|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzięki za zainteresowanie.
Jednak zwymiotowała to mleko, jakieś 10 minut po moim poście... Co ciekawe, ona tak reaguje TYLKO na mleko, bo jak jej daję owoc czy chrupki kukurydziane, to zero wymiotów... O co tu chodzi? Oczywiście pije dużo. |
|
|
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
jacy zadowoleni na koniec
![]() Ciężko mi się wbić do was, ale choczkę poczytam dopuki lenka śpi. U nas strasze kaszlisko się przypałętało, do tego chore gardełko ale szybko zareagowaliśmy i w poniedziałek ruszyliśmy na ip, nie zdążyło mocno boleć. tydzień wcześniej 4 dni gorączki, dziąsła tak podrażnione że nic nie chciała do buzi wziąć, parę dni spokoju i dalej jazda......... bardzo mało je od tamtego ponioedziałku, wszystko jest ble. Aż źle mi z tym że nie wiem co u was, ale już niedługo to się zmieniu, na samą myśl o przeprowadzce robi mi się gorąco, mamy już mieszkanie, jutro jedziemy się dogadać. Warszawianki, mieszka któraś w okolicy Marek- Targówka? bo czuję że tam zwariuję ale czego się nie robi dla rodzinki w komplecie ![]() Fewciu odromne gratulacje za wyleczone bioderka ![]() jak narazie tylko tyle przeczytałam.
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i to właśnie pokazała mi moja znajoma co mi książkę pożyczyła, przyszła do mnie w ploty, patrzy na zegarek- 12.30 o tej porze jej dzieć ma drzemkę, wzięła małej kocyk, siup ją do łóżeczka Leosia i dzidzia śpi nie przeszkadzało jej,że siedzą u mnie i mamy inne sprawy, drzemka to drzemka dlatego ja też nawet jak wychodzę to niech to będzie wozek czy fotelik samochodowy ale dziecko spać musi u mnie jest taka sytuacja,że Leoś się wstrzelił w tę godzinę idealnie ( tak jak pisałam wyżej znajoma kładzie dzidzie później) powiem Wam szczerze,że nie było ani razu takie sytuacji,że mu się nie chciało spać albo miał problem by się wyciszyć, zasypia bardzo spokojnie, naprawdę mało kiedy płacze |
||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ano, bociek w zabrzu
a co bylas tam? ![]() Aha, mamy nowy system usypiania malz siedzi z bablem te 20min na zabawe, ja wchodze do lozeczka na sam koniec, ukladam kroliczka do snu, a jak juz zaczyna sie krecenie wiercenie i wydziwianie wychodze z lozeczka i zostawiam samego, zauwazylam, ze jak juz ma ta faze z wierceniem to mu juz niepotrzebna jestem, jak spiewam, szuszam, glaszcze, to sie wybudza, sprobowalam nic nie robic i zasnal sam bez problemuWysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Kurcze Black, ciekawe co to....bedziecie do lekarza szly? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wczoraj poszalałyście - mało się nie posikałam ze śmiechu
Fewciu super, że z bioderkami wszystko ok ![]() Nawijko dobrze, że z Kubusiem neurologicznie wszystko gra ![]() Black nie wiem co jest Oliwce, ale mam nadzieję, że to nic groźnego i szybko przejdzie. |
|
|
|
#3517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Łoooo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny rozbawiłyście mnie do łez
|
|
#3518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
eh, łaczmy się w bólu
![]() Cytat:
no ale ta jego delikatność i wrażliwość to mnie czasem rozbraja ![]() Cytat:
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
zależy, jak nic nie robi akurat to się nim chętnie zajmuje ale np jak sobie ucina drzemkę albo siedzi przy kompie to robi to trochę z fochem. Nie powiem jak wraca z pracy to zawsze się z nim bawi, oczywiście jak mu powiem, sam z siebie raczej nie, ale to akurat chyba wynika z Jego charakteru, mało domyślny jest.
Cytat:
co do tż jeszcze... jak spał w innym pokoju to się czepiał, że Mały śpi ze mną a on osobno, jak Kubuś spał w łóżeczku a tż ze mną w naszym łóżku to foch, że się budzi, że go trzeba przełożyć do tego łóżeczka i foch był, że go budzę, jak twierdzi agresywnie tzn szturcham go (delikatnie niestety nie działa, bo się przekręca |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe Lady, kiedyś jak TZ mnie zobaczył w łóżeczku małego to walnął śmiechem,że az małego obudził ja się wzięłam na sposób, odkręciłąm jedną ściankę łóżeczka i przysunęłam do swojego, także teraz łatwiej mi młodego przerzucać na swoje,kręgosłup nie cierpi i wogóle wiele zalet Dziewczyny, filmiki piękne, brawa za postępy, gratuluję zebów i brawa dla nafijqów,że wszystko ok
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() agresywnie Go szturchasz? to co rozumiem kijem bejsbolowym tak?
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah lubię jak coś tłumaczysz
ja myślę jak Ty ![]() Marsii kurczę zazdroszczę u nas ten problem że mała nie potrafi sama zasnąć, ktoś musi chociaż koło niej leżeć.Wczoraj dałam do łóżeczka to najpierw się bawiła, gryzła łóżeczko, a jak się zrobiła zmęczona to zaczęła płakać i takie smutne oczka miała i się zlamalam i wzięłam do łóżka :p Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
który dzieciaczek jeszcze sam nie siada?
mój leniwiec żadko się dźwiga i sama usiądzie a tak to na brzuch się przekręca, czworaki i siada. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Black kiedy ruszacie z interesem?
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Nasza noc dobra, zasneła o 19.45, pobudka na chwilkę o 3, spała do 6.20. Także Niunia ok, ja miałam jakieś koszmary i spać nie mogłam ![]() Cytat:
U nas tak jak pisze Marsi, drzemka to rzecz święta. Nawet jak mamy jakieś wyjścia, to planuję je tak, aby Mała mogła spokojnie się zdrzemnąć. Uśmiałam się strasznie z Waszej imprezy wczorajszej ![]() Black a może Mała ma włos gdzieś w żołądeczku i podrażnia i stąd wymioty ???
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- widziałyście ofertę biedronkową na świeta? będą fajne jeździki
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Ale żeście wczoraj potugezowały
![]() podczytywałam was, ale miałam takieo nerwa, że siedziałam cicho i winko sączyłam. Miałam wczoraj starcie ideologiczne z moim szanownym TZ Zrobiło sie tak gorąco, że na noc nie poszłam do sypialni, tylko pościeliłam sobie kanapę i Dzisiaj rano mam nadzięję, że w końcu wytłumaczyłam o co mi chodzi i dotarło do tej szanownej głowy!Co do wstawania w nocy, to tu nie mogę narzekać, mój wstaje chyba nawet więcej niż ja, ja się przyznaje, że nie mam siły nosić małego,a że u nas nosić trzeba dużo, to zazwyczaj robi to mąż. Lady załóż body z golfem to cięzko będzie wypakowac w nocy bufet ja przez pierwsze noce odstawiania od nocnego uu zamieniłam się miejscami z tz, on spal obok małego a ja z brzegu.Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Debrah dziękuję Ci za wczorajsze namiary napisałam do babki maila, mam nadzieję, że się odezwie,
|
|
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Darii od razu się spodobało ![]() Cytat:
za lekarzaCytat:
co to może byćByłam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-15 o 10:33 |
|||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki bede wieczorem, nadrabianko mnie czeka ![]() Bartosio mnie wczoraj zaskoczył pozytywnie- zaprowadził mnie do koszyka z jablkami,pokazał palcem powiedzial "jem mniam" i zaklaskal jak powiedziałam, ze w takim razie zjemy jabusio do popisania wieczorkiem |
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wstawania TŻów, to mój też sam z siebie nie wstaje, bo śpi w salonie, więc i tak Domci nie słyszy. Ale dzisiaj np. Domcia obudziła się o 4:30, nosiłam ją, ale zasnąć nie chciała, więc obudziłam męża, żeby on ją teraz ponosił. No i nosił prawie godzinkę, aż zasnęła. Nie ma wyjścia, niech i tak się cieszy, że nie wstaje co noc i nie robi małej jedzonka
|
|
|
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mądrala ![]() W końcu nie napisałaś jak wizyta szanownego? Jak Bartuś zareagował, a Ty jak się trzymasz? |
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo, też tak myślałam, ale wczoraj dałam jej z pojemniczka podróżnego, do którego w niedzielę wsypywałam z innego opakowania, niż daję normalnie... Więc to nie jest kwestia mleka.
Cóż, Szaja kiedyś pisała, że podczas zatruć itp itd nie daje się mleka... Misiu, z interesem pieczątkowym? Oj, widzę, że nie jesteś na bieżąco, interes ruszył chyba we wrześniu.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-15 o 10:39 |
|
|
|
#3536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale Daria jest duża, Lenka to drobnica, ostatnio ją ważyłam to było 8,5 kg
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heloł |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudowne!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Drzemka od 10:07;p Zjadła kaszkę o 9:30, znowu 80ml, co do łyżeczki, cholera, robię zawsze 100, może w końcu zje:P potem parę łyków uu i śpi. A ja właśnie zjadłam śniadanie. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Co ciekawe, ona tak reaguje TYLKO na mleko, bo jak jej daję owoc czy chrupki kukurydziane, to zero wymiotów... O co tu chodzi? 

ale czego się nie robi dla rodzinki w komplecie 

Dzisiaj rano mam nadzięję, że w końcu wytłumaczyłam o co mi chodzi i dotarło do tej szanownej głowy!
napisałam do babki maila, mam nadzieję, że się odezwie,
ale mądrala