|
|
#991 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
A do przypraw polecam kwadratowe słoiczki -szczelne i ustawne. Ja mam całą szafkę na przyprawy takie "na szybko" trzymam w torebkach, ustawione w plastikowym koszyczku.Otóż taka byłam niedospana, że dopiero wstałam... A wieczór spędziłam leżąc na podłodze przed tv, oglądając filmy o potomkach faszystów i ogólnie o psychice nazistów. Czyli mój konik... No nie mogłam tego przespać, mimo, ze widziałam to po raz piąty...
|
|
#992 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
znad drugiej kawy i szykowania się na siłkę Flo... powodzenia ![]() Cytat:
współczuję kolana mnie boli pięta ale to po ultradźwiękach podobno normalne.widziałyście świąteczne emotki: 1. ![]() 2. ![]() 3. 4. 5. (Z)łoś 6. ![]() 7. ![]() 8. 9. 10. ![]() 11. ![]() 12. 13. 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. 18. 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. 24. 25. 26.
|
|
#993 |
|
grozi wypollizowaniem
|
boze..ide za zakupi..jak mi sie nie chce
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Dzięki Ani motylek, ani na zadku, ani chińskie literki czy tam delfinki na lopatce ![]() Co prawda też nic wielkiego, ale jednak wolałabym żeby bylo dobrze zrobione i wyglądalo dokladnie tak jak sobie wymyślilam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. no nareeeeeszcie joł nieeee złaszcza podoba mi się Złoś i to coś o nr 20 wyrazy wpsółczucia, zakupy w sobotę w mieście - nie poszłabym za dopłatą ninawidzeu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-16 o 13:14 |
|
|
|
|
#996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ad 1 ano taki paker
![]() ad 2 Cytat:
czasem myślę że mamy wspólnego chuopa U nas też to TŻ wykazuje entuzjazm jeśli chodzi o sprzątanie na błysk oraz stanie przy garach ale ja myślę identycznie jak Ty, ja już się nagotowałam i nasprzątałam i już mi się skończyła energia i entuzjazm, o! Cytat:
Cytat:
a jak tam Twoje kolano? nadal Ci dokucza? boskie Cytat:
dlatego dziś zakupy przyniósł nam pan z Tesco ![]() Udało mi się posprzątać na jednej nodze stojąc
|
||||
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#998 |
|
To ja :)
|
Otóż powróciłam cała szczęśliwa z wyprawy do Ruskawo Gastronoma i sklepu węgierskiego. Mam moją ukochaną ruską herbatkę, rahatłukum dla Taty, prawdziwy kwas chlebowy dla Mamy (w naszych sklepach to niestety wszystko napoje o smaku kwasu podobno), słynne ruskie piwo jakieśtam, sulguni na chaczapuri, węgierską kiełbasę, skwarki paprykowe do leczo, wędzonkę węgierską do tegoż, syrop z szyszek na przeziębienie i masę innych fajnych rzeczy
![]() I byłam w węgierskim bistro na obiadku, więc nie muszę nic gotować dzisiaj. A wieczorem do teatru, o. Także więcej grzechów nie pamiętam...
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie film pokazuje do czego może prowadzić brak miłości, sensu życia albo zrypani starzy ![]() Cytat:
przeczytałąm seks się kłania i myślę hoho przyszaleliście ![]() ![]() na szczęście tylko czubek opuszka - wsadziłam niechcący do patelni z karmelem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-16 o 16:27 |
|||
|
|
|
#1001 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i może lepiej staraj się nie kucać póki koniecznie nie trzeba ja nie kucam już od jakiś 8 lat (jakkolwiek to brzmi ) i już nie pamiętam jak to jest, więc się da Cytat:
chciałam napisać "głodnemu chleb na myśl" ale Ty chyba niegłodna Mój piekarnik mnie dobija, nawet gotowego ciasta francuskiego upiec nie umie w przepisie jest 20 minut a siedzi już 40 prawie i ledwo zaczyna się zarumieniać
|
||
|
|
|
#1004 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kucnąć żeby wybrać etc - ale unikam jak mogę a może to dlatego że to ten kombajn do wszystkiego? czy to nie to? |
|
|
|
|
#1006 |
|
Nindżopesz
|
Spałam dziś z przerwami do 15-tej i miałam piękny sen z kijowym zakończeniem. Otóż śniłam, że w parku zdybał mnie wysoki Chińczyk (jakiś oksymoron) z długimi włosami wyskakując z tekstem "czekałem na ciebie" (sweeet
) a potem bezceremonialne wziął dida na barana i poszliśmy na spacerek rozmawiając sobie jak dobrzy znajomi. Coś tam opowiadał, że zabierze mnie na wycieczkę dookoła Chin, ja cała rozanielona "acha, acha" aż tu nagle napadła nas para dresiarzy z nożami i kazała mi się rozbierać "bo mam fajne ciuchy i mi je zabiorą". Dałam im więc czarną narzutkę, pozachwycali się jakie to piękne Kiedy spacerek dobiegał końca Chińczyk chciał się zabrać za całowanie a ja durna, nawet we śnie, palnęłam, że nie bo chłopa mam. Się zdziwił: - taaak? - no tak, a dziecko to myślałeś że skąd się wzięło? - eee... nooo... I się obudziłam, chlip. |
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale opisałaś to tak, że to widziałam, powinnaś pisać zawodowo - serio mówię świetnie sie Ciebie czyta, wciągnęłam się w tą wizje ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-16 o 19:05 |
|
|
|
|
#1008 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
co myslicie o tym obufiu?
http://www.hegos.eu/produkty/4204,hegos.html ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
noooo..własnie wrócilam ![]() nuk nie czuje Cytat:
Cytat:
moze ja tez obejrze-strasznie jestem ciekawa jakie przesłanie ja bym wyciągnęła ![]() Cytat:
super opowiedziane nirmalnie widzialam to i prawie zaczełam obgryzac pazury z emocji ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- taką kurtke bymchciała-zakłądając ze jest ciepła, a nie jesienna co trudno steirtdzic po zdjeciu-no i to zerwone do odkrojenia http://www.kappahl.pl/article/xlnt_kurtka_507855 co myslicie?
|
|
|
#1009 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. i tak spłyciłam bo sam wygląd mego obiektu westchnień zasługiwał na trzy akapity ![]() Cytat:
2. może żadne, np. Kruszynka stwierdził, że sensu nie było Ale że klimat fajny.3. |
||
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to mi się średnio widzi, zwykła taka nie pasuje mi do Ciebie but już bardziej bry wieczór baru co za dzień co za dzień, a jaki mnie czeka wieczór
|
|
|
#1011 |
|
Nindżopesz
|
Polly, kurtka taka górska, też mi do Ciebie nie pasuje.
|
|
|
|
#1012 |
|
BAN stały
|
Mi się w tej kurtce tylko to brązowe futro nie widzi, ale generalnie wyznaję teraz zasadę, że kurtka zimowa ma być CIEPŁA
A o to niełatwo, więc już mi nawet wisi jak wygląda. Mam dwie takie aktualnie. Jedną mi mama w lumpie ostatnio upolowała za 65 zł, a jak ją wyguglowałam, to okazało się, że to jakaś specjalistyczna marka dla narciarzy i ich kurtki kosztują 1,5 tys
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ważny było ino cipeło kolor plus krój w pasie ściągnięta i przed kolano - niniejszym chodzę kolejny sezon w śpiworze ściągniętym w talii no ale nie marzne i nie wyglądam najgorzej ![]() 2. no jaaaaaki? będziesz zaprzeczać grawitacji? nic Ci nie wolno? ale Polly lubi góry ![]() też ją widziałam w "Zarowych" płąszczykach ale one nie so ciepłe |
|
|
|
|
#1014 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad prania
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Śnieszka znowu nietopra - przyniosła trzy rodzaje ciasteczek - rurki waflowe , cherbatniki z cukrem i krajankę piernikową , chociaż wiedziała że drożdżowe będe robić Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
??? Jeżeli idzie o kwas chlebowy , trafiłam w firmowym piekarni Putka kwas autentycznie bez żadnych środków konserwujących , pasteryzowany i nie czuć go żadną chemią spożywczą , w przeciwieństwie nawet do kwasu z Białorusi , który benzoesan sodu jednakowoż zawiera jest normalny , z zurawinami i ze śliwkami , żurawinowy mi specjalnie nie smakuje , ale zwykły jest pyyyyszny Cytat:
a centymetra nie używam , bo oszukuje waga zresztą też , tylko ciuchy nie kłamią mam jedną testową spódnicę , teraz boję się na nią nawet popaczać ![]() a małż nadaje sprzeczne komunikaty co do moich rozmiarów ![]() ![]() 2. piernika włóż w jakieś chłodne a letko wilgotnawe pomieszczenie na parę dni , idealna byłaby spiżarnia , i powinien nabrać miętkości Cytat:
![]() Cytat:
ideu pralkeu wupróżnić i naładować ponownie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-11-16 o 20:44 |
||||||||
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. przeczytałam, że się wypróżnić i naładować, aż się zszokowałam taką bezpośredniością Ja mam zasadę, że warto połączyć ciepłotę z wyglądem więc upycham pod zwykły czarny płaszcz grubaśne swetry. |
|
|
|
|
#1017 |
|
BAN stały
|
o borze, zaczyna się wśród moich znajomych z podstawufki wrzucanie na fejsa zdjęć z usg
|
|
|
|
#1018 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ej co wy z a kurtka ze gorska... Przeciez to zwykla parka jest
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- To skoro tak to poprosze o propozycje niezwyklej kurtki dla mnie tylko nie ze skorowymi rekawami i czarna. Jakbym chciala zielono kurtke to bym miala juz pincet![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Naszly mnieprzemyslenia po zakupach,ze skoro w sklepach nie ma ocieplanych butow bo nie ma,to widocznie ludzie ich nie porezebuja.wiec ja ablbo hestem nienormalna,albo tez nie potezebuje tylko sobie to wmawiam. TAk samo z kurtkami,cieple som tylko sportowe z logo na rekawie i fogle ochydne
|
|
#1019 |
|
Vegemamita
|
Do Serwisu Technicznego:
Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż v 1.0. Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spowodowała automatyczne odinstalowanie tak wartościowych programów, jak Romantyczność 9.9, za to zainstalowanie istnego śmiecia informatycznego, jak Żużel 4.5 i Liga Polska 3.0. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, ale bez widocznych rezultatów. Co robić? Zdesperowana Szanowna Zdesperowana, Przede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel 5.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 1.0 to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy: C:/JUŻ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż 1.0 powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty 7.0. Pamiętaj jednak: nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 1.0 zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików dźwiękowych Chrapanie.WAV. POD ŻADNYM POZOREM nie instaluj pakietu Teściowa 1.0. Nie próbuj też reinstalować nowej wersji pakietu Przyjaciel. Oprogramowania te spowodują definitywne zniszczenie systemu operacyjnego Mąż 1.0. Podsumowując, system Mąż 1.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie. Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić się nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 1.0. Osobiście polecam Wykwintna Kolacja 3.0 oraz Sex Bielizna 6.9. Powodzenia, Serwis Techniczny
|
#1020 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie wiem jak na ciepłotę, ale np: http://www.zalando.pl/even-odd-plasz...1h00u-802.html http://www.zalando.pl/zalando-collec...1h014-802.html http://www.zalando.pl/vero-moda-emil...1h02o-q00.html http://www.zalando.pl/only-new-lisa-...1h01o-q00.html http://www.zalando.pl/mint-berry-pla...1h02f-802.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

takie "na szybko" trzymam w torebkach, ustawione w plastikowym koszyczku.

- nie poszłabym za dopłatą

w przepisie jest 20 minut a siedzi już 40 prawie i ledwo zaczyna się zarumieniać
muszę kucnąć żeby wybrać etc - ale unikam jak mogę 

??? Jeżeli idzie o kwas chlebowy , trafiłam w firmowym piekarni Putka kwas autentycznie bez żadnych środków konserwujących , pasteryzowany i nie czuć go żadną chemią spożywczą , w przeciwieństwie nawet do kwasu z Białorusi , który benzoesan sodu jednakowoż zawiera