|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Przyczajenie
|
mam newsa dla łodzianek, otwieraja nowego rossa na ul. lutomierskiej 144 (dawne andre) wisi narazie szyld ale może zdaża otworzyc do czasu konca promocji
nowy sklep=nowe, nie otwierane kosmetyki ![]() zapraszam na moją małą wyprzedaż szafy (wycięłam link/ Sub)
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-11-17 o 23:36 Powód: reklama |
|
|
|
#3632 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Dziewczyny, a wiecie może czy w którymś R. w Gdańsku są dostępne kosmetyki revlon?
|
|
|
|
#3633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm w sumie tak chodź dla mnie zalicza się do koralowych ![]() Cytat:
Jak dla mnie to on i pogrubia i wydłuża
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jednak....
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się jeszcze nad cieniami.
Ciekawie wyglądają te nowe z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ow.html&next=1 używała ich już któraś z was?
|
|
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Czy tanie marki takie jak Wibo mają w swojej ofercie rozświetlacz? Fajnie by było gdyby był do 10 zł w promocji
|
|
|
|
#3638 |
|
Makeup challenge winner
|
Z tanich tak (Essence, Bell), ale nie z Rossa. Z Wibo tylko puder rozświetlający http://www.alinarose.pl/2011/04/kosm...zisiaj_19.html
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam juz 2 buteleczkę, kolory raczej jasne, ja miałam 75 i był za jasny, teraz mam 77 z allegro i jest ok a nie mamj jakies śniadej cery. Ogólnie super podkłąd dla mieszanej. tłustej cery. Lżejszy niż CS. |
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
dramat! jak mozna byc tak samolubnym, rozpuszczonym czlowiekiem ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- dziewczeta - jak przyjdzie Wam cos do glowy, to rzucajcie mi jakimis mocno podkrecajacymi tuszami, ktore sie sprawdza na cienkich, jasnych rzesach z gory dzieki |
|
|
|
#3642 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Wibo robi trochę cegłę. Jak masz nadmiar kasy to ziemia egipska z Bikoru. Jeśli chodzi o Lovely, Sunny Powder, to lepiej wybrać matowy, bo ten z drobinkami to już nie bardzo. A z tanich mogę polecić: Honolulu W7 Sun Club Essence Bronzing Terra Powder Golden Rose SPF 15 nr 103 Editt Cosmetics nr 06 21g (w kwadratowym pudełku) Natomiast z tanich rozświetlaczy testuję teraz wypiekany Golden Rose i nie jest źle. Warto poszukać marek Ingrid, Vollare, Butterfly z Verony oraz Editt Cosmetics. Obok tandety można znaleźć perełki - dosłownie i w przenośni. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...w-kulkach.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or-powder.html Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 11:44 |
|
|
|
|
#3644 |
|
Przyczajenie
|
Sun Club Essence - tani a bardzo dobry, mogę polecić
|
#3645 |
|
Makeup challenge winner
|
Makro22, witaj na wątku.
Inspire, dzięki za wklejenie swatchy do 1 postu.Przynajmniej mamy coś na początek dla nowych rossmanomaniaczek! Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 12:02 |
|
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie czy orientujecie się czy są w Rossmannie jakieś kleje do rzęs godne polecenia? Czy w ogóle jakieś są?
|
|
|
|
#3647 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Batiste. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 14:39 |
|
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja również mam już swoją listę zakupów, muszę zmieścić się w 100 zł ![]() - Wibo tusz Extreme Lashes - Wibo tusz Growing Lashes - Miss Sporty tusz Studio Lash Instant - Wibo brązowy żel do brwi - Wibo pomadka Elixir - Rimmel szminka by Kate Moss - Lovely mineralny róż do policzków - Miss Sporty błyszczyk Hollywood - Miss Sporty poczwórne cienie - Lovely matujący top - Wibo kółko kamuflaży - Wibo lakiery (piaskowe napewno, a reszta wyjdzie na miesjcu) ![]() Chciałam jeszcze jakiś podkład ale wszystko za ciemne (obecnie używam Revlon CS 110 ivory)
Edytowane przez Truska90 Czas edycji: 2013-11-18 o 12:31 |
|
|
|
#3649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, niestety. Chyba, ze jest jakiś specjalny dla brunetek tylko, to nie wiem. Ja miałam zwykły.
|
||
|
|
|
#3650 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy kremy BB dostępne przy kremach pielęgnacyjnych zaliczają się do kolorówki? domyślam się, że nie ale chciałabym się upewnić
kusi mnie ten krem bb z sorai który jest tak chwalony na wizażu:P a ze zniżką 40% to cena byłaby super...
|
|
|
|
#3652 |
|
Makeup challenge winner
|
Promocją objęte są tylko rzeczy z szaf. Wątpię czy Soraya wejdzie.Śpieszę donieść, że jak któraś potrzebuje puder Creme Puff MAX FACTOR, to lepiej wstrzymać się do 28 listopada. W Biedronce będą po 21,99 zł, czyli puder 5 zł mniej niż na promocji w Rossmann. Pewnie będą ze dwa odcienie, może transparentny.Będzie też tusz 2000calories, ale wyjdzie 4 zł drożej. ![]() To chyba jakieś obniżki u PRODUCENTA,bo CP w drogerii Jasmine po 19,89 zł (do 24.11), a tusz po 17,79 zł(do20.00), podkład Lasting Performance 26,99 zł, w Hebe 2000Calorie jest dodawany do zestawu Vitality 3D White elektryczna szczoteczka do zębów za 79,99 zł, a w SP drugi puder Creme Puff za -50%.. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-18 o 15:30 |
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja lista na teraz: korektor eveline art scenic wibo eyeliner w płynie wibo tusz do rzes baza do oczu daxa (?) lovely extra long blyszczyk Manhattan Clearface, 2 in 1 Powder & Make - Up Eveline, Aqua Platinum 426 ? 452 ? musze sprawdzic na żywo kolory Maybelline, Color Whisper 150 rimmel szminka kate moss 16 miss sporty hollwood rimmel apocalips , nie wiem który kolor ![]() miss sporty cien poczwony wibo kredka z temperówka róż bourjouis, nie wiem który
Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-11-18 o 14:03 |
|
|
|
|
#3655 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie dzisiaj wzięłam sobie próbkę 75, trochę obawiam się że będzie za jasny. No ale wypróbuję bo jestem ciekawa efektu, miałam próbkę już dawno więc zapomniałam już jak się sprawdził ![]() Cytat:
Jak dla mnie bardzo dobry nie dość że pogrubia i wydłuża to jeszcze podkręca daje dosyć wyrazisty efekt![]() Cytat:
W7 Honolulu także polecam tylko trzeba się z nim umiejętnie obchodzić bo jest dość ciemny. Sun Club miałam (wersja dla brunetek) był zbyt pomarańczowy. Ja przymierzam się do Lovely, Sunny Powder matowego ale zobaczę jeszcze jak nie to zamówię któreś już z kolei pudełeczko W7 honolulu- póki co faworyt!![]() Cytat:
MF 2000C po zniżce -40% wychodzi niecałe 18zł więc taniej niż w Biedronce Natomiast Creme Puff się opłaca bo wychodzi taniej |
||||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj weszłam na szybko do R. obczaić tusze i chyba skusze się na ten zachwalany zielony oraz Collagen Wear Volume z Lovely. Szukałam też tego korektora BB z Eveline, ale nie umiałam go znaleźć. A wiem, że jeszcze niedawno był
![]() Jest tutaj może jakaś dziewczyna, która by wiedziała czy w Rybniku jest Rossmann z szafą Eveline? |
|
|
|
#3657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno jest w Plazie |
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierz sie po duo do inglota![]() kurde ostatnio przykleiłam sobie rzesy kupione rok temu na promo z limitowanki wibo Diva i są genialne, takie subtelne połówki i tego bardzo giętkażyłke maja, wygodne w noszeniu, żałuje ze nie kupiłam wiecej, ale miałam 2 razy już na sobie i jak na razie sie nie zepsuły
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robię testy wszystkich podkładów, które mam i sama już nie wiem. Ciągle zmieniam zdanie co do kolorów. Teraz mi się wydaje że najlepszy jest Tru match N1, a B 123 troszkę za ciemny. Ale TM średnio lubię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

nowy sklep=nowe, nie otwierane kosmetyki 

(obecnie używam Revlon CS 110 ivory)