczny brzuszek Pomarańcza podobno jednego Ale z Oskarem też wyglądałam jak na bliźniaki :PJustyna super że wizyta OK. i gratuluje chłopca dopisze na pierwszą stronę , a potem jakby co to można zmienić . I kołysajcie dziś ![]() Principessina to podaj mi dane na PW na 1 str to Cię dopisze ![]() Martuszka super że wizyta udana ![]() Dziewczyny dodaję do klubu wiadomość ! |
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
Pallas, a te książki należy czytać chronologicznie? Czy 'Księżniczka z lodu' to pierwsza cz.? Już wyszukałam, że są w mojej biblio i jutro pożyczę
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie nadaje z lozka bo bycie pania domu mnie wykonczylo.... tz ma buraki dogotowac.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluchow! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Magdi ja czytałam chronologicznie, bo tam są też wydarzenia z życia prywatnego nazwijmy to tak Ericki i Patricka
ale mój tata czytał wyrywkowo i też był zadowolony bardzo
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sobie pozapisywac te tytuly ktore proppnujecie. Ja na mikolaja zazyczylam sobie ksiazk od malza z inneho gatunku IMIE WIATRU... polecana.
MARTUSZKA super ze u was yez ok. Bardzo sie ciesze. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#4486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
dopiero do Was dotarłam , jak zwykle brak czasu na cokolwiek Byliśmy dziś z Igą na szczepieniu, tak jak myślałam mieliśmy szczepionkę MMR..której nie chciałam, no nic trudno mam nadzieje, że nie będzie objawów niepożądanych ![]() Rano byłąm na badaniach, zostawiłam 90 zł ![]() piękny ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam sie kapac. Potem moze uda mi sie zajrzec do klubu.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
JJJustynAAA gratuluje syncia
tez macie uplawy caly czas
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Jak lubisz fantasy to tez mogę polecić Grzedowicza - Pan Lodowego Ogrodu
|
|
|
|
#4490 |
|
BAN stały
|
No to przekonałyście mnie do tej sagi
Rozumiem, że "Księżniczka z lodu" to pierwsza część?
|
|
|
|
#4491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najbardziej mnie cieszy, że to ma aż 7 części A dzisiaj narzekałam, że mam mało czasu na sprzątanie...no to teraz będzie jeszcze mniej |
|
|
|
|
#4493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Minimum mebli, żadnych zasłon, dywanów, minimum ozdobek typu wazony, figurki, żadnych półek tylko zamykane szafki. Powiem wam, ze sprzątanie całego mieszkania na full zajmuje może ze dwie godziny... Tylko, ze po pierwsze trzeba lubić minimalistyczny wystrój, a po drugie z dzieckiem to chyba nie zadziała ![]() Co do gotowania to u mnie sprawdza sie gotowanie na kilka dni. Tylko, zeby nam sie nie przejadlo to mroze i jemy np 2 tyg pózniej druga cześć
Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2013-11-13 o 22:09 |
|
|
|
|
#4494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba ze inne dziewczyny mają te książki w formie ebooka? Cytat:
|
||
|
|
|
#4495 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zero figurek, wazonów, dywanów, mało mebli I faktycznie ten pokój szybciej się sprząta. Ale u Emilki już się nie dało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Mykam spac mamuski słodkich snów, całusi w pępuszki**
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana, wczoraj po raz kolejny zostałam ciocią
![]() Bartoszek urodził się przed połnocą, i jest cuudny ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, i miłego dzionka życzę ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Zapomniała bym, witam się w 12 tyhodniu
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
martuszka, Justynaaa -
świętujemy dobre wieści
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka gratuluję ciociu
Dzień dobry ![]() Dzisiaj wizyta Ważyłam się rano i od ostatniej wizyty 3tyg temu przytyłam 0,6kg. (ważę się w domu bo po południu to wiadomo ciuchy, dodatkowo po obiedzie i wolę jakoś w domu) TŻ bierze dziś przepustkę o 10 w pracy więc postanowiłam pojechać z Młodym do US na "kawę" Muszę wcześniej nastawić pomidorową :P aby potem na 12 już była. A na 16 wizyta ![]() W ogóle miałam dziwny sen dzisiaj że moim mężem był mój były i oprócz mnie miał jeszcze inną żonę i właśnie miał się odbyć ich slub a ja w połowie przysięgi wpadłam do kościoła i wystrzelałam go po pysku za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulka - gratki!
![]() Niki - co za sen dobrze ze Cie dziecko obudzilo bo to bylo juz jak telenowela brazylijska ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

prześliczny widok ruszającego się maleństwa, machającego do mamy swoją rączką. Średnica główki 36mm
mam nadzieje że pani doktor wówczas mi potwierdzi swoje przypuszczenia i będę miała piękny prezent urodzinowy bo mam 12.12
caluje bobaska Franka
Bo na mnie milenium zrobiło ogromne wrażenie..więc jakby to było coś podobnego to sama chętnie bym się za to wzięła 

właśnie go czyszczę hehehe

i właśnie miał się odbyć ich slub a ja w połowie przysięgi wpadłam do kościoła i wystrzelałam go po pysku
za dzisiejsze wizyty