|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
Cytat:
A u nas stanęło jednak na tym, że to jakiś słaby wirus - najpierw złapało Oliwę i Zosię, wczoraj mnie i szwagra... Mój tata też się źle czuł wczoraj...
|
||
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
o matuchno, jakie cudne te ubranka
bedzie ktoras coś zamawiala z tej strony?
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny czy mogę podac Antosiowi activie z suszona śliwką? :confuse d:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
charlizzzzzzzzz a zamowilas juz ta katanke z tej str??
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podpowiecie mi i tej activi? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
nie podpowiem Ci;p ja z jogurtów daje tylko naturalny plus owoc
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama sliwke bym dala, albo sliwka+jablko... a czemu chcesz to podac? znow macie koopkowe problemy? |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli activi lepiej nie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dałąm Ewie niedawno pół Danio , tak to naturalny daje
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne są te kurteczki.moje identyczne, zawsze niskie Blogerko, Blanka na druga drzemkę chodzi spać około 14.30 i jeszcze nigdy nie zdarzyło Jej się spać dłużej niż do 15.15. więc u nas przerwa przed spaniem nocnym jest dłuższa niż u Was. |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakiej postaci..dodajecie np.morele/sliwki suszone do jogurtu naturalnego?tzn..kroicie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Dziewczyny..jakby rzucil sie Wam w oczy cieply zimowy porządny kombinezon dla chlopca..jakas dobra oferta no na alll...dajcie znac prosze...i jakby co ja mam do sprzedania fajny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-17 o 19:01 |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Jo tak samo mam
Wszystkie dzieciątka piękne, zdolne i w ogóle naj |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
little o spacerówkę pytałaś? to nie parasolka
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
No teoretycznie 86..cena..hmmmm najnizsza, myślę że 60-70zl.
Razem z rekawiczkami o butkami, długość od ramienia do piety musi być 68-70max Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-17 o 19:40 |
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko chyba nie chce pic z butelki
![]() Myslalam, ze to przez zabki, nie chce pic mleka ani kaszy, ale cos mnie tknelo i podalam mu lyzeczka .. i od wczoraj zjadl wszytskie posilki, nawet rzadkie mleko lyzeczka wypija, na kolacje zjadl 270 kaszy z jablkiem
|
#3918 | |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, wyczytałam w komentarzach, że jakość bardzo dobra, tylko rozmiarówka ma swój świat. no i dumam teraz jaki rozmiar wziąć, boję się, że za duże wezmę, a ja bym kupowała z myślą o chrzcie, więc wolałabym trafić
jeszcze niet, ta kolorową będę zamowiała ale też nie wiem jaki rozmiar brać, bo to dla chrześnicy będzie. No i przy tej kolorowej wyczytałam w kilku komentarzach, że jest super, ale raczej zbyt zimna na zimę, więc byłaby super taka przejściówka pod koniec zimy Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Neti ja ogólnie do jogurtu dodaje każdy owoc jaki się nawinie i jest pyszne. A jak nie masz blendera to może śliwki ze słoiczka wymieszaj z jogurtem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na stronie F&F maja sliczniutkie dla chlopcow, ale ceny nei sa az takie niskie ... Ja dostalam od T ze smyka, cieply, szary, w sumie szalu nie ma, ale jest calkiem ladny ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Pisalyscie o activi? Te "owocowe" jogurty, tak? Ja bym sama tego nie zjadla a co dopiero dziecku podawac, to jest syf, a cukru ma tyle co cola, ze nie wspomne o tych "owocach" z proszku Wolalabm zwykly naturalny jogurt zblendowac z owocami - pycha
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj 1 lutego ![]() Kupilismy dzisiaj dywanik do malego pokoju bo wczesniej rozkladalismy koce i fatalnie to wygladalo, acha dzisiaj zamierzam uspac malego u niego i odlozyc go tam do lozeczka, zobaczymy czy tak mu sie lepiej nie bedzie spalo.
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki charlizz...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz jak kupisz ta kurtkę to daj znać z jakością. Bo myślę o niej na wiosnę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() mysle jednak o Was i staram sie odzywac chociaz czasem... Mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni i bede czesciej, rehabilitacji zostalo mi jeszcze tydzien wiec szansa jest. Pozdrowienia dla Was i Waszych pociech
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do strojenia: mam identyczne wnioski i metody co ty. Jak "nie stroilam" to wyrastala zanim nacieszylam sie ciuszkiem. Wiec zakladam wszystko, lubie zreszta jak jest ladnie ubrana. Wyjatek to jeansy, bo wiekszosc mamy rurki, tego po domu nie zakladam, bo raczkuje sie pewnie srednio wygodnie, no i zaraz by sie przetarly na kolanach. Wiec dol to glownie legginsy, rajstopy, ocieplacze i czasem jakies dresy. Tez zdejmuje tego typu bluzki to jedzenia, bo moja nie toleruje sliniakow tez, i mocno sie brudzi. Cytat:
Co to za strona, sprawdzona jakas, jakie koszty wysylki?? Btw: kiedy jej sie takie mega brazowe oczy zrobily? Moja ma lekko, ida w kierunku brazu, ale jeszcze nie sa az tak czekoladowe. Szaja: przytulam ![]() U nas fajny dzis dzien, rodzinny taki, zakochani jestesmy z Tz w malej, codziennie jest cudowniejsza! Taka sie madra robi, przywiazana do nas, jak jest w nowym miejscu albo ktos nowy przychodzi to taka niepewna chowa sie w naszych ramionach, wtula z calej sily Bylismy w carrefourze na dziale z zabawkami, kupilismy klocki Clemmy w zolwiu i maly prosty stoliczek edukacyjny - mala go uzyla jak pchacza :P A wczoraj byli znajomi, mala najpierw niesmiala, nie chciala do nikogo na raczki bo placz, ale potem juz raczkowala, smiala sie i zaczepiala ludzi. |
||
|
|
|
#3926 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej,spokojnie tu dzis
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
z tych kontenerów co to niby na PCK szło wszystko trafiało na lumpy, moja kolezanka wrzuciła swój płaszcz i co? dwa tyg pózniej znalazła go w lumpie Cytat:
na "wyjscie" mam pokupione po 2-3 zestawy ubran eleganckich a w domu smigaw ''byle czym", tu sie ujawnia moja wrodzona sknerowatosc a teraz takze fakt, że musze oszczędnie, bo z tych alimentów jeszcze chce cos co miesiac odłozyc na przyszłoscCytat:
chociaz, może ja przewrazliwiona jestem jako,ze tak miałam jak miałam..... Cytat:
Boziu, coza urodnica Cytat:
Mały juz spi, ja jestem na bieżaco, to lece na all wystawiac ubranka, bo policytowałam małemu na lato i pasowałoby upłynnic za małe ![]() Cos Wam tylko powiem jeszcze- spotkałam dzis kolezanke ze szkoły, ponad trzy lata sie nei widziałysmy, no i gadka co tam słychac i prosze: skonczyła finanse w Krakowie, robi doktorat, wykłada na AGH, jezdzi na konferencje, pracuje jako księgowa w jakiejs szwedzkiej firmie, mieszkanie w Krk jej rodzice kupili, a ja co? Rozpieprzone małzenstwo, brak pracy, studia niby są, ale z robotą po nich to lepiej nie mówic.....Czym ja sie moge pochwalic? Mam tylko Bartula, nic wiecej..... Autentycznie przez tą rozmowę zrobiło mi sie megaprzykro i poczułam na siebie taką złosc, że tak pokierowałam swoim życiem, że w jakims sensie je przegrałam, ze mozna było inaczej...... Ehhhhhhh
|
|||||||
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ubierania to ja jestem identycznego zdania, na początku oszczędzalam ładniejsze ciuszki, a potem wychodzilo na to ze wogóle ich nie zakładaliśmy...dlatego teraz zakladam wszystkie bluzeczki, bodziaki, sweterki...aby było wygodnie-na dół albo dresy albo rajstopki bo napewno dzinsy czy inne tego typu spodnie za wygodne nie sa do śmigania.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza tutaj dziś
hmm... Ja właśnie się wykąpałam -jutro wizyta u gienia![]() Poza tym miałam pisać to co właśnie napisała Debrah-że Oskar jest już taki mądry. Już wyraża swoje emocje na tyle dobrze że go rozumiem ![]() Z dnia na dzień coraz bardziej się rozumiemy i dopełniamy. Wiecie że ja kocham się z nim bawić? Aaaa no i polubił jednak pchacza dzisiaj jeździliśmy pół dnia,a jak stawałam podkakiwał na siedzeniu uderzając w kierownicę,jakby mnie poganiał ![]() I co najciekawsze nauczył się prosto siedzieć utrzymując równowagę(predzej gibał się na boki),kieruje czasem odpycha się nogami a jak ja go pcham to trzyma je w górze Po prostu taka zabawa to sama przyjemność Idę gary myć a potem trza jakąś maseczke na pyska nałożyć ![]() Wypada już chodzic w butach zimowych? Mam emu,a jutro godzina przeszło stania w kolejce
|
#3929 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43752574]Hej. Z tej strony coraz bardziej wkurzona i cierpiąca na brak czasu szajka. Odmeldowuję się...[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Neti, a używka może być ten kombinezon? Bo na ciuchach to tak za max 35 zł kupisz taki jak pokazywałaś. |
||||||
|
|
|
#3930 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn jestem pewna, że wyszły dwa, co do trzeciego nie bardzo bo dojrzeć nie mogę;p także mamy już 7 albo 8 zębów ![]() a co do koleżanki. masz tylko Bartula? masz AŻ Bartula!!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Mam powoli dosyć jego matki, albo ja jestem przewrażliwiona albo ona za dużo sobie wyobraża.
A u nas stanęło jednak na tym, że to jakiś słaby wirus - najpierw złapało Oliwę i Zosię, wczoraj mnie i szwagra... Mój tata też się źle czuł wczoraj...

:confuse d:

Bo w śliniaku nie usiedzi. A jak widzę, że w ciągu dnia wybrudzi czymś, co się cieżko pierze, to od razu zdejmuję i zapieram, albo namaczam. 

z tych kontenerów co to niby na PCK szło wszystko trafiało na lumpy, moja kolezanka wrzuciła swój płaszcz i co? dwa tyg pózniej znalazła go w lumpie
na "wyjscie" mam pokupione po 2-3 zestawy ubran eleganckich a w domu smigaw ''byle czym", tu sie ujawnia moja wrodzona sknerowatosc a teraz takze fakt, że musze oszczędnie, bo z tych alimentów jeszcze chce cos co miesiac odłozyc na przyszłosc
hmm... Ja właśnie się wykąpałam -jutro wizyta u gienia