![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
płatki owsiane są extra, jem je już chyba pół roku codziennie, teraz wypróbowałam mrożone owoce, mieszankę leśnych, a na drugie śniadanie też jest pyszny zmiksowany banan z jogurtem jogobella 0% npo marakuje, ja do tego daję proszek colonslim i jest pycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Miss Pudernica
|
Hej, można jeszcze dołączyć?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napisz jak wygląda Twój plan działania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
dzień dobry chudzinki
![]() Choróbsko nadal mnie trzyma, myślałąm, że dam radę, ale poległam i wczoraj poszłam do lekarza i antybiotyk of course ![]() ale mimo to siedzę w pracy choć nie mam głosu ![]() Jeszcze moja mamusia ma dziś urodzinki, ale chyba nie damy rady już do niej podjechać, wrrr, musze się wygrzać. Przez to chróbsko zleciało mi 1,5 kg, ale nie wiem czy jest to miarodajne, zobaczę jak wyzdrowieję, oby się utrzymało, albo jeszcze spadło ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Napisane przez fridzia ![]() Byłam posiadaczką, oczywiście, ale jak ćwiczyłam z Ewką codziennie total fitness (ta płyta co była w shape chyba w maju), to zmniejszył mi się o jakieś 90%. Jakiś tam jest, ale nieznaczny naprawdę ![]() ![]() Kochana chyba nie możemy zazdrościć tylko brać przykład z koleżanki musimy i za jakiś czas same będziemy się chwalić takimi rezultatami ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Z ubraniami widzę, że mamy ten sam problem ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Jak sobie radzicie?
Ja jestem na lekkim kacu, ale zaraz biorę sie za ćwiczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Miss Pudernica
|
Moje sposoby to odstawienie słodyczy, chipsów, słodkich napojów i kebabów. Do tego mniejsze porcje, głównie gotowane jedzenie , a nie smażone.
Mi też ciągle trafia się jakaś okazja do alko, a to wyjście ze znajomymi, a to z Tż w domu przy filmie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#67 | |
Zakorzenienie
|
Lenik teraz taki czas, że choróbska się przyplątują częściej... Ale nie ma tego złego- ja podczas choroby też tracę na wadzę, czego nie mogę powiedzieć o diecie i ćwiczeniach;p jak się wkurzę to się od kogoś zarażę jakąś grypą
![]() ja też wczoraj wieczorem napiłam się wina, ale w małych ilościach i rzadko nie jest źle, ja mam o tyle gorzej, że jak piję to jem też jak opętana dlatego msię staram unikać okazji kiedy się piję, ale robię za kierowcę ![]() ja dziś dietowo jak należy, będzie około 1200kcal, 1,5 h spędzone na siłowni, może zrobię później ABS i resztę... ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny powiedzcie co ćwiczycie? ja na siłowni prawie zawsze robię to samo i chciałabym coś nowego wprowadzić,żwłaszcza, że już powoli się żegnam z rowerem ![]() a na jutro umówiłam się z koleżanką na kawę i już sobie w jutrzejsze menu wpisałam szarlotkę, ale zrobiłam z resztą posiłków tak, żeby proporcje węgli, białek i tłuszczy były takie jak zawsze i żebym nie przekroczyła 1200 kcal, tak więc nie będzie niespodzianek ![]() gorsza sprawa, że na cały piątek jadę do siostry a tam dzieci i żeliki, ciasteczka, pyszny odiadek, chrupeczki i lody i ogólnie raj na ziemi ale nie dla dietowiczek ;p w sobotę jadę wybrać sukienkę ślubną więc cały piątek muszę to mieć gdzieś w widocNym miejscu wyryte ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-13 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Karolinek, ja na bieżni godzinkę spędzam, zazwyczaj interwały. Rowerek. I jakieś ćwiczenia na uda, pośladki itd. na przyrządach - np. 5 serii po 12 powtórzeń.
Dziewczyny, a korzysta któraś z tych umieszczanych jadłospisów, czy to jest niepotrzebne? Bo jeśli nie za bardzo, to nie będę ich umieszczać. ![]()
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jadłospisy są zawsze jakąś inspiracją ![]() coś nam ciężko to pisanie idzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam mega kryzys!!!
mam dość tego odchudzania od 3 tyg regularne 4 posiłki (nie dam rady zjeść więcej), sporo białka, ograniczenie pieczywa (jeśli już to tylko ciemne, ziarniste), jogurty naturalne, jabłuszka, warzywa, mało ziemniakow/makaronu itp., nie jem słodyczy, pije wode i zielona herbate... a waga tylko rośnie.....fuck... już mam 2 kilo więcej... w dupie z taka dieta... już lepiej było jak jadłam normalnie.. chociaż nie tyłam... wiem, ze cwicze mało ale !@#$%^&*( żeby tyć od nie ćwiczenia tylko?????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Neska ja mam dokładnie to samo! tzn jem mało liczę te pieprzone kalorie i proporcje i nic kompletnie nie widzę różnicy! w sobotę mam się zważyć po dwóch tygodniach jedzenia 1200 kcal dziennie, ale boję się, że się załamię
![]() w każdym razie nie wolno się poddawać, bo wtedy nigdy się tej fazy nie przejdzie. nie poddawaj się jeszcze, wiesz jest dużo czynników, a waga nie jest do końca miarodajna... jak Cię dopadnie ochota na porzucenie diety to pomyśl sobie, że tyle się umęczyłaś, że nie watro w połowie drogi na górę zacząć się kulać w dół ![]() DAMY RADĘ mamy się wylaszczyć do wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a jak długo taki okres plateau trwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
"Efekt palteau pojawia się mniej więcej po trzech tygodniach stosowania diety i trwa od jednego do trzech tygodni. Jest to normalna reakcja organizmu na nagłą zmianę sposobu odżywiania. Zmianie ulega ilość dostarczanych kalorii, tempo przemiany materii i gospodarka hormonalna. Organizm przestawiony na nowy tryb pracy, potrzebuje krótkiej przerwy by, dostroić do niego metabolizm"
muszę się Wam pochwalić, że jestem z siebie dumna po odwiedzinach u siostry, były żelki, ciastka, batoniki, czekalady a ja nie miałam ani grama słodkiego w ustach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() miałam się dzis ważyć, ale zapomniałam kupić baterie do wagi więc żyję sobie dalej w słodkiej nieświadomości ![]() dietowo dziś nadal jak trzeba- owsianka, jajeczka, krem z brokułow ,a na nkolację nie mam jeszcze pomysłu ![]() siłownia zaliczona, a Wy jak spędzacie weekend? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ja żyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja też żyję, ale jakoś widzę marne efekty tej diety to nie mam się czym pochwalić.
![]() ![]() Dzisiaj owsianka z owocami, dwie kanapki z razowca, zupa z warzywami na chudym mięsie i na kolacje będzie jeszcze sałatka a'la cezar. Od siłowni na razie tydzień przerwy, bo kompletnie nie miałam czasu w tym tygodniu, ale w następnym już obowiązkowo jadę. ![]() Za mną już trzy tygodnie diety i ubyło mi chyba ze dwa kilo. Ważę 60 kg. Ale teraz po tym tygodniu waga chyba nie drgnęła. ![]() A i dzisiaj pozwoliłam sobie na dwie kostki czekolady do kawy. Bo tak to ciągle bez słodyczy. :/
#77 |
Raczkowanie
|
Witam, postanowiłam się do Was przyłączyć, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, nawet jak nie macie się czym pochwalić to też piszcie
![]() ![]() cześć Nerieed ![]() ![]() ja jestem dziś po godzince pływania i zastanawiam się co by tu zjeść na podwieczorek i kolację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Karolinek może faktycznie cos jest z tym chwilowym zastojem wagi....
bo wczoraj już miałam kilogram mniej..ale to i tak jest o kg więcej od tego co zaczynałam.... w weekend przegięłam z jedzeniem no aale jod jutra znów dieta i witam nową koleżankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !
![]() Chętnie się przyłącze do Was ![]() wczoraj idąc na imprezę przymierzyłam swoją marynarkę, która długo wisiała w szafie i przeżyłam szok ![]() ![]() postanowiłam od dziś wziąć się za siebie :P mam 173 i ważę około 58-59 kg:P mam prawie 21 lat ![]() kiedyś ważyłam 64 schudłam do wymarzonych 52 a potem (niedobre jedzenie na koloniach ![]() ![]() pozniej przez kilka lat sama trzymala mi sie waga 52-53 pozniej 54-55 a teraz zanim się obejrzałam doszła do 58-59 i tak się waha juz pol roku :P trzeba zacząć działać ![]() Cel I - 56kg Cel II-54kg Cel III-52kg
#81 |
Zakorzenienie
|
hej babeczki
![]() ![]() mamy prawie takie same parametry- ja mam 170 cm i ważę 57, chciałabym zejść do 54, powiedz mi nie wyglądałaś za chudo ważąc 48? no i napisz w jaki sposób masz zamiar wziąć się za siebie? ja na podwieczorek zrobiłam ryż z truskawkami mrożonymi i jogurtem naturalnym-wyszło pyyyycha ![]() ![]() dziewczyny a powiedzcie mi czy wy w ogóle słodyczy nie jecie? ja obliczam kalorie tak, żeby jeść poniżej 1300 dziennie i jeśli zaplanuję sobie posiłki tak, że mam np 100 kcal wolnych to pozwalam sobie np na kostkę czekolady, czy jedno ciastko... wiadomo nie można sobie tak rygorystycznie wszystkiego zakazywać... Neska ja mam nadzieję, że tak jest, że teraz mamy zastój, ale jak będziemy cisnęły do przodu to ten moment przejdzie i waga będzie leciała w dół widocznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ogólnie nie mam jakiejś tendencji do tycia, ale moim 'problemem' jest TZ ![]() ![]() ![]() generalnie chcę jeść więcej warzyw i owoców a zrezygnować z tuczących dodatków bo słodycze to moja druga miłość ![]() właśnie byłam w biedronce :P kupiłam 2kg mandarynek, grapefruita i twarożek :P czyli są postępy ![]() o to to to :P mam takie samo zdanie, lepiej wytrwać w diecie np 3 miesiące pozwalając sobie co jakiś czas na czekoladę niż po 2 tygodniach rygoru dać sobie spokój z dietą i rzucić się na wszystko ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
oj, ja mam ten sam problem z moim, nie dość, że ma w pokoju całą półkę pełną żelków, ciastek, czekolad, cukierków i innych pyszności to lubi jeść i zawsze mi coś proponuje
![]() ale nauczyłam się już prawie zawsze odmawiać, gorzej mi idzie z przyszłą teściową ![]() no właśnie tak myślałam, że poniżej 50 to za mało... tak się zastanawiam bo sama nie wiem do jakiej wagi mam dążyć, żeby wyglądać i czuć się dobrze...najmniej ważyłam 54 i chyba chciałabym trochę mniej, też około 53/52 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
tno tesciowej odmówić nie można
![]() ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, facetowi lepiej nie mówić-sam nie zauważy, a jak mu powiesz to podświadomie będzie Cię musiał bronić przed głodowaniem-instynkt
![]() ale mój na szczęście już sie nauczył, że jak zjem za dużo albo coś czego nie powinnam to jestem wściekła i teraz woli się nie narażać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
hahahahahha
![]() ![]() ![]() mój TŻ ma 193 więc wyyysoki i może jesć i jeść i jeeeeść i nic po nim nie widać :P dzwoni po sniadaniu ze sie taaaaak najadl strasznie ze sie przyszedl polozyc:P pogadamy 15 minut i mowi dobra lece jakas kanapke sobie zrobic bo zglodnialem:P i tak caly dzien :P
#87 |
Zakorzenienie
|
193?
![]() ![]() ![]() faceci mają za dobrze, niektórzy mogą jeść ile wlezie i co im się zamarzy i nic kompletnie nie widać po nich, a najgorsze jest to, że to są najczęściej faceci dziewczyn, które wiecznie są na diecie ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- jutro trzymajcie kciuki za mnie, mam w pracy taki zwyczaj, że jak ktoś ma imieniny to kupuje jakieś czekoladki albo cukierki i kładzie na stół, a jutro wypada moja kolej i Tż właśnie wrócił ze sklepu z reklamówką michałków, krówek, galaretekj w czekoladzie i innych cudów....zawiązałam na trzy węzły, ale jutro jak będą na stole to może być gorzej...wrrrrr ![]() jutro proszę mnie opieprzyc jakby co, ale od razu mówię, że nie nastawiam się na degustacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
nie no dasz radę
![]() mocno trzymam kciuki ![]() planujecie już slub ? ![]() ![]() ![]() ![]()
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jesteście wyższe ode mnie i chcecie ważyć trochę ponad 50 kg :O. Ja bym przy takiej wadze wyglądała jak anorektyczka, ale to może kwestia budowy ciała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Hej, można dołączyć?
Mam 26 lat, 169 wzrostu i na wadze cos okolo 80 kg, oststnio sie nie wazylam bo waga zepsuta. Zaczelam od 85 w sumie od sierpnia, ale roznie to bywalo z moja dieta i cwiczeniami. Potrzebuje duzo motywacji ![]() Plan jest ze jem mniej ale bez knkretej diety, bez slodyczy i chcipsow. Staram sie codziennie cwiczyc z Ewka, MelB, i inne takie takie. Od dzis zaczelam wyzwanie na brzuch i pupe. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwiekszym wrogiem mojego odchudzania jest moj Tż ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.