Wszystko o Avonie - Część II - Strona 403 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-17, 20:12   #12061
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

ja w sobote jade na szkolenie. mialy byc 2 tego dnia i w sumie byloby mi to na reke i nawet lepeij bo nie odsc ze wolne musze brac, to i kasa itp. no ale jak juz sie zdecydowalam to nie bede narzekac przeciez
Stary 2007-05-17, 20:27   #12062
Anka :)
Wtajemniczenie

Wklejam fotke szminki nabłyszczającej PINK KISS... duzo nalozylam moze dlatego wyszla jakas taka rózowa. nie wiem ale jak patrze do lusterka to mi sie wydaje ze ladniej jest i nie widac tak tego rózu moze dlatego ze tu widac tylko róz a tak to jest jeszcze twarz.ale chyba wole cos mniej rozowego.bo tak to moge wygladac jak slodka blondynka a chyba raczej tak nie chce no dziewczynki jak z tym CORAL GABLES ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PINK KISS nabłyszczajaca szminka.JPG (2,5 KB, 40 załadowań)
Stary 2007-05-17, 20:29   #12063
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ooo, no to chyba sie skusze, bo wlasnie ta niska cena jest smieszna, a zestaw niczego sobie, tusz jakos pojdzie, bardziej obawiam sie tego rozu blyszczyka, ale co tam
klientka zamówiła u mnie błyszczyk pink shine ze str 18, namawiałam ja na jeszcze jakąś rzecz żeby mogła zamówić zestaw za 9,9 Ale ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nie chciała, tłumacząc sie brakiem pieniędzy. dlatego myślę żeby coś dobrać i mieć ten zestaw dla siebie. dopiero spostrzegłam że ten blyszczyk co zamówiła to ten sam odcień co w zestawie. tylko na str 18 ma czerwonawy kolor a na 7 różowy. nie wiem czy jej sie spodoba na żywo. nie mogłyśmy o tym pogadać, bo ona zamówiła to w tajemnicy przed swoim TŻ, a on akurat był z nami i dyskretnie mi tylko wskazała.
asiak55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 20:35   #12064
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez zygir1 Pokaż wiadomość
witam wszystkich. Ja akurat musze pochwalić swoją koordynatorkę. o spotkaniach zawsze mnie powiadamia. nawet raz jak zabrakło mi zamówien żey wejść do klubu róży odstapiła mi swoje zamówienie. jak mam jakiś problem zawsze sie z nia kontaktuje i stara mi się pomóc
to masz super koordynatorkę. moją była kolezanka z grupy, namówiła mnie. później zrezygnowała. była początkująca i nie szło jej najlepiej. może też nie uświadomiła mnie we wszystkim. jak ona zrazygnowała to przejął mnie facet koordynator. on ma biuro i przychodzę tam oglądać nowosci, pogadać, mam tam też regularny adres dostawy paczek. jego żona jest OMS, też fajna babka. a ten facet trochę sknera, nie da za darmo próbki ani katalogu, nie pozwala odkęcać kremów i błyszczyków które ma w biurze bo mówi że się szybciej zepsują i będę musiała kupić.
Stary 2007-05-17, 20:49   #12065
asiak55
Raczkowanie

GG do asiak55

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Dopiero pierwszy raz mam szampon i odżywkę nabłyszczajacą
Jestem bardzo zadowoooolona
Ponawiam pytanie, czy któraś z Was ma coś z nowej serii Completely Clean?
ja też pierwszy raz mam odżywke i szampon nabłyszczający, będę testować. mam bardzo tłuste włosy, nie wiem jak będzie sobie radził z moją przypadłością... idę testować, ciekawe czy będę zadowolona.
Stary 2007-05-17, 21:04   #12066
ancia19
Zadomowienie

Dziewczyny, a czy któraś ma może już komplet próbek tych nowych pomadek Glazewear i mogłaby wkleić foteczki??
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:05   #12067
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś ma może już komplet próbek tych nowych pomadek Glazewear i mogłaby wkleić foteczki??
kompletu to chyba nikomu nie udało się posiąść ale juz troche kolorkow bylo wklejanych

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 21:15   #12068
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Dziewczynki jak dorwę aparacik mojego TŻ-ta to wkleję zdjęćka wszystkich szmineczek
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:26   #12069
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jak dorwę aparacik mojego TŻ-ta to wkleję zdjęćka wszystkich szmineczek
oooooo dorwij dorwij
Stary 2007-05-17, 21:33   #12070
paulinkosia
Rozeznanie

Zauważyłyscie że fotka ust ze str.10 Vintage Wine jest też pod metalicznym błyszczykiem ze str 18...fajnie niby szminka nabłyszczająca daje taki sam efekt co metaliczny błyszczyk ? Mogliby lepiej sie postarać z doborem zdjęć ( tak samo brown sugar str 10 a błyszczyk do ust str.18) Może i się czepiam ale mogliby dobierać inne foty

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 21:51   #12071
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Zauważyłyscie że fotka ust ze str.10 Vintage Wine jest też pod metalicznym błyszczykiem ze str 18...fajnie niby szminka nabłyszczająca daje taki sam efekt co metaliczny błyszczyk ? Mogliby lepiej sie postarać z doborem zdjęć ( tak samo brown sugar str 10 a błyszczyk do ust str.18) Może i się czepiam ale mogliby dobierać inne foty

no sie nie postarali, bo efekt na pewno nie ten sam.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 22:23   #12072
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek_23 Pokaż wiadomość
oj tak koniecznie pliiiiissssss
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-17, 22:39   #12073
Agrippinilla
Rozeznanie

Dziewczyny, zadam nieśmiałe pytanie - co to znaczy TŻ? Z kontekstu postów wynika, że to facet/narzeczony/chłopak/mąż ale co dokładnie znaczy ten skrót? Będę wdzięczna za wyjaśnienie tej zagadki
Stary 2007-05-18, 05:20   #12074
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zadam nieśmiałe pytanie - co to znaczy TŻ? Z kontekstu postów wynika, że to facet/narzeczony/chłopak/mąż ale co dokładnie znaczy ten skrót? Będę wdzięczna za wyjaśnienie tej zagadki
Towarzysz Życia.

Wybywam dziś do Wrocka na weekend, może nawet uda mi się zahaczyć o tamtejszy COK. Wszytko zależy od tego czy moja wyjątkowo nieprzewidywalna klientka nie zażyczy sobie czegoś "na już".

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 05:52   #12075
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ooo a ja ją dostane w 2 terminie
w 1 terminie dostałam 11 odcieni, bez tej rav.red własnie, wczoraj składałam zamówienie na 2 termin i mam ją zafakturowaną
hmmm... a mi właśni już tylko tej Ravishing Red będzie brakowało... ale i tak mam już na nią zamówienie!!

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
najwyżej zmieszasz go z innymi kolorami i stworzysz jakiś ładny kolorek
też tak często robię, jeśli kolor szminki mi nie podpasuje...

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
o to mamy widzę takie same doświadczenie
koordynator widziana raz-przy podpisaniu umowy a potem słuch o niej zaginął
moja koordynatorka też się przez ponad 4 lata mną nic a nic nie interesowała - dopiero jak się przepisałam do innego okręgu, to zadzwoniła z pytaniami: "a dlaczego...??"
co innego OMSka - ona to często organizowała takie spotkania okręgu - było dużo o nowościach, można było sobie pooglądać na żywo najnowsze produkty, no i były nagrody różnego rodzaju - raz to nawet wygrałam złoty pierścionek w losowaniu konsultantek, które składają zamówienia przez Internet!!!
teraz jestem w innym okręgu od kilku miesięcy i dostaje rózne informacje od nowej OMSki, ale o żadnym spotkaniu jeszcze nic nie słyszałam...

pozdrawiam z rana!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 07:00   #12076
elffee
Zadomowienie

kurcze jestem zla. chcialam zlozyc zamowienie tak by odebrac je w poniedzialek w coku, a tu widze ze dzis jak zloze to bede miala dopiero we ktorek kiedy ja i tak nie bede w krk wiec nie odbiore a w srode to ja mam regularna dostawe. ale sie wscieklam, a chcialam miec szybko kosmetyki ;/ co za zlosliwosc
Stary 2007-05-18, 07:14   #12077
elffee
Zadomowienie

a tak juz zmieniajac temat to strasznie podoba mi sie ta gratisowa szminka i chyba wezme sobie jeszcze jedna sztuke jej co prawda chcialam wybrac inny kolor lekko ciemniejszy ale ze dostalam az [ lol] 4 probki w tym nasz gratisowa to nie mam za wielkiego wyboru...
Stary 2007-05-18, 07:48   #12078
kwiatuszek_23
Raczkowanie

GG do kwiatuszek_23

Dziewczynki moja koleżanka była C teraz jest E.. ja nadal zostałam na C na szczęście
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png
Nasze weselicho
http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png
kwiatuszek_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 08:18   #12079
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
I jak tu zamawiać sobie szminke jak fotki są nieprawdziwe. A zastanawiałam się nad tym metalicznym błyszczykiem, ale w takiej sytuacji to nie wiem czy go wezmę skoro ta fotka jest fałszywa.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 09:07   #12080
Sathi
Zakorzenienie

Ja przedwczoraj użyłam Olejek śródziemnomorski z planet spa.
wkłada się go do gorącej wody a potem na minutę na mokre włosy i trzeba spłukać i umyć włosy szamponem.
Bardzo fajnie nawilża, włosy są miękkie i sprężyste.

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 09:09   #12081
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Wklejam fotke szminki nabłyszczającej PINK KISS... duzo nalozylam moze dlatego wyszla jakas taka rózowa. nie wiem ale jak patrze do lusterka to mi sie wydaje ze ladniej jest i nie widac tak tego rózu moze dlatego ze tu widac tylko róz a tak to jest jeszcze twarz.ale chyba wole cos mniej rozowego.bo tak to moge wygladac jak slodka blondynka a chyba raczej tak nie chce no dziewczynki jak z tym CORAL GABLES ?
ladny odcien mi sie bardzo podoba-zamowilam jego probke

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 09:15   #12082
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
O rany że też nie wiesz kto jest Twoim koordynatorem .Skoro jesteś w KR to Twoja Koordynatorka powinna Ci coś raz w roku dać(jest taka nie pisana umowa w avonie że koordynatorki zawsze na bankiecie rozdaję prezenty )Ja raz dostałam zestaw kawowy drugi raz pościel a w sobotę nie wiem co dostanę swoją drogą miło że tak jest.Przecież to jej praca dziwne że nawet do Ciebie nie zadzwoniła wiem że z reguły koordynatorki rozpieszczają swoje najlepsze konsultantki tz z KR.Dają darmowe próbki czasem katalogi i czasem jakieś kosmetyki.Przec ież dzięki Tobie ona zarabia ma pensję i jeszcze 5%od każdego Twojego zamówienia!!!!

Jejku widzę, że znowu kturaś se dodaje, jaka umowa niepisana. Co ty kobieto wymyśliłaś. Myślisz, że koordynatorka zarabia takie kokosy, aby coś komuś dać. Czaasy się zmieniły kiedyś to może firma dawała OKS ta rozdzielała wśród koordynatorek, a one mogły dać na spotkaniu świątecznym tym konsultantką które przyszły to co od firmy dostały. Czasy się zmieniły firma ukraca jak może kiedyś jeszcze koordynatorki raz do roku mogły kupić np całą kolorówkę (ok 30 kosmetyków) za ok 200zł wtedy to może nagradzane były te które najlepij sprzedawały, ale pamiętajnie nic koordynatorka wam nie musi dać. Nie wiem z kąd masz takie info, ze koordynatorka ma 5% z każdego zamówienia + pensja. jak już, to :żadnej stałej pęsji 2-3% (nie wiem dokładnie jaka jest teraz stawka) od zamówienia netto, czyli po odliczenie katalogów, oferty internetowej, chyba też demo się nie wlicza to ile ona może mieć z waszego zamówienia?? nawet jesli miała by te 3% załózmy ty robisz zamówienie na 200zł czyli mozna policyć ze netto to ok 150zł od tego 3% to 4.5. ile taka koordynatorka musi mieć osób pod sobą aby zaróbić na ZUS, bo oczywiście firam nie daje. Koordynatorka musi sama wyłożyć na dojazd do konsultantki, telefony sama opłaca, katalogi tez se sama musi kupic - aby dac na poczatek konsultantce na uzbieranie zamówienia. A wy chcecie jeszcze niewiadomo jakie nagrody dostawac za, to że uzbieracie ledwo zamowienie na 200zł Otym się nie mówi, ale taka jest prawda ze wiele koordynatorek, pracuje gdzie indziej , a to zajecie jest tylko dodatkowe. Bycie koordynmatorem nie jest wcale takim dochodowym zajeciem, a firma dodatkowo ukarca jak tylko moze, nie tylko nam konsultantką
Stary 2007-05-18, 09:25   #12083
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
Jejku widzę, że znowu kturaś se dodaje, jaka umowa niepisana. Co ty kobieto wymyśliłaś. Myślisz, że koordynatorka zarabia takie kokosy, aby coś komuś dać. Czaasy się zmieniły kiedyś to może firma dawała OKS ta rozdzielała wśród koordynatorek, a one mogły dać na spotkaniu świątecznym tym konsultantką które przyszły to co od firmy dostały. Czasy się zmieniły firma ukraca jak może kiedyś jeszcze koordynatorki raz do roku mogły kupić np całą kolorówkę (ok 30 kosmetyków) za ok 200zł wtedy to może nagradzane były te które najlepij sprzedawały, ale pamiętajnie nic koordynatorka wam nie musi dać. Nie wiem z kąd masz takie info, ze koordynatorka ma 5% z każdego zamówienia + pensja. jak już, to :żadnej stałej pęsji 2-3% (nie wiem dokładnie jaka jest teraz stawka) od zamówienia netto, czyli po odliczenie katalogów, oferty internetowej, chyba też demo się nie wlicza to ile ona może mieć z waszego zamówienia?? nawet jesli miała by te 3% załózmy ty robisz zamówienie na 200zł czyli mozna policyć ze netto to ok 150zł od tego 3% to 4.5. ile taka koordynatorka musi mieć osób pod sobą aby zaróbić na ZUS, bo oczywiście firam nie daje. Koordynatorka musi sama wyłożyć na dojazd do konsultantki, telefony sama opłaca, katalogi tez se sama musi kupic - aby dac na poczatek konsultantce na uzbieranie zamówienia. A wy chcecie jeszcze niewiadomo jakie nagrody dostawac za, to że uzbieracie ledwo zamowienie na 200zł Otym się nie mówi, ale taka jest prawda ze wiele koordynatorek, pracuje gdzie indziej , a to zajecie jest tylko dodatkowe. Bycie koordynmatorem nie jest wcale takim dochodowym zajeciem, a firma dodatkowo ukarca jak tylko moze, nie tylko nam konsultantką
a ty niby skad to wszystko wiesz? ja slyszalam o 5 % poza tym gdyby bylo tak jak ty mowisz ze kupuja katalogi, telefony na swoj koszt czy koszty dojazdu. to ciekawe kto by chcial pracowac za 4.5 jak ty mowisz
Stary 2007-05-18, 09:34   #12084
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Tak ale koleżanka pisała o konsultanatkach z klubu róży a one mają troche większe zamówienia niz 200zł na katalog i prawda jest taka ze włąsnie na tych konsultanatkach koordynatorki mogą coś wiecej zarobić
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 09:37   #12085
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Akurat telefony i dojazdy to można wliczyć w koszty działalności gospodarczej, którą taka krd prowadzi. Na dobrą sprawę to wiele rzeczy można w te koszty wciągnąć jak się dobrze zna przepisy. Poza tym to taka krd nie ma pod sobą 10 konsultantek tylko znacznie więcej.
Stary 2007-05-18, 09:37   #12086
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Jak dla mnie koordynatorka nie musi mi dawać prezentów, ale jakieś zaineresowanie konsultantką powinna okazać. W mom mieście jest tylko jedna koordynatorka, a jest bardzo dużo konsultantek. Jeśli nawet od zamówienia konsultanki która skałada na 200 zł dostanie 4,5 to i tak przeliczając, jej się opłaca. W mieście jest ponad 50 konsultantek i nie wszystkie składają zamówienia na tak niskie kwoty. Ja osobiści zawsze mam koło 1000 i pewnie nie ja jedyna a koordynatorka i tak się mną nie interesuje. Nigdy nie byłam ani nie słyszałam o żadnym spotkaniu, a mogłaby zrobić taki wieczorek zapoznawczy, aby konsultantki poznały się, wymieniły doświadczeniami itp., czy naprawde tak trudno. Zaproszenia nie muszą dostać wszystkie konsultantki, ale przynajmnie te, które mają sporawe zamówienia. Moja koordynatorka gdyby była zainteresowana mną to widząc że brakuje mi ok 300 zł do następnego progu i tym dostania się do klubu róży, mogłaby mi doradzić co mogę zrobić aby poprawić sprzedaż. Jej również by to się opłacało. A tak cisza. Nawet jeśli dostaje marne grosze to i tak za darmo, bo nawet tyłka nie ruszy by coś zorganizować. Chętnie sama bym została koordytanorką tylko że nie mam czasu, mam zbyt wiele innych zajęć i w tym małe dziecko. Ale ja moja sytuacja się ustabilizuje to pewnie zostane i nie dla pieniędzy tylko aby mieć kontakt z innymi konsultankami i koordynatorkami

Stary 2007-05-18, 09:45   #12087
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Jak dla mnie koordynatorka nie musi mi dawać prezentów, ale jakieś zaineresowanie konsultantką powinna okazać. W mom mieście jest tylko jedna koordynatorka, a jest bardzo dużo konsultantek. Jeśli nawet od zamówienia konsultanki która skałada na 200 zł dostanie 4,5 to i tak przeliczając, jej się opłaca. W mieście jest ponad 50 konsultantek i nie wszystkie składają zamówienia na tak niskie kwoty. Ja osobiści zawsze mam koło 1000 i pewnie nie ja jedyna a koordynatorka i tak się mną nie interesuje. Nigdy nie byłam ani nie słyszałam o żadnym spotkaniu, a mogłaby zrobić taki wieczorek zapoznawczy, aby konsultantki poznały się, wymieniły doświadczeniami itp., czy naprawde tak trudno. Zaproszenia nie muszą dostać wszystkie konsultantki, ale przynajmnie te, które mają sporawe zamówienia. Moja koordynatorka gdyby była zainteresowana mną to widząc że brakuje mi ok 300 zł do następnego progu i tym dostania się do klubu róży, mogłaby mi doradzić co mogę zrobić aby poprawić sprzedaż. Jej również by to się opłacało. A tak cisza. Nawet jeśli dostaje marne grosze to i tak za darmo, bo nawet tyłka nie ruszy by coś zorganizować. Chętnie sama bym została koordytanorką tylko że nie mam czasu, mam zbyt wiele innych zajęć i w tym małe dziecko. Ale ja moja sytuacja się ustabilizuje to pewnie zostane i nie dla pieniędzy tylko aby mieć kontakt z innymi konsultankami i koordynatorkami
masz racje, koordynatorka to tak jakby nasza mama, powinna wiedziec co sie dzieje, interesowac sie. prezentow nie musi dawac ale faktycznie fajnie by bylo gdyby organizowala popoludniami spotkania raz na katalog, np polecac nowe produkty, opowiadac o ich dzialaniu, zastosowaniu, bo przeciez czesto zastanawiamy sie jak cos uzyc, albo jaka ma konsystencje itp. powinna pokazac nowosci bysmy my konsultantki mogly ppoogladac, powahac itp kosmetykow ktore przeciez polecamy klientkom! ja swojego czasu tez chcialam zostac koordynatorka, nawet zlozylam podanie ale mnie jednak nie wybrali. bardzo lubie prace z kosmetykami, makijaze, nowe trendy, pielegnacja skory, uwielbiam cos dzialac, organizowac takie spotkania wlasnie. mozna by bylo nie tylko dowiedziec sie co nowego w katalogach ale i poznac inne konsultantki, wy\mienic sie doswiadczeniami, pomoc w zamowieniach jesli ktorejs cos brakuje, albo ktoa ma jakies kosmtyki do "pozbycia sie". fajnie tak byloby spotkac sie przy kawie i ciasteczku i porozmawiac niekoniecznie przeciez tylko o avonie ehh rozmarzylam sie.

\dawno temu kiedy mialam inna koordynatorke to robila takie spotkania. terazjest gorzej poniewaz koordynatorka nie mieszka w mojej okolicy, wiec trudno by bylo. alenadrabia to w inny sposob, wysyla nam gazetke robiona przez nia i opisuje nowosci, terminy zamowien, inforumje o szkoleniach itp, przesle katalog,

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-18, 10:01   #12088
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
masz racje, koordynatorka to tak jakby nasza mama, powinna wiedziec co sie dzieje, interesowac sie. prezentow nie musi dawac ale faktycznie fajnie by bylo gdyby organizowala popoludniami spotkania raz na katalog, np polecac nowe produkty, opowiadac o ich dzialaniu, zastosowaniu, bo przeciez czesto zastanawiamy sie jak cos uzyc, albo jaka ma konsystencje itp. powinna pokazac nowosci bysmy my konsultantki mogly ppoogladac, powahac itp kosmetykow ktore przeciez polecamy klientkom! ja swojego czasu tez chcialam zostac koordynatorka, nawet zlozylam podanie ale mnie jednak nie wybrali. bardzo lubie prace z kosmetykami, makijaze, nowe trendy, pielegnacja skory, uwielbiam cos dzialac, organizowac takie spotkania wlasnie. mozna by bylo nie tylko dowiedziec sie co nowego w katalogach ale i poznac inne konsultantki, wy\mienic sie doswiadczeniami, pomoc w zamowieniach jesli ktorejs cos brakuje, albo ktoa ma jakies kosmtyki do "pozbycia sie". fajnie tak byloby spotkac sie przy kawie i ciasteczku i porozmawiac niekoniecznie przeciez tylko o avonie ehh rozmarzylam sie.

\dawno temu kiedy mialam inna koordynatorke to robila takie spotkania. terazjest gorzej poniewaz koordynatorka nie mieszka w mojej okolicy, wiec trudno by bylo. alenadrabia to w inny sposob, wysyla nam gazetke robiona przez nia i opisuje nowosci, terminy zamowien, inforumje o szkoleniach itp, przesle katalog,
Moja koordynatorka nigdy nic nie wie , zawsze jak se staram coś od n iej doweiedziec to mówi ze sie zapyta OMS i cisza.....
Na początku obiecała pomoc , daromwe katalogi od siebie i próbki i nic....
odzwya się tylko wtedy gdy chce żebym poszła na szkolenie
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-18, 10:03   #12089
elffee
Zadomowienie

ciekawe czy jesli namowia konsultantke na szkolenie to czy maja jakies dodatkowe bonusy.

avon powinien zrobic ankietedla konsultantek : ocen swojego koordynatora" ciekawe jak by wypadli i moze avon by sie tym zajal, bo w koncu od czego niby ci koordynatorzy sa skoro nic nie robia?
Stary 2007-05-18, 10:06   #12090
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
ciekawe czy jesli namowia konsultantke na szkolenie to czy maja jakies dodatkowe bonusy.

avon powinien zrobic ankietedla konsultantek : ocen swojego koordynatora" ciekawe jak by wypadli i moze avon by sie tym zajal, bo w koncu od czego niby ci koordynatorzy sa skoro nic nie robia?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości