Krzywe nogi - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-15, 14:37   #1411
katarzynar
BAN stały

Dot.: Krzywe nogi

Ewelinko wolałabym mieć x niż takie krzywe w kolanach jak moje... Normalnie tragedia, szukam kiecki na wesele i wszystkie odsłaniąją moje krzywe nóżki... Tragedia, jakie polecacie kiecki??? myślałam o długości 3/4 czyli trochę za kolana, żeby zakryć tę dziurę między nimi Mogły by być jakieś falbanki czy coś w tym stylu, ale ciężko takie znależć. Co o tym myślicie???
Pozdrówka dla wszystkich "krzywusek". Trzymajcie się cieplutko
katarzynar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-15, 16:14   #1412
Laura90
Raczkowanie

katarzynar: teraz są ładne takie własnie za kolana, w kwiatki, takie w pasie mają paseczek, i w tali są wąskie a potem się rozszerzają, na cienkich ramiączkach, czasami spod spodu wychodzi koronka (widziałam na targu :p), według mnie taka sukienka jest bardzo ładna a przy okazji za kolana więc lekko zakryje niezgrabne nózki

dzięki za brawa monisia teraz tylko czekam, żeby tobie i innym zaklaskać. A co do nóżek to ja też zawsze samoopalaczem je smaruje :p bo jakoś ręce mi łatwo opalić a nogi zawsze blade. Ale tam... teraz lato będzie ponoć ciepłe, to się jescze opalę.
Stary 2007-05-15, 18:06   #1413
paolaa2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Mi się w moich nogach nie podoba zabardzo przerwa, ale rozudowywyję dwugłowe i czworogłowe ud, oraz łydki i jest już OK.
Zamieszczam parę fotek z nogami z "przerwą", nie są brzydkie przeiceż;/
Ojaaa dziewczyno przeciez nogi na zdjeciach ktore wkleilas tutaj sa ladne jak bym takie miala to bym nie narzekala mi sie nie lacza nawet w kolanach!!!;(
paolaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-15, 18:16   #1414
paolaa2
Przyczajenie

TO NIE SA KRZYWE NOGI JESTES FACETEM nie amsz co sie rpzejmowac Tobie na ulicy nikt nie powie nic zlego bo nie ma powodu . Jkaby mnie ktos zobaczylw mini to by bylooo uslyszalabym pewnie "zaloz spodnie"
Stary 2007-05-15, 19:09   #1415
Laura90
Raczkowanie

lol czegos nie rozumię, mówisz paola ze jestes facetem?? D
Stary 2007-05-16, 10:03   #1416
Ezri
Przyczajenie

Ona pewnie mowiła, że jak się jest facetem, to nikt nie zwtaca uawagi na nogi, oni mogą mieć:/ krzywe do sześcianu i nikt im nic nie powie..................
odważyłam się i kupiłam sobie spódniczkę przed kolano
a co tam
Co do opalenizny, to moja skóra się po prostu nie opala, albo mam piegi na twarzy i tylko to, albo jestem czerwona jak rak, a gdy mi to zejdzie, to dalej tak blada jaka byłam przed opalaniem.Samoopalacz nie działa .Ale co tam i tak ciągle deszcz pada
Ezri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-16, 10:53   #1417
paolaa2
Przyczajenie

własnie o to mi chodizlo,przegladajac forum wpadlam na zdjecia jakiegos chlopaka mylslalam ze to sie wyswietli jemu, ale niestety nie i zrobilo sie zamieszanie heh pozdrowionka dla wszystkich , czesto czytalam co piszecie ale nie odwazylam sie napisac, wiec ja mam nogi w ksztalcie O , przeokrutnie mnie to doluje:|
Stary 2007-05-16, 12:25   #1418
Laura90
Raczkowanie

acha już rozumiem
ja mam też takie nogi, do tego koślawe kolana... spróbuj je przyciągać do siebie podczas chodzenia, mocno pośladki napnij, i nie będzie tego tak widac Albo poprostu spróbuj się tym nie przejmować (tak jak od pewnego czasu ja i kilka tutaj osoób )
Stary 2007-05-17, 11:41   #1419
paolaa2
Przyczajenie

DzIEKI Laura90 ja juz nawet nie mysle jak chodze , a chodze po jednej lini a'la modelka hehe juz mi to wpadlo w nawyk ze nieraz nawet tak biegne hehe staram sie tym nie przejmowac ale nie zawsze wychodzi . W tym roku zamierzam zalozyc dzinsowa miniiii bo jak bedzie upalne lato nie chce znowu meczyc sie w spodniach :O
Stary 2007-05-17, 12:53   #1420
Laura90
Raczkowanie

no własnie, pokaż jakie masz superowe nogi, i jak za***iscie wyglądają w mini!!!!
Stary 2007-05-17, 16:54   #1421
201802191541
Raczkowanie

No nareszcie jakies pozytywne myslenie na tym forum! )) Nie dajmy sie dziewczyny, bedziemy chodzic tak ubrane jak nam sie podoba, i nie bedziemy sie przejmowac czy ktos uzna nasze nogi za krzywe czy nie. Miejmy to w d*pie W ogole zrobmy ogolnopolska akcje krzywych nog wszystkie zalozmy w jeden dzien mini i pokazmy sie swiatu :p niech sie gapia wszystkie lafiryndy, a co :p
201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 17:50   #1422
Laura90
Raczkowanie

<haha> ale by było ej robimy takie cos?? ja bym sie na to pisala w jakims dniu sie gdzies spotkamy, i wyskoczymy i zobaczymy czy ktoś nam coś głupiego dowali
Stary 2007-05-17, 18:45   #1423
shewa
Zakorzenienie

Eh a ja jestem załamana ciągle Dzisiaj mi jeszcze dogadali ze moglabym zaczac cwiczyc a nie To mnie dobiło. Z rozstępami ciągle walcze, odkąd pamiętam używałam różnych kremów i juz nie moge pojąć tego skąd one sie wzieły I do tego ciągle blade. Opalić ich nie idzie, balsamy nie działają, juz nie mam siły na te moje nogi No i uda mi zaczeły chudnąć i mi sie zaczyna robic przerwa, z tym ze nie widac tego az tak bardzo, ale jak caly czas bede cwiczyc to sie moja krzywosc jeszcze bardziej ukaze
I sama nie wiem, cwiczyc czy nie ?
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 20:32   #1424
lena_lena
Raczkowanie

ja tez jestem załamana tak bardzo chciałabym założyć miniówkę.. nawet ostatnio oglądałam fajne na allegro...ale bez sensu jest to wszystko.... ostatnio tak sobie myslałam że fajnie było by miec kolezanke co tez ma krzywe nogi wtedy byłoby nam raźniej i pewnie razem odważyłybyśmy się założyć miniówy...ale co z tego skoro gdzie sie nie rozejrze wszystkie dziewczyny mają proste nogi...
lena_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:04   #1425
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Eh a ja jestem załamana ciągle Dzisiaj mi jeszcze dogadali ze moglabym zaczac cwiczyc a nie To mnie dobiło. Z rozstępami ciągle walcze, odkąd pamiętam używałam różnych kremów i juz nie moge pojąć tego skąd one sie wzieły I do tego ciągle blade. Opalić ich nie idzie, balsamy nie działają, juz nie mam siły na te moje nogi No i uda mi zaczeły chudnąć i mi sie zaczyna robic przerwa, z tym ze nie widac tego az tak bardzo, ale jak caly czas bede cwiczyc to sie moja krzywosc jeszcze bardziej ukaze
I sama nie wiem, cwiczyc czy nie ?
Przeciez Ty masz zdecydowanie prostsze nogi niz np. ja !!! To jesli chodzi o budowe. A jesli rzeczywiscie jest tak zle z rozstepami itd to (jesli masz srodki i nie szkoda Ci pieniedzy) mozesz sprobowac zabiegow kosmetycznych ktore by pomogly. Ale dopoki nie jest jeszcze strasznie goraco to mozesz chodzic w rajstopach, zakryja to co Ci sie nie podoba, no i problem bladosci zniknie. A czemu mowisz ze jak bedziesz cwiczyc to krzywosc jeszcze bardziej sie ukaze? ;>

Cytat:
Napisane przez lena_lena Pokaż wiadomość
ja tez jestem załamana tak bardzo chciałabym założyć miniówkę.. nawet ostatnio oglądałam fajne na allegro...ale bez sensu jest to wszystko.... ostatnio tak sobie myslałam że fajnie było by miec kolezanke co tez ma krzywe nogi wtedy byłoby nam raźniej i pewnie razem odważyłybyśmy się założyć miniówy...ale co z tego skoro gdzie sie nie rozejrze wszystkie dziewczyny mają proste nogi...

Ja tez ogladalam miniowy na allegro i kupilam 3 tak na zachete, zeby miec co zalozyc jak juz w koncu sie odwaze. No a rzeczywiscie fajnie by bylo miec taka kolezanke... i skad wiesz ze nie masz? Moze w naszym otoczeniu jest wiecej dziewczyn z krzywymi nogami tylko one (tak jak my) ukrywaja to i nawet sie nie dowiemy... A tak jak zrobimy "akcje" to osmielimy inne Bo wydaje mi sie ze najsilniejszym impulsem do przelamania tego kompleksu jest swiadomosc, ze nie jestesmy "odrzutkami", ze duzo jest takich dziewczyn. "W kupie razniej", nie?

buzka dziewczyny, nie zamartwiajcie sie tak! ;*
Stary 2007-05-17, 21:06   #1426
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laura90 Pokaż wiadomość
<haha> ale by było ej robimy takie cos?? ja bym sie na to pisala w jakims dniu sie gdzies spotkamy, i wyskoczymy i zobaczymy czy ktoś nam coś głupiego dowali
Trzeba to rozglosic na cala Polske i tysiace dziewczyn w mini i z krzywymi nogami sie zjedzie w jedno miejsce :p hahaaa dobre x) albo nawet nie na cala Polske, rzeczywiscie mozemy sie spotkac tylko z jakich kierunkow przybywamy? :ppp ja poł-zach, przy granicy z Niemcami i Czechami
Stary 2007-05-17, 21:20   #1427
lena_lena
Raczkowanie

jestem za ale byłoby śmiesznie
Stary 2007-05-17, 21:45   #1428
shewa
Zakorzenienie

Monisia moze i masz racje. U mnie chyba to jest tak ze te moje lekko krzywe nogi to po prostu jest dobitka do reszty A co do tych cwiczen. To po prostu mam tłuszczyk na udach w gornej partii i to maskuje. A teraz tego tluszczyku sie robi coraz mniej i widac tą przerwe coraz bardziej. Narazie sie lacza jeszcze, ale widze ze ta przerwa jest bardziej widoczna niz byla.
Ja mam koleżanke z krzywymi nogami, ale ona sie np nauczyla tak chodzic ze nie widac ze jej nogi sa krzywe, tylko wyglada tak jakby po prostu krzywo nogi stawiala a nogi wydaja sie proste
A mnie strasznie denerwuje to jak ktos komentuje moje nogi, po prostu cholery dostaje
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:55   #1429
lena_lena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A mnie strasznie denerwuje to jak ktos komentuje moje nogi, po prostu cholery dostaje

nie tylko Ciebie...gdyby nie te komentarze to nasze zycie byłoby duzo łatwiejsze
Stary 2007-05-18, 12:21   #1430
Laura90
Raczkowanie

ja naszczęscie nie słysze takich głupich komentarzy ... ludzie którzy je wymyslają muszą być na serio ograniczeni,

a do monisi to ja ze Śląska(ruda Śląska) ej ale wy na powaznie gadacie?? zeby takie cos zrobic?? ja tam bede pierwsZa ;p
Stary 2007-05-18, 21:43   #1431
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
a do monisi to ja ze Śląska(ruda Śląska) ej ale wy na powaznie gadacie?? zeby takie cos zrobic?? ja tam bede pierwsZa ;p

a czemuż by nie :p geje paraduja, lekarze strajkuja, to i my mozemy sie "polaczyc" 8)))
Stary 2007-05-18, 21:49   #1432
Olgis
Raczkowanie

Fajny pomysł
Ja postanowiłam się zbytnio nie przejmować i kupiłam sobie ciemnoróżową sukienkę na bal gimnazjalny. Z przodu jes króciutka (mini), a z tyłu dłuższa Będzie to dla mnie wielki przełom, bo nikt obecny na balu nie widział moich nóg
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 22:06   #1433
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olgis Pokaż wiadomość
Fajny pomysł
Ja postanowiłam się zbytnio nie przejmować i kupiłam sobie ciemnoróżową sukienkę na bal gimnazjalny. Z przodu jes króciutka (mini), a z tyłu dłuższa Będzie to dla mnie wielki przełom, bo nikt obecny na balu nie widział moich nóg

Ja na polmetku mialam taka sukienke troche nad kolanem, tez sie odwazylam :p w sumie tu nie chodzilo o odwage tylko o to ze ona byla tak piekna ze musialam ja kupic i w niej pojsc, bez wzgledu na krzywe nogi :p no i nie uslyszalam wtedy zadnego komentarza glupiego ;> moze nikt nie patrzyl na moje nogi, moze bylo za ciemno :p albo nikt nie chcial robic takiej chały na polmetku
Stary 2007-05-19, 21:11   #1434
Laura90
Raczkowanie

ummm na pewno super w niej wyglądasz już widze te zazdrosne miny innych lasek zaszalej!!
Stary 2007-05-20, 11:51   #1435
201802191541
Raczkowanie

Mozesz nam zdjecie pokazac
Stary 2007-05-20, 13:24   #1436
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
ummm na pewno super w niej wyglądasz już widze te zazdrosne miny innych lasek zaszalej!!
Dzięki wielkie , pewnie, że będę sie bawić, w końcu trzeba się przełamać. Życzę Wam kochane Wizażanki żebyście też się odważyły i stwierdziły, że Wasze nogi są super
Monisiaaa1989 na razie nie posiadam ale jak będę mieć to dam
tę wrażliwość na piękno,
Stary 2007-05-21, 08:52   #1437
Laura90
Raczkowanie

ja się wczoraj odwazylam i kolejny raz stwierdziłąm, ze moje nogi są w porządku, poszłam sobie na dwór w nowej mini, i czułam się swietnie, Byłam w SilesiaCenter i niektóre dziewczyny się patrzyły na mnie i na moją koleżankę, ale nie wiem czy to z powodu moichnóg czy tylko po poprostu z zawiści, ale mniejsza z tym, było super, i przynajmniej się nie gotowałam w dżinsach jak inne laski
Stary 2007-05-21, 09:04   #1438
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
ja się wczoraj odwazylam i kolejny raz stwierdziłąm, ze moje nogi są w porządku, poszłam sobie na dwór w nowej mini, i czułam się swietnie, Byłam w SilesiaCenter i niektóre dziewczyny się patrzyły na mnie i na moją koleżankę, ale nie wiem czy to z powodu moichnóg czy tylko po poprostu z zawiści, ale mniejsza z tym, było super, i przynajmniej się nie gotowałam w dżinsach jak inne laski
Tak, taki upał to trzeba ubrać mini. Ja miałam dżinsy ale dlatego, że wyszłam z domu po 7 rano, to w mini bym się zamroziła . Dziewczyny patrzyły się z napewno z zawiści. Po pierwsze, bo masz zgrabne nogi, po drugie, że masz nową (pewnie super) mini, a po trzecie, że Ty tak sobie lekko idziesz, a one się kiszą w dżinsach
tę wrażliwość na piękno,
Stary 2007-05-21, 12:58   #1439
paolaa2
Przyczajenie

bUUUUUUUuu;( ja tesh bym chciala przestac sie przejmowac ale nei potrafie;( HelP
Stary 2007-05-21, 18:49   #1440
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paolaa2 Pokaż wiadomość
bUUUUUUUuu;( ja tesh bym chciala przestac sie przejmowac ale nei potrafie;( HelP
Powiedz sobie, że musisz! Pomyśl o innych jak cierpią, bo np. nie mają nóg, a Ty masz swoje, zdrowe! Chodzisz na nich, biegasz, skaczesz. A, że mają swój oryginalny kształt to Twoja sprawa. Po prostu każdy ma inne nogi, nie znajdziesz identycznych. Ciesz się nimi, zadbaj, opal się, a jeszcze pobiegasz w krótkich spodenkach i spódniczkach
tę wrażliwość na piękno,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości