Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-15, 22:40   #2341
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która z tych trzech torebek jest Waszym zdaniem najfajniejsza? Potrzebuję jakieś do noszenia na co dzień
1. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1436253.html
2. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1414548.html
3. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...0p1392013.html
Mnie podoba sie 1 i 3.
Za te cene to chyba nie skora... Ale na %...
Bije sie z myslami czy kupic te spodnie mchowe, ktore upatrzylam sobie juz daaaawno czy czekac do wyprzedazy... ale w tym miesiacu wydalam juz tyle, ze sama czuje, ze przeginam :/ czekam na swoje Melissy i mam nadzieje, ze bedzie milosc.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:41   #2342
Marigold19
🦄

Co Zara w tej kolekcji robi z butami- większość botków czy kozaków jest strasznie ciasna w kostce i ciężko się je zdejmuje. Kolejne botki mam do zwrotu mimo że mega ładnie wyglądają na nodze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6109201105_1_1_1.jpg (9,8 KB, 25 załadowań)

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 22:43   #2343
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Tego niestety nie wiem, bo nigdy nie miałam 2 boxów, ale logiczne byłoby raz, bo jedno zamówienie.
No właśnie, a ja podpisałam się za dwa. Ale dobra- jest przecież monitoring więc nie powinnam się tym martwić

Stary 2013-11-15, 22:57   #2344
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No właśnie, a ja podpisałam się za dwa. Ale dobra- jest przecież monitoring więc nie powinnam się tym martwić
Mari, mysle, ze wszystko bedzie ok, bo przeciez pudlo jest u nich wiec nawet jesli podpisalas sie za dwa pudelka, to jest "wina" personelu, ze nie wydali calego zamowienia - ja tak to rozumiem.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:01   #2345
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, która z tych trzech torebek jest Waszym zdaniem najfajniejsza? Potrzebuję jakieś do noszenia na co dzień
jak dla mnie 1
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:06   #2346
owieczka-18
Raczkowanie

Cytat:
Miałam ten sam dylemat co Ty zastanawiałam się pomiędzy torebką 1 i 2. Ostateczny mój wybór na zdjęciu, polecam jestem z niej bardzo zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie.jpg (69,4 KB, 131 załadowań)
owieczka-18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:11   #2347
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Mari, mysle, ze wszystko bedzie ok, bo przeciez pudlo jest u nich wiec nawet jesli podpisalas sie za dwa pudelka, to jest "wina" personelu, ze nie wydali calego zamowienia - ja tak to rozumiem.
Ja to może na to pesymistycznie patrzę, ale zawsze mogliby mi powiedzieć, że obie paczki odebrałam Ale nie no- na pewno będzie wszystko ok

Stary 2013-11-15, 23:15   #2348
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Co Zara w tej kolekcji robi z butami- większość botków czy kozaków jest strasznie ciasna w kostce i ciężko się je zdejmuje. Kolejne botki mam do zwrotu mimo że mega ładnie wyglądają na nodze:
Chyba nie tylko botki. Ja mierzyłam spodnie dresowe, to nie stopy przez mankiet na nogawce przeciągnąć.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Ja to może na to pesymistycznie patrzę, ale zawsze mogliby mi powiedzieć, że obie paczki odebrałam Ale nie no- na pewno będzie wszystko ok
Nie przejmuj się, na pewno będzie dobrze.
A z drugiej strony to doskonale Cię rozumiem, bo sama też zawsze tak się niepotrzebnie nakręcam i denerwuję.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:56   #2349
Angel xx
Raczkowanie

Pozwolę sobie jeszcze na chwilkę powrócić do dzisiejszego OT (dopiero teraz Was nadrobiłam) i chciałam podziękować dziewczynom: Kasiuli36, Unikalnej1983, hihi, OnaZakupoholik, Eggnogg, Ewcik, Forget_me, Zebra80, Eleonorcecyrolce (sorry jeśli kogoś pominęłam) za to to napisałyście o sobie, bo dzięki temu poczułam, że nie jestem jedyna "dziwna, z którą coś jest nie tak" na świecie.

Gabi, Kama-hh - ułoży się nam, najtrudniej niestety zacząć zmiany....
:przytu l:
Angel xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-15, 23:58   #2350
Kocica77
Rozeznanie

Cytat:
Bbbeee, a kojarzysz czy przy dwóch boxach podpisuje się za dwa czy jako jedno zamówienie? Bo zawsze wydawało mi się że podpisuje się za jedno zamówienie jeden raz, niezależnie od ilości boxów.
Raz się podpisuje , bo to jest 1 zamówienie
Kocica77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 00:26   #2351
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie jeszcze na chwilkę powrócić do dzisiejszego OT (dopiero teraz Was nadrobiłam) i chciałam podziękować dziewczynom: Kasiuli36, Unikalnej1983, hihi, OnaZakupoholik, Eggnogg, Ewcik, Forget_me, Zebra80, Eleonorcecyrolce (sorry jeśli kogoś pominęłam) za to to napisałyście o sobie, bo dzięki temu poczułam, że nie jestem jedyna "dziwna, z którą coś jest nie tak" na świecie.

Lubię to forum, bo udzielają się tutaj kobiety czasami skrajnie różniące się między sobą, ale będące "na poziomie". Tutaj się nie ocenia, a rozumie, pokazuje się różne punkty widzenia i dzięki temu weryfikacja " danych problemów" jest globalna.

Każdy żyje w jakimś tam środowisku. Jeżeli chodzi o mnie, to ja tutaj mogę pogadać o ciuchach, dobrych kosmetykach. Wiem dobrze, że jak przyjdę np. w kocyku do pracy to nikt nie powie "oo fajny szal z Zary" czy coś w tym rodzaju. Prędzej usłyszę "jak można wydać na szal 100 zł". To samo się tyczy całej reszty- tego, że nie mam dzieci, że noszę markowe ubrania, że schudłam i dbam o siebie.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2013-11-16 o 00:29
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 00:41   #2352
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Lubię to forum, bo udzielają się tutaj kobiety czasami skrajnie różniące się między sobą, ale będące "na poziomie". Tutaj się nie ocenia, a rozumie, pokazuje się różne punkty widzenia i dzięki temu weryfikacja " danych problemów" jest globalna.

Każdy żyje w jakimś tam środowisku. Jeżeli chodzi o mnie, to ja tutaj mogę pogadać o ciuchach, dobrych kosmetykach. Wiem dobrze, że jak przyjdę np. w kocyku do pracy to nikt nie powie "oo fajny szal z Zary" czy coś w tym rodzaju. Prędzej usłyszę "jak można wydać na szal 100 zł". To samo się tyczy całej reszty- tego, że nie mam dzieci, że noszę markowe ubrania, że schudłam i dbam o siebie.
Takim gadaniem to Ty się nie przejmuj. Ciotki po prostu są zawistne, zazdroszczą Ci figury, ciuchów itp. i pewnie myślą, że mówiąc o braku dzieci Ci dowalą.
Stary 2013-11-16, 00:55   #2353
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
hmm mnie to przeraża, będę pamiętać ale każdy inaczej też odczuwa ból ja naprawdę mam straszne okresy masakraaaaaaaaaaaaaaa
Ewa ja co miesiac jadę na ketonalu

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Mari ale jak mogłaś się podpisać za dwa?Przecież żeby się podpisać trzeba wcześniej pudełko zeskanować...

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kocica77 Pokaż wiadomość
Musisz to czuć w sobie, jak nie masz parcia na dzieci, to nic na siłę.
To stereotyp że kobieta musi mieć zawsze dzieci, że zawsze musi je chcieć i że musi szybko rodzić, najlepiej do 30.
To akurat wcale nie stereotyp. To najzdrowsze dla dziecka i dla matki. Natury się nie oszuka, im dłużej po 30 się zwleka tym większe ryzyko wad, chorób i wszelakich zagrożeń.
Stary 2013-11-16, 00:55   #2354
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Mari ale jak mogłaś się podpisać za dwa?Przecież żeby się podpisać trzeba wcześniej pudełko zeskanować...
To ja Wam powiem, że po porodzie nawet nie zauważam, że dostaję miesiączkę, a wcześniej też były bolesne.
Stary 2013-11-16, 01:00   #2355
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

To akurat wcale nie stereotyp. To najzdrowsze dla dziecka i dla matki. Natury się nie oszuka, im dłużej po 30 się zwleka tym większe ryzyko wad, chorób i wszelakich zagrożeń.
Za dwa zamówienie się podpisałam. Odebrałam 3 boxy- 2 z jednego zamówienia, 1 z drugiego, podpisałam się dwa razy. I co tu robić, zadzwonię do nich rano ;/ Nie wiem, za co się podpisałam, bo to nie mój biznes żeby w to wnikać, chociaż może jednak...

Stary 2013-11-16, 01:05   #2356
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Za dwa zamówienie się podpisałam. Odebrałam 3 boxy- 2 z jednego zamówienia, 1 z drugiego, podpisałam się dwa razy. I co tu robić, zadzwonię do nich rano ;/ Nie wiem, za co się podpisałam, bo to nie mój biznes żeby w to wnikać, chociaż może jednak...
Nie martw się, na pewno się zorientowali,ze wyszłaś bez jednego i ci odłożyli
Stary 2013-11-16, 01:23   #2357
LadyI
Zakorzenienie

Widzę, że ciążowy temat został poruszony.. Wybaczcie, że do tego wracam, ale jak dobrze przeczytać, że nie jestem w tym sama... Większość moich koleżanek z poprzednich studiów jest już po ślubie albo ma dzieci, a ja nawet nie mam takich planów..przerażało mnie to trochę, ale widzę, że to nie tylko moje zmartwienie.. Nie ma się co przejmować i trzeba robić swoje..
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 02:02   #2358
Marigold19
🦄

Dużo moich koleżanek ma już dziecko, dwoje, troje Ale ja zupełnie się nie widzę w roli matki, więc nawet nie kombinuję nic w tym temacie. Kiedyś pewnie będę mieć, wiem że zegar biologiczny tyka, ale akurat jakimiś wymyślankami że po 30 gorzej rodzić nie mam zamiaru przejmować (chyba że ktoś mi pokaże jakieś miarodajne badania, chociaż każda kobieta jest inna i np. moja kuzynka pierwsze dziecko urodziła w wieku 35 lat, ma już troje, nie miała problemu z zajściem w ciążę, inna 23-letnie leczy się od roku i zajść nie może...), bo uważam, że lepiej być przygotowanym do tego psychicznie, a wtedy i fizycznie się da radę.

Na szczęście mam dużo koleżanek bezdzietnych, w ścisłym gronie moim i TŻta nie ma dzieci, więc nie czuję się jakoś szczególnie napiętnowana

Stary 2013-11-16, 03:13   #2359
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
ja moj kocyk wiaze tak
a jakieś zdjęcie szaliczka co tak zawiązałaś?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 07:18   #2360
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
A ja będę polować na nr 2, jak przejdzie na %
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 125.jpg (45,5 KB, 70 załadowań)
Stary 2013-11-16, 07:19   #2361
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa mnie też ostatnio kusi, a maszyna stoi, a ile materiałów nakupiłam to szkoda gadać. Nawet na płaszcz\pelerynę-taka jestem optymistka
to ak jak ja ale ostatnio sie wzielam i nadrabiam

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
:
Mam nożyce z Ikei, dwie pary, jedne zupełnie do niczego, drugie, takie same i całkiem dobrze tną. Ale najlepsze okazały się z Tchibo.
o. Dziekuje, bede musiala sie zaopatrzyc, bo pare dobrych slow o nich juz czytalam

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
ile?

Aldi, ojacie, widziałam w zeszłym tygodniu jedną u mnie, nie spodziewałam się, że mogą być 'zdatne' do użytku
nosztuk, par, na jedno wychodzi i do tego 2 pary zabkowanych.

Ja zaczynalam na taniej maszynie, podstawowej takiej i bardzo ja sobie chwalilam, do dzisiaj uwazam, ze byla super. Szczegolnie dla kogos poczatkujacego nie ma co szalec, wystarczy kupic taka za 2 stowki, zeby sprawdzic czy to nas wciaga czy nie.
Stary 2013-11-16, 07:53   #2362
20stokrotka20
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie ja też ostatnio przymierzałam czarne w galerii i myślałam że będę musiała już po całym sklepie gonić i się z nimi siłować żeby zdjąć Mimo że jestem chudzielcem i nogę mam baardzo szczupłą!!
20stokrotka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 08:11   #2363
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo moich koleżanek ma już dziecko, dwoje, troje Ale ja zupełnie się nie widzę w roli matki, więc nawet nie kombinuję nic w tym temacie. Kiedyś pewnie będę mieć, wiem że zegar biologiczny tyka, ale akurat jakimiś wymyślankami że po 30 gorzej rodzić nie mam zamiaru przejmować (chyba że ktoś mi pokaże jakieś miarodajne badania, chociaż każda kobieta jest inna i np. moja kuzynka pierwsze dziecko urodziła w wieku 35 lat, ma już troje, nie miała problemu z zajściem w ciążę, inna 23-letnie leczy się od roku i zajść nie może...), bo uważam, że lepiej być przygotowanym do tego psychicznie, a wtedy i fizycznie się da radę.

Na szczęście mam dużo koleżanek bezdzietnych, w ścisłym gronie moim i TŻta nie ma dzieci, więc nie czuję się jakoś szczególnie napiętnowana
Trzeba również nie zapominać,że wiele osób bardzo młodych ... chce a nie może mieć dzieci i szacunek musi być w dwie strony są osoby, które chcą mieć dzieci, mają je i nie widzą świata poza nimi. Są też takie, które nie chcą mieć i szacunek musi być w obie strony. Nie wszystkie matki są zaniedbane, umęczone itd...

Dzisiaj wybieram się na małe zwiedzanie Zary odebrać paczkę
Stary 2013-11-16, 08:51   #2364
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez 20stokrotka20 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też ostatnio przymierzałam czarne w galerii i myślałam że będę musiała już po całym sklepie gonić i się z nimi siłować żeby zdjąć Mimo że jestem chudzielcem i nogę mam baardzo szczupłą!!
Ja też nie mam jakichś łydek grubych, a kostki to bym powiedziała nawet że szczupłe. Te, co pokazywałam wczoraj ubrałam sama, ale TŻ mi zdejmował, bo stwierdziłam, że nie chce mi się męczyć. Chyba Zara poszła w piękno buta kompletnie zapominając o jakiejkolwiek praktyczności ;p

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Trzeba również nie zapominać,że wiele osób bardzo młodych ... chce a nie może mieć dzieci i szacunek musi być w dwie strony są osoby, które chcą mieć dzieci, mają je i nie widzą świata poza nimi. Są też takie, które nie chcą mieć i szacunek musi być w obie strony. Nie wszystkie matki są zaniedbane, umęczone itd...

Właśnie dlatego nie przyszło by mi do głowy zapytać kogoś "a czemuuuu Wy nie macie dzieci?" co najwyżej znajomych, których znam po kilka lat... Mnie to w ogóle rybka, czy ktoś ma dzieci, chce je mieć czy jeszcze coś innego. Teściowa tylko ostatnio mnie rozbroiła- jej córka opowiada jak to trudno się dziećmi opiekować, nie ma się czasu dla siebie etc., a teściowa do niej "weź tak nie opowiadaj, bo oni się nigdy na dziecko nie zdecydują"

Stary 2013-11-16, 09:19   #2365
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość

Cytat:

Też lubię to forum bo oprócz mody można poruszać inne życiowe tematy

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Widzę, że ciążowy temat został poruszony.. Wybaczcie, że do tego wracam, ale jak dobrze przeczytać, że nie jestem w tym sama... Większość moich koleżanek z poprzednich studiów jest już po ślubie albo ma dzieci, a ja nawet nie mam takich planów..przerażało mnie to trochę, ale widzę, że to nie tylko moje zmartwienie.. Nie ma się co przejmować i trzeba robić swoje..
Nie ma się co zamartwiać bo w życiu wszystko ma swoje miejsce i na wszystko przychodzi odpowiedni czas Nie wolno się zmuszać i robić coś na siłę bo wypada.

Cytat:

Mari, mam koleżankę która pierwsze dziecko urodziła dopiero w wieku 42 lat i po roku zaszła ponownie w ciążę i wkrótce będzie rodzić. Na późne macierzyństwo zdecydowała się tylko dlatego bo wcześniej nie było odpowiedniego kandydata na ojca Zdrowotnie nie miała żadnych problemów z zajściem w ciążę, dziecko urodziło się zdrowe, z aktualna ciążą też jest wszystko o.k. więc nie przejmuj się - późniejsze macierzyństwo tez jest super, bardziej świadome, przemyślane.

Cytat:

Będzie zarowa fotorelacja?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 09:24   #2366
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
Powiem Wam, że czasem jak widzę rodziny z dziećmi, to zbieram się w sobie i myślę, że w sumie fajnie by było ( bo ja bardzo lubię dzieci ). Ale jak przyjdzie co do czego ( wiecie o co kaman ) to zaczyna mnie tak ściskać w dołku i mam odruch ucieczki Czuję się strasznie .
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43729416]Przypuszczam, że narodziny dziecka bardzo dużo w życiu zmienia - podejście do tematu dziecka również

Mam koleżankę która jakoś nie specjalnie lubiła dzieci, nie chciała mieć ..... przyszedł moment, że zapragnęła, urodziła, bardzo pokochała swoje dziecko, i jej podejście bardzo się zmieniło o 180 stopni, jej myślenie o dzieciach i w ogóle Aktualnie ma 3 dzieci i jest szczęśliwą mamą i żoną [/QUOTE]

Ja tez tak miałam dzieci po 30 albo nigdy, najpierw studia, praca itp, choć TZ nalegał, rodzina tez, bo ja tylko ciuchy, zara itp.. a ja się zarzekałam ze nie, w październiku 5 lat temu zaczęłam studia i okazało się ze jestem w ciąży i to bliźniaczej... później było tylko rzuć te studia narażasz dzieci (studia wiązały się z podróżami na 3 dni do pl) itd ale się nie poddałam i studia skończyłam, mam teraz 2 dzieci i nie żałuje, choć więcej tez nie planuje w ciąży przytyłam 40 kg i gdy zaczęłam na sile dietę bo nie mogłam na siebie patrzeć to mówiono, ze mam się cieszyć ze mam zdrowe dzieci waga nie ważna, ze jestem samolubna i myślę tylko o sobie itd, gdy zrzuciłam to były gadki typu ze ja tylko diety patrze a nie dzieci, później ze wyglądam jak starsza siostra swoich dzieci i z takim wyglądem nie pasuje na matkę (teściowa bezczelnie stwierdziła ze nie mam biustu i masz już nawet nie ma za co chwycić), ze jestem anorektyczka i tak jest do dziś choć anoreksji nie mam i nigdy nie miałam, po prostu co bym nie zrobiła to i tak jest źle wiec nie ma co patrzeć co mówią ludzie tylko iść do przodu i robić swoje - przecież to nasze życie

Edytowane przez Ansday
Czas edycji: 2013-11-16 o 09:32
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 09:28   #2367
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43740592]

Też lubię to forum bo oprócz mody można poruszać inne życiowe tematy

Będzie zarowa fotorelacja? [/QUOTE]

Być może
Stary 2013-11-16, 10:00   #2368
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Ja tez tak miałam dzieci po 30 albo nigdy, najpierw studia, praca itp, choć TZ nalegał, rodzina tez, bo ja tylko ciuchy, zara itp.. a ja się zarzekałam ze nie, w październiku 5 lat temu zaczęłam studia i okazało się ze jestem w ciąży i to bliźniaczej... później było tylko rzuć te studia narażasz dzieci (studia wiązały się z podróżami na 3 dni do pl) itd ale się nie poddałam i studia skończyłam, mam teraz 2 dzieci i nie żałuje, choć więcej tez nie planuje w ciąży przytyłam 40 kg i gdy zaczęłam na sile dietę bo nie mogłam na siebie patrzeć to mówiono, ze mam się cieszyć ze mam zdrowe dzieci waga nie ważna, ze jestem samolubna i myślę tylko o sobie itd, gdy zrzuciłam to były gadki typu ze ja tylko diety patrze a nie dzieci, później ze wyglądam jak starsza siostra swoich dzieci i z takim wyglądem nie pasuje na matkę (teściowa bezczelnie stwierdziła ze nie mam biustu i masz już nawet nie ma za co chwycić), ze jestem anorektyczka i tak jest do dziś choć anoreksji nie mam i nigdy nie miałam, po prostu co bym nie zrobiła to i tak jest źle wiec nie ma co patrzeć co mówią ludzie tylko iść do przodu i robić swoje - przecież to nasze życie
Przykre to jest, mówią że rodziców i teściów się nie wybiera.....
Musi to być dla Ciebie bardzo przykre .
Osobiście tego nie rozumiem, bo najbliżsi powinni Cię wspierać i cieszyć się z tego, że chcesz dobrze wyglądać i być atrakcyjną nie wspominając już o zdrowiu i Twoim lepszym samopoczuciu.

Cytat:
Być może

Ja dzisiaj odpoczywam od Zary
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:00   #2369
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktora szczoteczke kupiłaś?
mia 2 z dodatkowa szczotka do porów i ze szczoteczka dla allergikow
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:06   #2370
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
mia 2 z dodatkowa szczotka do porów i ze szczoteczka dla allergikow
Chce ja dostać od Mikołaja coraz wiecej osob pisze, ze podrażnia....

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43740976]Przykre to jest, mówią że rodziców i teściów się nie wybiera.....
Musi to być dla Ciebie bardzo przykre .
Osobiście tego nie rozumiem, bo najbliżsi powinni Cię wspierać i cieszyć się z tego, że chcesz dobrze wyglądać i być atrakcyjną nie wspominając już o zdrowiu i Twoim lepszym samopoczuciu.

Ja dzisiaj odpoczywam od Zary [/QUOTE]

Nie za bardzo mam humor na zakupy. Ale moze uda mi sie cos sfotografować.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości