|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||||
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Chleb ładnie wyrósł i właśnie siedzi w piekarniku
zobaczymy co z tego będzie ---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- Cytat:
![]() Już myślałam, że to świeża krew a tu nowy avek ![]() ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Z przyjemnością, jak nie to będę bić ![]() ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- Cytat:
Ciesze się, że z mieszkaniem się udało ---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Cytat:
![]() Za Shreda ![]() ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ---------- Cytat:
Za ćwiczenia
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstalam. Zjadłam. Wszystko mnie boli. Ide do pracy. Będę ćwiczyć codziennie. Jeśli po 2 tyg waga nadal bedzie rosla kończę to odchudzanie. Amen. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
hejo
![]() Ja też zakwasy mam ![]() Ale myślałam, że będzie jeszcze gorzej! Miłego dzionka!
|
#3004 | ||
|
Tajka
|
No to właśnie przecież właśnie napisałam
Że przesadzam trochę i muszę...wyluzować i się ogarnąć, bo zrażę do siebie wszystkich takim zachowaniem. Także
|
|
#3005 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Ale była mgła jak wyjezdzalam ![]() Alice, mam nadzieję, że Twój chleb się udał, bo wzięłam z Ciebie przykład i też go rano wymieszalalam ![]() Ale mi się chce spaaać a tu 3 godz wykładu ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale wczoraj zmęczona wróciłam ![]() kolos, jak pisałam na fejsie, jakoś ogarnięty ![]() dziś wolne, ale czeka mnie sporo nauki na jutrzejszą duuuużą kartkówkę z zarządzania + chce poćwiczyć dziś tak wgl, to ten chłopak, o którym pisałam Wam w Klubie i wrzucałam fotki, to wyczuwam podryw z jego strony chyba, że znowu coś źle interpretuję ![]() miłego dzionka |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedrze mandarynki 3.99 i cycki 11.98
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Alice, i jak chlebuś? ![]() blaszok, noooo noooo, się dzieje ![]() Madzia, masz jakieś krzyżówki pod ręką? zresztą, po co, masz nas A ja dzisiaj wstałam znowu z bólem gardła
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
CYCKI PO 12 ZETA?!?! JADĘ!! kupię sobie od razu rozmiar C albo D! bo jak Bozia nie dała, to Biedra da
![]() Cytat:
im więcej z nim piszę na fejsie i gadam na okienkach, to dochodzę do wniosku, że ma dobrze poukładane w głowie ale nic nie mówię zobaczymy co to się będzie dziać ![]() też mnie boli gardło od rana
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Siemano
Niedawno wstałam, zjadłam kanapki z makrelą i właśnie dopijam herbatkę Pilnowanie menu przynosi efekty, od wczoraj spadł ten kg nadwyżki :P Zważyłam się dziś tylko dlatego, że po przebudzeniu czułam się jakoś niewiarygodnie lekko i musiałam sprawdzić, czy mi się nie wydaje Plan na dziś: -shred -prysznic -empik -obiad -impreza urodzinowa kolegi
|
|
#3013 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam leczo na obiad, za jakiś czas sobie zjem i później pokręcę hh czy na rowerku przy serialach bo dwa dni przerwy to za dużo dla mnie
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok, to czekamy na rozwój wydarzeń
![]() Wypadałoby coś zjeść... ale w ogóle nie mam ochoty
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Wam
super,że dziś słoneczko świeci,aż chce się żyć ![]() Anns fajnie,że rozstrzygnęła się sprawa z współlokatoramiNiewymierna z TBCAgila negra za Shreda lvl2 , a kurtka to na pewno w praniu się zbiegła rozciągnie się![]() Madzia za fitness---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Heroine Ty to długo w nocy siedzisz choć i ja teraz coraz później chodzę spać....i dłużej się oj,bidulka z gardłemAnia czy Ty w końcu zrozumiesz,że waga nie jest wyznacznikiem najważniejeszego???szczeg ólnie,że planujesz ćwiczyć codziennie-Twoje mięśnie się napompują i na pewno będziesz ważyła więcej. Lepiej za miesiąc skontroluj wymiary Milvunia,Traxx,Madzia hej Blaszok ooo widzę,że coś się święci fajnie![]() Agila negra zrobiłaś jakąś pastę z makreli? muszę znowu zrobić takie coś,ale nie chce mi się grzebać w rybce trzeba się poświęcić,bo bardzo lubię
|
|
|
|
#3016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a właściwie to nie nadążałam ) Jakby nie można było na slajdach umieszczać samych najważniejszych informacji zamiast opisywać jedno krótkie zagadnienie tysiącem słów Będę musiała z tego chyba jakieś streszczenie zrobić żeby zrozumieć co napisałam ![]() Może idź do lekarza, niech Ci coś zapisze żebyś się do końca wyleczyła? Chyba, że TŻ Cię leczy? ![]() Cytat:
za spadek ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43710649]Zrobiłam leczo na obiad, za jakiś czas sobie zjem i później pokręcę hh czy na rowerku przy serialach bo dwa dni przerwy to za dużo dla mnie [/QUOTE]Wczoraj miałam leczo Mam nadzieję, że coś jednak zjadłaś? ![]() Kasia ![]() U mnie też słonko wyszło, ale chowa się co chwilę za chmurami. Mi też gardło rano trochę dokuczało, teraz nos mam zatkany Będzie trzeba się czymś nafaszerować, żeby przynajmniej do jutra mnie nie rozłożyło ![]() Już dawno mnie tak bardzo wszystko nie bolało Myślę co by dzisiaj poćwiczyć (zaraz po tym, jak zrobię tonę zadań z języków )
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że się rozciągnie, bo bardzo ją lubię Kupiłam ją 2 lata temu i do tej pory mi się nie znudziła - powiem więcej, nie widziałam od tamtej pory w sklepach kurtki, która bardziej by mi się podobała :PNie robiłam pasty, po prostu położyłam sobie na kanapkę kawałki oczyszczone z ości i zjadłam z ogórkiem ![]() No właśnie to grzebanie najgorsze ![]() Dziękuję Przy mojej wadze to zabrzmi mega głupio, ale dzisiaj jak wstałam czułam się szczuplej niż zwykle ^^ Melduję shreda, 6 to go Teraz wg planu czas na prysznic - lecę
|
|
|
#3018 |
|
Konto usunięte
|
Biorę się znowu za siebie, zdecydowanie na wiele sobie ostatnio pozwoliłam i już czuję, że nabieram przeważnie na brzuchu
|
|
|
|
#3019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za shreda
|
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a u mnie słoneczko pojawia się i znika coraz częściej jakieś chmury się pojawiają... mam nadzieję, że lać nie będzie, bo pranie wstawiłam ![]() Bo ja ogólnie nocny marek jestem taka sowa zdecydowanie lepiej funkcjonuję późnym wieczorem niż rano ![]() No zjadłam makrelę w pomidorach z razowcem ![]() Cytat:
najważniejsze punkty powinny być, a nie wypracowanie ![]() W sumie to już zdrowa jestem, tylko to gardło kupiłam też szałwię, mam zamiar płukać bo tabletki już na mnie nie działają... Brawo
|
||
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo za wczorajsze ćwiczenia laski
![]() :r oza: zbiorowo!Blaszok o jaaaaaaaa koniecznie pisz co się będzie działo![]() cześć dziewczynki. Bezchmurne niebo w końcu nad podkarpciem dziś się wypogodziło.Po wczorajszych ćwiczeniach boli mnie mięsień brzucha z którym często mam problem (i to nie zakwas jak cośAle dziś na pewno też pocwiczę dziś obiady zjadłam 2 ) i w domu nalesnik z serem białym. Taka głodna byłam, ale się nie przejmuję kalorycznością, bo potem to spalę |
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Dżonka, no u mnie jakieś chmury krążą
|
|
|
|
#3023 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie fajnie, że jest słoneczko dzisiaj
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
witam się dzisiaj w o wiele lepszym humorze niż ostatnio
![]() jak tak przywołujecie okresy to mój też poproszę ![]() anns fajnie, że jesteś! ![]() blaszok fiu fiu, widzę że coś się kroi, fajnie Madzia 2 godzinki fitnessu? niezłą masz kondychę! ahaa.... a jak tam Twój licencjat? ![]() oficjalnie rozpoczynam sezon na narzekanie, że nie chce mi się pisać pracy magisterskiej ( promotorka zaakceptowała mój temat, hipotezę i propozycję badań ostatecznie
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
hej siedze na okienku i zaraz idę na kolosa z ekonomii
a chyba nic nie umiem
|
|
|
|
#3026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mega jest
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Ja prawko nie robię chociaż brat mnie namawia ciągle ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Jestem ciekawa tych nowych lokatorów ![]() Oby się Wam trafiło ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekhm, zostawmy to lepiej bez komentarza Lepiej sobie z Tobą ponarzekam Mam jeszcze całe 10 dni! ![]() Moja @ chyba się zbliża, bo przed chwilą było wszystko super a aktualnie wk.urw o nic
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz pieniądze to rób prawko, może potem kasy nie będzie i taka okazja się już nie powtórzy. Gdybym ja nie poszła teraz na kurs to potem pewnie wcale bym nie poszła Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak zaakceptowała to nic tylko się cieszyć i wziąć się do roboty Cytat:
|
||
|
|
|
#3030 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też się @ zbliża...oby tylko nie jutro,bo ta rozmowa...
kupiłam sobie dziś na targu legginsy takie ocieplane na zimę za 12 zł-zwykłe,czarne,bo w te wzorki to jeszcze nie dla mnie ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

zobaczymy co z tego będzie 
po wczorajszej sile ręce mi dziś odmawiały posłuszeństwa.

.
). 

a tu 3 godz wykładu 

im więcej z nim piszę na fejsie i gadam na okienkach, to dochodzę do wniosku, że ma dobrze poukładane w głowie

Chyba, że TŻ Cię leczy? 
) i w domu nalesnik z serem białym. Taka głodna byłam, ale się nie przejmuję kalorycznością, bo potem to spalę
niezłą masz kondychę!