|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Neni dla Tza za samoróbke (zabrzmiało jakby bimber pędził )Karolajn dla Hanulki za wcinanieCzarownico dla Antosia,Laura tez powinna tyle ważyc..Ech ,zrobiłam dzis zakupy-to co moge jesc.Moze nie bedzie tak źle...Czytam o AZS....jakos to ogarniemy Trzeba byc dobrej mysli.JAkierkooooooooooo pojaw sie
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Też spadam.
Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam że tak mało cytuję ale brak sił,dziś był wyczerpujący dzień. Pediatra kazała iść na wszelki wypadek do neurologa,bo "Gabrysia późno zaczęła podnosić główkę" oraz ma często zaciśnięte rączki w piąsteczki. Powiedziała,że lepiej żeby neurolog ją obejżał, dobrał ćwiczenia,bo nie zaszkodzą a mogą dużo wspomóc rozwój. Więc jutro idziemy, prosimy o kciuki. W temacie śpiworków ja chyba kupię taki w rozm. 110/45 bo starczy na dłużej, zdecyduję się na ten: http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679144452.html albo na ten: http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679152073.html Mam jeszcze dylemat czy polar czy wełna
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, nastroj odrobinę lepszy, nalozylam nowy chrom na spieprzony chrom i Nizoral na wlosy
![]() Teraz bedziemy ogladac Supernatural i Sons of Anarchy Dobranoc
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jutro.Ja wybrałabym polar. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Wroooooooć-Baloniku-wełne!!!!!!!!!!
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę przed snem.
Zdrowka dla Laury i Filipa, żeby zdrowieli szybko. Aby Lilo nie tylko wlaczala sama pozytywke ale i śpiewala do niej piosenki niedługo. My tymczasem lezymy w łóżku, sara z cycem w buzi i bedziemy spac chyba, mam nadzieję. Do pozniej, trzymajcie sie koleżanki szklanki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Baloniku, ten z owcza welna drugi jest super
Ja spiworka nie kupuję, bo mam taka wkladke-nosidlo do gondoli na baranku ![]() Do spacerowki tez wlizie, mam nadzieję. Jak chrom mi wyschnie i odwine wszystkie sto warstw tasmy zabezpieczajacej, to Wam pokaze ![]() A jak odwine i okaze sie, ze i tak mimo calej ostroznosci posrebrzylam tapicerkę, to sie pochlastam.
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze Rocky u nas jest podobnie..
sucha skora, luszczace sie placki suche na rekach, suche przedramiona. Hanka zje z obu cyckow w nocy i po godzinie sie budzi. Jutro mamy pediatre. Dzis Hanka ma noc z mm i tata, ja ide spac do drugiego pokoju, bo juz oczywiście o 21 byla pobudka.. Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Obiecalam ze wstawie do klubu zdjęcia z chrztu Justynki ale niestety nie mam kabelka od mojego przedwojennego skanera ale wrzuciłam pare teraźniejszych fotek mam nadzieje ze się spodobają
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyście pospały dziewczynki Mama nadzieje ze cyckowy smoczek pomoże Sarze.Kejt- zdrówka dla Fi!!!!!!! Entoż to jakas maskara.Uciekaj kochana z tego domu-no to jest przegiecie zeby dziecku zgotowac takie warunki!!!!Tescie naprawde są pogięci i to zdrowo.Wspolczuje i trzymam kciuki za szybką wyprowadzke.Mam nadzieje ze tz przemysli na spokojnie całą sytuacje... ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
A ma ,,lakierowane" policzki? Oby to nie było to
|
|
#1631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza pobudka.
Zaczynamy horror nocny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Lecicie z postami jak szalone....ledwo co nadrobiam w czasie moich nocnych wojaży a tu znowu tyle czytania
mam nadzieje ze się kiedyś ogarne i popisze trochę...A co u nas - od paru dni niunia zle spi w nocy budzi się co 1 lub 2 godziny i jeszcze potem zasnąć nie chce ale z tego co widziałam to sporo naszych łobuziaków ma dziwne noce Sypiam po max 4 godziny ale to troszkę moja wina bo zamiast polozyc się spac razem z kurami to wariuje w kuchni i jeszcze noca na necie siedze. Mati w szkole lapie same 4 i 5 no jedna no jedna 1 się trafila ale widocznie nie zrozumial tego co pani im tlumaczyla i zdolna mamusia mu w domku poswiecila trochę uwagi i teraz synek pięknie rozwiazuje przykłady z matmy.Zapomnialam pochwallic meza - co rano szykuje Matiego do szkoły tzn śniadanko mu robi drugie sniadanie do szkoły i odwozi go a ja mogę sobie jeszcze trochę w tym czasie kimnąć jak ksiezniczka spi....żeby go tylko nie przechwalić
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Takie bardzo suche i jakby świecące....
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
A to chyba nie
Ja ogólnie bardzo ograniczam nabial wiec mam nadzieje ze to nie to Ide spac myszki Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żabeczkoo ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Ja tez spadam slodkich snów
|
|
#1637 | |||
|
Konto usunięte
|
Nadrobilam po łepkach, wiec wybaczcie
![]() My po wizycie, tak jak uwazalam Leonsio ma skaze bialkowa.. Tak wiec odstawiam wszelki nabial, kozi tez, wszelkie konserwanty itp. Smaruje buziaka kremem i podaje zyrtec.. Charcze biedaczek przy tym strasznie mam nadzieje ze po tych zmianach charczenie mu przejdzie bo ewidentnie gdziec ma podrazniona sluzowke. Trzymajcie kciuki pls za szybka poprawe! Generalnie nie ma tego zlego - jestem na diecie bez slodyczy i nabialu od tygodnia i schudlam 1,5 kg Cytat:
prawie trafilas, tyle ze nie z powodu ziemniakow co tz-a Cytat:
![]() Polecam naszą nadworną Panią fotograf http://www.pracowniafotografika.com albo drugą Panią https://www.facebook.com/EwaJezierskaFotografia Cytat:
he he pobilam Was |
|||
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za rady odnośnie śpiworka,jeszcze tż muszę zapytać o zdanie,ale też mi się widzi bardziej ten z wełny Choć narazie i tak najbardziej jej smakuje niemiennie dynia z ziemniakiem Hipp'a, no ale zobaczymy,może taki niepozorny buraczek też będzie ok. Na dniach jeszcze planuję marchew z pietruszką ugotować,zmiksować i dodać kropelkę oliwy z oliwwek.
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Teso
Kurcze, trzymaj sie. Moja zasypia na ręce bujajac. Oby Zasnela. Bo ja chce spac jak cholera. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Moja jeszcze nie Zasnela tego wieczoru.
A ja bym sobie tam zamknęła oczy i tak troszkę pospala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny życzę Wam spokojnej nocy i jak najwięcej godzin snu!! Mój niby śpi od 2h, ale cały czas bardzo płytko, wierci się i Ssie smoka. Ja pomylam podłogi i robię inhalacje z soli morskiej w garnku
![]() Zaraz zmykam się myć jak mi wyschnie droga do łazienki buziakiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Aaa i kupiłam sobie dziś mopa z wiatrem ![]() To tak dla rozrywki, żebym się nie zanudzila siedząc z Fi w domu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
KEJT codziennie biorę 12 tabletek... ale czasem są gorsze dni, np. Taki jak wczoraj.
ANGELAK z mm to właśnie tak jest. U nas też idzie kasy. Ale ja nic nie muszę mieć, ważne żeby Młody miał wszystko ja sobie odbije jak dorosnie A co do śpiworow. Dostałam taki słodki od kuzynki Tżta. I tu pytanie jak będziecie ubierać dzieci z nim? Czym przykrywac? Proszę napisać dokkadny opis ubrania+śpiwór i czy już tak wychodzicie? z góry dziękuję za pomoc, bo wiecie ze ja ze wszystkim zielona.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Ale my jesteśmy w tyle za Wami- jak juz zaczniemy Was doganiac z Adasiem to podpowiecie co i jak z tymi kaszkami itd?
![]() Adaś waży juz 4,73kg W dwa dni przytyl 150gramow! :thumbup:Niestety pojawiło sie "coś" nowego w sercu. Ma 7mm ![]() Czekamy na wyniki badań- oby to nie było to czego sie obawiamy... Istnieje ryzyko, ze gronkowiec sie rozprzestrzenia ![]() Przeleciałam Was na szybko i widzę, ze sporo maluchów ma skaze bialkowa- trzymamy za Was kciuki. Za kryzysy małżeńskie, skoki rozwojowe i przeziębienia też... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam,bo może przegapiłam jak o tym pisałaś, ale czy spanie razem z Sarą w łóżku też nie pomaga na jej problemy ze snem?
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz uspilam ja na rękach i boję sie odłożyć znow Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku mam nadzieję, że już nic złego was nie spotka
![]() też uciekam spać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1648 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za przybieranie na wadze oby nie potwierdziły się wasze obawy! Adasiu,bądź dzielny!
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku
Super że adaś tyje, widać dieta szpitalna ( puszczał oko) mu służy. Oby to nie był gronkowiec, oby. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę zasnąć i czytam jakieś głupie wątki na wizażu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

? Taką grubaśną książkę z..... kolorowankami 
dla Tza za samoróbke
)

za jutro.

Sypiam po max 4 godziny ale to troszkę moja wina bo zamiast polozyc się spac razem z kurami to wariuje w kuchni i jeszcze noca na necie siedze. Mati w szkole lapie same 4 i 5 no jedna no jedna 1 się trafila ale widocznie nie zrozumial tego co pani im tlumaczyla i zdolna mamusia mu w domku poswiecila trochę uwagi i teraz synek pięknie rozwiazuje przykłady z matmy.