|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Śliczne ciuszki dla dziewczynki!
Mam do wymiany to co na zdjęciach. Starałam się dokładnie opisać i porobić zdjęcia. Ciuszki są naprawdę śliczne, aż mi żal , że mała z nich wyrosła
![]() Ciuszki są w rozmiarach (na metce) od 62 do 80. Rozmiarówka jest jednak mocno pokręcona. Ze wszystkich ciuszków moja córeczka wyrosła jakieś dwa miesiące temu (ma półtora roczku i jest drobna). Według mnie ubranka będą idealne na dziewczynkę w wieku około 8 - 12 miesięcy. - polarowa pomarańczowa bluza, HAPPY, stan bardzo dobry (lekkie przebarwienie przy szyjce i odpryśnięty kawałeczek farby przy jednej napie) - welurowy, bardzo elegancki płaszczyk w futerkiem, FIRST IMPRESSIONS, stan bardzo dobry, - różowa bluzeczka z serii Disney z kołnierzykiem, H&M, lekkie przebarwienie na kołnierzyku poza tym stan bardzo dobry - welurowa sukieneczka princeska - pikowana beżowa sukieneczka na polarku - wiosenno - jesienna różowa kurteczka z cienkiego sztruksu, ocieplana lekko na białej podszece w kwiatki - stan bardzo dobry, ale nie jest wyprana, na życzenie wypiorę przed wysyłką. Prześliczna! - różowa bluzeczka cherokee - dresik polarkowy różowy- sporo noszony, ale moja córeczka go uwielbiała i pewnie posłuży jeszcze jakiejś modnisi - ogrodniycki dżinsowe 3/4 TALKA na zdjęciach są jeszcze spodenki w róże, ale ich jednak nie wymienię bo doszłam do wniosku, ze jeszcze w nie wcisną córeczkę. do większej wymianki dorzucę coś jeszcze ![]() Wątek zamknę niebawem jak znajdę czas, żeby założeyć aukcję na allegro ![]() Zapraszam do wymianki! Ciuszki chętnie wymienię na ładne zabawki (lego i duplo np. w każdych ilościach) inne ciuszki ale większe, ewentualnie jakieś ubrania dla mnie w rozmiarze 36-38. (żakiety, jeansy) lub kosmetyki.
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śliczne ciuszki dla dziewczynki!
kobiety! ciuszki leżą i z mody wyłażą!
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
jestem zainteresowana
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1164887647 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1164891851, napiszesz mi wymiarki dokładniej i stan?
Podoba mi się jeszcze zestaw w kosmetyczce Yves Rocher i etui na okulary. Oj kurcze...i najważniejszego nie wkleiłam...spodnie Hexeline i te 11. jeansy rozm.M jeśli to biodrówki.Oczywiście nie wszystko co wymieniłam, bo to za dużo, ale podałam to co mi wpadło w oko ![]() Chętnie oddam Ci wszystkie te ciuszki i jeszcze dorzucę coś, bo wyrosla z następnych. Poza tym mam troszkę zabawek chyba jeszcze jakieś gryzaki czy maskotki ...Acha...spodenki w róże też wysyłam...jednak nie wcisnęłam
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2007-05-08 o 21:16 |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
spodnie hexeline: rozm z metki 36, 79% wełna, 21% poliamid
dł.spodni: 106cm, pas: 38cmx2 biodra: 482x uda: 28cm bluzeczka w paseczki: rozmS/M biust: bez rozciągania-27cmx2, max 45x2 pas: bez rozciągania-25cmx2, max 42x2 dł.bluzki: 50cm, dł.rekawa: 40cm jeansy rom M raczej nie biodrówki ale też nie mają wysokiego stanu /myślę, że tak gdzieś po środku/ a na spodnie zielone jest rezerwacja. Bardzo chętnie przygarnę jeszcze jakieś zabawki, gryzaki /oprócz pluszowych maskotek/. A masz może jakieś śpiochy? To co wybierasz??
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...to spodnie Hexe będa chyba za duże, ale bym zaryzykowała....36 to 36, nie?
Więc te spodnie , bluzeczkę, zestaw YR w czerwonej kosmetyczce i pokrowiec na okulary. Ale nie wiem jakie ceny tego co ja pobrałam, to mnie ochrzań jak za dużo ![]() Śpiochów prawie na pewno juz nie mam, ale mam chyba jakieś pajace. Chyba..nie obiecuję, bo mała już dawno ich nie używa i mi ciuszki wynoszą różne przyszłe mamusie ![]() Jak będę w domu to popatrzę dokładnie co tam jeszcze mam dla bąbla.W każdym razie tak wstępnie porezerwuj.
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ok czekam
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
khuna....strasznie przepraszam, że dopiero teraz. Pisałam Ci PW, sama masz dzieci to mam nadzieję, że zrozumiesz....
znalazłam takie zabawki, jest tam mnóstwo gryzaczków (trzy takie do lodówki) i kilka takich plastikowych lub gumowych, taka kolorowa mucha z bzyczkiem i sama nie wiem co jeszcze. Jakieś grzechotki i takie wiszące na wózek. Z ubranek niestety nie mam żadnych śpiochów ani pajacyków. Znalazłam to co na zdjęciu, trzy body, spodenki krótkie, polarek i spodenki welurowe. Te ciuszki nie są niestety już w takim dobrym stanie, ale są ładne. Polaren np, jest przybrudzony pod szyjką a inne ubranka trochę przyszarzone. ja mam beznadziejną pralkę i póki nie kupimy nowej to nic mi się nie dopiera, więc myślę, ze jak je się wrzuci do prania na jakieś 70 - 80 stopni to jeszcze na pewno się przyda. Szczególnie polarka szkoda, bo śliczny.
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
khuno skoro spodnie Hex to za dużo, to napisz mi proszę wymiary tych zielonych i w jakim są stanie.
Poza tym ta bluzka w paseczki i ta koszulka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4321330 (napisz też wymiary i stan) czy dorzuciłabyś jeszcze zestawik YR w czerwonej kosmetyczce i etui na okulary? czapek poszukam, jak znajdę dorzucę gratis, ale też nie obiecuję
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Zielone spodnie z metki rozm 38 ale raczej 36 /idelnie leżą na 36rozm, jak przytyłam na 38 miałąm wrazenie, że mam dupinę za dużą
/Pas 35cmx2 Biodra 43cmx2 max 49cmx2 Dł spodni 102cm Stan 22cm Mają małą dziurkę na szwie w kroku, nie mam takiej nitki, ale nie ma problemu-do zszycia. Na pupie odprułam klapki-jest ślad, ale jak się wypierze i wyprasuje nic nie będzie widać. Stan pozatym w/w bez zarzutu. Bluzka bawełniana jasny beż /ciągliwa/ look stan bdb, może kilka razy założona biust 37cmx2 pas 34cmx2 dł.bluzki 48cm YR i etui może być
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
khuna dzięk za wymiary. Niestety wygląda mi , że będę na mnie za krótkie te spodenki
![]() Wiesz co? wstrzymajmy się chwilę z wymianką. Będę śledziła Twoje wątki a ten narazie zawieszę, ok?
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
A może zróbmy tak, że wymienimy się na te Twoje rzeczy tylko za spodnie Hex
a gratis dam YR i etui?
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

/