|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Kurde jak ja wejdę do Was na troche to taka cisza i spokój...a jak wracam po całym dniu to tyle stron do ogarniecia.... Szalejecie jak mnie nie ma...:banghead:celowo?:ee k:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
tak sobie właśnie zerkam na pasek odwiedzająch i przypmniała mi się jedna mamusia z Australii, magnusz chyba? długo jej u nas nie było, ciekawe jak tam w kangurowym kraju się chowa maluszek
|
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykradło mi się tam "a" ![]() ![]() już poprawiam `
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez jestesmy na etapie 80ml kaszki ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- T. wpadla do nas w odwiedziny, zabrala na mega pyszna kolacje, siostra tz obdarowala bracika super prezentami, zrobily tugeze z Yae i pojechaly. A ja jestem w gastrycznym niebie
|
||
|
|
|
#3577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA! NADRABIAM
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie go montujemy ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Co myślicie o tym wózku?
Szukam czegoś na trzech kołach, z wysokim siedziskiem bo mi kręgosłup już siada od schylania, no i kółka też wysokie, żeby mi się nie blokował przy wysiadaniu z autrobusu. A i wizualnie też mi bardzo odpowiada. Te które mi się podobają jakieś phil & teds na przykład, kosztują od 1700 - 2500 zl, więc ... wiadomo Ten kosztuje 600 zł, przeceniony z 1200. Na angielskich stronack kosztuja 250 funtów. Nie chce kupić jakiegoś bubla, więc piszcie szczerze, jeśli nie, to co w nim jest nei tak Waszym zdaniem. A może znalazłyście coś innego w takim / podobnym stylu?
|
#3579 |
|
Rozeznanie
|
fajny
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Blogierko często o tobie myślę (ja ostatnio nie w temacie), już dobrze wam się układało a tu czytam że wyprowadziłaś się do rodziców, co się dzieje z tymi facetami?
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz ja juz doszlam do wniosku, ze moj TZ tak zostal wychowany, na ogromnego egoiste, on jest najwazniejszy, liczy sie jego wygoda, skoro ja sobie rade daje, to po co sobie dupe zawracac, po co nocke zarywac, po co wstyawac z samego rana ... No przeciez ja to zrobie. A jak mi zle i ciezko to zawsze moze przyjsc mi pomoc jego mamusia, albo pani Krysia (niania)... Byle sie kims wyreczyc. On nigdy nie wyjdzie poza podzial chlop pracuje a baba wychowuje dziecko. Tak go wychowali, taki przyklad dali mu rodzice w domu (nie mowie, ze to zle, jego mamie to widocznie pasowalo) ale dla mnie to bylaby walka z wiatrakami.
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko a czy on Was odwiedza, przychodzi do Boryska?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest akurat inny temat, i pod tym względem jest bardzo w porządku, zreszta zawsze było.
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
baty dla mojego tzta, jeszcze dzis do mnie nie dzwonil!! co to ma byc! !! ://
|
|
#3587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
No to byłam z Olą i tak :
Ma lekko czerwone gardło, dał nam ceklor, żeby przez weekend gorzej nie było. Gorączki nadal zbić nie mogę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moj tzt dzis ma odbiory w pracy i ni ma czasu ech.. a ja sie nauczylam krecic hula hop, 4.5 min bez przerwy ;p humor jakis do d. mam ale jak wlaczę piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=qdTDFUaaL9s to jakos lepiej;p
|
|
|
#3590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3591 |
|
Wtajemniczenie
|
zdrówka dla Oli !
![]() Hej dziewczyny , ja tak na szybko bo jestem lekko rozbita. Problemy rodzinne ,nie mam humoru , najgorsze jest to, że jestem bezradna. Napisze potem w klubie jeśli będe mieć czas o co chodzi ![]() Idę dzisiaj na koncert Comy, aczkolwiek wcale nie mam na to humoru ;/ no ale nie chce by się kasa zmarnowała. Byłam też dziś z Blanką u alergologa,20 grudnia przy okazji moich testów zrobimy jej testy na mleko i jajko. A póki co to facet kazał próbować pół miarki zwykłego mleka dodawać do nutramigenu ,potem jedną miarkę, itd i jesli będą jakieś stany niepokojące poza wysypką na policzkach to odstawić, jeśli tylko lekka wysypka na policzkach to próbowac dalej i tylko emolientami smarować. Glutenu na razie nie dawać. no i chyba tyle. Blanka była bardzo grzeczna na wizycie, wyfroterowała tylko wszystkie podłogi w przychodni ![]() a noc miałyśmy ciężką, znowu spała mi na brzuchu. Najlepszego dla jubilatów ! |
|
|
|
#3592 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wooow ale mądrala masakra ![]() Cytat:
nie umem się tego pozbyć a też nic nowego nie dawałam.A Hania dziś zrobiła 3x "papa" normalnie cieszyłam się jakbym wygrałą w totka ![]() I zdjęcie dla Ciotków ;*
|
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz bokeh, nie masz powodów do zmartwień
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla Hańci ![]() Amelcia zjadła pół słoiczka obiadku! (małego, dla nas to dużo..) Chętnie otwierała paszczę! Tylko nie wiem co zrobić, żeby się nie brudziła (wsadza rączkę do buzi a potem tą brudną oczy trze i ubranko maca ) bo ona nienawidzi wszelkich śliniaków, nie spocznie póki nie zdejmie. I dałam jej do rączki kawałek jabłka, coś tam ciumkała. Tylko nie wiem jak zaradzić temu, że ona odgryza wielkie kawały a potem nie wie co z nimi zrobić. Bokeh: moja dla odmiany teraz "papa" okazjonalnie zrobi jak się ją poprosi, kiedyś reagowała za każdym razem;p nie chce jej się już chyba Mój Tż ma taką fajną zabawę z Amelcią. Jak wraca z pracy i się witają, bawią. To bierze ją na rączki, idzie np do drugiego pokoju, i mówi do niej "Gdzie jest mamusia? Biegniemy do mamusi?" i potem biegnie z nią na rękach tak śmiesznie (małe kroczki robi i szybko nogami przebiera ) i woła "mamusiuuu" i tak z nią leci. Jak mnie dopadają to Mała już nie może z radości, ryczy ze śmiechu, rozdziawia paszczę i dostaję oślinionego buziaka Potem uciekają i znowu do mnie biegną a Mała ze śmiechu prawie oddech traci. Kocham to |
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ale słodkie to że się tak śmieje, moja rzadko tak mega sie śmieje ![]() W ogóle chcę już zęby !!!
|
|
#3596 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
mama rozmawia przez tel, chyba ktos umarl...
![]() Cytat:
super, dzielna dziewnczynka!!! ![]() Cytat:
brawa dla Blanusi!!!! Cytat:
Brawa!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
100 lat dla solenizantow!!!!! |
||||||
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() a tutaj sfochowana Maja ![]() Czy Wasze dzieci Was gryzą? Bo Maja mnie tak podejdzie i łup, np w kolano mnie ugryzie A uwierzcie, 12 gryzących zębów da się boleśnie odczuć...Przyszły dziś klocki Duplo dla Karinki, Szaja miałaś rację, zaje*** są
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj... ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
moj mnie gryzie.... 2 jak narazie, ale trzeci juz sie przebil takze bedzie ciekawie.... ![]() ślicznotka mala
|
||
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tak się śmieje w głos ale tylko przy tych których zna, w domowym zaciszu. Jak ktoś do nas przyjdzie to na początku się bardzo boi, nie da położyć na podłogę, nie chce raczkować, wczepia się w rodzica i płacze jak chce się ją odłożyć. Jest lękliwa i nieśmiała z początku bardzo, wtedy też bardzo poważna, chichra się tylko przy swoich, choć generalnie śmieje się bardzo dużo (częściej bez dźwięku). Współczuję Wam trochę, bo u Leosia Marsi poszło na raz 5 zębów, żeby tylko u Was szło stopniowo, a nie, że jak Was dopadnie to naraz. Żeby tylko Hańcia nie cierpiała, moja była przy tych 4rech biedna bardzoo. Widzę już te górne, ale tylko kiedy buzia mocno otwarta, bo jeszcze aż tak nie wystają, żeby je zawsze było widać. Ale wiem już, że przerwe będzie miała między jedynkami (mama mówi mi, że to się zejdzie potem), rany ale będzie śmiesznie wyglądać, cała buzia się zmieni
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, ale cudo!
Debrah, ale czad, chcialabym to widziec I brawa za obiadek!!! ![]() Moze mi ktoras powiedziec, o co chodzi mojemu dzieciowi? ![]() Dzisiaj o 8 dostal jeszcze cyca. O 10 byla kaszka (120ml, nigdy chyba tyle nie zjadl )o 13.00 dalam obiadek, zjadl 40g. O 14.15 byla drzemka, wstal o 15.30, dostal obiadek cz. 2, i tutaj juz zjadl cala reszte duzego sloiczka, czyli ok. 150gr. Czasem musze otwierac drugi sloiczek albo dorabiac. I czy ktos moze mi wytlumaczyc, czemu on na "pierwsze danie" zjada tak malo? przeciez 3godz odstepu miedzy kaszka a obiadkiem to chyba wystarczajaco duzo? Nie podjada miedzy posilkami, pije tylko podczas jedzenia. I tak jest wlasciwie codziennie. Nie wiem o co chodzi. Nartwic sie? Ale z drugiej strony jakby byl glodny to chyba by plakal/marudzil? A on sie bawi szaleje smieje ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Wykradło mi się tam "a"
`

Co do wstawania, to na krótkie pobudki tz mi nie potrzebny bo Ola z Nami w łóżku, ale jak cos jej sie przestawi i jest rozbudzenie, a tz dalej spi to mnie wkurza
ale to przeleciało. Masakra. Już niedługo roczek... a co za tym idzie...powrót do pracy...

A uwierzcie, 12 gryzących zębów da się boleśnie odczuć...