Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-15, 20:13   #3811
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
A czemu sie nie mozecie dogadac?
TŻ chce u swoich rodziców a ja u swoich i nie wyobrażam sobie żebym spedzala te swieta (mam na mysli kolacji) u tesciow i lamala sie oplatkiem ze szwagrem

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:31   #3812
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Pisałam Wam bólu brzucha, wiecie to taki ból jak na @... dodatkowo tż mnie nakręca bardzo, bo co chwilę jakieś teksty rzuca sugerujące, że jestem w ciązy... wchodzimy do teściów, a on do nich "o dziadki już chyba śpią" spojrzałam na niego a on do mnie "no co przecież jak jesteś w ciąży to oni są dziadkami" dobrze, że tego nie słyszeli.

Potem siedzieliśmy w aucia (ja z racji wolnego dnia w pracy umalowałam się ładnie ubrałam i uczesałam) i tż mówi, że ma przy sobie 2 aniołki jednym jestem ja, a drugim fasolka w moim brzuszku.

Ja się staram tym nie myśleć i nie mówić, a on mi tutaj takie teksty ..
fajnie jak tak mówi
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
my mamy takie same łóżko i 2 kołdry jak nie jesteśmy mocno padnięci to zasypiamy na łyżeczkę a potem każde na swoje się przekręca

nie mogla bym spać całą noc przytulona bo ja od razu się duszę pocę w lecie kołdrę trzymam między nogami a w zimie robię kokon więc jedna kołdra odpada
hahaha widzę, że mamy taki system spania ja latem też kołdra mdzy nogami, a zimą - kokon
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Królikom dobrze idzie z rozmnażaniem, więc jest z kogo brać przykład

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj mam pracowity dzień- zrywanie tapet już na samą myśl mi się nie chce
oooo widzę, że remont my ciągle wykańczamy mieszkanie...teraz jestem z tym sama, bo mąż wyjechał... dziś np. dowiedziałam się, że muszę skuć jedną płytkę i podmienić, a już wszystko pięknie było zrobione...i tak ciągle coś
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość

Na mamusiowym dalam krotka informacje o mojej wizycie. Bedzie chłopak
oooo chłopak to już się możesz do niego konkretnie zwracać
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Witam , chce do Was dołączyć mam 23 lata staramy sie z moim od tego miesiaca o maleństwo teraz czekam do zrobienia testu juz nie mogę się doczekać
witaj! powodzonka w staraniach oby szybko się udało
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
właśnie dowiedziałam się, że moja znajoma zaszła w 1cs - bliźniaki
oooo jak fajno

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość

Mój Tż ma siostrę bliźniaczkę ale niestety to od kobiety zależy czy są bliźnięta czy nie niestety
moja babcia miała brata bliźniaka i kuzynka urodziła bliźniaczki
Cytat:
Trochę tak ale mojego jak ochrzaniłam w poprzednim cyklu to w tym się sam postarał i się udało ale tak się ostatnio śmiałam, bo gdzieś czytałam, że żeby zajść trzeba zmienić ustawienie łóżka albo w ogóle gdzie indziej fikać to szanse większe i mi się chyba sprawdziło, bo mojego w salonie na podłodze zgwałciłam i jest bobas
hehehe na podłodze mówisz? może spróbuję i będzie bobo
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:46   #3813
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
kusi mnie dlatego kupilam dwa testy
Testuj

Cytat:
No ostatnio prawie kupiłam, ale wydałam kasę na folik i testy ciążowe A jaki Ty masz?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Czyli każdego 30dc muszę robić test żeby wiedzieć czy brać dalej.
Micfolife MT16C2, chyba większość dziewczyn stąd też go ma, bo tu dostałam to info
A co do k. foliowego - na początku kupowałam Folik 90tabl za ok. 21zł, a teraz Kwas foliowy (Puritan's Pride)250tabl za ok. 28zł.

Jesli chodzi o progesteron to się nie wypowiadam bo nie mam pojęcia o tym.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Ja już wykąpana, termofor napełniony ciepełkiem i mogę ogladać Rodzinkę.pl w końcu weekendzik

A w niedziele wraca mąż
Stary 2013-11-15, 20:50   #3814
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Tak napisałam Ci kilka postów wyżej jak się nie uda w tym cyklu to zwalę wszystko na M, bo wypiął się na mnie akurat w dzień owu (teoretycznej wyzn przez wykres)
jeszcze może zmieni i serducha będą wstrzelone
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Znajomy TŻ mówił kiedyś, że musi zmienić samochód bo mu sie rodzina powiększa. Mąż sie pyta no ale po co macie bliźniaki plus was dwoje i jeszcze jedno w drodze to akurat 5. A znajomy z uśmiechem no tak ale znowu bliźniaki to bedzie nas 6 Szok.

A wiecie? Od poniedziałku mam tydzień wolnego
wow to jest ilość fajnie z tym wolnym też bym sobie odpoczęła a ja jutro idę do pracy, bo odrabiam za jakieś grudniowe dni, żeby w okolicy świąt mieć wolne...ale na szczęście na krócej, później zmykam na mieszkanko sprzątać i malować
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj na basenie. I akurat były zajęcia dla niemowlaków - basen pełen takich kilkumiesięcznych maluchów
fajnooooo takie maluchy są słodkie
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Skończyła mi się wczoraj @ a dzisiaj boli mnie i piecze piczka za przeproszeniem. Jakieś zapalenie chyba mi się przywaliło.
to clotrimazolem posmaruj mi się już też @ kończy i rano też lekko szczypało, posmarowałam i póki co jest dobrze
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Jagatka wybiore sie na impreze ale z kolezanka jak juz bo TZ pracuje w weekendy wiec musialabym dlugo czekac zeby sie udalo nam wyjsc razem ale pewnie kiedys pojdziemy tez we dwoje :d moze w sylwestra hehe jak nie bedzie pracowal...

No wlasnie tez odnosicie takie wrazenie, ze ciagle tylko chodzimy za naszymi chlopami i gadamy o jednym-owulacja, teraz dobry czas... znudzilo mi sie to.
Porobie badania jak sie juz zapisalam ale nie bede juz celowac w owulacje bo nie mam juz na to ani ochoty ani sily.
może jak właśnie sobie teraz odpuścisz to się uda
Cytat:
Wiecie co, trochę się martwię, bo wymyśliłam sobie nowy problem... powiedzcie mi czy słusznie.

Biorę ten progesteron aby nie było plamień. Plamień nie ma, co wskazywałoby na to, że organizm faktycznie go za mało wydziela w tej drugiej fazie i sztuczny progesteron je powstrzymuje. Załóżmy, że zachodzę w ciąże i przestaję brać ten progesteron, bo mam go brać tylko od 20 do 29dc. Boję się, że mimo ciąży organizm nie zaskoczy i będzie dalej wydzielał za małe ilości progesteronu i nie utrzyma ciąży.
Jak myślicie dobrze rozumuję? Zapytam o to lekarki na najbliższej wizycie
nie mam pojęcia...nie znam się na tym...skonsultuj z ginem, ale skoro wie, że się staracie to chyba wiedział co robi przepisując leki

Jagatka tż do mnie dzwonił - jutro jedzie do Poznania, ale powrót normalnie w ndz lub może nawet sb w nocy
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-11-15, 20:52   #3815
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

Ja już wykąpana, termofor napełniony ciepełkiem i mogę ogladać Rodzinkę.pl w końcu weekendzik

A w niedziele wraca mąż
no to już tylko jeden dzień samotności,a potem
ja znikam, bo mój mąż zaraz wraca, no i test owu zrobię, kolejny, ciekawe co dziś pokaże, miłego weekendu tym, co ich dopiero w poniedziałek spotkamy!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 20:53   #3816
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

A w niedziele wraca mąż
ja też wykąpana, w piżamce i również oglądam rodzinkę.pl
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-11-15, 20:58   #3817
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

Jagatka tż do mnie dzwonił - jutro jedzie do Poznania, ale powrót normalnie w ndz lub może nawet sb w nocy
To super
a mój wczoraj oznajmił, że mieli zostać do 24.11 ale jednak na szczęście wrócą w tą niedzielę. Sami dopiero wczoraj dowiedzieli sie że była taka opcja ze zostaną jeszcze do 24.11 oby już nic się nie zmieniło

To pewnie będzie gorąco w niedzielę, u Was i u nas
ależ się cieszę
Stary 2013-11-15, 20:59   #3818
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Micfolife MT16C2, chyba większość dziewczyn stąd też go ma, bo tu dostałam to info
A co do k. foliowego - na początku kupowałam Folik 90tabl za ok. 21zł, a teraz Kwas foliowy (Puritan's Pride)250tabl za ok. 28zł.

Jesli chodzi o progesteron to się nie wypowiadam bo nie mam pojęcia o tym.
Ja kupiłam Pregnamed 60 tabletek za 4zł, kwasu foliowego jest 400 na tabletkę w promocji był

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:06   #3819
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
ja też wykąpana, w piżamce i również oglądam rodzinkę.pl

A termofor masz?!?

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Ja kupiłam Pregnamed 60 tabletek za 4zł, kwasu foliowego jest 400 na tabletkę w promocji był

4zł ??? no nieźle....
to za zaoszczędzone pieniądze zakup Microlife

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
no to już tylko jeden dzień samotności,a potem
ja znikam, bo mój mąż zaraz wraca, no i test owu zrobię, kolejny, ciekawe co dziś pokaże, miłego weekendu tym, co ich dopiero w poniedziałek spotkamy!
dokadnie tak

Aga a może Ty za późno te testy robisz, może trzebaby z kilka godzin wcześniej, chociaz 17-18sta tak mi jakoś przyszło do głowy jakie masz te testy, bo nie pamiętam czy pisałaś paskowe czy strumieniowe?

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-11-15 o 21:07
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:09   #3820
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
4zł ??? no nieźle....
to za zaoszczędzone pieniądze zakup Microlife
3,99 dokładnie Promocja w superpharm była więc wzięłam 2 opakowania, a wiesiołek oeparol był za 14,99, ale termometr owulacyjny widziałam jeden i już był za 35

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:12   #3821
neska1412
Raczkowanie

Wiecie też ostatnio się czuje jakbym chodziła i się narzucała na serduszka i co najlepsze? Mąż się mnie chyba boi Fasolkę to by chciał tylko jakoś nie ogarnia. Planuje serduszka co by najlepiej było a tu sprzeciw
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:19   #3822
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
3,99 dokładnie Promocja w superpharm była więc wzięłam 2 opakowania, a wiesiołek oeparol był za 14,99, ale termometr owulacyjny widziałam jeden i już był za 35
to na allegro kupisz termometr taniej, od około 10zł + przesyłka

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Powiedzcie mi w takim razie, dlaczego FOLIK jest taki drogi ?

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Spójrzcie co znalazlam na stronie 4, fajne na prezent jak ma się np. chrześniaka malucha

http://gazetki.biedronka.pl/g228,wie...B3w%20dla.../4

chodzi mi o tą matę dla niemowląt, w Smyku widziałam za ponad 230zł
Stary 2013-11-15, 21:19   #3823
maciejka1987
Zakorzenienie

kotka zatestuj no już tera...po terminie @ powinien Ci spokojnie wyjść

ja oczywiście przespałam popołudnie...to taki standard u mnie...

takie dziwne kłucie czuję w macicy, cycki przestały mnie boleć, chciaałam jutro testować ( bo w weekend impreza) ale tż zabronił ...i teraz nie wiem, chyba nie będę piła?? jutr 10 DPO... przeczuć już nie mam. Wszystko jest tak jak zawsze, tylko straszną zgagę dziś miałam...masakra normalnie ;/

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:28   #3824
neska1412
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
kotka zatestuj no już tera...po terminie @ powinien Ci spokojnie wyjść

ja oczywiście przespałam popołudnie...to taki standard u mnie...

takie dziwne kłucie czuję w macicy, cycki przestały mnie boleć, chciaałam jutro testować ( bo w weekend impreza) ale tż zabronił ...i teraz nie wiem, chyba nie będę piła?? jutr 10 DPO... przeczuć już nie mam. Wszystko jest tak jak zawsze, tylko straszną zgagę dziś miałam...masakra normalnie ;/
Poczekaj jeszcze bo to chyba troche za wcześnie. Mi się wydaję ze jak napijesz sie trochę tak w granicach rozsądku to nic się nie stanie.
Inaczej jak dziewczyna z rodziny piła wino wiedząc ze jest w ciąży. Po co? Nie wiem. Zapijała jeszcze tigerem. Myślałam ze udusze
neska1412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 21:42   #3825
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę, że to jest nowy plan God
Nie to żaden plan, nie mam w myślach tego, że jak odpuszczę to mi się uda.
Po prostu jestem zmęczona ciągłym myśleniem o dziecku i staraniach i stopuje.
Stary 2013-11-15, 22:00   #3826
Leine
Zakorzenienie

Zubi pytałaś o mierzenie tempek czy mi tak wygodnie- a więc tak; nie stresuje mnie to, wpisywałam jedno po drugim ale musiałam szybko przełączać następną tempkę bo jak za wolno to robię to on wtedy mierzy, więc kilka razy musiałam włączać i wyłączać by wszystko wpisać, potem sprawdzanie czy nie opuściłam czegoś Ogólnie czuje się z tym ok, nie ma parcia na to, w tel zapisuję tylko jakieś zmiany które mam potem zaznaczyć, nie narzekam, podoba mi się to, zleciało szybko Dalej zamierzam się trzymać swojego planu: aktualizacja co 10 dni i ćwiczonka Mam nadzieję, że nie sfiksuję jak zobaczę, że jest po owu no ale nie jestem w stanie przewidzieć swojego zachowania

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hej troszkę mnie nie było odpoczywam od staran i myslenia o dziecku. Stwierdzilam, ze ostatnio ciagle tylko o tym myslalam, 100 razy dziennie. Doszlam do wniosku, ze juz mnie to troche zmeczylo... i nie mowie tego w sensie jakiejs depresji czy cos po prostu stwierdzilam ze to wszystko takie jest beznadziejne... serduchowanie teraz bo najlepszy czas... ciagla presja.
Jakos tak nie chce mi sie juz tym przejmowac... odbiera to cala radosc z bycia razem
Chyba jakies nowe wcielenie we mnie wstapilo

Swoja droga poszlabym na jakas impreze, wybawila sie, wytanczyla... tego mi trzeba
a no mam takie samo odczucia jak Ty czasami, to chyba normalne
Cytat:
też odnoszę czasem takie wrażenie tylko mnie to irytuje że przychodzi i gada jakby to było fajnie mieć już dzieciaczka a jak przyjdzie co do czego to zmęczony to coś tam

ja odpoczęłam w tym cyklu od tych myśli o dziecku o staraniach ale gdzieś w głowie siedzi ten chochlik i gada że może nie było owulacji i całkiem ze mną do dupy jest. Miałam objawy na owu ale kurcze jak na ew 5-6 dpo to nie mam żadnych objawów aż dziwne pff
ooo uwielbiam to
Cytat:
Trochę tak ale mojego jak ochrzaniłam w poprzednim cyklu to w tym się sam postarał i się udało ale tak się ostatnio śmiałam, bo gdzieś czytałam, że żeby zajść trzeba zmienić ustawienie łóżka albo w ogóle gdzie indziej fikać to szanse większe i mi się chyba sprawdziło, bo mojego w salonie na podłodze zgwałciłam i jest bobas
chyba coś w tym jest, bo my spłodziliśmy córę na łóżku teściów
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:02   #3827
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
No ostatnio prawie kupiłam, ale wydałam kasę na folik i testy ciążowe A jaki Ty masz?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Czyli każdego 30dc muszę robić test żeby wiedzieć czy brać dalej.
nie mam pjecia ale lepiej wiedziec jakby co
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:02   #3828
Leine
Zakorzenienie

debraM a widzisz? Byłaś taka mądra, że rtęciowy lepszy... :P a tu leż i czekaj te 5 czy 7 minut.... a elektroniczny to 30 sek i gotowe, moim zdaniem rewelka
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:05   #3829
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co, trochę się martwię, bo wymyśliłam sobie nowy problem... powiedzcie mi czy słusznie.

Biorę ten progesteron aby nie było plamień. Plamień nie ma, co wskazywałoby na to, że organizm faktycznie go za mało wydziela w tej drugiej fazie i sztuczny progesteron je powstrzymuje. Załóżmy, że zachodzę w ciąże i przestaję brać ten progesteron, bo mam go brać tylko od 20 do 29dc. Boję się, że mimo ciąży organizm nie zaskoczy i będzie dalej wydzielał za małe ilości progesteronu i nie utrzyma ciąży.
http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/d...owo,nId,620116 tu poczytaj
Stary 2013-11-15, 22:14   #3830
kachna21
Raczkowanie

cześć dziewczyny! przygarniecie mnie??
my od pazdiernika sie staramy a raczej... nie zabezpieczamy po prostu w oczekiwaniu
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:18   #3831
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
my od pazdiernika sie staramy a raczej... nie zabezpieczamy po prostu w oczekiwaniu
hej witaj
Stary 2013-11-15, 22:20   #3832
missbennet
Zakorzenienie

missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:21   #3833
Jagatka_N
Zakorzenienie

Widzę że nikt nie odp na mojego posta

zimno mi w stopy, chyba machnę sobie z 2 kieliszki naleweczki wiśniowej na rozgrzanie i lepsze spanie

dobranoc
Stary 2013-11-15, 22:50   #3834
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
to na allegro kupisz termometr taniej, od około 10zł + przesyłka

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Powiedzcie mi w takim razie, dlaczego FOLIK jest taki drogi ?

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Spójrzcie co znalazlam na stronie 4, fajne na prezent jak ma się np. chrześniaka malucha

http://gazetki.biedronka.pl/g228,wie...B3w%20dla.../4

chodzi mi o tą matę dla niemowląt, w Smyku widziałam za ponad 230zł
fajna ta mata ale ceny u nas w zabolu ok 300 zl ja naszczescie bede miala za darmo hehe

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
Stary 2013-11-15, 22:51   #3835
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że nikt nie odp na mojego posta

zimno mi w stopy, chyba machnę sobie z 2 kieliszki naleweczki wiśniowej na rozgrzanie i lepsze spanie

dobranoc
Ja nie odp bo mi się tu nie chce otworzyc ta gazetka

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:59   #3836
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie odp bo mi się tu nie chce otworzyc ta gazetka

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...11-2013,2532/1 sprobuj z tego
Stary 2013-11-15, 23:09   #3837
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
O teraz widzę

Super cena tej maty sama bym kupiła gdybym miała po co

Ide spać ostatnia samotna noc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:11   #3838
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
O teraz widzę

Super cena tej maty sama bym kupiła gdybym miała po co

Ide spać ostatnia samotna noc
dobranoc
Stary 2013-11-15, 23:16   #3839
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe na podłodze mówisz? może spróbuję i będzie bobo
U mnie kiedyś brykanie na podłodze skończyło się kilkoma wielkimi otarciami (takie wielkie koła miałam o średnicy kilku centymetrów wzdłuż całego kręgosłupa) - ponad rok miałam po tym ślady
Pamiętam jak niedługo po ich powstaniu byłam z mamą w sklepie i zupełnie o tym zapomniałam - no i wołam mamę do przymierzalni, a ona przerażona co ja mam na plecach Stwierdziła jednak, że woli nie wiedzieć skąd to mam... a ja się tłumaczyłam, że z psem się na podłodze bawiłam i jakoś się tak dziwnie obtarłam

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
TŻ chce u swoich rodziców a ja u swoich i nie wyobrażam sobie żebym spedzala te swieta (mam na mysli kolacji) u tesciow i lamala sie oplatkiem ze szwagrem
A Wasi rodzice daleko od siebie mieszkają? Bo my to zawsze na święta zaliczamy wizytę u jednych i drugich.

Nie kojarzę czy kiedyś już pisałaś: co Ci zrobił szwagier?
Stary 2013-11-15, 23:28   #3840
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
podziwiam tą matkę

ja też bym nie dała rady. czasem ledwo daję rady psychicznie z jednym moim jak ma zły dzień, a z taką czwórką co w momencie zacznie tupać nogami i się drzeć to już nawet nie chcę sobie wyobrażać
podziwiam
a za niemowlaka co budzi się co godzinę lub dwie w nocy żeby nakarmić czy przebrać to już sobie w ogóle z taką czwórką nie wyobrażam

Robię leczo na 2 dni a wy ?
No najgorsze te noce u noworodków a do tego 4 na raz, o matko, nie wyobrażam sobie, ja przy jednym modliłam się, żeby jeszcze pospał minutkę lub 2 Albo bunt 2 latka razy 4 i w tym samym czasie

Cytat:
Widzisz... i tu napotykamy problem bo ja się uparłam, że rtęciowy owulacyjny jest lepszy
Ja się tam na rtęciowym nigdy nie zawiodłam a na microlife tak
Tylko te długie pomiary...

Cytat:

A jak mierzysz temp to progesteron który bierzesz nie podtrzymuje sztucznie wysokiej temperatury?

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
Witaj, powodzenia

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości