Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 13:57   #2461
Aśkun19
Raczkowanie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Kobietki, dziękuję bardzo każdej z Was za opinie o sukience

Taka byłam podekscytowana faktem że juz ją mam, że nie przywitałam nowych PM, przepraszam i witam

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sadzicie o tej kiecce?
znalazlam na tablicy ale jest rozmiar wieksza i na wysoką dziewczyne wiec moze mi jedynie sluzyc jako inspiracja
przez Was zmienil mi sie gust o 180' zawsze podobaly mi sie princeski a teraz romantyczne koronkowe sukienki
prześliczna, ale nie jestem obiektywna, też mam koronkową :P

say-hello - sliczna obraczka

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Kupiłam kolczyki na slub dziś klikniete wyniosły mnie 46 zł od novi blanci (189 zł), po etsy (80 zł) aż do ebay (46) ale się ich naszukałam teraz tylko strach i oczekiwanie czy przyjdą
http://www.ebay.co.uk/itm/High-Quali...item2c6f6f97b7
: love:
Śliczne jak już przyjdą to zdaj proszę relację czy są ciężkie, przy takich kolczykach tego się obawiam, są piękne, ale jak mi ucho rozciągną?

Cytat:
Napisane przez StrawberryPassion Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki!

Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami

Swój ślub mam 11 lipca 2014! Także jeszcze troszkę czasu mi zostało.
Obiecuję, że przeczytam cały wątek i w miarę możliwości będę się udzielać jeśli oczywiście zechcecie

Pozdrawiam Was serdecznie!
Witaj
Aśkun19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 13:58   #2462
gornek
Zakorzenienie

Tak Was czytam i stwierdzam, ze jestem do tylu ze wszystkim, bo kupujecie alkohole, obraczki itp a macie sluby niektore po mnie... ja nawet nie mam wybranej wódki ;/ ale chociaz zaproszenia dla rodziny TZ zaczelismy rozdawac, bo musza mi potwierdzic do 10 stycznia, a niestety w grudniu nie mam ani jednego weekendu wolnego, ale zapewne i tak przejade sie z TZ na targi na Torwar, moze tam wynajdziemy cos fajnego, mimo ze glownie bedziemy szukali garnituru.
A dzisiaj nasza 3 rocznica TZ chcial maszynke do strzyzenia wlosow, wiec zamowiona, niestety nie doszla na dzisiaj ale dostanie jutro spozniony prezent, dzisiaj dostanie hamburgery wlasnej roboty, bo je uwielbia :P
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:00   #2463
Aśkun19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i stwierdzam, ze jestem do tylu ze wszystkim, bo kupujecie alkohole, obraczki itp a macie sluby niektore po mnie... ja nawet nie mam wybranej wódki ;/ ale chociaz zaproszenia dla rodziny TZ zaczelismy rozdawac, bo musza mi potwierdzic do 10 stycznia, a niestety w grudniu nie mam ani jednego weekendu wolnego, ale zapewne i tak przejade sie z TZ na targi na Torwar, moze tam wynajdziemy cos fajnego, mimo ze glownie bedziemy szukali garnituru.
A dzisiaj nasza 3 rocznica TZ chcial maszynke do strzyzenia wlosow, wiec zamowiona, niestety nie doszla na dzisiaj ale dostanie jutro spozniony prezent, dzisiaj dostanie hamburgery wlasnej roboty, bo je uwielbia :P

Czyżbyś też pracowała w handlu? u mnie też nie ma szans na wolny weekend w grudniu, gorąąący okres
Stary 2013-11-17, 14:04   #2464
gornek
Zakorzenienie

No niestety tez pracuje w handlu, na dodatek w takim miejscu, ze perfumy i kosmetyki ida glownie na swieta, wiec mozna pomarzyc o dluzszym wolnym, na dodatek mamy 2 niedziele handlowe, wiec tyle ile sie da nadrabiam w listopadzie.
Stary 2013-11-17, 14:04   #2465
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to samo, a przecież poza ślubami w styczniu niemalże otwieram sezon ślubny.
Wczoraj zrobiłam listę rzeczy do zrobienia i mamy ich.. 31 - z czego kilka to rzeczy zbiorcze, np. kupienie wszystkiego dla TŻ.
Co najśmieszniejsze absolutnie nie jest mi z tego powodu źle, ba! uważam, że nie ma pośpiechu. Po co mam teraz kupować to i tamto i ma to leżeć, jak mogę to zrobić bliżej ślubu. Lista niby długa, ale w większości są to rzeczy do zrobienia 'na raz', więc uważam, że spokojnie ze wszystkim damy radę

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:05   #2466
asia1206
Raczkowanie

kroooliczek89 my damy-głównie ze wzg.na księdza(super człowiek) ale też dlatego bo mimo wczorajszej nudy zauważyliśmy z M ile nam te nauki dają-na początku myśleliśmy że idziemy bo trzeba a teraz chodzimy bo nam się podoba i dużo rzeczy sobie uświadomiliśmy
A ta baka to fakt-tak to powiedziała jakby to było z góry narzucone-wiadomo niby poświęcają swój wolny czas i pieniądze na coś tam idą,ale myślę że każdy chętniej by dał gdyby nie był przyparty do muru...

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:08   #2467
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! znowu musicie wybaczyć mi nieobecność... i znowu zwalam winę na dyplom ale niestety taka jest prawda, nie mam czasu na nic.

wrzucam zdjęcia obrączki wczoraj odebraliśmy. jest piękna. bardzo dobrze komponuje się z pierścionkiem zaręczynowym (będę nosić razem).
na zdjęciach założyłam je na lewą rękę. mam ciężki aparat i potrzebuję do zrobienia zdjęć prawej ręki :P nie dorobiłam się jeszcze statywu
Pięknie to razem wygląda !
A obrączka prosta, klasyczna. Super !

Proszę powiedz mi, bo nie wiem czy dobrze widzę - pierścionek zaręczynowy masz z białego złota? A obrączka z żółtego?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:11   #2468
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
U mnie to samo, a przecież poza ślubami w styczniu niemalże otwieram sezon ślubny.
Wczoraj zrobiłam listę rzeczy do zrobienia i mamy ich.. 31 - z czego kilka to rzeczy zbiorcze, np. kupienie wszystkiego dla TŻ.
Co najśmieszniejsze absolutnie nie jest mi z tego powodu źle, ba! uważam, że nie ma pośpiechu. Po co mam teraz kupować to i tamto i ma to leżeć, jak mogę to zrobić bliżej ślubu. Lista niby długa, ale w większości są to rzeczy do zrobienia 'na raz', więc uważam, że spokojnie ze wszystkim damy radę
To mnie troszke pocieszylas, bo fakt glownie to juz dokupienie czegos zostalo, bo grubsze sprawy sa zalatwione, bo TZ tez musze kupic wszsytko, do siebie to tylko welon zostal i bielizna, ale damy rade masz racje :p
Stary 2013-11-17, 14:13   #2469
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
A dzisiaj nasza 3 rocznica :P
gratuluje

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:14   #2470
Aśkun19
Raczkowanie

Cytat:
No niestety tez pracuje w handlu, na dodatek w takim miejscu, ze perfumy i kosmetyki ida glownie na swieta, wiec mozna pomarzyc o dluzszym wolnym, na dodatek mamy 2 niedziele handlowe, wiec tyle ile sie da nadrabiam w listopadzie.
No właśnie, miałam zabrać się teraz za zaproszenia, kilka potrzebujemy już na grudzień, bo rodzina z zagranicy przyjedzie, to fajnie było by dać im zaproszenia osobiście, ale jakoś tak nie mogę

I właśnie uświadomiłam sobie że Galeria Mokotów w ostatni tydzień świąteczny pracuje godzinę dłużej, do 23:00 dżizasss
Stary 2013-11-17, 14:16   #2471
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aśkun19 Pokaż wiadomość
I właśnie uświadomiłam sobie że Galeria Mokotów w ostatni tydzień świąteczny pracuje godzinę dłużej, do 23:00 dżizasss

współczuję tak długich godzin pracy!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:23   #2472
gornek
Zakorzenienie

Ja na cale szczescie nie pracuje w zadnym CH ale wspolczuje tam dziewczyna, bo to naprawde uciazliwe, ty,bardziej ze w tym czasie ludzie sa na tyle draznicy, ze masz ochote ich rozszarpac, z 2 strony bede miala chociaz okazje pojechac do jakiejs galrii kupic prezenty po pracy.
Stary 2013-11-17, 14:23   #2473
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny! znowu musicie wybaczyć mi nieobecność... i znowu zwalam winę na dyplom ale niestety taka jest prawda, nie mam czasu na nic.

wrzucam zdjęcia obrączki wczoraj odebraliśmy. jest piękna. bardzo dobrze komponuje się z pierścionkiem zaręczynowym (będę nosić razem).
na zdjęciach założyłam je na lewą rękę. mam ciężki aparat i potrzebuję do zrobienia zdjęć prawej ręki :P nie dorobiłam się jeszcze statywu
cudowna
tak pięknie wygląda na Twojej dłoni że nie moge sie napatrzec

Cytat:
Witam Dziewczynki!

Swój ślub mam 11 lipca 2014! Także jeszcze troszkę czasu mi zostało.
Obiecuję, że przeczytam cały wątek i w miarę możliwości będę się udzielać jeśli oczywiście zechcecie

Pozdrawiam Was serdecznie!
witaj, opowiedz cos więcej, jak się poznaliście, jak wyglądały zaręczyny, skąd jesteście ?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-11-17, 14:25   #2474
say-hello
Zakorzenienie

dziękuję jeszcze raz za wszytskie miłe słowa

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Pięknie to razem wygląda !
A obrączka prosta, klasyczna. Super !

Proszę powiedz mi, bo nie wiem czy dobrze widzę - pierścionek zaręczynowy masz z białego złota? A obrączka z żółtego?
tak, dokładnie tak jak piszesz. ale mi nie przeszkadza takie połączenie
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
cudowna
tak pięknie wygląda na Twojej dłoni że nie moge sie napatrzec

witaj, opowiedz cos więcej, jak się poznaliście, jak wyglądały zaręczyny, skąd jesteście ?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:33   #2475
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Ja ciągle myślę nad tymi 1:1, ale Twoje argumenty mnie przekonują Dasz foto Ardell jak będziesz je kiedyś zakładać? Bo też się baaardzo nad nimi zastanawiam, ale boję się przerysowanego efektu i tego, że będą niewygodne (nigdy nie nosiłam sztucznych rzęs).
A co do kolczyków - piękne! To te same, co na etsy Czekam na real photo

Ach, no i wzięłyśmy udział z mamą w wielu konkursach, może coś fajnego się trafi
zrobie zdjęcie jak tylko je znów założę ale nie będzie to wcześniej niż na sylwestra będę pamietac

To dokładnie te same dopiero pod koniec grudnia przyjdą

Trzymam kciuki za konkursy
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Kolczyki piękne, pokaż jak przyjdą i idę googlać o tych rzęsach :P
warto wypróbować - ja za swoje rzęski zapłaciłam 13zl
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

chyba masz racje, tez kupie te rzesy i wypróbuję a kolczyki przesliczneklaski :
jak wyżej
Cytat:

Śliczne jak już przyjdą to zdaj proszę relację czy są ciężkie, przy takich kolczykach tego się obawiam, są piękne, ale jak mi ucho rozciągną?
no chyba przez jedna noc krzywdy nie zrobią :P moja mama zawsze powtarza - parada bólu nie przyjmuje

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-11-17 o 14:36
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:33   #2476
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Dziewczynki!
Witamy

say-hello
Gratuluję obrączek

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:45   #2477
Aśkun19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
współczuję tak długich godzin pracy!
kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Ja na cale szczescie nie pracuje w zadnym CH ale wspolczuje tam dziewczyna, bo to naprawde uciazliwe, ty,bardziej ze w tym czasie ludzie sa na tyle draznicy, ze masz ochote ich rozszarpac, z 2 strony bede miala chociaz okazje pojechac do jakiejs galrii kupic prezenty po pracy.
drażniący, ale robią duuuuże zakupy i fakt, osoby pracujące mają szansę zrobić chociaż jakieś zakupy.

Cytat:
zrobie zdjęcie jak tylko je znów założę ale nie będzie to wcześniej niż na sylwestra będę pamietac

To dokładnie te same dopiero pod koniec grudnia przyjdą

Trzymam kciuki za konkursy

warto wypróbować - ja za swoje rzęski zapłaciłam 13zl

jak wyżej

no chyba przez jedna noc krzywdy nie zrobią :P moja mama zawsze powtarza - parada bólu nie przyjmuje
a moja : "chcesz być piękna to cierp" - matko, jak to przerażająco brzmi
Stary 2013-11-17, 14:50   #2478
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
rzęsy 1:1 - ja na pewno sie nie zdecyduje, chociaż strasznie mnie kuszą dlaczego nie?
1) Bo mam bardzo fajne własne rzęsy i szkoda mi je niszczyć (wiele moich koleżanek je założyło i każda osłabiła bardzo swoje naturalne),
2) poza tym wypadanie nieregularne powoduje luki, a to wygląda po prostu nieładnie tak naprawde efekt ładny jest przez 2 tygodnie, a potem 2 tygodnie wygląda sie mega dziwnie nie chce tego
3) kolejny argument - lubie mocny makijaz, a kreska eyelinerem przy nich jest prawie niemozliwa (trudne zmywanie makijazu),
4) no i najwazniejsze - zaraz po ślubie planujemy podróż poślubną nad morze a widziałam dziewczyne z rzesami 1:1 na basenie - to była masakra! nie mogła oczu otworzyć gdy sie zamoczyły....

Kupiłam na próbe oławione sztuczne rzęsy Ardell i naprawde efekt jest taki sam jak 1:1! w ogóle nie widać, że to sztuczne rzęsy na pewno na ślub je założe, kępek u mnie też prawie nie widać

Kupiłam kolczyki na slub dziś klikniete wyniosły mnie 46 zł od novi blanci (189 zł), po etsy (80 zł) aż do ebay (46) ale się ich naszukałam teraz tylko strach i oczekiwanie czy przyjdą
Przepiękne kolczyki
Ja bym chciała podobne, ale chyba wstrzymam się z kupnem kolczyków do odebrania sukni, bo mam bogato zdobiony gorset i nie chcę uzyskać efektu choinki.

Ja jeszcze też się wypowiem w sprawie rzęs - jestem 3 dni po przedłużeniu metodą 1:1 - efekt jest mega
Ja swoje rzęsy mam bardzo jasne i w dodatku proste, dlatego doczepiane u mnie się w ogóle nie sprawdzają Ja przykleiłam na Sylwestra to pomimo, że zakręcałam je na zalotkę kilkukrotnie po dwóch godzinach miałam dwa rzędy rzęs Także dla dziewczyn z prostymi rzęsami nie polecam doklejania kępek, bo efekt będzie kiepski.
Tutaj PM ma przedłużone rzęsy 1:1 i moim zdaniem wygląda przebosko http://www.florencebeauty.pl/2013/11...lacja-czesc-1/
Tylko proponowałabym wybrać się przynajmniej dwa razy przed ślubem, aby nie było niespodzianki w postaci źle dobranej długości, grubości, czy też skrętu (wszystko to można dopasować, w zależności od oka)
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Tak samo jak zamieszkanie przed ślubem i zgodne szczęśliwe życie nie jest wyznacznikiem tego że małżeństwo będzie udane. Nie ma na to jednej uniwersalnej recepty. Gdyby było to takie proste to wszyscy by się "sprawdzali" przed i potem żyli długo i szczęśliwie
Poza tym mieszkanie mieszkaniu nierówne. W sytuacji kiedy ludzie mieszkają ze sobą na studiach i są utrzymywani przez rodziców, to szczerze, według mnie to jest high life, a nie prawdziwe mieszkanie kiedy trzeba samodzielnie zarobić na swoje życie i utrzymanie.
Inaczej jest też kiedy mieszka się na wynajętym, a co innego w swoim mieszkaniu/domu. Tak samo mieszkanie samodzielne, a ze współlokatorami/teściami.
My z TŻ mieszkaliśmy wspólnie tylko przez wakacje, bo wówczas wtedy było nas na to po prostu stać.
Poza tym inny jest związek dwóki 19latków a 30latków, inne priorytety.
Także wyznacznik wspólnego mieszkania ze sobą jest jest receptą na udany związek.
Takie jest moje zdanie.
Stary 2013-11-17, 15:14   #2479
ana909
Erudycja

Cytat:
Czyżbyś też pracowała w handlu? u mnie też nie ma szans na wolny weekend w grudniu, gorąąący okres
witam wszystkich
ja tez pracuje w handlu ale na szczescie w takim miejscu ze mam wolne niedziele i czasami soboty. Teraz co prawda w soboty dorabiam ale jakbym potrzebowala wolne... to zaden problem

kiedys jak pracowalam w kfc (czasy szkolne) i w duzym markecie to o wolnych weekendach musialam zapomniec do czasu az przestalam pracowac

blondi masz racje, my mieszkalismy razem w 3 roznych sytuacjach - u mojej mamy kiedy jej nie bylo, pracowalam ale nie musielismy sie sami utrzymywac bo mama przysylala pieniądze z zagranicy, sami na wynajętym mieszkaniu i w domu z tesciowa. Za kazdym razem bylo inaczej

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-11-17 o 15:17
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:38   #2480
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
jak długo jesteście razem?
Często mnie nie ma na forum, bo jestem mocno zajęta, dlatego tak wolno odpisuję.
Jesteśmy razem ponad 3 lata.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:09   #2481
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam nowe PMki

say świetne te Twoje obrączki ! dobry wybór to był
i u Ciebie i u Twojego TŻ wyglądają fantastycznie

leniwa niedziela ale w Warszawie taka pogoda, że nic się nie chce

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:34   #2482
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

Wow, przepiękne!
Stary 2013-11-17, 16:39   #2483
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Często mnie nie ma na forum, bo jestem mocno zajęta, dlatego tak wolno odpisuję.
Jesteśmy razem ponad 3 lata.
jak udało Wam się tyle czasu wytrzymać bez seksu? TŻ nie nalegał? po ile macie lat?

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
witam nowe PMki

say świetne te Twoje obrączki ! dobry wybór to był
i u Ciebie i u Twojego TŻ wyglądają fantastycznie

leniwa niedziela ale w Warszawie taka pogoda, że nic się nie chce
zgadzam się w wawie w taką pogodę nie ma co robić

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:40   #2484
Robusta
Wtajemniczenie

StrawberryPassion witam serdecznie
dziewczyny chciałabym wrzucić zdjęcie sukienki ale nie mam pojęcia jak
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:46   #2485
fascinata
Raczkowanie

Targi targi i po targach. Szczerze przyznam że jestem trochę rozczarowana - za 25zł za osobę (z TŻ 50 zł) spodziewałam się czegoś więcej.... Przede wszystkim interesowały mnie zaproszenia, florystki, obrączki, suknie - niestety stoisk o takiej tematyce jak na lekarstwo (firmy oferującej zaproszenia nie widziałam żadnej). Jeśli ktoś chciałby poszukać miejsca na wesele, to takich ofert też za wiele nie było - z tego co widziałam głównie jakieś pałacyki, dworki, eleganckie restauracje. Za to w bród było fotografów!

Jedyne co, to wróciliśmy z całą siatką ulotek - nie wiem tylko kiedy znajdę chwilę by je przejrzeć Zaraz muszę wziąć się za zadanko domowe z rosyjskiego bo jutro zaraz po pracy mam zajęcia i nie będę miała kiedy tego zrobić
Stary 2013-11-17, 16:49   #2486
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Targi targi i po targach. Szczerze przyznam że jestem trochę rozczarowana - za 25zł za osobę (z TŻ 50 zł) spodziewałam się czegoś więcej...
ja nigdy nie byłam a targach.

teraz tak patrzę w twój podpis - ślubujemy tego samego dnia
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:57   #2487
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
jak udało Wam się tyle czasu wytrzymać bez seksu? TŻ nie nalegał? po ile macie lat?
Oboje uważamy, że seks dopiero po ślubie. Jesteśmy wierzącymi osobami i trzymanie się biblijnych zasad jest dla nas bardzo istotne. Stąd: nie, narzeczony nie nalegał. Chcielibyśmy, pewnie że tak, ale poczekamy. Już tylko kilka miesięcy. Mamy po dwadzieścia parę lat, narzeczony jest starszy ode mnie.

Kilka osób widziałam też wypowiadało się na 'nie' co do mieszkania razem przed ślubem, ale nie wiem czy tylko mieszkania czy także seksu?

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2013-11-17 o 16:59
Stary 2013-11-17, 17:08   #2488
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję jeszcze raz za wszytskie miłe słowa

tak, dokładnie tak jak piszesz. ale mi nie przeszkadza takie połączenie
Mnie absolutnie także nie przeszkadza !!
Sama ma dylemat. Zręczynowy mam z białego złota, bo nie cierpię żółtego. I tak jak nie lubię żółtego, nie wyobrażam sobie mieć innej obrączki niż właśnie żółtej. Mam ochotę nosić i pierścionek i obrączke razem.
Ciągle się głowie, jaki model wybrać by to dobrze ze sobą współgrało i po prostu fajnie wyglądało.

Twoje się świetnie razem komponują. Dobry kształ i szerokość obrączek

Także dziękuje za podpowiedzi, przynajmniej jestem troche do przodu

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:08   #2489
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Oboje uważamy, że seks dopiero po ślubie. Jesteśmy wierzącymi osobami i trzymanie się biblijnych zasad jest dla nas bardzo istotne. Stąd: nie, narzeczony nie nalegał. Chcielibyśmy, pewnie że tak, ale poczekamy. Już tylko kilka miesięcy. Mamy po dwadzieścia parę lat, narzeczony jest starszy ode mnie.

Kilka osób widziałam też wypowiadało się na 'nie' co do mieszkania razem przed ślubem, ale nie wiem czy tylko mieszkania czy także seksu?
szacun mój TŻ by nie wytrzymał

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:11   #2490
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam ponownie ! Wróciłam z targów. Zdać krótką relację?
Wróciłam tak podekscytowana i nakręcona, że szok. Dopiero do mnie dociera, że zaraz ślubujemy, że to już niedługo!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości