|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że @ naprawdę chcę dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zlej ją ![]()
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja jakos też ostatnio zabiegana jestem, brak czasu na wszystko ![]() Co do ZZO- miałam rok temu przy operacji - spokojnie, delikatne rozpieranie, też się bałam, ale jak jest sprawny anestezjolog( a dla nich to chleb powszedni) to nie ma czego się bać! Kluska, Giannataki czynsz to norma w Warszawie ![]() ![]() mysia1986 mnie też bolała jak na @ i w dniu spodziewanej były II, także trzymam kciuki- a plamienie było?? arletka1313Powiem Ci tak, że twoja koleżanka powinna zabezpieczyć dziecko i przede wszystkim pomóc sobie! Alimenty to podstawa, nie ma w ogóle o czym mówić... Jeżeli on nie będzie płacić, to będą jego rodzice- takie jest prawo! Dziewczyna jest chyba bardzo bezradna wobec całej sytuacji, ale musi się wziąć w garść, bo długo w takim ciągłym stresie nie pociągnie! A jak ten facet jest przygłupi, to jeszcze ograniczyć mu możliwość wizyt! RudaEwcia25 To jak piszesz, po prostu chwyta za serce ![]() Ja dziś na dłużej do pracy, kiepsko spałam, coś mnie kręgosłup boli ![]() Poza tym dzień za dniem leci...mnóstwo papierów do wypełnienia w związku z kredytem, teraz czekają nas wizyty w urzędach, no nic trzeba zacisnąć zęby i to przetrwać. Dobrego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Zophiee - plamień na razie brak..
Dbaj o siebie i koniecznie odpoczywaj jak tylko możesz
#4746 |
Zakorzenienie
|
Coffee,
![]() ![]() Mysiu, taki ból czułam przed każdą @ ale też przed 2 kreskami ![]() A bank..w sumie chyba nie chodzi o bank a o całą sytuację z kupującym moje mieszkanie. Wygląda to tak, że na tamtej hipotece jest X tys z kredytu na nowe mieszkanie. ALE.......... Odsłona 1: Mój bank musi dać pismo, że przy sprzedaży tamtego mieszkania zwolnią hipotekę po wpłacie X tys przez bank kupujących. Według procedur bank ma na to 30 dni. Mój doradca obiecał załatwić to w 2 tygodnie, minęły wczoraj. To pismo jest potrzebne do spisania umowy przedwstępnej. Umowa przedwstępna - konieczna przy składaniu wniosku przez kupującego. Odsłona 2: firma w której pracuje kupujący zmienia właściciela w połowie grudnia i swoim pracownikom chcą jednego dnia rozwiązać obecne umowy o pracę i od razu podpisać kolejną. Dla banku ta sytuacja wygląda jak zmiana pracodawcy i jeśli analityk banku się o tym dowie to każe czekać 3 miesiące. Zatem: Zakładając średni czas przyznania kredytu na 1 miesiąc to kupujący powinien poskładać wnioski do 15 listopada czyli do jutra. Tymczasem wczoraj mój bank kazał dostarczyć jeszcze raz zaświadczenia o zarobkach. I wtedy wyda pismo - podobno szybko...... Dodatkowo ten kupujący jest namolny, pisze ciągle smsy, napiera. Ja rozumiem, że mu zależy, mi też przecież! Nie mogę zrobić więcej niż pospieszać mój bank. Robię to najlepiej jak umiem. Wczoraj po 22 np dostałam smsa, że jakby coś nie wyszło to zrobimy tak, że styczeń-kwiecień będą 'wynajmować' to mieszkanie ......ale nie płacąc tylko w umowie przedwstępnej on chce zapisać, że w razie czego zadatek jaki mi daje będzie pokrywał koszty wynajmu. No żesz...... A ja potem spać nie mogę.... Więc dziś jadę załatwić zaświadczenia o zarobkach, dostarczyć do banku i trzymać kciuki za szybką decyzję. Inna rzecz, że moim zdaniem kupujący powinien zagadać z kadrami i załatwić zmianę pracodawcy aneksem. Wrrrrrrrr
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Kluska No porobiło się!!Ale musicie się jakoś w tej sytuacji ogarnąć! Ciśnij doradcę, może uda mu się to zaświadczenie załatwić w ciągu kilku dni
![]() A ten klient nich koniecznie kombinuje nad tym zaświadczeniem, żeby było jeszcze ze starymi pieczątkami... A znając życie analitycy w banku nie będą słuchali żadnych wyjaśnień ![]() A ta opcja z wynajmem to chyba kpina! No jak to będą mieszkać, ale nie będą płacić?? No sorry! Tu już przesadzili... 3mam kciuki, żeby jednak te wszystkie dokumenty udało się ogarnąć na czas!! ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
No mam nadzieję, że to dobry znak!! I że to TEN cykl!! Staram się dbać o siebie! Wybieram się do pracy Dobrego dnia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Kluska, to się porobiło
![]() Dziewczyny, bardzo Wam jestem wdzięczna , że mi tak kibicujecie, wspieracie i pocieszacie ![]() Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że czując się dokładnie jak na @ miałabym zobaczyć II ![]() Zresztą zobaczenie II jest dla mnie abstrakcją ![]() I jak kiedyś zobaczę to chyba zejdę
#4749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Raczkowanie
|
hej!
Cholera dziewczyny jestem załamana. Byłam z małym na kontrolnych badaniach moczu i krwi. Krew wyszła ok ale za to w moczu duze steżenie glukozy. Jutro mają być kolejne wyniki które potwierdzą czy mały ma cukrzyce. Siedze i becze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie. Jutro wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki! ![]()
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Monitoring ok, jajniki czyste, bez żadnych dziadostw, wyniki w porządku, weekend - ostra jazda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że monit ok! Jakieś jaja dominujące są?
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Tak sie boje. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Mysia jak już zobaczysz to chyba bedziesz skakać z radości pod sufit, tylko uważaj na sąsiadów. Coffee dobrze ze masz wszystko dobrze. Teraz tylko działać. Dziekuje ze jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
Prawy, muszę robić dodatkowo testy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
No to super! Testuj, testuj!
![]() A gin, mówił Ci może , patrząc na jego wielkość kiedy może pęknąć ??
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mykam robić zupkę ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2013-11-14 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działaj, niech Ci się uda !!! Bo już mnie to wkurza, że nikt nie zaciążą ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Chyba już mi lekko wali... chce się zakładać o to kto pierwszy w ciąże zajdzie
![]()
#4764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tymczasem idę do kuchni ![]() Miłej pracy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski.Młody śpi,ja już po ćwiczeniach
![]() Mysia,Coffe ![]() ![]() ![]() Tasia nie ma martw się,wcześnie wykrytą można zniwelować ![]() ![]() Kluska ![]() ![]() ![]() Zophiee długo jeszcze planujesz pracować? brzuszek rośnie więc kręgosłup boli ![]() Arletko udanych łowów ![]() A ja dzisiaj mam pazury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4766 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wita sie z wami obżarciuch ![]() ![]() ![]() ![]() Kluska kurcze no przeciez nie wejdziesz bankowi na glowe! ja rozumiem sytuacje tego pana bo sami mielismy bardzo podobna ale decyzja kredytowa teraz jest w niektorych bankach i w tydzien a za kolejny tydzien juz mozna kase przelac.Najdluzej schodzi ze wszytskim w pko oni mysla ze sa najwazniejsi im tak nie zalezy na kliencie bo i tak sami przyjda i tak to u nich trwa niestety.Z tym wynajmem to no niby jakies rozwiazanie jest bo ty jestes pewna ze kupia mieszkanie nie uciekna nagle ale musisz dogadac warunki konkretne bo jak to tak na razie to on caly czas ci je narzuca.Spokojnie kochana ty jestes w ciazy i nie ma prawa tutaj nikt na ciebie napierac,jak bedzie natretny dalej to mu tak powiedz. Ewcia pomysl z woda moze i ok moja mama tak robi ze uwielbia sie myc w tych plynach po moim bracie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysiu a moze nie boli wcale na @ tylko cos tam sie zagniezdza ![]() ![]() Zophiee ty sie nie przemeczaj tylko i uwazaj na siebie ![]() Tasiu nie martw sie mam nadzieje ze to jednak nie cukrzyca moze cos innego moze wyniki byly bledne.Bedzie dobrze ![]() Arletko daj znac co zlowilas ![]() Coffee super ze wszytsko dobrze i dzialaj w weekedn,proponuje nie opuszczac wyrka ![]() Ciekawe co tam u naszej Basi i Lila tez tak milczy cos ostatnio. A wczoraj zakupilam dwie pary pajacykow w rozm 56 rozowy z gwiazdka i bialy w gwiazdki i do tego dwie czapeczki do kompletu,a dzis kolezanka ktora ma termin na 26 grudnia powiedziala ze mi pozyczy potem swoje ciuszki w rozm 56 wiec juz nic wiecej nie kupuje. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Aga i jak wiadomo cos o tym malym kolezanki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
wróciłam, powiem ze było zimno ale fajnie, tyle super rzeczy widziałam i nie mówie tu o ciuszkach dla siebie, ale dla dziecka, kocyki, przytulanki, posciele,no kosmos poprostu. oczywisci ekupiłam kilka par rajstopek dla dziewczynki, jedne taki ciepłe getry dla chłopca. oczywiscie maleńka czapeczke. kupiłam sobie płaszczyk ciazowy, w ramionach troche przy duzy ale jak załoze komin w zimie i brzuch jeszcze urosnie to bedzie w sam raz. termoforek w futerku,rajstopy ciepłe dla meza, obrus swiateczny, bieznik swiateczny. puzzle zebym sie nie nudziła wieczorami.
jak pozna płec to dopiero skocze na mega zakupy i chyba z ciuchów nic nie kupie w sklepie takie cuda mozna kupic. a ile juz rzeczy swiatecznych, mikołajowych-mega!!!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli się nic nie podzieje do jutra wieczór - to musze z samego rana w sobotę testa strzelić. Na 12.20 mam w sobotę gina. A ona mi kazała pilnować terminów @ bo biorę ten bromek cały czas i w razie II odstawić. No ale to takie moje marzenia ![]()
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Mysia bromek dziala wszystko juz unormowane wiec i przeszkod nie ma do II wiec ja cos mam przeczucie i mam nadzieje ze sie sprawdzi i dobrze ze w sobote wizyta u gina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na 18 mam dentystę ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.