|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
ja w sobote jade na szkolenie. mialy byc 2 tego dnia i w sumie byloby mi to na reke i nawet lepeij bo nie odsc ze wolne musze brac, to i kasa itp. no ale jak juz sie zdecydowalam to nie bede narzekac przeciez
![]()
#12062 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam fotke szminki nabłyszczającej PINK KISS... duzo nalozylam moze dlatego wyszla jakas taka rózowa. nie wiem ale jak patrze do lusterka to mi sie wydaje ze ladniej jest i nie widac tak tego rózu moze dlatego ze tu widac tylko róz a tak to jest jeszcze twarz.ale chyba wole cos mniej rozowego.bo tak to moge wygladac jak slodka blondynka a chyba raczej tak nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12063 |
Raczkowanie
|
klientka zamówiła u mnie błyszczyk pink shine ze str 18, namawiałam ja na jeszcze jakąś rzecz żeby mogła zamówić zestaw za 9,9 Ale ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nie chciała, tłumacząc sie brakiem pieniędzy. dlatego myślę żeby coś dobrać i mieć ten zestaw dla siebie. dopiero spostrzegłam że ten blyszczyk co zamówiła to ten sam odcień co w zestawie. tylko na str 18 ma czerwonawy kolor a na 7 różowy. nie wiem czy jej sie spodoba na żywo. nie mogłyśmy o tym pogadać, bo ona zamówiła to w tajemnicy przed swoim TŻ, a on akurat był z nami i dyskretnie mi tylko wskazała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12064 |
Raczkowanie
|
to masz super koordynatorkę. moją była kolezanka z grupy, namówiła mnie. później zrezygnowała. była początkująca i nie szło jej najlepiej. może też nie uświadomiła mnie we wszystkim. jak ona zrazygnowała to przejął mnie facet koordynator. on ma biuro i przychodzę tam oglądać nowosci, pogadać, mam tam też regularny adres dostawy paczek. jego żona jest OMS, też fajna babka. a ten facet trochę sknera, nie da za darmo próbki ani katalogu, nie pozwala odkęcać kremów i błyszczyków które ma w biurze bo mówi że się szybciej zepsują i będę musiała kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12065 |
Raczkowanie
|
ja też pierwszy raz mam odżywke i szampon nabłyszczający, będę testować. mam bardzo tłuste włosy, nie wiem jak będzie sobie radził z moją przypadłością... idę testować, ciekawe czy będę zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12066 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czy któraś ma może już komplet próbek tych nowych pomadek Glazewear i mogłaby wkleić foteczki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#12067 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#12068 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jak dorwę aparacik mojego TŻ-ta to wkleję zdjęćka wszystkich szmineczek
![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#12069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12070 |
Rozeznanie
|
Zauważyłyscie że fotka ust ze str.10 Vintage Wine jest też pod metalicznym błyszczykiem ze str 18...fajnie niby szminka nabłyszczająca daje taki sam efekt co metaliczny błyszczyk
![]() ![]()
#12071 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no sie nie postarali, bo efekt na pewno nie ten sam. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12072 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12073 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zadam nieśmiałe pytanie - co to znaczy TŻ? Z kontekstu postów wynika, że to facet/narzeczony/chłopak/mąż ale co dokładnie znaczy ten skrót? Będę wdzięczna za wyjaśnienie tej zagadki
![]()
#12074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybywam dziś do Wrocka na weekend, może nawet uda mi się zahaczyć o tamtejszy COK. Wszytko zależy od tego czy moja wyjątkowo nieprzewidywalna klientka nie zażyczy sobie czegoś "na już". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12075 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też tak często robię, jeśli kolor szminki mi nie podpasuje... Cytat:
co innego OMSka - ona to często organizowała takie spotkania okręgu - było dużo o nowościach, można było sobie pooglądać na żywo najnowsze produkty, no i były nagrody różnego rodzaju - raz to nawet wygrałam złoty pierścionek w losowaniu konsultantek, które składają zamówienia przez Internet!!! ![]() teraz jestem w innym okręgu od kilku miesięcy i dostaje rózne informacje od nowej OMSki, ale o żadnym spotkaniu jeszcze nic nie słyszałam... pozdrawiam z rana!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12076 |
Zadomowienie
|
kurcze jestem zla. chcialam zlozyc zamowienie tak by odebrac je w poniedzialek w coku, a tu widze ze dzis jak zloze to bede miala dopiero we ktorek kiedy ja i tak nie bede w krk wiec nie odbiore a w srode to ja mam regularna dostawe. ale sie wscieklam, a chcialam miec szybko kosmetyki ;/ co za zlosliwosc
#12077 |
Zadomowienie
|
a tak juz zmieniajac temat to strasznie podoba mi sie ta gratisowa szminka i chyba wezme sobie jeszcze jedna sztuke jej
![]()
#12078 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki moja koleżanka była C teraz jest E.. ja nadal zostałam na C na szczęście
![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#12079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#12080 |
Zakorzenienie
|
Ja przedwczoraj użyłam Olejek śródziemnomorski z planet spa.
wkłada się go do gorącej wody a potem na minutę na mokre włosy i trzeba spłukać i umyć włosy szamponem. Bardzo fajnie nawilża, włosy są miękkie i sprężyste.
#12081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku widzę, że znowu kturaś se dodaje, jaka umowa niepisana. Co ty kobieto wymyśliłaś. Myślisz, że koordynatorka zarabia takie kokosy, aby coś komuś dać. Czaasy się zmieniły kiedyś to może firma dawała OKS ta rozdzielała wśród koordynatorek, a one mogły dać na spotkaniu świątecznym tym konsultantką które przyszły to co od firmy dostały. Czasy się zmieniły firma ukraca jak może kiedyś jeszcze koordynatorki raz do roku mogły kupić np całą kolorówkę (ok 30 kosmetyków) za ok 200zł wtedy to może nagradzane były te które najlepij sprzedawały, ale pamiętajnie nic koordynatorka wam nie musi dać. Nie wiem z kąd masz takie info, ze koordynatorka ma 5% z każdego zamówienia + pensja. ![]() ![]()
![]() |
#12083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#12084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#12085 |
Zadomowienie
|
Akurat telefony i dojazdy to można wliczyć w koszty działalności gospodarczej, którą taka krd prowadzi. Na dobrą sprawę to wiele rzeczy można w te koszty wciągnąć jak się dobrze zna przepisy. Poza tym to taka krd nie ma pod sobą 10 konsultantek tylko znacznie więcej.
#12086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#12087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() \dawno temu kiedy mialam inna koordynatorke to robila takie spotkania. terazjest gorzej poniewaz koordynatorka nie mieszka w mojej okolicy, wiec trudno by bylo. alenadrabia to w inny sposob, wysyla nam gazetke robiona przez nia i opisuje nowosci, terminy zamowien, inforumje o szkoleniach itp, przesle katalog,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#12088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku obiecała pomoc , daromwe katalogi od siebie i próbki i nic.... odzwya się tylko wtedy gdy chce żebym poszła na szkolenie ![]()
![]() |
#12089 |
Zadomowienie
|
ciekawe czy jesli namowia konsultantke na szkolenie to czy maja jakies dodatkowe bonusy.
avon powinien zrobic ankietedla konsultantek : ocen swojego koordynatora" ciekawe jak by wypadli i moze avon by sie tym zajal, bo w koncu od czego niby ci koordynatorzy sa skoro nic nie robia?
#12090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.