|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Can już napisała posta na zamówieniowym
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam na pocztę
Old navy rusza w czwartek -50 proc. http://blackfriday.bradsdeals.com/ad...=20131115-6415
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
i to 50% na cały sklep ma być - tylko pewnie już kodów żadnych nie będzie - zobaczymy jakie te ceny będą. Ciekawe co będzie na gapie
w czwartek wieczór u nich się zaczyna czyli u nas w nocy - w piątek rano trzeba by myśleć o zamówieniu - podejrzewam, że szybko będą rzeczy znikać. Ale to dopiero za 2 tygodnie, nie w ten czwartek co będzie. Na cartersie też wtedy dadzą promo, często dają w czwartki, tylko carters może dać od rana![]() Ja ogólnie proponuję, żeby robić zamówienia robić mega szybko - inaczej będą straszne braki... na walmarcie na razie tylko sale na rtv zapowiadają, ale podejrzewam, że będzie coś więcej. Na targecie rtv i niektóre zabawki będą na bank poprzeceniane. Pozostałe sklepy na razie nie dały info - jest taka strona o blackfriday na ten rok, gdzie wszystkie zniżki są zamieszczane jakie będą, to może coś się dowiemy wcześniej
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-11-16 o 10:38 |
|
|
|
#3424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie ogłoszenie znalazłam http://blackfriday.bradsdeals.com/ne...s-early-at-gap |
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś też będzie na bath & body works to może wtedy jakieś zamówienie ![]() zniżki na bbw, gapa i disneya pokażą się na dniach ![]() dziewczyny wyszukujcie sobie rzeczy wcześniej, żeby tylko później posta zrobić szybko jakby co - coś czuję, że będziemy chciały zamówienia z każdego sklepu po kolei, a to będzie trudne do ogarnięcia dla Can i Meg. W zeszłym roku na gapie było do 60%, czyli całościowej zniżki na wszystko nie było. Na disneyu jakieś pojedyncze rzeczy było poprzeceniane.
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-11-16 o 10:54 |
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Gapa chcę też zrobić na Black Friday
Bo potrzebuje sporo rzeczy.
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję,żę coś będzie i jakaś organizatorka się skusi ![]() ![]() Ale bbw musi być przesyłka morska,bo lotniczą się raczej nie będzie opłacało. Co chwila przeglądam różne strony i się zastanawiam "a ciekawe ile to na bf będzie kosztowało? " Na bf trzeba będzie się spiąć i szybko zamówić,żeby później nie było braków
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny już teraz dostałam kilka kodów ważnych do 30.11.2013
15% Off (No Minimum) + Free Shipping CODE: BBNV1315 Free Shipping on $75 Expires 11/30/13. 20% Off $40 Or More CODE: CARTSAVE Expires 11/30/13. 20% Off $40+ Order CODE: OKBGSAVE Expires 11/30/13. 20% Off $40 Or More CODE: OKBGCODE Expires 11/30/13. 15% Off Your Order + Free Shipping CODE: BCVN1513 Free Shipping on $75 Expires 11/30/13. |
|
|
|
#3431 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3433 | |
|
Raczkowanie
|
Czy ja też mogę wcześniej, 25-26 zrobię przelew, ok?
![]() P.S. Meg, a Gymboree też będziesz robić w BF? ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
ja też już mam listę, co dziennie sprawdzam edytuje... mąż mnie z komputera wygania, tak ja w telefon...
Edytowane przez Ari_ell Czas edycji: 2013-11-17 o 09:25 |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, pojawiły się te bluzy całe podmiśkowane na gapie. Ale są tylko w kolekcji chłopięcej...;/
chyba, że już o tym pisałyście, to sorki, ostatnio mam problemy z czytaniem was na bieżąco
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-11-17 o 13:08 |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Aalicia dobra wiadomość
Wszystkie Twoje zabawki bedą teraz W sumie zostało 5 rzeczy. Dostałam zdjęcia. Na pewno lusterko antoinette, a reszte zlokalizuje pózniej, bo mi w telefonie zle sie szuka. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rany ale mam nadzieję, że reszta zabawek będzie
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-11-17 o 18:12 |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie tylko lusterko. Basiula83 u Ciebie dwie zabawki - ta: http://www.target.com/p/play-doh-tra...Slot=large_1_3 i ta: http://www.target.com/p/boy-s-darth-...lot=medium_1_7 Aalicia Twoja pomadka z Target. i jedna moja rzecz ![]() To wszystko przyjdzie ostatniego dnia listopada. Teraz za tydzień będzie ostatnie Gymboree, Target i reszta Walmartu.
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2013-11-17 o 19:15 |
|
|
|
|
#3439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie - to już wszystkie zamówienia będą 30?
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zamieściła sie tez moja spinka do włosów z gymboree
Myśle, ze po prostu przeoczenie w tym wypadku. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Na pewno będzie Disney i te brakuje rzeczy. Gap jest w drodze (ale nie wszystko jeszcze wysłali), podobnie ostatni Walmart. Sam Disney to będzie spora paczka. Nie wiem czy to sie zmieści w jedna. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wasze maluchy przy ząbkowaniu miały wysypkę?
Ja się chyba pochlastam. Młody w końcu usnął ale cały dzień na rękach był-górne jedynki idą. Jest dramat. Wysypka na całym ciele.. Jutro ide z nim do lekarza, bo dziś już nie ma pediatry u nas
|
|
#3442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Meg, dzięki za info, koniec listopada to żaden problem ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
niestety nie wiem nic na ten temat
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również nie pomogę,ponieważ u nas nie było takiej wysypki.
|
|
|
|
#3444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moj zabkow ma niewiele, ostatnio wyszły mu gorne jedynki ale nigdy wysypki nie mial i nie slyszalam o takim przypadku, myślisz ze to od ząbków? nie ma temperatury?
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Biedulek u nas wysypka przy zębiskach tylko na dekolcie, ponoć od śliny.. A M. gorączkuje? |
|
|
|
|
#3447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie nie pamiętam jaka była tego przyczyna ale przez ponad tydzień mieliśmy codziennie dyskotekę- dała nam ostro popalić...my teraz niestety też mieliśmy bardzo ciężki tydzień - Jasiu zachorował na ospę i przechodził ją bardzo ciężko, dopiero dzisiaj dał nam odetchnąć... 4 noce praktycznie cały czas trzymałam go w ramionach, lekarz rodzinny nie przepisał nam leków przeciwwirusowych i małego wysypało dosłownie wszędzie Can szczerze Ci współczuję mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy |
|
|
|
|
#3448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja córka po 6 tygodniach od 2 dni nie kaszle, może w końcu pochodzi coś do przedszkola, za to jutro idziemy do laryngologa, bo najprawdopodobniej są problemy z trzecim migdałem przerośniętym
|
|
#3449 |
|
Przyczajenie
|
Mojemu Małemu własnie wyszły dolne jedynki i dostał wysypkę na całym ciele. Wcześniej nie był na nic uczulony- więc to raczej przez zęby.
|
|
|
|
#3450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aalicja24 - a skąd te przypuszczenia? byłaś u lekarza rodzinnego z tym? wiesz, pytam dlatego, że i my mamy z tym problem... Co prawda nie byłam jeszcze u laryngologa, ale chyba to jest nieuniknione ![]() Póki co stosowałam syropek immunotrofine, jakieś "robione" tableteczki z apteki i niestety nocne chrapanie jest nadal...
Edytowane przez pistacja07 Czas edycji: 2013-11-17 o 22:46 |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

, większość już większych na wiosnę będę kupować

Bo potrzebuje sporo rzeczy.

dokładnie nie pamiętam jaka była tego przyczyna ale przez ponad tydzień mieliśmy codziennie dyskotekę- dała nam ostro popalić...