|
|
#931 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Kocisko kulec zaczęło... Ona jest ze schroniska, a schronisko zabrało ją z meliny ze zmiażdżonymi łapkami i strupami na plechach. Prawdopodobnie była bita, jakies mikrourazy wychodzą dopiero po latach
![]() Dosłała leki, może będzie lepiej. Przeciwzapalne -Onsiat i jeszcze rodzaj artrostopu, tylko koci odpowiednik
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na lekach będzie dobrze, najwyżej nie zostanie sportowcem
|
|
|
|
|
#933 | |
|
|
Cytat:
No jak nie zostanie?? Złamana kariera...
|
|
#934 |
|
Mother of Cats
|
Mursz
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Jarmuschu się nie znam, ale Tilda Swinton i Tom Hiddleston jako wampiry? Must seeee!! ![]() Cytat:
|
|
#936 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
![]() Dziś ja idę do periodontologa bo mi coś garnitur zaczął się luzować ...Miłgo dnia
|
#937 | |
|
|
Cytat:
Tylko idź do dobrego, pierwszy raz trafiłam do byle jakiego, to zęby mi zeszlifował... W Vita-Dencie. Potem kolejni pukali się w głowę... Na Zwycięzców w komplecie mają fachurów podobno super... Kusi mnie zapach w ciemno
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
który ?
( u mnie koniec świata - chleb piekę jestem gotowa się założyć o milion dolarów że nie wyjdzie bosz jak ja nienawidzę takich kuchennych ceregieli - ale chciało misię dobrego chleba - kosztowałąm go wczoraj u kogoś no i jak se sama nie zrobie to nie będę mieć
|
|
|
|
#939 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, biedny kociak, pogłaszcz ją ode mnie
![]() Jakie perfumy? |
|
|
|
#940 | |
|
|
Cytat:
Takieło... Kotha nagłaszczę po robocie ![]() Hlep wyjdzie. Musi. Nadal mam urocze szkolenie -kuje słówka na węgierski, zeby czasu nie tracić... Odkrył to prowadzący (Amarykanin) i nazwał mnie Hungarian Princess
|
|
#941 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Perfumy brzmią jak Declaration Cartiera http://www.fragrantica.com/perfume/C...ation-307.html czyli wg mnie będzie ble i nuda
|
|
|
|
|
#942 | |
|
|
Cytat:
![]() Kupiłam -będzie na prezent
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię only woń - owoc - niet
|
|
|
|
|
#944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
musi wyjść, nie ma innego wyjścia![]() Choć.............. mój małż kiedyś zrobił chlebek bananowy, ten który ZAWSZE wychodzi i..................nie wyszedł Mu
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to robię pierwszy raz w życiu jak nie wyjdzie będę milllioooooooneeeeerką ![]() normalnei by mnie to zgrzewało, choć szkoda by mi było straconego czasu na przygotówkę i odsyfianie kuchni (tak wiem, że mam nadmiar czasu, ale akurat nie lubię go spędzać w mące ) ale chodzi o to że to chleb w 3 formach dla całej rodziny, niby chciałąm najpierw na próbę piec 1/3 ale rodzinka optymistyczna wielce stwierdziła, że a nóż sie uda i wtedy nie pojemy także wszyscy czekajo nie kupili pieczywa - naiwniaki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-14 o 13:32 |
|
|
|
|
#946 | |
|
|
Rejsz -no i jak pieczenie?
Cytat:
![]() Rzekła Hungarian Princess
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory nie wie czemu nie wyszedł, przestał go piec
ale ostatnio zrobił i wyszedł. Cuda panie, cuda![]() Przypuszczam że do trzymania byłoby wieeeeeeeeeeelu chętnych
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
pieczenie zakończone - przed czasem
![]() czekamy z oficjalnym przecięciem wstęgi, tfuuuu tj z krojeniem chleba do wystygnięciaw miedzyczasie szukam kremów do twarzy o zapachu pomarańczy - tzn sprawa of kors jest zaiste skomplikowana bo musi być rewelacyjny skład, tzn aktywne skłądniki a nie tylko olejki niezapychalny, muszo działać, w jakiś konkretny sposób na skórę, jakaś wit c, kwasik ? cena mogłaby być wysoka nawet, pod warunkiem że będzie świetny, ale skąd to wiedzieć (cena Sesdermy jednak zbyt wysoka, o innych SkinCeuticalach nie wpsominając ) zakupiłam próbki z Clareny vit C ale piszo ludzie że nie nawilża
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-14 o 15:39 |
|
|
|
#949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedny kociaczek, oby szybko było lepiej ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
2. o, tak a najlepiej, to chciałoby się i tym, i tamtym, a najlepiej jednocześnie i w danym momencie na klik wybrać, co się akurat chce, żeby pachło ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Dla siebie na prezent? Opis brzmi ciekawie
|
|
|
#950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mnie by nic nie zmusiło do takiego poświęcenia, chyba ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no naiwniaki, jutro z rańca muszo szorować do piekarni ![]() 3. upiekł się, ale... sukces jest połowiczny jak nie jednoósemkowy ![]() otóż jest niedobry powtórzę się - tamten był pyyyyysznyyyyyy także wracam do punktu 1, nigdy więcej nie wiem kto to zje chyba kaczki od dziadka ![]() jak dobrze że upolowałam ręczny odkurzacz w biedrze, nerwicy dostaję od mąki i farfoclowatych otrębów i wszelakich okruszków ![]() bo to jest tak: Gryx jest od pieczenia chleba Murszę od tortów ja jestem od mięs ![]() no nie można, nei można burzyc świętego porządku tego świata ![]() przed chwilą o mało co nie wysłałam cioci, bardzo eleganckiej kobiecie z klasą, smsa o treści: " Dzięki serdeczne. Odezwiemy się w razie wymiany suta" Chociaż szkoda że się zorientowałąm w porę, bo ludzie potem mówią, że czasem to im robi dzień, tydzień, miesiąc. Że takiego ataku śmiechu, rozluźnienia i poprawy humoru nie mieli od wieków. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-14 o 18:40 |
|
|
|
|
#952 | |
|
|
Cytat:
Oplułam okolicznych pasażerów! Na węgierski jadę. Znów bez małżona... Wczoraj, kiedy zaczął się w pracy zbierać po 11godzinach tamże spędzonych, naskoczyła na niego szefowa, że musi przez nich oczami świecić, bo coś na rano obiecała, a oni sobie do domu idą. Tylko obiecała już po 17 na następny dzień rano... Na szczęście małżon zaczął wreszcie delikatnie zaznaczać swoje niezadowolenie, odwrócił się i wyszedł.
|
|
#953 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#954 | |||||
|
Panaroja
|
ZNad kawy
![]() ![]() Cytat:
wygłaszcz Szarość od mnie Cytat:
to drugie mam podobnie , z tym że z reguły słyszę "o fuuu , jaki smród !" ![]() Teośka pachnie jak pierniczki - słodko , ciepło i przytulnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzyłaś że się uda to się nie udało Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
sut jeden ! w liczbie pojedynczej
![]() wszyscy odgadli co być powinno ? ![]() no oczywiście że to dlatego - a i milion dolców w kieszeni ![]() nie ma tego złego Jeśli okaże się że nie jestem w ciąży to wyjdę po prostu na świnkeu żarłoczkeu ale po przyjęciu połowy parówki (bleeeeh) kiełbaski śląskiej, skrzydła z indyka wylądowałąm w wannie z gorącą wodą szamjąc lody z noname firmy - takie 4 gałeczki, każda o innym smaku - bueno We wsiowym sklepie już chyba pojszły ploty, bo małżon drugi dzień z rzędu prosił o lody nie z żadnej Algidy ani Grycana tylko takie w przezroczystym plastikowym pudełku jak z lat 80tych. No pyszne są. Ten smak dzieciństwa. A lodów nie jadam w ogóle, przez cały rok Polecam. ![]() o takie pyszności http://a.pl/zdjecie-11838/koral-iza-...owe-300ml-Full małżon mi zakomunikował, że tym razem an żaden nocny dyżur medyczny nie jedzie bo głupota jest nieuleczalna więc nie ma sensu się fatygować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-14 o 22:27 |
|
|
|
#957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wakacje u babci!!! |
|
|
|
|
#958 |
|
Nindżopesz
|
A u mnie dzień w dzień promocja na chipsy i jak tu schuść?
Nie ma kto próbki Jaisalmera na wylocie? |
|
|
|
#959 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może jednak cionsza ![]() też mi się tak kojarzą
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

bo mi coś garnitur zaczął się luzować ...

bosz jak ja nienawidzę takich kuchennych ceregieli - ale chciało misię dobrego chleba - kosztowałąm go wczoraj u kogoś 

sukces jest połowiczny jak nie jednoósemkowy
powtórzę się - tamten był pyyyyysznyyyyyy