Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 12:57   #2491
taribari
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Czy z pierwszym poporodowym okresem też łączymy sie w pary jak z porodami? Jeśli tak,to szukam swojej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja dostałam dziś 4

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
No włąśnie wtedy nie pamiętam, ogólnie jemy dynię, ziemniaka, marchewkę, jabłko, śliwki. Robię przerwę, dopóki nie zejdzie i zaczynamy od nowa zabawę

ciężka sprawa rzeczywiście. A może jednak mleko? Nam się późno objawiło

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Tymuś też miał cały tydzień bunt i od poniedziałku nie chciał przecierów jarzynowych, po dwóch łyżeczkach płakał. Gotowałam mu marchew z ziemniaczkiem i marchew z ziemniaczkiem i pietruszką + łyżeczka oleju. Wcześniej wcinał po 100ml i poprawiał mleczkiem.
A cały tydzień gardził, pluł i płakał. Dałam mu zupkę jarzynową Gerber, też pluł i płakał.
Wczoraj i dziś dostał dynię z ziemniaczkiem z Hipp i pięknie wciągał.
Dynia z ziemniaczkiem to Jego hit.
Dziś jak jadłam jabłko to tak na mnie patrzył że nie wytrzymałam i poskrobałam mu odrobinkę tego jabłka jego łyżeczką. Wciągnął jak szalony
Jutro muszę mu odmrozić jabłka prażone co mu przygotowałam.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Mnie do porodu to tak szybko wzięli z zaskoczenia, że pary nie złapałam i napisał Wam mój TŻ jak już było po...

A okresu ani widu ani słychu, a praktycznie już wcale nie karmię.
Wcześniej karmiłam jeszcze rano i wieczorem, a ostatnio Tymuś już nie chce, pluje, denerwuje się, i nagorsze - strasznie mu się ulewa po tym moim mleczku. Nan dostaje z zagęszczaczem i ulewa mało, a jak tylko ja go nakarmię to bardzo, wręcz wymiotuję. Zostawiliśmy jeszcze wieczorne karmienie, ale jak jeszcze z 3 dni będzie tak wymiotował to rezygnujemy całkiem z KP i zobaczymy co to będzie z moim cyklem.
Muszę lecieć do gina po receptę na plasterki, bo wkładki jednak nie chcę. A drugiego szkraba narazie mój organizm może nie dać rady :/

P.S. Ostatnio przytulanko się udało bez dyskomfortu i dodatkowego nawilżania
No coś mi się wydaje że hipp będzie hitem. Marchewka mu zasmakowala tylko brzuch bolał po niej. Moje jabłka są kwaśne i nie za chętnie je. Może zmieszać je z bananem?

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 12:58   #2492
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Malaczarna,to chyba jesteśmy w jednej parze
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 12:59   #2493
201801111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Czy z pierwszym poporodowym okresem też łączymy sie w pary jak z porodami? Jeśli tak,to szukam swojej

moj juz trwa tydzien i mam dosc, nidgy tak nie mialam, najwyzej 4dni i koniec

mala dzisiaj pieknie spala, od 23 do 9 , zero pobudek i wiercenia.

dziewczyny mam pytanie, czy w aptece mozna kupic osobno te strzykawki ( mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi )co czasem sa w syropach ? mojej musze podabac zelazo, a tam lyzeczka tylko byla i za kazdym razem wszystko na ubranku laduje, a z mlekiem ani z piciem nie chce
201801111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 13:09   #2494
tweedledee
Zakorzenienie

Cześć laseczki, takie sobie braki narobilam, ze nie ogarniam kompletnie, co tu sie dzieje
Ale stale brakuje mi czasu, jeszcze ostatnio wiecej czasu spedzalismy w trojke i teraz cos sie wbic nie moge
Będziemy wiecej podczytywac
Stary 2013-11-17, 13:09   #2495
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Witamy,
dzisiaj Jaśko kończy trzy miesiąceStawiamy wszystkim dzieciaczkom wątkowym mleczko albo soczki,jeśli już mogą pić,a Cioteczkom dowolne napoje alkoholowe
Ja pić nie mogę,bo od wczoraj walczę z jakąś kosmiczną,pierwszą po porodzie @,i poważnie się z mężem zastanawiamy,czy nie jechać na jakiś ostry dyżur,bo to nie jest u mnie normalne.

Dziękujemy za soczek. Wszystkiego Najlepszego Jasiu

@współczuje, podobno 1 po ciąży bywa najgorsza. Życzymy lepszego samopoczucia i wyganiamy @ precz, niech ucieka.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 13:19   #2496
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Lemurki, mały fajniutki, nic a nic nie widać po nim, że jest mężczyzną z przeszłością

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43755325]

Nie masz innych problemow ??

Olej masz sliczne różowe pudelko, ciesz sie

[/QUOTE]

Mam, ale to nie na forum :P A dziś na plotkowym coś czytałam o all i mi się spomło, że u mnie jeszcze ta sprawa.

Dzięki za odpowiedzi w sprawie komentarza
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 13:44   #2497
mela1234
Zakorzenienie

Pojezdzilam )))) Ale wszystkim maz mnie tak zdrzaznil ze nie chce z nim gadac nawet.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 14:00   #2498
misiaczka555
Wtajemniczenie

Idzia wzięłam sobie do serca to co napisałaś o ilości czasu jaki maluch spędza na brzuszku i moja Misiolina dziś terroryzowana na macie na brzuszku "musiała" leżeć.
I takiego miała nerwa na metkę za to że UWAGA obrocila sie 3 razy z brzuszka na plecki

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:09   #2499
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mydream_ Pokaż wiadomość

dziewczyny mam pytanie, czy w aptece mozna kupic osobno te strzykawki ( mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi )co czasem sa w syropach ? mojej musze podabac zelazo, a tam lyzeczka tylko byla i za kazdym razem wszystko na ubranku laduje, a z mlekiem ani z piciem nie chce
Możesz kupić zwykłą strzykawkę - są od 2 ml. Ja kupiłam Fiśkowi do syropu, bo też łyżeczką nie bardzo szło...

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dziękujemy za soczek. Wszystkiego Najlepszego Jasiu

@współczuje, podobno 1 po ciąży bywa najgorsza. Życzymy lepszego samopoczucia i wyganiamy @ precz, niech ucieka.
Niech ucieka, ale niech wraca na chwilę co miesiąc przez jakieś 2 lata

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Idzia wzięłam sobie do serca to co napisałaś o ilości czasu jaki maluch spędza na brzuszku i moja Misiolina dziś terroryzowana na macie na brzuszku "musiała" leżeć.
I takiego miała nerwa na metkę za to że UWAGA obrocila sie 3 razy z brzuszka na plecki

Lemurki dla Jasia

Cynamonku jak tam u Was?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:24   #2500
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy,
dzisiaj Jaśko kończy trzy miesiąceStawiamy wszystkim dzieciaczkom wątkowym mleczko albo soczki,jeśli już mogą pić,a Cioteczkom dowolne napoje alkoholowe
Ja pić nie mogę,bo od wczoraj walczę z jakąś kosmiczną,pierwszą po porodzie @,i poważnie się z mężem zastanawiamy,czy nie jechać na jakiś ostry dyżur,bo to nie jest u mnie normalne.

Cytat:

Malaczarnakejt moje kondolencje

Skylie ten krem:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-12-omega.html

Ale zmarzłam choć słońce piękne!
Mały spał cały spacer-2 godziny! I jeszcze musiałam go obudzić na koniec Istne szaleństwo w jego wydaniu
Kupiłam kwasy DHA za 9,99zł w Biedronce - 60 tabletek

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Zaraz mamy gości, więc paa
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:31   #2501
misiaczka555
Wtajemniczenie

Lemurku synek prześliczny
A co okresu to mój pierwszy to była masakra. Dosłownie jak w pologu
Neni pięknie ci synek pospał
Tweed o córka marnotrawna wróciła
Opowiadaj co tam u was słychać. Nic się nie chwalisz że Alik 11 tyg dzisiaj kończy

Maja umęczona wygibasami na macie usnęła w wózku na balkonie. A ja czekam na TZ bo wysłałam go po zakupy . Bede robić rafaello

MAJA🍼

23.08.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 14:43   #2502
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Witamy,

Brawa dla Jaska !!! i wspolczuje bólu przy @ mam nadzieje ze szybko przejdzie...
Ja jeszcze nie mialam

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
No coś mi się wydaje że hipp będzie hitem. Marchewka mu zasmakowala tylko brzuch bolał po niej. Moje jabłka są kwaśne i nie za chętnie je. Może zmieszać je z bananem?

Ja dodalam do jablek troche ksylitolu.
Ale jeszcze nie podaje wiec nie wiem czy beda smakowaly

Cytat:
Napisane przez mydream_ Pokaż wiadomość

Kolejna co sie wyspala
Kup zwykla mala strzykawke

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Malaczarnakejt moje kondolencje

Skylie ten krem:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-12-omega.html

Ale zmarzłam choć słońce piękne!
Mały spał cały spacer-2 godziny! I jeszcze musiałam go obudzić na koniec Istne szaleństwo w jego wydaniu
Kupiłam kwasy DHA za 9,99zł w Biedronce - 60 tabletek
Zaraz mamy gości, więc paa
A jakies firmy jesli mozna ?

Leonsio spal na dworze 2,5 h !!!!
I mial przerwe w jedzeniu ponad 3 h !!
no szok bo do tej pory pilnowal sie i jadl co dwie godzinki
Dorasta mi chłopak.
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:46   #2503
Agrafka86
Wtajemniczenie

EWUSIA dla Tymusia.

SAMANTHA przelecialas Nas? Jakoś nie poczułam

TARI dla Ptysia.

DZOAN po prostu .

Moja parą była TWEED ale Wystawiłam ją do wiatru bo poród nadszedł szybciej.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 14:55   #2504
misiaczka555
Wtajemniczenie

Teso brawa dla Leosia pewnie po spanku na dworze miał mega głoda co?

Pisałyście na poprzednich stronach o zmienianiu piżamki. Ja Mai zakładam zawsze nową. Sama zmieniam swoją codziennie więc Maja też ma zawsze świeżą. Jakoś mi tak pasuje czyste pachnące ciałko po kąpieli + świeża pachnąca piżamka najlepszy Majulkowy zestaw

Szukam kurtki dla Mai na zimę i nic nie mogę znaleźć w przystępnej cenie nie ma opcji żebym dała 100 zl

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Zabije mojego TZ!!!

Pisze mi że jego matka zaraz będzie czy ja kiedyś odpoczne?! Dziecko mi zaraz obudzi. Łażą tym nie mam ochoty jej widzieć

Czemu ja musze z tym człowiekiem mieć zawsze problemy. Nie mógł odmówić

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-17, 15:36   #2505
fiazo
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43753234]Poradźcie
Kilka tygodni temu kupiłam Małemu na all pudełko na smoczek. Wybrałam niebieskie, przyjszło - różowe.
Piszę sprzedającemu, że fajnie pięknie, ale czemu różowe? Przecież był mail, że ma być niebieskie. Na to on mi, że nie dostał maila i że przecież nie chciał mi zrobić na złość. Ja mu, że wszystko rozumiem, ale mail na pewno wysłany (i mu podesłałam kopię z tym tam całym numerkiem z allegro, bo wysyłałam go przez all) i że już kiedyś u nich kupowałam i wszystko przebiegło sprawniej (pierwsza przesyłka dotarła migiem, druga - chyba po tygodniu i to kurierem, kiedy ja zamawiałam list pp, więc pewnie zapomnieli o aukcji i wysyłali na szybkensa).
Nie odpisał.

I teraz moje pytanie - dać mu neutrala za tę aukcję czy olać temat? Czy on mi może w odwecie również wystawić neutrala? Bo niby nie wysłałam maila?

Sory za głupie pytania, ale nigdy nikomu nie wystawiłam innego komentarza niż pozytywny, ani też ja nie mam innych komentarzy niż pozytywne i nie wiem, czy jest o co kruszyć kopię.

Z góry danke za rady [/QUOTE]

Nie mam all wiec nie pomoge

Cytat:
Witamy,
Oklaski

Cytat:
Oklaski

Siedze i teściowej bo tz poszedł i ja prosto ze szkoly tutaj. Oczywiście już teraz teściowa łeb nad nim wstawiła i chce być fajna. Dobrze, że tż cały czas przy dziecku pilnuje go.

Dziś miałam też zaliczenie bo facet se wymyślił i dostałam 5

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 15:41   #2506
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Ja się znów pokłóciłam z mężem... pojechał teraz do ciotki, a mnie trzęsie z wściekłości...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:48   #2507
Oliath
Zakorzenienie

A ja sie witam z drugiego konca PL, tego ladniejszego

Wracajac do piatku, maz sie jednak nie zwolnil . Tzn zwolnil sie, ale prezes na widok wypowiedzenia z zalacznikiem w postaci wniosku urlopowego na trzy kolejne miesiace popadl natychmiast w sluszne przerazenie, pokajal sie solidnie, z miejsca zaproponowal przyjemną okragla kwote premii i niemal padl na kolana z różą w zębach, wiec zostalo mu chwilowo wybaczone... pewnie bedzie powtorka z rozrywki, ale poki co przynajmniej moglam wyjechac bez widma wracania pociagiem

Podroz (500 km!) przebiegla nam idealnie z jednym postojem na karmienie, choc powiem Wam, ze kiedy raz rzucilam okiem na licznik i ujrzalam 180 km/h (na autostradzie), to lekko sie zgrzalam z nerwow

No wiec jestem "w sanatorium" u tesciowej, odkarmiona dzis np. kaczką domowego chowu z zasmazana czerwona kapusta - a Lilo wciaga swojskie gruszki z lesnymi jagodami

Jutro kursik po tczewskich lumpeksach maz mi zostawił fundusze, wiec - drżyj Trojmiasto

Jestesmy po premierowym spacerze w odnowionym wózeczku, ale tu jest boskie powietrze w porownaniu do Wro!

Mam juz w zamrazarce u tesciowej wielką gęś na Święta
I pewnie jeszcze zgarnę jakąś dziczyznę od polującego chrzestnego mojego męża

I się wyspalam dzisiaj nawet.

I w ogole jest super, choc Lilo panicznie boi sie obcych, a w tych kategoriach miesci sie u niej takze babcia z dziadkiem oraz druga ciocia
No ale mamy ze soba wlasna wanienke i kosz do spania na bujaczku, zachowujemy domowy rytual, wiec na razie nie narzekam .

Ponadrabiam wieczorkiem, gdy polozę dziewczynki spac
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 15:49   #2508
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Teso brawa dla Leosia pewnie po spanku na dworze miał mega głoda co?

Pisałyście na poprzednich stronach o zmienianiu piżamki. Ja Mai zakładam zawsze nową. Sama zmieniam swoją codziennie więc Maja też ma zawsze świeżą. Jakoś mi tak pasuje czyste pachnące ciałko po kąpieli + świeża pachnąca piżamka najlepszy Majulkowy zestaw

Szukam kurtki dla Mai na zimę i nic nie mogę znaleźć w przystępnej cenie nie ma opcji żebym dała 100 zl

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Zabije mojego TZ!!!

Pisze mi że jego matka zaraz będzie czy ja kiedyś odpoczne?! Dziecko mi zaraz obudzi. Łażą tym nie mam ochoty jej widzieć

Czemu ja musze z tym człowiekiem mieć zawsze problemy. Nie mógł odmówić
No wlasnie nie mial. dziwne...

Cytat:
Nie mam all wiec nie pomoge
Siedze i teściowej bo tz poszedł i ja prosto ze szkoly tutaj. Oczywiście już teraz teściowa łeb nad nim wstawiła i chce być fajna. Dobrze, że tż cały czas przy dziecku pilnuje go.

W sensie go zaliczylas.

Leonsio wlasnie ma ostatnia drzemke na tarasie, starszak z tata zaraz jedzie na basen, a ja mam wieeelka nadzieje, ze mi dzisiaj mały szybko zaśnie... Nie chce powtorki z wczoraj bo juz mnie nerwy brały a tego nie lubie
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:03   #2509
taribari
Zadomowienie

My dziś cały dzień na brzuszku mlody ma dobry humor, cwiczy glosne okrzyki i przewroty a mnie dal nawet posprzatać mieszkanie i upiec ciasto
Teso dobry pomysł z xylitolem, dodam stewię też naturalna a mam na stanie
Majeczka jakiej kurtki szukasz? U mnie w lumpie pełno dziewczęcych ostatnio było, to mogę ofocić i Ci kupić czerwony kombinezon Ptysia rewelka- nowiutki za 30 zł.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-17, 16:13   #2510
mela1234
Zakorzenienie

Oli zazdroszczę już. My najprawdopodobniej jedziemy koło 25.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:20   #2511
fiazo
Zakorzenienie

Już teściowa doprowadziła mi dziecko do płaczu, wzięła na ręce i poleciało potem płaczem i zaczęła podskakiwać to zwróciłam jej brzydko uwagę żeby nie podskakiwała. Popatrzyła tyko na mnie jakby chciała zabić, ale przestała

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 16:56   #2512
lachryma
Zakorzenienie

Co jest lepsze dla dziecka jeśli chodzi o slodzenie: stewia czy xylitol?
Tak myślę na przyszłość.

Stary 2013-11-17, 16:57   #2513
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Już teściowa doprowadziła mi dziecko do płaczu, wzięła na ręce i poleciało potem płaczem i zaczęła podskakiwać to zwróciłam jej brzydko uwagę żeby nie podskakiwała. Popatrzyła tyko na mnie jakby chciała zabić, ale przestała

Moja dzis dzwonila z zyczeniami do Ptysia. Wzielam na glosnomowiacy i po 1 zdaniu była syrena wyłączyłam- cisza oczywiscie juz sie na jutro wprosila

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-17, 17:04   #2514
enlevee
Zakorzenienie

Cześć.

Nie uwierzycie- nie da teść nam kluczy do tego mieszkania..bo nie.
Oczywiście każdy nasz argument był bez sensu, pleśń chce rozwiązać dogrzewaniem piecykiem, ktory mamy kupić, kolejny- jak juz byśmy sie wyprowadzali to on przyjmuje, ze do mojej mamy, która nie zakłada takiej opcji i z tego powodu chce nam z moim ojcem opłacać wynajem mieszkania. Powiedział ze on tego nie rozumie, bo moja mama powinna isc na kompromis. Ze co? Wtf w ogóle.. Jaki kompromis z mieszkaniem u niej, skoro chce nam zapewnić pomoc finansowa zbysmy mieszkali jak ludzie i byli sami, czyli lepiej. Zaproponowal nam żebyśmy sobie wykończyli gore w domu, w która byśmy musieli włożyć ze 30tys jAk nic bo nic tam nie jest zrobione.. Powiedział ze nawet jakby miał pieniądze to by nam ich nie dał, bo nasze miejsce jest w ich domu i on sobie nie wyobraża życia bez Tomka.. Trochę to choro zabrzmiało szczerze mówiąc. Ogólnie kluczy nie dostaniemy bo coś tam coś tam, ale w gruncie nic. Zgodził sie ze jest pleśń, ale nie ma żadnego pomysłu na to..pomijam to, ze nie mielibyśmy jak dojeżdżać oboje do pracy, stwierdził ze zawsze mozna busem dojechać.. Dwie godziny chyba ku*wa w jedna stronę. W takim razie z Tztem powiedzieliśmy ze skoro tak, no to tak czy tak do końca stycznia my musimy sie wynieść bo nie ma innej możliwości i po prostu bez sensu żebym ja wracała co pracy skoro każda złotówkę mam wkładać do baku samochodu. On takiej opcji nie zakłada i cały czas to powtarza !!!!! Ja pier.... Mieszkanie stoi puste, jakby babcia wróciła to nie ma sprawy, wynieslibysmy sie stamtąd na dniach, ale nie, lepiej zeby stało i było nieużywane. Odnośnie ogrzewania powiedział, ze on nie skręca kurka złośliwie, tylko dlatego,z e rachunki.. No ok, rachunki rachunkami, ale my sobie zdajemy z tego sprawę i byśmy im wiecej dołożyli.. Masakra jednym słowem.
Do tego tz chodzi jakis zły jak osa i bez kija do niego nie podchodz. Tak czy tak wyprowadzka zapowiedziana, z pomocą teścia czy bez.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-17, 17:37   #2515
Agrafka86
Wtajemniczenie

EN tescco za typ w ogóle:banghead:
Czyli i tak się wyprowadzicie. No i dobrze.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-11-17, 17:51   #2516
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Powiedział ze nawet jakby miał pieniądze to by nam ich nie dał, bo nasze miejsce jest w ich domu i on sobie nie wyobraża życia bez Tomka..

eeeee, dziwnie to wszystko brzmi. nie rozumiem tych ludzi, dlaczego Wam utrudniają zamiast pomagać? chore
Stary 2013-11-17, 17:57   #2517
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość

eeeee, dziwnie to wszystko brzmi. nie rozumiem tych ludzi, dlaczego Wam utrudniają zamiast pomagać? chore
Szczerze? Dla mnie takie zdanie ma strasznie dziwny wydźwięk, bo zakrawa wg mnie na jakieś chore przywiązanie do Tomka. Można być przywiązanym i chcieć wszystkiego najlepszego dla wnuka, a w tej sytuacji najlepsze dla niego to wyprowadzka..Powinien sie cieszyć ze nie będzie kłótni w domu i w ogóle, a tu takie cos.. Masakra

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-17, 18:08   #2518
taribari
Zadomowienie

En normalnie jakies jaja! Ja pierdziu. Uciekaj bo Ci ludzie sa jacys nie teges. Jeszcze Was zamkna w srodku

Lachryma zgłębię temat cukru i się podzielę

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Poczytałam i wszędzie jest napisane że ksylitol dla dzieci powyżej 3 r.ż. Dla młodszych lepsza stewia.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-17, 18:10   #2519
Agrafka86
Wtajemniczenie

Wracalismy od moich rodziców. Młody w wózku, jasno. Stoimy na przejściu, auto daleko to wchodzimy na pasy, jesteśmy już na środku przejścia, a kobieta 15 metrów przed nami dodaje pełny gaz! Tż wózek do tyłu. Babka z piskiem opon się zatrzymuje. Tż do niej z buzia, że co idiotko, że jak jeździsz. Tak się wkurzyl, że masakra. Ona do niego z lapami
Zamknęła się w aucie TŻ taki wkurzony że odchodząc kopnął w zderzak tego auta
Tak go trzeslo, że od razu zapalił. Ta pojechała. I Tż mówi: "Jesteście dla mnie wszystkim. Gdyby coś Wam zrobiła to bym ją chyba zabił".

09.07.2011 Żona

Stary 2013-11-17, 18:20   #2520
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

En masz rację... Nie wierzę. Twój teść to naprawdę dziwny człowiek, uciekaj stamtąd.

Agrafka o rany, aż mi się oczy zaszkliły Co za okropna sytuacja, no bezmózg z tej baby...

Tari Ptyś dzisiaj świętuje podwójnie - 5 miesięcy i Światowy Dzień Wcześniaka
Wcześniaczki (mlekiem:P )
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości