|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
musiałby siedzieć tyłem
![]() mamy nową zabawę z Filipem - jeżdżę samochodem na sterowanie, a młody go goni a jak już złapie, to cały czas wciskam gaz, żeby się kółka kręciły i jest zaciesz
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kaszce wielozbożowej wieloowocowej to ja pisałam ostatnio - jaką porcję Michaś zjada na jeden raz? A wszystkie tak chętnie miałyśmy samą Holle dawać.... ![]() Śliczne oczęta. Tak myślę sobie, że ona będzie kiedyś ostro rozrabiać... z moją do kompletu ![]() |
|
|
|
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to prawda, sama jak oglądam zdjęcia to się dziwuję jaka ona pyza była, a teraz tak ją wyciągnęło, ale w sumie się nie dziwię. Ona nie ma czasu na spanie ani na jedzenie, dzisiaj cały dzień zapitalała jak szalona. Jedna drzemka 30 min. między 11 a 12. I caaaaały dzień w ruchu. A to tańce, a to za piłką lata, a to zabawkami się bawi itp itd. A co do łobuzowania to też mi się wydaje, że to będzie taka mała cholerka ![]()
|
|
|
#3394 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzieki
![]() dzieki ![]() dzieki Cytat:
tak poza tym okCytat:
![]() siostra niezadowlona ze szkoly, najbardziej to w-f mowi ze straci kondycje bo tam nawet sie nie spoci na zajeciach, nie ma zadnych zjajec spportowych po szkole, mowi, ze dzieciaki dziwne nie chodza na orlik ani nic relacje z mezem - hmm wlasnie mnie wkurza bo sie czepia, ze tu siedzę na wizazu Cytat:
![]() [/COLOR]AAA... Maja dziś się puściła o zrobiła dwa kroczki - chciała od stolika do mnie przejść brawo dla Majusi Cytat:
nancy równiez dziekuje ![]() Mama poszla z wynikami do lekarza i mowi, ze anemii nie ma ale ma zespol przedanemiczny czy jakos tak i przepisal zelazo mama mi wysle i za miesiac powtorzyc wynikikurcze widzicie jak to jest na piersi i jew szystko a wyniki jednak nie sa dobre
|
||||
|
|
|
#3395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak to sobie wyobraziłam siedzisz w fotelu jak boss i ciśniesz gazu z zapartym tchem
|
|
|
#3396 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też jadłam pomarańczkę z biedry
mniaaaam. Jeszcze mam dwie na jutro ![]() Ale Amelka jest piękna! Jak laleczka! I te oczka! Cała mamusia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No Daria z dnia na dzień się zmienia. Też to widzę Cytat:
![]() Ja oglądałam jak w ciąży byłam
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, tylko na kanapie
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
debrah, podalam na kolacje w kubeczku (
) holle i wypil jakby nie jadl 2 tyg szok szok! na noc bede podawac holle w takim razie, uf, bo mnie serce bolalo ze bd z cukrem w nocy je cala, ale Julas panna, cudo! bokeh, Hancia mala myslicielka kurcze dziewczyny, ale po dzieciakach naszych widac co? ktory lobuziak ktory mysliciel, takie to fajne silver, ale uu!!!!!!!! szal! zazdraszczam!
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech doswiadczona mama sie wypowie... Szaja...
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Laurka Michaś
|
|
|
|
#3402 | |
|
Wtajemniczenie
|
z piwem w ręce
Cytat:
Lady, zastanowił mnie pierdyliard paragonów w Twoim portfelu i jak zobaczyłam Twój duży portfel, to postanowiłam się przenieść też do swojego dużego (bo tak sobie zmieniam co jakiś czas ) tylko się ciągle zastanawiam, gdzie on jest
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
my roczek w domu, impreza byla na chrzciny, teraz tak nie chcemy, bedzie kawa, ciacho (pewnie wieniec cynamonowy sie zakreci tez
) jakies winko i wsio, no i tort ![]() aha, zaproszen tez nie dajemy ![]() elmi, siostra kupuje Pietraszkowi stolik edukacyjny dziekuje!
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej że mam ładne dziecko to ja wiem (dżołk, rodzicielska próżność ), ale nie wiem czy po mnie, bo raczek rzadko ludzie twierdzą, że do mnie podobna..:P Aczkolwiek teraz częściej, bo dziewczęca się robi.Cytat:
A ja mam? :P w ogóle - proszę mi uprzejmie napisać na pw ile mam ci przelać za bączka i skarpetki, chcę mieć u ciebie czyste konto, bo gryzie mnie to
Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-11-14 o 21:11 |
||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie u calej tez dostrzegkam baczka!!! nancy a Ty skad wiesz, ze mamy taki sam?
szpiegu Moniaaaaaa mi jest mega ciezko wyrzucac paragony hahaha wiesz, ze niby zawsze sie przydadza, a potem po nazwach i tak nie wiem co i jak i wyrzucam hurtem ![]() nie chcij ile mam portfeli az wstyd i co ile zmieniam chociaz ten co mam to wytrzymal jak do tej pory najdluzej, kupilam go 3dni przed porodem a dzien przed sie do niego przeprowadzalam i jakos z semtymentu trzymam
|
#3407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy takiego samego Troszkę głośno gra to pianinko![]() Cytat:
Mama daj 2 ziki Super ![]() Ależ miałam zabiegane 2 dni przez szkołę. A to tylko dwa laborki, co będzie jak wrócę z urlopu? ![]() Byłam w środę na tym Usg główki małej i wyszły nam małe wodniaki podtwardówkowe Niby nic takiego, nic się z tym nie robi... Ale jak tak czytam wymiary Waszych dzieci to rzeczywiście mamy trochę dużą tą głowę.... No nic, będę mierzyć i obserwować, może taka jej budowa...Patrzę na fb, że Aśka znów przebiegła 6 km a ja już drugą paczkę czipsów opylam I oglądam program o wieloraczkach-raaaany dziewczyny jak Ci ludzie dają radę z czworaczkami???
|
||
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
debrah, owsiana, bez mm.
moze zadzialalo mieszanie bd z jaglanka? ![]() chcialabym tylko holle podawac no ale kurka finansowo bysmy sie zajechali
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Leeeeeeeeeejdiiiiiiiiii
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- o, jestes ![]() co u djerby? |
|
|
|
#3411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to nie to samo co u fewci ![]() Cytat:
też czasami tam trzymam, że na bank będą potrzebne i w efekcie końcowym idą do kosza ![]() dzięki za wszystkie Julasowe komplementy dla niefejsbukowych
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
juz! wiedzialam, ze po cos przypelzlam na forum
![]() Nailah puszcza sie kanapy i pod koniec miesiaca odbieraja swoje wlasne gniazdko
|
#3414 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bidulka mala ![]() Cytat:
Zadnych "szprei" nie uzywam, bo g*wno daja, [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43711412]Najpierw się chwalę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hzqpW...ature=youtu.be Dorcia, rzecz jasna Dżejkob's moves jak ta lala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na jeden dzien Was zostawic, gaduly jedne, i czlowiek sie nie moze odnalezc! Tysiac pincet stron naprodukowaly. Dzieci na koloniach czy co? ![]() Wyszlismy z domu o 11, a wrocilismy przed 20 ![]() Wiekszosc dnia na dworze, takze Babel dotleniony za wszystkie czasy ![]() Obejrzelismy kilka mieszkan i sama juz nie wiem co robic Niby ladne, lokalizacja ok, itp, ale jakos bez tego WOW... |
||||||
|
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3416 |
|
Konto usunięte
|
Nie czytam, nie mam siły, wybaczcie
![]() tylko napiszę Hope, bo zapomniałam - słońce nie mam pojęcia co to biały nalot, nigdy nie widziałam ani nawet nie słyszałam! tylko raz był? może od środka do kąpieli? |
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Kurde dzieczyny taki miałam podły humor a już mi się poprawił ![]() Czy Wasze dzieci bawią się same?
|
|
#3418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też zauważyłam od razu ![]() Ale super! A jakie skupienie na koniku. Daria by pewnie się popłakała , ona się wszystkiego boi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aż tak? ![]() Cytat:
![]() cala, ale Julasek się zmienia! bokeh, Hania prześliczna a czapa świetna! Nadrabiam , nadrabiam i końca nie widać...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-14 o 21:33 |
|||||
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
jak Ferdek Kiepski i: dawaj Cycu, dawaj
![]() mi on też sie bardzo podoba i siedzi mi w glowieCytat:
![]() akurat do Ciebie pasuje ta emotka, na 6 O. jak znalazł
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

za zdrówko Natusi
a teraz jak się Natusia czuje? Oprócz tego apetytu wszystko ok?
i przepisal zelazo mama mi wysle i za miesiac powtorzyc wyniki

szok szok! na noc bede podawac holle w takim razie, uf, bo mnie serce bolalo ze bd z cukrem w nocy je
szal! zazdraszczam!

az wstyd 

I oglądam program o wieloraczkach-raaaany dziewczyny jak Ci ludzie dają radę z czworaczkami???

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ojejuniu jak ja Ci zazdroszczę