Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-16, 10:24   #121
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Muszę Wam w ogóle napisać co mi się dzisiaj śniło

Jeden koleś wymyślił wirus i zaczął nim zarażać ludzi, którzy pod jego wpływem zmieniali się w krwiożerce bestie, które atakowały ludzi zdrowych i tym samym dalej zarażały. Ale nie było wiadomo na pierwszy rzut oka kto jest chory a kto zdrowy, ludzi odróżniało się po tym, że ze sobą rozmawiali, bo te bestie nie mówiły więc atakowały na słuch świat oszalał, mi i mojej rodzinie udało się ukryć w jakimś centrum handlowym, ale tam też dotarli. Znalazłam jakąś bibliotekę i tam udało nam się schować, tzn moim rodzicom, mojej siostrze, która miała na rękach Hanię i mi, no i naszym sąsiadom, z czego sąsiad chodził o kulach (nie wiem czemu), szybko do tej biblioteki wparował też ten facet, który rozpoczął tą apokalipsę wraz z jego synem, który okazał się fajnym dzieciakiem i się bawił z Hanią jak zamykałam drzwi to jeszcze jeden potwór chciał do nas wejść, ale odcięłam mu rękę drzwiami jeszcze pytałam siostry gdzie są jej dzieci, mówiła, że ukryte w bezpiecznym miejscu patrzyliśmy przez okno co się działo i jak te potwory atakowały ludzi, a pomiędzy nimi klęczał ksiądz i się modlił, ale też został w końcu zaatakowany no i się obudziłam
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:26   #122
martuszka0
Rozeznanie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

A Wy wszystkie macie taki pas ciążowy, albo chcecie kupić? Bo w sumie nie zastanawiałam się nad tym, a mi babka w sklepie powiedziała, że warto go mieć, żeby potem brzuch nie został czy rzeczywiście są one takie potrzebne?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:28   #123
meniaa94
Wtajemniczenie

Ohohoho niezły sen Ja bym się po takim przeraziła !
Dosłownie jak w filmie ... aż uśmiałam się troszkę
meniaa94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:28   #124
Light Limara
Zadomowienie

Końcówka 17 tc
brzuch 1.jpg
brzuch 2.jpg
brzuch 3.jpg
Stary 2013-11-16, 10:30   #125
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

hope a to lekarz Ci tak powiedział, że właśnie tak Ci się łożysko ułożyło? Kurcze to niefajnie ale jest jeszcze dużo czasu, więc pewnie to się zmieni bądźmy dobrej myśli

agaaga maluszek

kasian ale sen rodem z jakiegoś horroru

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

LightLimara ale brzusioo

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:31   #126
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
A Wy wszystkie macie taki pas ciążowy, albo chcecie kupić? Bo w sumie nie zastanawiałam się nad tym, a mi babka w sklepie powiedziała, że warto go mieć, żeby potem brzuch nie został czy rzeczywiście są one takie potrzebne?
Ja nie mam i nie kupuję, a co ma ten pas do tego czy brzuch zostanie to nie wiem w ogóle ja nie jestem zwolenniczką żadnych pasów po ciążowych, bo to podobno bardzo rozleniwia mięśnie brzucha.

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Ohohoho niezły sen Ja bym się po takim przeraziła !
Dosłownie jak w filmie ... aż uśmiałam się troszkę
No mi się często takie filmy śnią

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Końcówka 17 tc
]
No piękny
Stary 2013-11-16, 10:31   #127
meniaa94
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem właśnie ... koleżanki moje nosiły po porodzie już pasy wyszczuplające albo majtki specjalne żeby brzuszek jakoś wrócił do dawnej formy.
Ja mam zamiar kupić pas bo słyszałam,że odciąża kręgosłup trochę a ja mam jednak spore problemy z nim ...
Stary 2013-11-16, 10:31   #128
coodmalina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość

Nowy watek ma sliczny tytuł i dzis ledwo Was znalazłam wszystkim zycze udanego weekendu.
A od wczoraj ogladam łózeczka na allegro nie mam pojecia czym sie kierowac przy wyborze ale spodobało mi sie to:

http://allegro.pl/2w1-lozeczko-szufl...694179722.html

bo moze długo posłuzyc ale tak narazie tylko patrze :/ moze Wy cos podpowiecie czym sie sugierowac wybierajac łózeczko. Wiem ze jeszcze nie czas na takie zakupy ale pomału musze planowac jak to bedzie z naszymi finansami na to.
U nas jest ze szczebelkami i szufladę, ze szczebelkami bo w rodzinie mieliśmy przypadek walenia głową w ściankę, z kolei przez szczebelki małe rączki wyrzucają sporo rzeczy a szuflada, super sprawa, trzymałam w niej zapasowe pieluchy i ciuszki na zaś, Ziut otworzył ją kilka razy, raz wywalił wszystko... ale generalnie, nam się przydała a Ziuta nie ruszała
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:32   #129
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry

kasian ale sen rodem z jakiegoś horroru

ja się zastanawiam tylko gdzie był mój mąż wtedy może się przemienił w potwora?
Stary 2013-11-16, 10:33   #130
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

martuszka to nie jest mega trudne z tym wyliczaniem trzeba tylko znać zapotrzebowanie i przeliczyć to a i nie zawsze bo na wiekszosci produktach jest napisane ile czego zawiera. Swojego czasu w szkole musiałam się nabawić w układanie diet, ale na co dzien? komu by się chciało to robić!
także rozumiem w 100%

meaniaa-
ale masz męża bojnądupe przed dentystą hehehe ewidentnie ma traumę jakąś za sobą

Vwampirko - jak jesz mięsko to na pewno dostarczas wystartczająco białka ja w ciąży dostałam awersji do wedlin, mięsa w ogóle więc się trochę zmartwiłam bo niedobór biłka może doprowadzić do zahamowania rozwoju bejbika, ale na pewno o ten niedobór to trzeba się postarać bo białka są w wielu produktach, a już w mięsku to najwartościowsze więc git

pallas ril - skoro sie pruje to niech to chociaż wymienią! to już jest akurat prawo konsumenta! może znajziesz przy wymianie jakiś inny lepszy model, masz paragon - masz prawo.
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:33   #131
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
LOLITKA faktycznie masz przygody w snach... tak ja kupilam tez ta sukienke tzn mama mi kupila na.mikolaja. brazowa a do tego wybralam sliwkowe rajtki grube ciazowe tez na all.
Tak jak pisalam wczoraj gdyby ci.wpadlo cos w oko jeszcze na all. Daj znac

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
A mogłabyś podrzucić linka do tej sukienki, bo chyba coś mi umknęło

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
My już z Oskarem po zakupach , zupka warzywna się gotuję , teraz lecę przygotowywać zapiekankę na drugie danie . Muszę wykorzystać że Oskar bawi sie z dziadkiem bo potem to kiepsko może być. :P Jeszcze ogarnąć domek trzeba
Ehh..uwielbiam czytać jak tak piszesz o tych zakupach, obiadkach z dwóch dań..wtedy tak sobie marzę, że może ja kiedyś też będę taka dobrze zorganizowana A teraz zdradzaj mi tu szybko sekret jak Ty to robisz, że tak się ze wszystkim wyrabiasz

Kasian sen boski Dobry scenariusz na film
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:37   #132
meniaa94
Wtajemniczenie

Light Limara jeju brzusio cudowny !
Już nie mogę się doczekać kiedy ja taki będę miała,póki co dzidzia ma gdzie się mieścić jeszcze bo płaskiego brzuszka nie miałam Ale niedługo może wyjdzie !

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

kasian86 narzeczony,mąż jeszcze nie nie śpieszy nam się póki co ... jak coś planujemy ślub za 2 lata,śmiejemy się,że nasza córcia będzie nam kwiatki sypała wtedy
Ale co do dentysty to naprawdę chyba ma jakąś traumę ... Już swojego jednego zęba leczy pół roku wiecznie twierdzi,że nie ma czasu iść,a jak ma czas to nie może bo coś tam ... MASAKRA GORZEJ NIŻ BABA
Stary 2013-11-16, 10:40   #133
kaorlak
Zadomowienie

Wchodzę dzisiaj na nowy wątek, a tu już 5 stron Szalone!

Wiecie że rano obudziłam się z ropiejącym, napuchniętym i czerwonym okiem Myślicie że to może być zapalenie spojówek? Na razie przemywam rumiankiem i świetlikiem i nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Poratujcie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Muszę Wam w ogóle napisać co mi się dzisiaj śniło

Jeden koleś wymyślił wirus i zaczął nim zarażać ludzi, którzy pod jego wpływem zmieniali się w krwiożerce bestie, które atakowały ludzi zdrowych i tym samym dalej zarażały. Ale nie było wiadomo na pierwszy rzut oka kto jest chory a kto zdrowy, ludzi odróżniało się po tym, że ze sobą rozmawiali, bo te bestie nie mówiły więc atakowały na słuch świat oszalał, mi i mojej rodzinie udało się ukryć w jakimś centrum handlowym, ale tam też dotarli. Znalazłam jakąś bibliotekę i tam udało nam się schować, tzn moim rodzicom, mojej siostrze, która miała na rękach Hanię i mi, no i naszym sąsiadom, z czego sąsiad chodził o kulach (nie wiem czemu), szybko do tej biblioteki wparował też ten facet, który rozpoczął tą apokalipsę wraz z jego synem, który okazał się fajnym dzieciakiem i się bawił z Hanią jak zamykałam drzwi to jeszcze jeden potwór chciał do nas wejść, ale odcięłam mu rękę drzwiami jeszcze pytałam siostry gdzie są jej dzieci, mówiła, że ukryte w bezpiecznym miejscu patrzyliśmy przez okno co się działo i jak te potwory atakowały ludzi, a pomiędzy nimi klęczał ksiądz i się modlił, ale też został w końcu zaatakowany no i się obudziłam
a nie najadłaś się na noc przypadkiem? Ja mam dziwne sny jak się za bardzo najem

Cytat:
Piękny

Gosius dzidziuś cudowny

Jedziemy dzisiaj po południu do serwisu i spróbujemy naprawić komputer

Wybaczcie że Was nie nadrabiam, ale patrzę jednym okiem
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:47   #134
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam tylko gdzie był mój mąż wtedy może się przemienił w potwora?
Zacznij pisać scenariusze, poważnie a skoro Ci się śnią często takie rzeczy to już w ogóle wolę nie pytać o czym myślisz przed zaśnięciem

Stary 2013-11-16, 10:49   #135
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
martuszka to nie jest mega trudne z tym wyliczaniem trzeba tylko znać zapotrzebowanie i przeliczyć to a i nie zawsze bo na wiekszosci produktach jest napisane ile czego zawiera. Swojego czasu w szkole musiałam się nabawić w układanie diet, ale na co dzien? komu by się chciało to robić!
także rozumiem w 100%
Ja na studiach też miałam taki przedmiot, na którym musiałam ułożyć odpowiednią dietę dla osoby w określonym wieku, płci itd... Także wiem ile z tym zabawy, a w sumie szukać ile w czym biłka jest to mi się po prostu nei chce, za bardzo leniwa jestem też staram się białko jeść wieczorem a rano głównie węgle, choć czasem to nie wychodzi :P
Cytat:
Light Limara jeju brzusio cudowny !
Już nie mogę się doczekać kiedy ja taki będę miała,póki co dzidzia ma gdzie się mieścić jeszcze bo płaskiego brzuszka nie miałam Ale niedługo może wyjdzie !

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

kasian86 narzeczony,mąż jeszcze nie nie śpieszy nam się póki co ... jak coś planujemy ślub za 2 lata,śmiejemy się,że nasza córcia będzie nam kwiatki sypała wtedy
Ale co do dentysty to naprawdę chyba ma jakąś traumę ... Już swojego jednego zęba leczy pół roku wiecznie twierdzi,że nie ma czasu iść,a jak ma czas to nie może bo coś tam ... MASAKRA GORZEJ NIŻ BABA
Znajdź w necie jakieś zdjęcia osób z bruksizmem i mu pokaż, może się przestraszy
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:52   #136
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

To nie do mnie chyba

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość

Wiecie że rano obudziłam się z ropiejącym, napuchniętym i czerwonym okiem Myślicie że to może być zapalenie spojówek? Na razie przemywam rumiankiem i świetlikiem i nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Poratujcie

a nie najadłaś się na noc przypadkiem? Ja mam dziwne sny jak się za bardzo najem
Rumiankiem raczej nie przemywaj, podobno się nie powinno oczu przemywać rumiankiem, ale świetlikiem jak najbardziej

Może być zapalenie spojówek, ale u mojej koleżanki się to objawiało tym, że ciągle miała załzawione, ale nie czerwone

No właśnie się nie najadłam, gruszkę zjadłam, ale to tak z 1,5 godziny przed pójsciem spać

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Zacznij pisać scenariusze, poważnie a skoro Ci się śnią często takie rzeczy to już w ogóle wolę nie pytać o czym myślisz przed zaśnięciem
No myślałam o tym, ale ja nie mam talentu chyba do pisania ani weny
Stary 2013-11-16, 10:52   #137
meniaa94
Wtajemniczenie

UWAGA ! Mój tż robi postępy,bo go teraz w domu nie ma ... i napisałam mu sms'a że będzie musiał się wybrać do dentysty z tym zgrzytaniem bo zęby straci przed 40 już ... to odpisał,że musi się wybrać chyba jednak do dentysty aż sama nie mogę uwierzyć że tak odpisał ... tylko zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ...
Stary 2013-11-16, 10:53   #138
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
ej, no coś Ty?! cholercia, ja też się dzisiaj obudziłam z jakimś gówn*m na oku Co prawda mi nie ropieje, ale mam coś czerwonego, suchego i swędzącego na lewej powiece. Jedziemy dzisiaj na weekend do moich teściów, i mąż się śmieje, że będzie musiał się tłumaczyć, czemu mi przywalił No bo to tak wygląda...
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 10:54   #139
meniaa94
Wtajemniczenie

kasian86 przepraszam,źle spojrzałam ! Tyle babeczek pisze,że można się zamotać
Stary 2013-11-16, 10:57   #140
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
ej, no coś Ty?! cholercia, ja też się dzisiaj obudziłam z jakimś gówn*m na oku Co prawda mi nie ropieje, ale mam coś czerwonego, suchego i swędzącego na lewej powiece. Jedziemy dzisiaj na weekend do moich teściów, i mąż się śmieje, że będzie musiał się tłumaczyć, czemu mi przywalił No bo to tak wygląda...
Hihi, ja też tak wyglądam
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 11:03   #141
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Kaorlak, IIlkas może to jęczmień jakiś?
Stary 2013-11-16, 11:19   #142
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Kasian , jodek wlasnie zamierzam sobie kupic mimo ze z tarczyca nie mam, bo ln zdrowy dla dzidzi i jego jiinteligencyji podobno przed ciaza tylko 40% kobiet uzupelnia zspotrzebowanie na jod, a jego braki wlasnie powoduja swirowanie tarczycy bo sie powieksza zeby jodu wylapac jak najwiecej. Takze raz na kilka dni jak lykne to by bylo fajnie
Co do snu - ty nie piszesz przypadkiem scenariuszy do chinskixh horrorow???

Pallas- wymiana powinna byc od reki!
Warto sprobowac

Seleniti- tak, lekarka to na usg zobaczyla. Ja sama nie szukam sobie zmartwien
Poki co jest czesciowo na jednej sciance na dole i mozliwe ze czesciowo na ujsciu szyjki. I wlasnie datego glownie musze ezec bo kazdy skurcz szyjki teraz moze doprowadzac do odklejania lozyska;( beznadzieja

Kaorlak- mnie pomagal oklad z rumianku zaparzonego w torebce i to polecam. Przemywanie i pocieranie to srednio, ale jak rzylozysz cieply woreczek ba troche to powinien pomoc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 11:23   #143
meniaa94
Wtajemniczenie

Dziewczyny ... a czy u którejś z Was zapowiada się już cesarka ?
Stary 2013-11-16, 11:26   #144
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Kasian , jodek wlasnie zamierzam sobie kupic mimo ze z tarczyca nie mam, bo ln zdrowy dla dzidzi i jego jiinteligencyji podobno przed ciaza tylko 40% kobiet uzupelnia zspotrzebowanie na jod, a jego braki wlasnie powoduja swirowanie tarczycy bo sie powieksza zeby jodu wylapac jak najwiecej. Takze raz na kilka dni jak lykne to by bylo fajnie
Co do snu - ty nie piszesz przypadkiem scenariuszy do chinskixh horrorow???

.
O no widzisz to już wiem czemu mi zapisał ten jodid, stwierdził, że jak dziecko inteligencje po matce odziedziczy to lepiej je wspomóc czymś zawczasu

No nie piszę, ale może powinnam zacząć tylko jak tu usiąść i pisać, ja bym wolała pomysły sprzedawać
Stary 2013-11-16, 11:29   #145
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Karola Ilkas a od dzieci się czymś nie zaraziłyście?

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam
Dziś znowu obudziłam się z mdłościami a do tego tak mnie bolała głowa, że ledwo wytrzymywałam ale TŻ kupił mi migdałki i już jest lepiej, chociaż głowa dalej trochę ćmi... I jestem wykończona
za chwilę spróbuję jeszcze się trochę przespać...
Ja niby nie mam zobowiązań, równie dobrze mogłabym czekać na poród pod szpitalem (do którego samochodem mam 5 min) a mimo tego też mam często takie fazy, że co to będzie jak przyjdzie czas... staram się o tym nie myśleć, ale strasznie się tego boję... że nie będę wiedziała co robić, nie będę miała kogo poprosić o pomoc, itd
Jak pocieszy ja 17 tc i rano i wieczorem nadal mdli
Z tym szptalem to masz super! ja mam godzinę drogii A się boje że drugi może być szybszy... A Twoja mama jak długi miała poród podpytaj, ja mam za mamą identycznie więc się spodzwałam szybkiej akcji,, dlatego nomu nie pisaliśmy że jedziemy rodzić, stwierdziliśmy że za chwlę mmsy wyślemy

Cytat:
Raczej do odciążana brzuszka A zimą zapewnia dodatkowe ciepło

Cytat:
Końcówka 17 tc
śliczniusi

Cytat:
Nie wiem właśnie ... koleżanki moje nosiły po porodzie już pasy wyszczuplające albo majtki specjalne żeby brzuszek jakoś wrócił do dawnej formy.
Ja mam zamiar kupić pas bo słyszałam,że odciąża kręgosłup trochę a ja mam jednak spore problemy z nim ...
Jak masz problemy z kręgosłupem to jak najbardziej ale dobrze poszukaj bo są takie specjalne pasy drogie ale ponoś dużo dają

Tżta obudziłam o 11 Jeszcze do nas nie wyruszył a ma 7h godzin drogi,, poczekamy... Biorę Olafa bo z mamą nei zostanie,, zbyt stęskniony więc znów czeka nas podróż przygód autobusem z psem

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 11:32   #146
meniaa94
Wtajemniczenie

madziuuula wiem,że takie ortopedyczne są drogie bo po operacji kręgosłupa nosiłam to się zapłaciło za niego sporo ... i on taki podobny do tych pasów ciążowych .
I tak niedługo będę musiała się wybrać do neurologa to zobaczymy ...
Stary 2013-11-16, 11:33   #147
Seleniti
Zadomowienie

Kasian ja też łykam jodid, bardziej ze względu na tarczyce, ale czytałam własnie, że jod i kwas foliowy tak samo jak kwasy omega dobrze robią dziecku

hope Ty to masz ale najważniejsze, że oboje z bejbikiem walczycie, i że dzidzia ma taką ogromnie silną wolę istnienia to piękne

Stary 2013-11-16, 11:35   #148
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie, chociaż wolała bym siłami natury rodzić.
Ale jak to lekarka powiedziała przy bliźniakach lepiej na zimne dmuchać.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 11:37   #149
meniaa94
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
U mnie, chociaż wolała bym siłami natury rodzić.
Ale jak to lekarka powiedziała przy bliźniakach lepiej na zimne dmuchać.

A no tak bo Ty bliźniaków się spodziewasz
No ja muszę się przejść do neurologa i kardiologa ... ale ginekolog powiedział,że będę miała w 90 % cesarkę,tylko tamci specjaliści muszą to zatwierdzić. Też wolałabym naturalnie .. szybciej się do siebie dochodzi ...
Stary 2013-11-16, 11:41   #150
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
pisano o 09:51 ----------

martuszkao wiem czytałam o tym dużo ... ale ja go nie zagonię do dentysty ! nie wiem jak miałabym go przekonać ... ostatnio w środku nocy nawet poszłam do drugiego pokoju spać i to go nie ruszyło
Stwierdził,że z tego się on nie wyleczy i ja muszę się przyzwyczaić ...
Mowiłam mu,żeby gdzieś z tym poszedł ale to uparte jak osioł jest ...

Raz byłam z nim u dentysty to jak asystentka wyszła to tylko " Boże co za chłop ... ja współczuję pani,on do ogladania zębów o znieczulenie prosi,on tam się cały poci " ... on nie zaleczy zęba tylko od razu chce wyrwać bo twierdzi,że go tak znieczuli że nie poczuje,a jak zaleczy to będzie bolało ja już nie mam cierpliwości do tego człowieka czasem !
Oj wymagaja oni od nas cierpliwości, nie ma co... Ale ja bym poważnie rozmawiała z małżem o wizycie u lekarza i nie mówię o dentyście... Im wcześniej zareagujecie tym lepiej.

To samo z chrapaniem. Mój znajomy chrapał strasznie wystarczyło mu głowę do poduszki przyłożyć, teraz w końcu śpi jak człowiek ale kilka wizyt u lekarza + szpital. Ale się opłacało. żona bez stoperów śpi i słyszy budzik

Emilia za piękną glukozę.

Pallas Ril złożyłabym reklamację. Spodni jeszcze ani razu nie założyłaś a już się prują? i to za takie pieniądzę. Skandal

ab_cd fajne to łóżeczko...

Kasian wspołczuje mdłości...

martuszkao
ja słyszałam że te pasy są super na zimę że jest cieplej w brzuszek... Ale czy one mają aż takie właściwości to nie wiem

Light Limara fajny brzuszek

Ilkas specialy for you

http://allegro.pl/sliczna-wygodna-su...683979696.html - sukienka brąz lolitka wzięła szarą

ja do tego zamówiłam sobie te rajtki
http://allegro.pl/rajstopy-ciazowe-8...673478936.html rozmiar 2 kolor śliwka

No i kupiłam dla siebie i dla mamy taką bluzkę

http://allegro.pl/promocja-sweterek-...675448466.html
http://allegro.pl/promocja-melanzowy...675448508.html

Kaorlak wybaczamy dbaj o oko

Cytat:
ja nic na ten temat u siebie nie wiem

madziula udanej wyprawy autobusem i psem na kółkach

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości